Twitter dünyasına, ünlü Brezilyalı futbolcu Kaka'nın annesi de katıldı. Simone Leite'nin; "Gelecek sezon Londra'da olacağız" ifadesi, Kaka'nın, Chelsea'ye transfer olacağı söylentilerini iyice alevlendirdi
Kaka, 2009 yazında büyük umutlar ve astronomik bir transfer bedeli ile Milan'dan ayrılarak, Real Madrid'in yolunu tutmuştu. Ancak 2007'de, "Dünyada Yılın Futbolcusu" seçilen Kaka, üst üste gelen sakatlıkların da etkisiyle, yeni takımında bir türlü bekleneni veremedi. İyileştikten sonra, Mesut Özil'in ilk 11'deki yerini alamayan Kaka'nın, Nuri Şahin'in de gelecek sezon eflatun - beyazlı formayı giyecek olması nedeniyle, takımdan ayrılması bekleniyor.
Kaka'nın annesi Simone Leite, twitter hesabı aracılığıyla, oğlunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kaka ile Chelsea'nin anlaştıkları mesajını gönderen Simone Leite; "Gelecek sezon Londra'da olacağız. Tanrıdan bize yardım etmesini bekliyoruz. Ağustos ayından itibaren Londra'da yaşamaya başlayacağımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
Koyu bir katolik olan Kaka, Brezilya'dan Milan'a transfer olduğu günden bu yana, ailesiyle birlikte yaşıyor. Bu yüzden Kaka'nın annesinin, oğlu hakkında yaptığı açıklamalar, spekülasyondan öte bir anlam taşıyo
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Keşke hiç gitmeseydi Madrid'e.Hep Milan'da kalsaydı.O 22 numaralı formasıyla bendeki yeri hep ayrı kalacak.Umarım giderse veya kalırsa başarılı olur.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Milan'dayken Ş.L maçında bize attığı bir gol vardı ki unutamam. Ancak Kaka bence doğru olanı yaptı. Madrid gibi bir kulübü her elit oyuncu ister. Umarım onun ayarında bir kulüpte tekrar küllerinden doğar.
Bildiğim kadarıyla Kaka Madrid'e,Milan'lı yöneticiler Real Madrid'in teklifini kabul ettiği için gitti.Gitmeyi düşünmüyordu yani normalde.
So what?
Saike
Benimde çok sevdiğim bir oyuncu Kaka. Umarım başarılı olur Chelsea'de...
Şampiyonluk maçı başladı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Keita attı![]()
YedikFelipe Caicedo 1-1
Ve şampiyon BARCELONA...
11 Mayıs 2011 22:53 | NTVSpor.net
İspanya'da şampiyon Barcelona oldu. La Liga'da Levante ile 1-1 berabere kalan Barcelona ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
İspanya'da şampiyon Barcelona oldu. La Liga'da Levante ile 1-1 berabere kalan Barcelona ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Karşılaşmanın ilk golü Barcelona'dan geldi. Xavi'nin ortasına Keita harika bir kafa vuruşu çıkardı. Kaleci çaresiz kaldı ve Barcelona 27. dakikada 1-0 öne geçti. Dakikalar 41'i gösterdiğinde ise Felipe Caicedo ev sahibi takıma beraberliği getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.
Levante deplasmanından alınan 1 puan bile Barcelona'ya yetti. Barcelona 2010-2011 sezonunun İspanya şampiyonu oldu.
İşte bu iyi oldu![]()
3 sene üstüste şampiyon oldu Barça. Artık sıradanlaştı.![]()
C.RonaLdo 36 goLe uLaştı. Adam resmen çıLdırdı yahu.BakaLım kaLan haftaLarda 4 goL daha atarak İspanya tarihinin en goLcü oyuncusu oLabiLecek mi ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
@eXcitinG
2 gol atarsa rekora ortak olacak. 3 tane daha atarsa rekorun sahibi olacak.
Rekor 39 goL. 3 goL daha atarsa ortak oLuyor,4 goL atarsa kıracak rekoru.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ronaldo'nun 37 golü var![]()
"Nuri ile gurur duydum"
Stuttgart'ta forma giyen Serdar Taşçı, Nuri Şahin'in Real Madrid'e trasnferinden gurur duyduğunu açıkladı.
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı, "Nuri Şahin'in Real Madrid'e transferinden gurur duydum" dedi.
Taşçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Nuri Şahin'in Real Madrid'e gitmesine her Türk vatandaşı gibi ben de çok sevindim. Nuri, Borussia Dortmund takımının beyniydi. Onun gidişi Dortmund için büyük bir güç kaybı" diye konuştu.
"Real Madrid'den teklif gelirse sen de gider misin?" şeklindeki soruya karşılık Taşçı, dünyada bir kaç büyük takımın olduğuna işaret ederek, "Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Arsenal. Bunlardan biri olursa gitmek isterim. Türkler şimdiye kadar büyük kulüplerde oynamamıştı. Mesut Özil ve Nuri Şahin'in gelecek kuşağın da önünü açacağına inanıyorum" dedi.
"ŞU AN TÜRKİYE'DE OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Taşçı, Türkiye'den herhangi bir kulüpten transfer teklifi alıp almadığı şeklindeki soru üzerine de, "Şu an Avrupa'da kalmak istiyorum. Zaman zaman Türkiye'den teklifler alıyorum. Kulübümle sözleşmem 2014 yılına kadar devem ediyor. Şu an Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum. Ama belki ilerde olabilir" diye yanıt verdi.
Teknik direktör Brono Labbadia ve yardımcısı Erdinç Sözer'in göreve gelmesi ile Stuttgart'ın Bundesliga'da üst sıralara yükseldiğine de dikkati çeken Taşçı, "Bundesliga'da onlar gelene kadar en son sıralardaydık. Bizi 2. Lige düşmekten kurtardılar. Şu an ligde 11. sıradayız. Hafta sonu Bayern München ile maçımız var. Yenmemiz durumunda 7. sıraya bile yükselebiliriz. Bizi bu sezon çok iyi hazırladılar. Bütün oyuncular kendilerine güvenerek oynadı" dedi.
Taşçı ayrıca, Alman Milli Takımında da oynamak istediğini ve bunun için büyük çaba harcayacağını sözlerine ekledi.
Sporx.com
Türkler şimdiye kadar büyük kulüplerde oynamamıştı. Mesut Özil ve Nuri Şahin'in gelecek kuşağın da önünü açacağına inanıyorum" dedi.
Nereye oynamamış ? Rüştü Barcelona'ya gittiğinde sen nerdeydin![]()
real madrid'de ikinci bir türk oyuncu.. gurur verici...
Sinyor Can Bartu efsanesini bilmiyor sanırsam![]()
Tam anlamıyla bunu demek istemiştimisimleri fazla hatırlamıyorum ama lass , gago ve bir kaç isim daha vardı sanırım.Birde nuri AMC oynamıyor pek fazla bildiğim kadarı ile benzetmek gerekirse xavi iniesta gibi topu orta sahada iyi kullanan iyi dağıtan ve defansada yardım eden bi oyuncu.En azından ben öyle gördüm
.Kendisine başarılar diliyoruz.
Arda Turan'ın transfer olması beklenen Atletico Madrid'i gelecek sezon Luis Enrique çalıştıracak.
İspanyol basını, Arda Turan'ın transfer olması beklenen Atletico Madrid'te sezon sonu gönderileceği söylenen teknik direktör Quique Sanchez Flores'in yerine Luis Enrique'nin gelmesinin kesinleştiğini yazdı.
Marca gazetesi, İspanyol 2. liginde ''Barcelona B'' takımını çalıştıran ve sezon sonunda ayrılacağını çok öncelerden açıklayan Luis Enrique'nin gelecek sezon Atletico Madrid'in başında olacağını savundu. Futbolculuk döneminde Real Madrid ve Barcelona'da çok büyük başarılara ortak olan Luis Enrique, teknik direktör olarak sadece ''Barcelona B'' takımını çalıştırırken, Atletico Madrid ilk La Liga deneyimi olacak.
Yapılan yorumlarda, Enrique ile birlikte Atletico Madrid'in daha da gençleşen bir takım olacağı ve çalışma felsefesinin değişeceği kaydedildi.
İspanyol basını ayrıca Atletico Madrid'in şu andaki teknik direktörü Flores ile Uruguaylı futbolcu Diego Forlan arasında yaşanan tartışmaya da geniş yer ayırarak, ''Futbolcuların Flores'in egolarından bıktığını'' dile getirdi.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
flores'e haksızlık edildi bence.
geçen sezon uefa ve süper kupayı almıştı.
herhalde flores de beşiktaş'a gelecek.
İnşallah yönetim Tayfur Hoca yı göndermez. Ben kesinlikle karşıyım gönderilmesine.
La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao, Javi Martinez ile olan sözleşmesini uzatttı. Martinez, 2016'ya kadar La Liga ekibinin formasını giyecek.
İspanya'nın Athletic Bilbao takımının orta saha oyuncularından Javi Martinez (solda), takımıyla sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı.
Athletic Bilbao Kulübünün açıklamasında, Martinez'in 2014'te sona eren sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığı belirtildi.
Açıklamada, Javi Martinez için bonservis bedelinin 40 milyon avro olarak belirlendiği kaydedildi.
İspanya Milli Takımı'nda da forma giyen 22 yaşındaki Martinez, 2007'de Bilbao'ya transfer olmuştu.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Oezil'in Türk'lüğü tartışılamaz boyuta olsaydı Türk Milli takımını seçerdi.