Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
22 Temmuz'da Real Madrid ile Arena'da maç varmış diyorlar.
Yazıyordu. Takım o sırada izmirde olacak. Veya öbür ihtimal maçtan sonra hemen dönecekler. Ama ertesi gün Madrid maçı saçma olur.Galatasaray'ın ikinci dönem kamp programı şu şekilde olacak:
20 Temmuz: İstanbul’dan İzmir’e gidiş
21 Temmuz: İzmir’de hazırlık maçı
22-28 Temmuz: Slovenya Bled kampı
28 Temmuz: Bled’de hazırlık maçı ve İstanbul’a dönüş
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
2. Başkan: Özkan Olcay
Başkan Yardımcıları: Ümit Özdemir, Candan Erçetin
Genel Sekreter: Adnan Nas
Muhasip Üye: Mete İkiz
Kulüp Sözcüsü: Şükrü Ergün
Candan Erçetin'i çok severim,başkan yardımcısı olması demek etkin bir rol oynaması demek![]()
Candan ablam bi şarkı söyler ortam yumuşar gider
Bu arada Aykut Erçetin- Candan Erçetin akraba değildir de mi![]()
Çare Drogba
KaynakSüper Lig - Fildişi Sahili'ne Drogba formülü
IMF Afrika Başdanışmanı Koffi Alle, Fildişi Sahili’nin içinde bulunduğu ekonomik krizi, Didier Drogba markalı üretimle aşabileceğini savundu.
Milliyet'ten Onur Dinçer'in haberine göre, Uluslararası Para Fonu (IMF) Afrika Başdanışmanı Marcellin Koffi Alle, Fildişi Sahili’nin, Galatasaray forması giyen dünyaca ünlü golcüsü Didier Drogba ile birlikte yeni bir kalkınma hamlesi yapması gerektiği tezini ortaya attı.
Fildişi Sahili’nden hükümet temsilcileri ve sanayinin önde gelen isimleri ile bir toplantı gerçekleştiren ünlü ekonomist, ülkenin ekonomik krizi aşması için Drogba’nın çözüm olabileceğini söyledi.
ABD’de efsane basketbolcu Michael Jordan ile gerçekleştirilen yatırım modelinin oldukça başarılı sonuçlar verdiğine dikkat çeken Koffi Alle, aynı uygulamanın tüm dünyada tanınan Drogba’ya da uyarlanarak Fildişi ekonomisinin kalkınabileceğini ifade etti.
Screw you guys, I'm goin' home
Tatil bitti, takım hafta başı Florya'da toplanıyor.
Hocam daha 5 gün var 1 Temmuz'a niye milletin tatilini yarıda kesiyorsun![]()
Transfer kampa kadar biter diye umuyordum ama olmayacak belli ki. Ortalarına kadar yetişse bari, acısını ilk devre çekiyoruz hiç iyi olmuyor. Scott Piri ile çalışan/çalışmayan farkı bariz ortaya çıkıyor.
Fatih Terim de uzun zamandır konuşmuyor, çıksa GS TV'ye yeni sezona dair değerlendirme yapsa hiç fena olmazdı.![]()
Ünal Aysal'ın başkan yardımcısı Candan Erçetin'mi oldu yahu![]()
FM Gazetesi
Aynen,o oldu.Ben çok sevindim şahsen,göbekli göbekli,kodaman insanlar olacağına zarif bir bayan,bir sanatçı olması çok daha iyidir![]()
Candan Erçetin bu ülkedeki en kaliteli sanatçılardan biridir. Sadece müzikal anlamda demiyorum, yaşantısı ile de kaliteli bir insandır. Müzisyen kimliği dışında bir eğitimcidir zaten. Ancak sporla olan ilişkisi hakkında hiç bir fikrim yok. Merak içerisindeyim. Açıkçası medya önünde GS ile ilgili konuşmalarını merak ediyorum![]()
FM Gazetesi
Dediğin gibi ultra göbekli bir amcamız başkan yardımcısı olmuşSoldaki
Bismillah. Bu kimmiş ki böyle![]()
Eski SPK Başkanı yönetim kuruluna girmiş
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kimmiş o ? Bir önceki SPK başkanı Vedat Akgiray'dı, o da yeni yönetimde yok.
Ünal Aysal, Özkan Olcay, Ümit Özdemir, Şükrü Ergün, Sedat Doğan, Candan Erçetin, Aka Gündüz Özdemir, Emir Sarıgül, Mete İkiz, Mehmet Cibara ve Adnan Nas, bunlardan hangisi eski SPK başkanı ve hangi yıllar arasında görev almış ?
Edit: http://www.spk.gov.tr/indexcont.aspx...bmenuheader=-1
Buraya göre yedek üyelerde dahil söylediğin gibi bir durum gözükmüyor.
https://twitter.com/sporekonomi/stat...00362704097280
edit: Sermaye arttırımını onaylayan başkan değil diye biliyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kulübün değil, şirketin yönetim kuruluna atanmış. Ayrıca söz konusu şahsın SPK başkanlığı dönemi 2000-2006.![]()
Arena’da kapasite artıyor
Aslan’a yeni mabedi ‘dar’ geldi... Cimbom, Emirates ile benzer özellikler taşıyan stadında yeni koltuk düzenlemesine gidecek. Kapasite ile gelir de yılda 10 milyon dolar artacak
Sarı-kırmızılılar, unutulmaz stadı Ali Sami Yen’e hüzün ve gözyaşlarıyla veda etmişti. Taraftarlar, “Yolu yok”, “Metro seferi az”, “Giriş çıkışı zor” denen TT Arena’ya G.Saray sevgisiyle kolay alıştı. 2 sezondur şampiyonluklar yaşanan stadı ‘uğurlu’ ilan eden sarı-kırmızılılar loca ve kombinelere de hücum ediyor. Bu durum G.Saraylı yöneticileri de fazlasıyla memnun ediyor. Ancak potansiyelin farkına varan idareciler yepyeni bir projeyle G.Saray’ın stat gelirini katlayacak. Nasıl mı? TT Arena’nın kapasitesini 7 bin artırarak… Peki bu nasıl olacak? G.Saray Yönetimi bu sorunun cevabı olarak da Arsenal’in stadı Emirates’i işaret ediyor.
KOLTUKLAR DEĞİŞECEK
Aslan’ın mevcut stadında koltuklar standartlara en uygun şekilde yerleştirildi. Ancak yönetimin değiştireceği yeni koltuk düzenlemesinde Arsenal’in Emirates Stadı’ndan esinlenilecek. Böylelikle Cimbom’un 52 bin 650 kapasiteli stadı 60 bine yükselecek. Loca sayısını etkilemeyecek olan bu kapasite artırımı Cimbom’un kasasına yine de hatrı sayılır bir giriş sağlayacak. Şu anda loca ve sezonluk kombine satışından yılda 60 milyar doları cebine koyan sarı-kırmızılılar yeni düzenleme ile bu rakamı 70 milyon dolara çıkaracak.
AYSAL’IN ‘KEŞKESİ’
G.Saray Başkanı Ünal Aysal, 45 bin kombine satılmasından dolayı memnun olduğunu dile getirirken bir de ‘keşke’ demişti. Aslan’ın patronu “Keşke zamanında bu stat 70 bin kişilik yapılsaymış. O stadı da rahatlıkla doldururduk” demişti.
Egehan ŞENGÜL/AMK
Bu arada Özcimbomlu Sezgin Abi'mizi kaybetmişiz. Allah sevenlerine sabır versin.
Reiz bu taraftar seni unutmaz bir gun baskan olarak gelmen dilegiyle.
Abdurrahim Albayrak @_AAlbayrak 4 dk
@nevzatdindar canim kardesim yorulmadim yordular? GS hizmet etmek benim icin yuce Allahimin bir lutfudur
Sezonu açtık
Özlemişim kerataları![]()
13/14 hayırlı uğurlu olsun, bol kupalı mutluluğu bol iyi bi sezon olur inş![]()
Emmanuel Culio,Mehmet Batdal,Kazım Kazım,Ceyhun Gülselam,Yiğit Gökoğlan falan katılmışGörünce bir garip oldum,hele hele Culio'yu görünce baya garip oldum
![]()