Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 406 / 422 İlkİlk ... 306356396404405406407408416 ... SonSon
12,151 ile 12,180 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    khedira defansif, xabi alonso da defansif oyun kurucu gibi oynuyor. yani khedira ball-winning gibi... bana kalırsa nuri alonso'yu keser. mesut'un kaka'yı kestiği gibi...

biraz uçmuşum ama. buna inanıyorum. yani umut ediyorum. kendine yer bulacaksa xabi alonso'yu kesmeli.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Kaka'nın annesinden transfer haberi

Twitter dünyasına, ünlü Brezilyalı futbolcu Kaka'nın annesi de katıldı. Simone Leite'nin; "Gelecek sezon Londra'da olacağız" ifadesi, Kaka'nın, Chelsea'ye transfer olacağı söylentilerini iyice alevlendirdi

Kaka, 2009 yazında büyük umutlar ve astronomik bir transfer bedeli ile Milan'dan ayrılarak, Real Madrid'in yolunu tutmuştu. Ancak 2007'de, "Dünyada Yılın Futbolcusu" seçilen Kaka, üst üste gelen sakatlıkların da etkisiyle, yeni takımında bir türlü bekleneni veremedi. İyileştikten sonra, Mesut Özil'in ilk 11'deki yerini alamayan Kaka'nın, Nuri Şahin'in de gelecek sezon eflatun - beyazlı formayı giyecek olması nedeniyle, takımdan ayrılması bekleniyor.
    Kaka'nın annesi Simone Leite, twitter hesabı aracılığıyla, oğlunun geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kaka ile Chelsea'nin anlaştıkları mesajını gönderen Simone Leite; "Gelecek sezon Londra'da olacağız. Tanrıdan bize yardım etmesini bekliyoruz. Ağustos ayından itibaren Londra'da yaşamaya başlayacağımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.
    Koyu bir katolik olan Kaka, Brezilya'dan Milan'a transfer olduğu günden bu yana, ailesiyle birlikte yaşıyor. Bu yüzden Kaka'nın annesinin, oğlu hakkında yaptığı açıklamalar, spekülasyondan öte bir anlam taşıyo

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Keşke hiç gitmeseydi Madrid'e.Hep Milan'da kalsaydı.O 22 numaralı formasıyla bendeki yeri hep ayrı kalacak.Umarım giderse veya kalırsa başarılı olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Keşke hiç gitmeseydi Madrid'e.Hep Milan'da kalsaydı.O 22 numaralı formasıyla bendeki yeri hep ayrı kalacak.Umarım giderse veya kalırsa başarılı olur.
    Benimde hayran olduğum bi oyuncu milan'da çok daha iyiydi keşke gitmeseydi

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Milan'dayken Ş.L maçında bize attığı bir gol vardı ki unutamam. Ancak Kaka bence doğru olanı yaptı. Madrid gibi bir kulübü her elit oyuncu ister. Umarım onun ayarında bir kulüpte tekrar küllerinden doğar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bildiğim kadarıyla Kaka Madrid'e,Milan'lı yöneticiler Real Madrid'in teklifini kabul ettiği için gitti.Gitmeyi düşünmüyordu yani normalde.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Benimde çok sevdiğim bir oyuncu Kaka. Umarım başarılı olur Chelsea'de...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonluk maçı başladı
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Keita attı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yedik Felipe Caicedo 1-1

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ve şampiyon BARCELONA...
    11 Mayıs 2011 22:53 | NTVSpor.net

İspanya'da şampiyon Barcelona oldu. La Liga'da Levante ile 1-1 berabere kalan Barcelona ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

İspanya'da şampiyon Barcelona oldu. La Liga'da Levante ile 1-1 berabere kalan Barcelona ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
    Karşılaşmanın ilk golü Barcelona'dan geldi. Xavi'nin ortasına Keita harika bir kafa vuruşu çıkardı. Kaleci çaresiz kaldı ve Barcelona 27. dakikada 1-0 öne geçti. Dakikalar 41'i gösterdiğinde ise Felipe Caicedo ev sahibi takıma beraberliği getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.
    Levante deplasmanından alınan 1 puan bile Barcelona'ya yetti. Barcelona 2010-2011 sezonunun İspanya şampiyonu oldu.

İşte bu iyi oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3 sene üstüste şampiyon oldu Barça. Artık sıradanlaştı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

C.RonaLdo 36 goLe uLaştı. Adam resmen çıLdırdı yahu.BakaLım kaLan haftaLarda 4 goL daha atarak İspanya tarihinin en goLcü oyuncusu oLabiLecek mi ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@eXcitinG

2 gol atarsa rekora ortak olacak. 3 tane daha atarsa rekorun sahibi olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Rekor 39 goL. 3 goL daha atarsa ortak oLuyor,4 goL atarsa kıracak rekoru.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ronaldo'nun 37 golü var

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

"Nuri ile gurur duydum"

Stuttgart'ta forma giyen Serdar Taşçı, Nuri Şahin'in Real Madrid'e trasnferinden gurur duyduğunu açıkladı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı, "Nuri Şahin'in Real Madrid'e transferinden gurur duydum" dedi.

Taşçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Nuri Şahin'in Real Madrid'e gitmesine her Türk vatandaşı gibi ben de çok sevindim. Nuri, Borussia Dortmund takımının beyniydi. Onun gidişi Dortmund için büyük bir güç kaybı" diye konuştu.

"Real Madrid'den teklif gelirse sen de gider misin?" şeklindeki soruya karşılık Taşçı, dünyada bir kaç büyük takımın olduğuna işaret ederek, "Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Arsenal. Bunlardan biri olursa gitmek isterim. Türkler şimdiye kadar büyük kulüplerde oynamamıştı. Mesut Özil ve Nuri Şahin'in gelecek kuşağın da önünü açacağına inanıyorum" dedi.

"ŞU AN TÜRKİYE'DE OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Taşçı, Türkiye'den herhangi bir kulüpten transfer teklifi alıp almadığı şeklindeki soru üzerine de, "Şu an Avrupa'da kalmak istiyorum. Zaman zaman Türkiye'den teklifler alıyorum. Kulübümle sözleşmem 2014 yılına kadar devem ediyor. Şu an Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum. Ama belki ilerde olabilir" diye yanıt verdi.

Teknik direktör Brono Labbadia ve yardımcısı Erdinç Sözer'in göreve gelmesi ile Stuttgart'ın Bundesliga'da üst sıralara yükseldiğine de dikkati çeken Taşçı, "Bundesliga'da onlar gelene kadar en son sıralardaydık. Bizi 2. Lige düşmekten kurtardılar. Şu an ligde 11. sıradayız. Hafta sonu Bayern München ile maçımız var. Yenmemiz durumunda 7. sıraya bile yükselebiliriz. Bizi bu sezon çok iyi hazırladılar. Bütün oyuncular kendilerine güvenerek oynadı" dedi.

Taşçı ayrıca, Alman Milli Takımında da oynamak istediğini ve bunun için büyük çaba harcayacağını sözlerine ekledi.

Sporx.com

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Türkler şimdiye kadar büyük kulüplerde oynamamıştı. Mesut Özil ve Nuri Şahin'in gelecek kuşağın da önünü açacağına inanıyorum" dedi.

Nereye oynamamış ? Rüştü Barcelona'ya gittiğinde sen nerdeydin

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

real madrid'de ikinci bir türk oyuncu.. gurur verici...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sinyor Can Bartu efsanesini bilmiyor sanırsam

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    real madrid'de ikinci bir türk oyuncu.. gurur verici...
    2. Türk Hangisi ??
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    2. Türk Hangisi ??
    her ne kadar kabul edilmese de, mesut özil de benim gözümde türk'tür.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Nuri sadece ofansif orta saha değil ama. Real'in harcadığı isimler denilince o tarz oyuncular yazılmış. Nuri oyunun iki yönünde de etkin. FM tabiriyle sadece AMC değil, MC.
    Tam anlamıyla bunu demek istemiştim isimleri fazla hatırlamıyorum ama lass , gago ve bir kaç isim daha vardı sanırım.Birde nuri AMC oynamıyor pek fazla bildiğim kadarı ile benzetmek gerekirse xavi iniesta gibi topu orta sahada iyi kullanan iyi dağıtan ve defansada yardım eden bi oyuncu.En azından ben öyle gördüm .Kendisine başarılar diliyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Luis Enrique, Atletico Madrid'e

Arda Turan'ın transfer olması beklenen Atletico Madrid'i gelecek sezon Luis Enrique çalıştıracak.

İspanyol basını, Arda Turan'ın transfer olması beklenen Atletico Madrid'te sezon sonu gönderileceği söylenen teknik direktör Quique Sanchez Flores'in yerine Luis Enrique'nin gelmesinin kesinleştiğini yazdı.
    Marca gazetesi, İspanyol 2. liginde ''Barcelona B'' takımını çalıştıran ve sezon sonunda ayrılacağını çok öncelerden açıklayan Luis Enrique'nin gelecek sezon Atletico Madrid'in başında olacağını savundu. Futbolculuk döneminde Real Madrid ve Barcelona'da çok büyük başarılara ortak olan Luis Enrique, teknik direktör olarak sadece ''Barcelona B'' takımını çalıştırırken, Atletico Madrid ilk La Liga deneyimi olacak.
    Yapılan yorumlarda, Enrique ile birlikte Atletico Madrid'in daha da gençleşen bir takım olacağı ve çalışma felsefesinin değişeceği kaydedildi.
    İspanyol basını ayrıca Atletico Madrid'in şu andaki teknik direktörü Flores ile Uruguaylı futbolcu Diego Forlan arasında yaşanan tartışmaya da geniş yer ayırarak, ''Futbolcuların Flores'in egolarından bıktığını'' dile getirdi.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

flores'e haksızlık edildi bence.

geçen sezon uefa ve süper kupayı almıştı.

herhalde flores de beşiktaş'a gelecek.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

İnşallah yönetim Tayfur Hoca yı göndermez. Ben kesinlikle karşıyım gönderilmesine.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Martinez, Bilbao'da kaldı

La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao, Javi Martinez ile olan sözleşmesini uzatttı. Martinez, 2016'ya kadar La Liga ekibinin formasını giyecek.

İspanya'nın Athletic Bilbao takımının orta saha oyuncularından Javi Martinez (solda), takımıyla sözleşmesini 2016'ya kadar uzattı.
    Athletic Bilbao Kulübünün açıklamasında, Martinez'in 2014'te sona eren sözleşmesinin 2 yıl daha uzatıldığı belirtildi.
    Açıklamada, Javi Martinez için bonservis bedelinin 40 milyon avro olarak belirlendiği kaydedildi.
    İspanya Milli Takımı'nda da forma giyen 22 yaşındaki Martinez, 2007'de Bilbao'ya transfer olmuştu.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    her ne kadar kabul edilmese de, mesut özil de benim gözümde türk'tür.
    1buçuk Türk demek daha doğrudur bence

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    1buçuk Türk demek daha doğrudur bence
    insanların türklüğüne laf etmemen en doğrusu bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Oezil'in Türk'lüğü tartışılamaz boyuta olsaydı Türk Milli takımını seçerdi.

Mesaj Yetkileri