Bence bu takım Çelsi değil Totnım.Zaten başından beri aklımda hep Kaka-Totnım ilişkisi vardı ve bu Londra olayı da bunu körükledi.Olursa dedi dersiniz.
![]()
Bence bu takım Çelsi değil Totnım.Zaten başından beri aklımda hep Kaka-Totnım ilişkisi vardı ve bu Londra olayı da bunu körükledi.Olursa dedi dersiniz.
![]()
Bencede çok antipatik birisi. Oldum olası futbolculuğunu beğenen biriside değilim ve Barcelonanın topçusu olduğunu düşünmüyorum.
Dolandırıcı futbolcu tayfasından. Sahada yalandan yatmalar, saha içini karıştırmalar, yalandan hareketler yapmalar falan alayı var Sergio'da. 5 maç değil 7-8 maç vermeleri lazım.
Basketbolu takip edenler bilir İspanyol oyuncuların tiyatral yeteneklerini![]()
Busquets futbolculuk yerine tiyatroculuğu seçseydi çoktan 3-5 tane oscar almıştı, çok yanlış yaptı çok![]()
Screw you guys, I'm goin' home
İnanılmaz nefret ediyorum Busquets'ten yaa...
Beyaz Show Telefon Bağlantısı :
-Ben daha inanamıyorum hayallerim gerçek oldu gece kalktığım zaman tabi her zaman düşünüyorum allahım ben mi real madrid'e gidiyorum diye
Beyaz : 6 sene sonra Türkiyeden hangi takımdan teklif gelse oynarsın ?
Nuri : Ben Türkiye'yi avrupada temsil etmek isterim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İyide 6 sene sonra 34-35 yaşına gelmiş olmayacak ki. Doğru cevap vermiş. Hatta wordclass bir seviyeye erişirse 34-35 yaşında olsa bile bir çok efsane gibi büyük dünyaca ünlü bir kulüpte ikon olabilir. İnşallah Zidaneler, Di Stefanolar gibi kulüple adı efsaneleşir.
Bende bu konuda önceki sayfalarda yorum yapmıştım ve arkada kalmıştı, yetenekli oyuncuysan eğer milli takım tercihin önemli değil, bir şekilde sen kendini gösterdiyse milli takımda yada kulüp takımında gitmen gereken yere gidersin zaten. Belki Mesut Türk Milli takımını tercih etse biz dünya kupasına katılabilecektik onun sayesinde, belki derece alacaktık, sonuç itibariyle şu an Real Madrid oyuncusu bu şekilde bir katkısı olma ihtimali var, belki yine gidecekti Real Madrid'e. Yani yetenekli oyuncuysa eğer bir yerlerdeki performansıyla her türlü farkedilir ve her türlü gider, ben bunu savunuyorum.
Herkes benim gibi düşünüyormuş , bunu farkettim
Bütün yorumların altına imzamı atarım![]()
busquets'in bu kadar sevildiğini bilmiyordum![]()
Tipinde hayır yok Püsquets..
Babasındada tip yoktu
Arif'ten yediği golü hatırlayan birçok kişi zardır aramızda![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Nedense ben baya seviyorum kendisini..![]()
La Liga ekiplerinden Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin, dünyanın en iyi futbolcularının her zaman eflatun beyazlılarda oynadığını ifade etti ve ekledi, "Kimseye benzemek istemiyorum, Nuri Şahin olmak istiyorum."
İspanya'nın Real Madrid kulübüne transfer olan Nuri Şahin, İspanyol spor gazetesi As'ta bugün yayımlanan demecinde "Dünyanın en iyileri her zaman Madrid'de oynarlar" dedi.
"BİR DÜŞ OLDUĞU İÇİN REAL'İ SEÇTİM"
"Dünyanın en iyisi olduğu ve benim için bir düş olduğu için Real Madrid'i seçtim" diyen Türk futbolcu, "22 yaşında İspanya'da oynamak, kariyerimde olabilecek en iyi şeydi. Futbolcu olarak kendimi geliştirmek istiyorum ve Real Madrid'de bunu yapacağıma hiç şüphem yok. Çok büyük gücü olan bir kulüp, çünkü tüm kupaları kazanmayı hedefliyor. Dünyanın en iyi futbolcuları bu kulüpte" ifadelerini kullandı.
"EN ÇOK REDONDO'YU SEVERDİM"
Geçmişte Real Madrid'de en çok sevdiği futbolcunun Redondo olduğunu anlatan Nuri, sözlerine şöyle devam etti:
"Guti de hoşuma giderdi. Benim yerimde oynayan futbolculara her zaman dikkatli bakmışımdır. Elbette ki, Zidane, Ronaldo gibi olağanüstü inanılmaz futbolculardan da büyük zevk aldım. Şimdiki takımda da Casillas, Cristiano, Kaka gibi sayısız mükemmel futbolcu var. Bu futbolcuların ve kulüp tarihinin düzeyinde olmayı umuyorum. Zor olduğunu biliyorum, ama bu büyük meydan okumaya göğüs gerecek gücüm var. Çok büyük bir tarihi olan bu kulüpte oynayacak olmaktan gururluyum."
"NURİ ŞAHİN GİBİ OLMAK İSTİYORUM"
Nuri, "Kimseye benzemek istemiyorum. Bu büyük kulüpte Nuri Şahin gibi olmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
Bu arada, Real Madrid'deki diğer bir Türk futbolcu Mesut Özil ile çok iyi arkadaş olduklarını ve sürekli telefonda konuştuklarını anlatan Nuri, "Özil, bana uyum sağlamakta çok büyük kolaylık yaşadığını söyledi ve takım hakkında hep iyi şeyler anlattı. Benim için çok mutlu ve onun Madrid'deki tecrübesi bana da yardımcı olacak" dedi.
Madrid'e çok büyük kazanma arzusuyla gittiğini, sezona başına kadar tamamen iyileşmiş durumda olacağını, en kısa zamanda İspanyolca öğrenmek istediğini ifade eden Nuri, "Madrid'e giden ilk Türkiye Milli Takım oyuncusu olmaktan da büyük memnuniyet duyduğunu" vurguladı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Busquest adam değil !
İyi futbolcudur kendisi..
Soruşturma sonunda eğer böyle bir şey yaptıysa cezasını çekmesi gerekir, zaten bütün o vasıfsızlığına rağmen sırf Katalan diye Barcelona'da oynuyordu.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Ben Busquest'in futbolcu yeteneklerinin çok küçümsendiğini düşünüyorum. Hem bekler hem de diğer ortasahalar ileri gittiği için savunmada ona yük biniyor ve genelde de oldukça iyi iş yapıyor. Karakteri ayrı konu tabii ki.
5 maç Real'de oynama cezası verselermiş. Daha büyük eziyet mi var?![]()
Bu arada Sergio'ya gıcık olanlar Allah bilir Ramos'a Arbeloa'ya hayrandırlar..
Ya hacı adam sahtekar sende maç izlerken bunu göremiyomusun. Ben sadece bu futbolcu için değil kendi tuttuğum takımın futbolcusuda aynı hareketleri yapsa inanılmaz derecede nefret ederim. Hiç sevmiyorum yalandan yerde yatan futbolcuları yada adamın kalçasına dirseği gelip gözünü suratını tutanları. Basquest'te bu tip bir futbolcu bana göre.
Tamam yaptı ben ona birşey demiyorum.Ancak o maçlarda Real Madrid'li oyuncuların yaptıklarını yanında hiçbirirşeydi..Adam gelip dümdüz Villa bacağına basıyor sonra hiçbirşey olmamış gibi Villa'yı kaldırıyor kendini attı diye..
Hem o Real Madrid maçlarında atmosfer çok farklıydı onunda etkisi büyük.
RonaLdo 2 goL daha attı ve topLamda 38 goLe uLaştı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
40'ı bulacaktır bana göre...