Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 407 / 422 İlkİlk ... 307357397405406407408409417 ... SonSon
12,181 ile 12,210 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Ben asıl ''Aslına bakarsak, Mesut Türk Milli Takımı nı seçseydi, Real Madrid e gidemezdi'' şeklinde düşünen ve bu fikrini açıkca dile getirip Mesut u haklı gören, gerek forumdaki gerekse spor medyasındaki insanların son hallerini merak ediyorum. Mesut un bu vakitten sonra benim gözümde tutunacağı son dalda kırılmıştır. Hiç çıkıpta ben burada Türkleri temsil ediyorum tavırlarına girmesin, beni zerre kadar temsil etmiyordu, bundan sonra da hiç temsil edemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Ben asıl ''Aslına bakarsak, Mesut Türk Milli Takımı nı seçseydi, Real Madrid e gidemezdi'' şeklinde düşünen ve bu fikrini açıkca dile getirip Mesut u haklı gören, gerek forumdaki gerekse spor medyasındaki insanların son hallerini merak ediyorum. Mesut un bu vakitten sonra benim gözümde tutunacağı son dalda kırılmıştır. Hiç çıkıpta ben burada Türkleri temsil ediyorum tavırlarına girmesin, beni zerre kadar temsil etmiyordu, bundan sonra da hiç temsil edemez.
    Son halimi merak ediyormuşsun.

Ben de cevabını merak ediyorum. Mesut Özil 2010 Dünya Kupası'nda final oynayadığı Almanya'daki performansıyla mı Real Madrid'e gitmiştir, 2009/2010 sezonundaki Werder Bremen performansıyla mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Ben de cevabını merak ediyorum. Mesut Özil 2010 Dünya Kupası'nda final oynayadığı Almanya'daki performansıyla mı Real Madrid'e gitmiştir, 2009/2010 sezonundaki Werder Bremen performansıyla mı?
    Oynadığı* . . . . . .

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Milli takım seçimi nedeniyle kişilerin Türklüğünü sorgulamak sağlıksız bir bakış açısı. Mesut kendisini nasıl hissediyorsa, o sadece Mesut'u ilgilendirir. Mesut Türk vatandaşı mıdır? Cevap evetse, gerisi teferruattır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Az önce yazmayı unutmuşum.

Mesut ile Nuri arasındaki fark nedir? İkisi de Almanya'da yetişti, ikisinde yetişmesinde de bizim emeğimiz yok. Mesut'u Türk görmeyip, Nuri ile gurur duymamızın nedeni ne? Mesut Almanya'yı, Nuri Türkiye'yi seçtiği için mi? Bu mudur birisinin Türk olup olmamasının kriteri?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by di canio View Post

Mesut ile Nuri arasındaki fark nedir? İkisi de Almanya'da yetişti, ikisinde yetişmesinde de bizim emeğimiz yok. Mesut'u Türk görmeyip, Nuri ile gurur duymamızın nedeni ne? Mesut Almanya'yı, Nuri Türkiye'yi seçtiği için mi? Bu mudur birisinin Türk olup olmamasının kriteri?

ellerine sağlık abi.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Mesut'u antipatik yapan yaptığı açıklamalar yani. Ya adam gibi çık de ben Almanım kendimi öyle hissediyorum daha kimse konuşmasın. Ama o bunu yapmak yerine sürekli yok bana teklif getirmediler benle ilgilenmediler diyip belkide yaptığını haklı çıkarmaya çalışıyor. Ha haklıdır orası ayrı belkide dediği gibidir ama insanların kafasını sürekli kurcalamak yerine adam gibi çık yap açıklmanı işte. Bak Gökhan İnler'de bizim çok büyük bir kaybımızdır ama o çıktı dediki ben kendimi İsviçreli hissediyorum bak daha polemikler başlamadan bitti. Yani olayın böyle uzamasının sebebide Mesuttur. Bizim milli takımımızı seçmemesi hep içimde ukte olarak kalacaktır ve bu yüzdende hiç sevmiyeceğim kendisini.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mesut için en uygun tanım bence; Türk asıllı Alman.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Revolution View Post

Her ikisiyle de... Bremen de başarılı olamasa milli takımına seçilemezdi, orada da daha başarılı olarak Madrid e gidemezdi. Benim sıkıntım bunun Real Madrid e gitmenin tek yolu olarak gösterilmesinde...

Ayrıca bu tabi ki sadece Mesut u bağlar ama bir Türk Vatandaşı olarak Türk Milli Takımı yerine Alman Milli Takımı nı seçiyorsa, benim kriterlerime göre beni temsil etmiyordur. Kendisi gibi olan Nuri, Hamit, Mehmet Ekici yeterince temsil ediyor.

Yine ayrıca ben Mesut a Türktür ya da değildir demedim şayet son sorular banaysa... Yukarıda da dediğim gibi, Türkiye ye hizmet vermesidir benim için gurur duyulası olan...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Mesut'u antipatik yapan yaptığı açıklamalar yani. Ya adam gibi çık de ben Almanım kendimi öyle hissediyorum daha kimse konuşmasın. Ama o bunu yapmak yerine sürekli yok bana teklif getirmediler benle ilgilenmediler diyip belkide yaptığını haklı çıkarmaya çalışıyor. Ha haklıdır orası ayrı belkide dediği gibidir ama insanların kafasını sürekli kurcalamak yerine adam gibi çık yap açıklmanı işte. Bak Gökhan İnler'de bizim çok büyük bir kaybımızdır ama o çıktı dediki ben kendimi İsviçreli hissediyorum bak daha polemikler başlamadan bitti. Yani olayın böyle uzamasının sebebide Mesuttur. Bizim milli takımımızı seçmemesi hep içimde ukte olarak kalacaktır ve bu yüzdende hiç sevmiyeceğim kendisini.
    Mesut'u sevmemek farklı. Sevmeyenler olur, sevenler olur, umrunda olmayanlar olur. Ama bazı hassas noktalar üzerinden farklılaştırmak çok yanlış. Ben de isterdim bizim milli takımımız için oynasın. Gökhan, Eren, Yakın kardeşler, Serdar, Ekrem, vb. keşke bizden olduğunu bildiğimiz futbolcular bizim milli takımımızı seçseydi. Biz onları bizim baktığımız taraftan görüyoruz sadece. Ama onlar açısından da başka bir gerçek var. İsviçre, Almanya, Avusturya vatandaşı bu kişiler. Hemen hemen çoğu da orada doğmuş, orada yetişmiş. Oranın kültürünü benimsemiş, ona alışmış. Türk değil demeden, sadece anlamak gerek onları. Alman milli takımının Dünya Kupası'nda 3. olmasında en büyük paylardan birisi Türk vatandaşı bir oyuncununsa eğer gurur duyarım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Mesut'u sevmemek farklı. Sevmeyenler olur, sevenler olur, umrunda olmayanlar olur. Ama bazı hassas noktalar üzerinden farklılaştırmak çok yanlış. Ben de isterdim bizim milli takımımız için oynasın. Gökhan, Eren, Yakın kardeşler, Serdar, Ekrem, vb. keşke bizden olduğunu bildiğimiz futbolcular bizim milli takımımızı seçseydi. Biz onları bizim baktığımız taraftan görüyoruz sadece. Ama onlar açısından da başka bir gerçek var. İsviçre, Almanya, Avusturya vatandaşı bu kişiler. Hemen hemen çoğu da orada doğmuş, orada yetişmiş. Oranın kültürünü benimsemiş, ona alışmış. Türk değil demeden, sadece anlamak gerek onları. Alman milli takımının Dünya Kupası'nda 3. olmasında en büyük paylardan birisi Türk vatandaşı bir oyuncununsa eğer gurur duyarım.
    Abi işte bende onu diyorum bunda anormal bi durum yok ama neden bugün bi Gökhan İnler konuşulmuyor o konuşuluyor. Tabiki Mesut ondan çok daha kaliteli bi topçu onun etkiside vardır ama bunda bizim yanlışımız varsa Mesut'unda var. Gelecek tepkileri aza indirmek için bazı açıklamalar yaptı ama oda kurtarmadı durumu bence. Ne bileyim abi iki ucu ... değnek. Haklıda yok haksızda yok ama yinede ağırına gidiyor insanın. Ben şahsen onun başarısıyla övünemiyorum içimden gelmiyor daha kötü hayıflanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mesut ve Nuri kıyaslamasında oyuncuların seçtikleri milli takım değil de açıklamaları baz alındığında fark ortaya çıkıyor. Mesut ben kendimi Alman gibi hissediyorum diyen bir oyuncu. Nuri ise açıklamalarında Türk olmasıyla gurur duyduğunu belirten bir oyuncu. İkisi arasındaki fark giydikleri formadan ziyade bu açıklamalardan kaynaklanıyor. Mesut Alman milli takımını seçip daha yumuşak açıklamalar yapmış olsaydı muhtemelen Mesut'la da gurur duyan Türklerin sayısı daha fazla olurdu. Mesut'un keskin ben Almanım açıklamaları kendisine Ballack muamelesi yapılmasına neden oldu.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mesut'un yanlışı, Sanki Türk milli takımının çevresinde parmaklıklar var ve orda oynamayı seçenler transfer olamaz büyük takıma gidemez gibi tavırlar takınmasıydı. Bugüne kadar çok Türk başka ülkeleri seçti ve hiçbirisi Mesut kadar "Gıcık" olarka lanse edilmedi. Mesut'un kişisel tercihi kendini bağlar ama Türk milli takımı hiç bir büyük takım tarafından izlenmeyen, orada oynayınca hiç biryere gidilemeyen bir takım gibi gösterip bence orada oynayanları küçülttüğü için sonuna kadarda Türk olarak beni temsil edemeyeceğini savunacağım. Yoksa Almanya'yı seçmiş Türkiye'yi seçmiş önemli değil. Belki başta kızdım neden seçmedi diye ama diğer başka büyüdüğü milletin takımını seçen gurbetçi oyuncularımız gibi onuda siğneye çekebilirdik ama o sürekli antipatikçe açıklamalar yapmayı tercih etti. Yinede yolu açık olsun. Hiç bir zaman Nuri kadar yeri olmayacağı kesin bende..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Mesut ve Nuri kıyaslamasında oyuncuların seçtikleri milli takım değil de açıklamaları baz alındığında fark ortaya çıkıyor. Mesut ben kendimi Alman gibi hissediyorum diyen bir oyuncu. Nuri ise açıklamalarında Türk olmasıyla gurur duyduğunu belirten bir oyuncu. İkisi arasındaki fark giydikleri formadan ziyade bu açıklamalardan kaynaklanıyor. Mesut Alman milli takımını seçip daha yumuşak açıklamalar yapmış olsaydı muhtemelen Mesut'la da gurur duyan Türklerin sayısı daha fazla olurdu. Mesut'un keskin ben Almanım açıklamaları kendisine Ballack muamelesi yapılmasına neden oldu.
    Katılıyorum. Gerçi Nuri'nin de Mesut'un da aileleri Türk asıllı olsa gerek fakat bu noktada oyuncuların kendi duyguları devreye giriyor. Mesut her ne kadar Türk asıllı olsa bile "Ben Alman'ım" dediği için benim için Ballack'tan, Schweinsteiger'den, Klose'den farkı yok fakat Nuri, Hamit, Halil gibi oyuncular her defasında Türk olduklarını belli ettikleri için onlarla gurur duymamızdan doğal birşey olamaz.

Şunu da belirteyim ki "Ben kendimi Türk olarak hissediyorum" açıklamasını yapmış olan Bogdan Tanjevic, benim gözümde Mesut'tan daha fazla Türk'tür.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Oezil'in Türk'lüğü tartışılamaz boyuta olsaydı Türk Milli takımını seçerdi.
    Alman Milli Takımını seçmeyip ne yapsın? Alman vatandaşlığını mı kaybetsin.Nuri seçim yaptığı vakit öyle bir uygulama yoktu.Rahatlıkla seçimini Türkiyeden yana kullanabildi.Mesut'un öyle bir şansı yoktu.Hem adam orda doğmuş büyümüş Almanya yetiştirmiş futbolunu o sayede geliştirmiş.En doğal hakkıdır Alman Milli Takımını seçmesi. Alman Milli takımında oynuyor olması Türklügünden birşey kaybettirmez!!

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bu durumla ilgili bir açıklama yapma zorunluluğu da yok ki Mesut'un. Biz toplum olarak açgözlüyüz biraz. En iyisi bizde olsun isteriz hep. Halbuki elimizde, daha Mesut'un adı geçmezken futbol çevrelerinde geleceğe damga vuracak denilen Nuri Şahin var. Biz henüz Nuri'yi bile milli takıma monte edememişiz. 6-7 senedir bulunduğu takımlarda banko oynayan, çok önemli rol üstlenen, hatta Dortmund'da kimi maçlarda kaptanlık yapan Nuri Şahin bizim milli takımımızda yedek hala. Ben de iddia ediyorum ki Nuri Şahin de Mesut gibi Alman milli takımını seçseydi, 2011'i beklemezdi büyük bir takıma transfer yapmak için. Mesut kulüp kariyerini Alman milli takımı ile cilalamışken, 2 yıldır Alman milli takımında 23 maça çıkmışken; Nuri ilk olarak 2005'te giydiği milli takımımızda 6 yılda 26 maça çıkmış. Hani bu çocuk o müthiş U17 takımımın beyniydi. Biz 6 yıldır milli takımda yer açamamışken Almanlar hemen 11'e koydular Mesut'u.

Nuri Real Madrid'e, Türkiye'ye rağmen transfer olmuştur bence. Tabi bu durum A milli takım için geçerli. Genç milli takımlarda oynadığı futbol Nuri için önemli bir referanstı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Alman Milli Takımını seçmeyip ne yapsın? Alman vatandaşlığını mı kaybetsin.Nuri seçim yaptığı vakit öyle bir uygulama yoktu.Rahatlıkla seçimini Türkiyeden yana kullanabildi.Mesut'un öyle bir şansı yoktu.Hem adam orda doğmuş büyümüş Almanya yetiştirmiş futbolunu o sayede geliştirmiş.En doğal hakkıdır Alman Milli Takımını seçmesi. Alman Milli takımında oynuyor olması Türklügünden birşey kaybettirmez!!
    Pekala Hamit, Nuri, Halil, Mehmet de futbollarını Almanya'da yetiştirdiler, onlar da Alman vatandaşlığını seçebilirlerdi ama Türk oldukları için Milli Takım'ı seçtiler. "Ben Alman'ım" diyen bir adamın hala Türk olduğunu iddaa etmenize de bir anlam yükleyemedim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Borussia Dortmund'dan İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin, Madrid'de Almanya'yı ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.

Real Madrid’e transfer olan milli futbolcu Nuri Şahin, Alman spor dergisi Kicker için kaleme aldığı yazısında, Real Madrid'e transferinin nasıl geliştiğini anlattı.
    Real Madrid'in kendisi ile ilgilendiğini bir kaç haftadan beri bildiğini, ancak bu konuyla Borussia Dortmund'un şampiyonluğundan sonra ilgilenmek istediğini belirten genç oyuncu, FC Nürnberg'e karşı oynadıkları lig maçından sonra Borussia Dortmund'un Real Madrid'in teknik direktörü Jose Mourinho ile görüşmesine izin verdiğini, bu görüşmede Mourinho ile çalışmak istediğini anladığını kaydetti.
    Borussia Dortmund gibi iyi bir takımdan 10 yıl sonra ayrılacağı için bu konuda karar vermesinin kendisi için kolay olmadığını ifade eden Nuri, Borussia Dortmund'un kendisi için anlamının büyük olduğunu, Dortmund kentini de sevdiğini belirtti.
    Real Madrid'den transfer teklifi aldığında bu konuda çok fazla düşündüğünü, futbolcu olarak oynayabileceği en büyük kulübün Real Madrid olduğunu, herkesin bu takımda oynamak istediğini kaydeden Nuri, ''Borussia Dortmund'u, Bundesliga'yı, Almanya'yı ve Türkiye'yi Madrid'de en iyi şekilde temsil edeceğim'' dedi.
    Real Madrid'de oynayan Mesut Özil ile de görüştüğünü belirten Nuri, takım içinde Xabi Alonso, Khedira, Dierra ve diğer bazı güçlü oyuncularla rekabet etmesi gerektiğini bildiğini, Real Madrid'de başarılı olabilecek potansiyele sahip olduğunu ifade etti.
    Nuri, Dortmund'da arkadaşları ile birlikte bu hafta sonunda lig şampiyonluğunu kutlayacağı için de mutlu olduğunu kaydetti.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Pekala Hamit, Nuri, Halil, Mehmet de futbollarını Almanya'da yetiştirdiler, onlar da Alman vatandaşlığını seçebilirlerdi ama Türk oldukları için Milli Takım'ı seçtiler. "Ben Alman'ım" diyen bir adamın hala Türk olduğunu iddaa etmenize de bir anlam yükleyemedim.
    Adam Türk kökenini inkar etmiyor ki.Anası belli babası belli kökeni belli.Zaten sadece alman vatandaşı değil,Türk vatandaşı da. Sadece kendini daha çok alman gibi hissettiğini için ve diğer önemli etkenlerden ötürü Alman Milli takımını seçiyor. Madrid'te de türk olarak anılıyor zaten. Sonuçta kökeni Türk.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Mesut'un yanlışı, Sanki Türk milli takımının çevresinde parmaklıklar var ve orda oynamayı seçenler transfer olamaz büyük takıma gidemez gibi tavırlar takınmasıydı. Bugüne kadar çok Türk başka ülkeleri seçti ve hiçbirisi Mesut kadar "Gıcık" olarka lanse edilmedi. Mesut'un kişisel tercihi kendini bağlar ama Türk milli takımı hiç bir büyük takım tarafından izlenmeyen, orada oynayınca hiç biryere gidilemeyen bir takım gibi gösterip bence orada oynayanları küçülttüğü için sonuna kadarda Türk olarak beni temsil edemeyeceğini savunacağım. Yoksa Almanya'yı seçmiş Türkiye'yi seçmiş önemli değil. Belki başta kızdım neden seçmedi diye ama diğer başka büyüdüğü milletin takımını seçen gurbetçi oyuncularımız gibi onuda siğneye çekebilirdik ama o sürekli antipatikçe açıklamalar yapmayı tercih etti. Yinede yolu açık olsun. Hiç bir zaman Nuri kadar yeri olmayacağı kesin bende..
    Şükür dilimden anlayan biri çıktı...

Bu durumla ilgili bir açıklama yapma zorunluluğu da yok ki Mesut'un. Biz toplum olarak açgözlüyüz biraz. En iyisi bizde olsun isteriz hep. Halbuki elimizde, daha Mesut'un adı geçmezken futbol çevrelerinde geleceğe damga vuracak denilen Nuri Şahin var. Biz henüz Nuri'yi bile milli takıma monte edememişiz. 6-7 senedir bulunduğu takımlarda banko oynayan, çok önemli rol üstlenen, hatta Dortmund'da kimi maçlarda kaptanlık yapan Nuri Şahin bizim milli takımımızda yedek hala. Ben de iddia ediyorum ki Nuri Şahin de Mesut gibi Alman milli takımını seçseydi, 2011'i beklemezdi büyük bir takıma transfer yapmak için. Mesut kulüp kariyerini Alman milli takımı ile cilalamışken, 2 yıldır Alman milli takımında 23 maça çıkmışken; Nuri ilk olarak 2005'te giydiği milli takımımızda 6 yılda 26 maça çıkmış. Hani bu çocuk o müthiş U17 takımımın beyniydi. Biz 6 yıldır milli takımda yer açamamışken Almanlar hemen 11'e koydular Mesut'u.

Nuri Real Madrid'e, Türkiye'ye rağmen transfer olmuştur bence. Tabi bu durum A milli takım için geçerli. Genç milli takımlarda oynadığı futbol Nuri için önemli bir referanstı.
    Kendimizi bu kadar da aşağılarda görmemeliyiz bana kalırsa. Tamam Almanya kadar düzenli bir sistemimiz yok ama Türk Milli Takımı nı seçtiği için de bu oyuncu adam olmaz diyecek kadar da abartmaya gerek yok. Nuri ile Mesut aynı yaştalar, Nuri yaklaşık bir ay daha büyük... Mesut un şansı Almanya nın Dünya Kupası na gitmesiydi, yoksa o şampiyona olmasa rakam olarak bu kadar yakın olamazdı Nuri ye. Kaldı ki oyuncuların bu yaşlarda bu kadar forma şansı bulmasını gayet normal karşılıyorum, kendi mevkisinde herkesin başarılı olduğunu kabul ettiği Emre varken...

Sonuç olarak (en azından kendi açımdan) Nuri Türk Milli Takımı nı seçerek de Real Madrid e gidilebileceğini ispatlamıştır, çok büyük ölçüde aynı şartlarda iken, Nuri yle Mesut u aynı kefeye koyabilmem için Uzak Doğu lu olmam gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Rehavi View Post
    Kendimizi bu kadar da aşağılarda görmemeliyiz bana kalırsa. Tamam Almanya kadar düzenli bir sistemimiz yok ama Türk Milli Takımı nı seçtiği için de bu oyuncu adam olmaz diyecek kadar da abartmaya gerek yok.
    O anlamda yazmadım onu. Nuri'yi milli takımın birçok maçında oynatamadık, monte edemedik milli takıma. Millilik sayılarındaki fark Dünya Kupası'ndan kaynaklanıyor olabilir. Almanlar henüz 1 yıldır A milli takım seviyesindeki Mesut'a güvenip Dünya Kupası kadrosuna almayı bırakın, her maç 11 çıkardı. Biz ise son yılların en çok umut vaadeden ve milli takımımızın en genç oyuncusu olan Nuri Şahin'i birçok milli maçta 18'e bile almadık.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

evet Mesut beni de temsil etmiyor. Alman milli takımını seçerek büyük bir takıma transfer olacağıma, Türk milli takımını seçer bremen de kalırdım. ama o onu tercih etmedi demek ki başarı onun için daha ön plandaymış. ve o zamanlar şu dedikodu da çıktı. Merker'in Mesuta Alman milli takımını seçmezsen aileni sınır dışı ederiz dediği. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmez. ama asla dememiştir de diyemiyorum ben. Uzun lafın kısası o mesutun tercihiydi. çok tartışıldı. artık tartışmanın yeri bence nuri real madridde başlığı olmamalı. hepimiz sonuna kadar gurur duyuyoruz nuriyle. Türk milli takımıyla da büyük takıma gidilebileceğini gösterdi. Tebrikler Nuri..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Merkel gelecek Mesut' a "bizim milli takımı seçmezsen aileni sınır dışı ederiz" diyecek falan; bunlar fantastik şeyler.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arkadaşlar birşeyi kaçırıyor bence Nuri A Milli takımla gitmedi reale dortmund sayesinde gidiyor, mesut ise tam tersi werder sayesinde değil alman milli takımı sayesinde gitti.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Düşündüm de... İyi ki bizimki bunu duymamış; "size savaş ilan ederiz" falan derdi Merkel' e.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    arkadaşlar birşeyi kaçırıyor bence Nuri A Milli takımla gitmedi reale dortmund sayesinde gidiyor, mesut ise tam tersi werder sayesinde değil alman milli takımı sayesinde gitti.
    Bir sonraki sayfada yine kaçırmaya devam edecekler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence kaçırılan birçok şey var; Mesut defalarca "ben kendimi Alman gibi hissediyorum" demiştir, Nuri de defalarca "Ben Türk'üm ve Türk gibi hissediyorum" demiştir. Buna rağmen Mesut'u Türk olarak görmeye inat ediyoruz. Mesut'la gurur duymaya devam edebilirsiniz ama benim için Nuri ile Mesut kesinlikle bir olamaz. Nuri'nin Madrid'teki gram başarısı beni çok mutlu eder,Mesut kupaları aldırsa dahi gram gururlanmam, aradaki fark bence bu kadar açık.

Transfer edilme sebepleri birinin kulüp performansı sayesinde, diğerinin milli takımdaki performansı sayesinde olabilir. Ortada bir gerçek var ki Nuri bizim Milli takımımız için ter döküyor, Mesut Almanlar için.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Default Busquets’in başı büyük dertte

Busquets’in başı büyük dertte

Barcelona’nın başarılı orta saha oyuncusu Sergio Busquets, Real Madridli Marcelo’ya karşı ırkçı söylemleri nedeniyle soruşturma geçirecek.

Goal.com Türkiye

İspanya: Busquets (Barcelona) - Marcelo ve Xabi Alonso (Real Madrid)

UEFA yönetimi, Barcelona’nın İspanyol orta saha oyuncusu Sergio Busquet hakkında bir soruşturma açıldığını duyurdu.
    Real Madrid ile oynanan Şampiyonlar Ligi yarı final karşılaşmasında rakibi Marcelo’ya karşı ırkçı söylemlerde bulunduğu iddia edilen Busquets, ağır bir ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya.
    Real Madrid yönetimi, UEFA’ya yaptığı başvuruda, Sergio Busquets’in Brezilyalı savunma oyuncusuna ‘mono’ (maymun) dediğini iddia ediyor. Olay 27 Nisan’da Barcelona’nın Real Madrid’i Santiago Bernabeu’da 2-0 yendiği karşılaşmada gerçekleşti.
    UEFA yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “FC Barcelona orta saha oyuncusu Sergio Busquets hakkında, Real Madrid CF oyuncusu Marcelo’ya karşı ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiasıyla bir soruşturma açılmıştır. Real Madrid’in başvurusu üzerine açılan soruşturma için görüşme 15 Mayıs’ta gerçekleşecektir. Karar ise 16 Mayıs’ta verilecektir” ifadelerine yer verildi.
    Busquets ceza alması halinde Manchester United ile oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde forma giymeme tehlikesiyle karşı karşıya.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

İtalya Başbakanı ve Serie A takımı Milan'ın sahibi Silvio Berlusconi, İspanya'nın Real Madrid takımında forma giyen Brezilyalı eski oyuncuları Kaka'ya kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi

Bir radyo programına telefonla katılan Berlusconi, Serie A'da bu sezon şampiyonluğa ulaşan takımının gelecek sezondaki transfer politikası ve şampiyonluğa ilişkin açıklamalarda bulundu.
    Berlusconi, Brezilyalı eski oyuncuları 29 yaşındaki Kaka'nın transferiyle ilgili, ''Eğer Kaka isterse, ona kollarımız her zaman açık'' dedi.
    Berlusconi'nin eski oyuncusu hakkındaki bu sözü transfer piyasasında dedikoduları da artırdı.
    Son günlerde adı sıkça AC Milan ile anılan Napoli'nin Slovak orta saha oyuncusu Marek Hamsik'in yetenekli ve başarılı bir futbolcu olduğunu kaydeden Berlusconi, Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis'in Hamsik gibi bir yıldızı kaybetmek istemeyeceği kanaatinde olduğunu ifade etti.
    Napoli'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını memnuniyetle karşıladığını belirten AC Milan'ın sahibi, ''Şampiyonlar Ligi, Napoli'yi ve Napolilileri canlandırmak için bir fırsat. Napolilileri kutluyorum'' diye konuştu.
    Kazandıkları lig şampiyonluğuna da değinen Berlusconi, AC Milan'ın kendisinin yönetiminde 27'inci kupayı kaldırdığını hatırlatarak, ''Bu şampiyonluk başkan olarak benim de en çok şampiyonluk kazanan başkan olduğumu gösteriyor. Çok özel bir sezondu. Hak ederek, sonuna vardığımıza inanıyorum'' ifadelerini kullandı.
    Öte yandan, AC Milan şampiyonluk kupasını yarın yapacağı ligin 37. haftasındaki Cagliari maçı öncesinde alacak. Kırmızı-siyahlıların şampiyonluk kutlamalarının maç öncesi başlayacağı ve takımın üstü açık bir otobüsle şehir merkezindeki ünlü Duomo Meydanı'ndan San Siro Stadı'na oluşturulacak kortej eşliğinde gideceği açıklandı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer