bence doğru karar
Ne Mark Hughes ne Mancini bu takıma Mourinho yakışır, uçurur.
Angelotti geldiğinde de böyle yorumlar vardı ama Mancini yi beğeniyorum ben başarılı olacaktır.
Hugnes'ten iyidir.Ama bugünkü maçı kazandılar herhalde daha önceden alınmış bir karardı herhalde.
İster 50 yıldız getir 1 adam akıllı TD'ün olmadıktan sonra boş..
Doğru karar Mancini bu takımı kral yapar.
Bir takım için teknik direktör unsuru çok önemlidir.Chelsea'da böyle bir girişimde bulunduğunda Ranieri ile devam etti ama yapamadılar.Sonrası malum.Aynı durum M.City'dede geçerli oldu.Mancini'yi pek beğenmezdim İnter'in başındayken.İnter'i o şartlarda şampiyon yapmanın çok zor bir hadise olmadığını düşünmem ve Avrupa'da İnter'in dökülmesinden dolayı böyle düşünüyordum ama Mourinho'dan sonrada İnter'de durumun farklı olmamasından sonra acaba Mancini'ye haksızlık mı ettim diye düşünmedim değil ara ara ismini duyduğumda.Bakalım Mancini M.City'de neler yapacak merak ediyorum.Rüştünü ispatlayabilmesi (en azından benim gözümde) için güzel bir fırsat..
So what?
Saike
gidecek gitmeyecekten öte bu teklif gerrard için çok çok az dünyanın en iyi 2-3 orta saha oyuncusundan birinden bahsediyoruz son piyasa şartlarından sonra 33ün 2 katı eder en az
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Chelsea, transfer yasağının kalkması halinde, Fernando Torres'i renklerine katmayı planlıyor.
Goal.com İngiltere ekibinin aldığı istihbarata göre, Londra kulübüne yakın bazı kaynakların Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernando Torres'i istediği öne sürüldü.
Torres'in hayranı olan İtalyan teknik adam, golcü oyuncuyu yakından takip ediyor. Merseyside ekibinin sezon sonunda ligi ilk dörtte bitiremediği takdirde Maviler, İspanyol oyuncuyu transfer etmek için girişimlere başlayacak.
Avrupa Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından konulan transfer ambargosu büyük bir sorun teşkil ederken, Roman Abromovich ise, milli oyuncunun Şampiyonlar Ligi'ni Chelsea'ye getirecek en ideal oyuncu olduğunu düşünüyor.
Liverpool kulübünden bir yetkilinin Goal.com İngiltere'ye yaptığı açıklamada, "Fernando, Liverpool'u seviyor. Hem şehri hem de kulübü. Burada iken, kendisini yuvasında gibi hissediyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsak, Torres'in kulüpten ayrılma ihtimali doğabilir. Çünkü o dünya çapında bir yıldız ve önemli platformlarda boy göstermesi gerekiyor" şeklinde konuştu.
Goal
Chelsea çıldırmış oraya buraya saldırıyor.
(/s)
Alabiliriz neden olmasınLiverpoola fazla geliyor zaten.
Alsınlar bence yaw... Ama Drogba nolcak o zaman![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
adamlara göre yetenkesiz değilmişki klübe transfer etmişler, umarım başarılı da olur.
Bende Mancini'nin iyi bir seçim olmadığını düşünüyorum.
Toure,HUGHESin kovulmasından sonra kendisinin de gitmek istediğini açıkladı.Takım kaptanı bi de Kolo Toure nasıl toparlayacak El Fayed bu takımı bilemiyorum![]()
Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'in, Atletico Madrid'in yıldızı Sergio Agüero ve Monaco'nun orta saha oyuncusu Jerko Leko için toplamda 62 milyon avroyu gözden çıkarttığı belirtildi.
Son altı maçında sadece bir galibiyet alabilen maviler, önümüzdeki ay Afrika Uluslar Kupası'na da birçok oyuncu gönderecek. Bu nedenle gerekli önlemleri önceden almak isteyen Abramovic, Agüero ile Leko için harekete geçmeye hazırlanıyor.
Bu iki oyuncudan alacağı cevap doğrultusunda transfer politikasını belirleyecek olan İngiliz ekibi; Ajaxlı golcü Luis Suarez, Roma'nın orta saha oyuncusu Daniele De Rossi ve Everton'un genç ismi Jack Rodwell'i de listesinde tutuyor.
Bu arada kulübe yakın bir kaynağın, konuyla ilgili olarak, "Abramovich'in transfer listesi hazır. Atletico çok saçma bir para istiyor. Eğer fiyatı makul bir rakama çekmezlerse Roman, Suarez için Ajax ile görüşecek. Bu arada Jerko, De Rossi ve Rodwell'ı da takibe almış durumda. Chelsea herkesin oynamak isteyeceği bir kulüp. Abramovic'in istediği isimleri alacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandığı iddia edildi.
Bu arada Roma'da oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren De Rossi, kariyerinin sonuna kadar başkent ekibinden ayrılmak istemediğini dile getirmişti.
Goal
versin artık atleticho şu agüero yuhem chelsea miz güçlenir hem atleticho güç kaybeder xD
Chelsea 2010'Da Aguero'ya formayı giydirecek Madrid daha fazla dayanamaz..
Bastır Chelsea![]()
İtalyan basını, Arsenal'in Juventuslu Felipe Melo'yu kadrosuna katmak istediğini yazdı.
Juventus'ta sorunlar yaşayan ve Ocak ayında takımdan ayrılabileceği konuşulan Felipe Melo'ya, Arsenal talip oldu.
Itasportpress, sezon başında Juve'ye 25 milyon avroya mal olan ancak bir türlü istenilen performansı ortaya koyamamasının yanında teknik direktör Ferrara'yla da arası bozuk olan Brezilyalı oyuncunun, son oynanan Catania maçının 32. dakikasında oyundan alınmasının ardından takımdan ayrılmayı düşündüğünü yazdı.
Yaz aylarında da Melo transferi için Juventus ile mücadele eden Arsenal'in, bu durumdan faydalanıp, Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katabileceği iddia ediliyor.
Kariyerinde kötü bir dönem geçiren Felipe Melo için de Arsenal'in iyi bir tercih olabileceği ve Dünya Kupası kadrosunda yer almak için transferi düşünebileceği konuşuluyor.
Manchester United'ın, Benfica'nın gözde futbolcusu Di Maria'ya yaptığı teklifin reddedildiği ifade edildi.
Portekiz medyasında yer alan haberlerde, Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın Benfica'ya Di Maria için yaptığı teklifin kabul edilmediği belirtildi.
21 yaşındaki futbolcu için Manchester United ve Manchester City'nin devrede olduğu belirtilirken, Manchester City'nin de önümüzdeki günlerde genç yıldız için Benfica'nın kapısını çalacağı öğrenildi.
TSF'nin haberine göre, Manchester United'ın Benfica'ya Di Maria için Nani takasıyla birlikte 10 milyon avro önerdiği, ancak Portekiz ekibinin bu teklifi reddettiği ifade edildi.
Benfica'nın, Arjantinli yıldızını devre arasında satmak istemediği ve sezon sonunda gelecek olan teklifleri değerlendireceği de gelen haberler arasında.
City 50 Milyon verir alır.
Di Maria teklifinin reddetilmesinden daha da önemlisi Ronaldo'nun biraz daha esmeri umutlarıyla alınan Nani'nin artık gözden çıkarılabileceğidir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Manchester United yönetimi, geldiği günden bu yana beklenen performansı sergileyemeyen Sırp oyuncu Zoran Tosic’i göndermek istiyor.
Geçen sezon yaklaşık 10 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen Tosic, takımda kendisine yer bulamamıştı.
Partizan’da forma giyen genç oyuncu Adem Ljajic’i transfer etmek isteyen İngiliz devi, Tosic’i takasta kullanarak maliyeti düşürmek istiyor.
Tosic’in takasta kullanılmaya sıcak bakmadığı ve uygun bir bonservis bedeli belirlenmesini istediği öne sürülüyor.
Goal
Ljajic zaten kendi oyuncuları değil miydi?
Ljajic'i alıp onuda Tosic gibi yaparlar. Çok gelecek vaadeden bir kanat oyuncusu Tosic. Fenerbahçe'nin sol tarafı için ilaç olur aslında. İki ayağınıda son derece iyi kullanıyor.