Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 408 / 422 İlkİlk ... 308358398406407408409410418 ... SonSon
12,211 ile 12,240 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bence bu takım Çelsi değil Totnım. Zaten başından beri aklımda hep Kaka-Totnım ilişkisi vardı ve bu Londra olayı da bunu körükledi.Olursa dedi dersiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

5 maç ceza diyolardı. Sonuna kadar hak eder bu herif. Çok antipatik geliyo bana. Sahada duruşu, hareketleri. Tamamıyla La Masia tiyatrosunun ürünü belli.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bencede çok antipatik birisi. Oldum olası futbolculuğunu beğenen biriside değilim ve Barcelonanın topçusu olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Dolandırıcı futbolcu tayfasından. Sahada yalandan yatmalar, saha içini karıştırmalar, yalandan hareketler yapmalar falan alayı var Sergio'da. 5 maç değil 7-8 maç vermeleri lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Basketbolu takip edenler bilir İspanyol oyuncuların tiyatral yeteneklerini

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Busquets futbolculuk yerine tiyatroculuğu seçseydi çoktan 3-5 tane oscar almıştı, çok yanlış yaptı çok
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

İnanılmaz nefret ediyorum Busquets'ten yaa...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyaz Show Telefon Bağlantısı :
    -Ben daha inanamıyorum hayallerim gerçek oldu gece kalktığım zaman tabi her zaman düşünüyorum allahım ben mi real madrid'e gidiyorum diye
    Beyaz : 6 sene sonra Türkiyeden hangi takımdan teklif gelse oynarsın ?
    Nuri : Ben Türkiye'yi avrupada temsil etmek isterim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İyide 6 sene sonra 34-35 yaşına gelmiş olmayacak ki. Doğru cevap vermiş. Hatta wordclass bir seviyeye erişirse 34-35 yaşında olsa bile bir çok efsane gibi büyük dünyaca ünlü bir kulüpte ikon olabilir. İnşallah Zidaneler, Di Stefanolar gibi kulüple adı efsaneleşir.

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    arkadaşlar birşeyi kaçırıyor bence Nuri A Milli takımla gitmedi reale dortmund sayesinde gidiyor, mesut ise tam tersi werder sayesinde değil alman milli takımı sayesinde gitti.
    Bende bu konuda önceki sayfalarda yorum yapmıştım ve arkada kalmıştı, yetenekli oyuncuysan eğer milli takım tercihin önemli değil, bir şekilde sen kendini gösterdiyse milli takımda yada kulüp takımında gitmen gereken yere gidersin zaten. Belki Mesut Türk Milli takımını tercih etse biz dünya kupasına katılabilecektik onun sayesinde, belki derece alacaktık, sonuç itibariyle şu an Real Madrid oyuncusu bu şekilde bir katkısı olma ihtimali var, belki yine gidecekti Real Madrid'e. Yani yetenekli oyuncuysa eğer bir yerlerdeki performansıyla her türlü farkedilir ve her türlü gider, ben bunu savunuyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Herkes benim gibi düşünüyormuş , bunu farkettim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    İnanılmaz nefret ediyorum Busquets'ten yaa...
    Al benden de o kadar. Bir insan bu kadar mı sevimsiz olur. Sahada yalandan başka bir şey yaptığı yok zaten. Barça'ya hiç ama hiç yakışmayan bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bütün yorumların altına imzamı atarım

busquets'in bu kadar sevildiğini bilmiyordum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tipinde hayır yok Püsquets..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Babasındada tip yoktu

Arif'ten yediği golü hatırlayan birçok kişi zardır aramızda
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

sakary Ali Misafir

Nedense ben baya seviyorum kendisini..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default "Dünyanın en iyileri Real Madrid'de oynar"

La Liga ekiplerinden Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin, dünyanın en iyi futbolcularının her zaman eflatun beyazlılarda oynadığını ifade etti ve ekledi, "Kimseye benzemek istemiyorum, Nuri Şahin olmak istiyorum."

İspanya'nın Real Madrid kulübüne transfer olan Nuri Şahin, İspanyol spor gazetesi As'ta bugün yayımlanan demecinde "Dünyanın en iyileri her zaman Madrid'de oynarlar" dedi.
    "BİR DÜŞ OLDUĞU İÇİN REAL'İ SEÇTİM"
    "Dünyanın en iyisi olduğu ve benim için bir düş olduğu için Real Madrid'i seçtim" diyen Türk futbolcu, "22 yaşında İspanya'da oynamak, kariyerimde olabilecek en iyi şeydi. Futbolcu olarak kendimi geliştirmek istiyorum ve Real Madrid'de bunu yapacağıma hiç şüphem yok. Çok büyük gücü olan bir kulüp, çünkü tüm kupaları kazanmayı hedefliyor. Dünyanın en iyi futbolcuları bu kulüpte" ifadelerini kullandı.
    "EN ÇOK REDONDO'YU SEVERDİM"
    Geçmişte Real Madrid'de en çok sevdiği futbolcunun Redondo olduğunu anlatan Nuri, sözlerine şöyle devam etti:
    "Guti de hoşuma giderdi. Benim yerimde oynayan futbolculara her zaman dikkatli bakmışımdır. Elbette ki, Zidane, Ronaldo gibi olağanüstü inanılmaz futbolculardan da büyük zevk aldım. Şimdiki takımda da Casillas, Cristiano, Kaka gibi sayısız mükemmel futbolcu var. Bu futbolcuların ve kulüp tarihinin düzeyinde olmayı umuyorum. Zor olduğunu biliyorum, ama bu büyük meydan okumaya göğüs gerecek gücüm var. Çok büyük bir tarihi olan bu kulüpte oynayacak olmaktan gururluyum."
    "NURİ ŞAHİN GİBİ OLMAK İSTİYORUM"
    Nuri, "Kimseye benzemek istemiyorum. Bu büyük kulüpte Nuri Şahin gibi olmak istiyorum" açıklamasında bulundu.
    Bu arada, Real Madrid'deki diğer bir Türk futbolcu Mesut Özil ile çok iyi arkadaş olduklarını ve sürekli telefonda konuştuklarını anlatan Nuri, "Özil, bana uyum sağlamakta çok büyük kolaylık yaşadığını söyledi ve takım hakkında hep iyi şeyler anlattı. Benim için çok mutlu ve onun Madrid'deki tecrübesi bana da yardımcı olacak" dedi.
    Madrid'e çok büyük kazanma arzusuyla gittiğini, sezona başına kadar tamamen iyileşmiş durumda olacağını, en kısa zamanda İspanyolca öğrenmek istediğini ifade eden Nuri, "Madrid'e giden ilk Türkiye Milli Takım oyuncusu olmaktan da büyük memnuniyet duyduğunu" vurguladı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Busquest adam değil !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İyi futbolcudur kendisi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Soruşturma sonunda eğer böyle bir şey yaptıysa cezasını çekmesi gerekir, zaten bütün o vasıfsızlığına rağmen sırf Katalan diye Barcelona'da oynuyordu.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Busquest'in futbolcu yeteneklerinin çok küçümsendiğini düşünüyorum. Hem bekler hem de diğer ortasahalar ileri gittiği için savunmada ona yük biniyor ve genelde de oldukça iyi iş yapıyor. Karakteri ayrı konu tabii ki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

5 maç Real'de oynama cezası verselermiş. Daha büyük eziyet mi var?

sakary Ali Misafir

Bu arada Sergio'ya gıcık olanlar Allah bilir Ramos'a Arbeloa'ya hayrandırlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Addolorato View Post

Tipinde hayır yok Püsquets..
    Ömrü hayatında göremiceğin şeyleri görmüş geçirmiş elaman yanlız tip iş yapmıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Bu arada Sergio'ya gıcık olanlar Allah bilir Ramos'a Arbeloa'ya hayrandırlar..
    Ya hacı adam sahtekar sende maç izlerken bunu göremiyomusun . Ben sadece bu futbolcu için değil kendi tuttuğum takımın futbolcusuda aynı hareketleri yapsa inanılmaz derecede nefret ederim. Hiç sevmiyorum yalandan yerde yatan futbolcuları yada adamın kalçasına dirseği gelip gözünü suratını tutanları. Basquest'te bu tip bir futbolcu bana göre.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Ya hacı adam sahtekar sende maç izlerken bunu göremiyomusun . Ben sadece bu futbolcu için değil kendi tuttuğum takımın futbolcusuda aynı hareketleri yapsa inanılmaz derecede nefret ederim. Hiç sevmiyorum yalandan yerde yatan futbolcuları yada adamın kalçasına dirseği gelip gözünü suratını tutanları. Basquest'te bu tip bir futbolcu bana göre.
    Tamam yaptı ben ona birşey demiyorum.Ancak o maçlarda Real Madrid'li oyuncuların yaptıklarını yanında hiçbirirşeydi..Adam gelip dümdüz Villa bacağına basıyor sonra hiçbirşey olmamış gibi Villa'yı kaldırıyor kendini attı diye..

Hem o Real Madrid maçlarında atmosfer çok farklıydı onunda etkisi büyük.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

RonaLdo 2 goL daha attı ve topLamda 38 goLe uLaştı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

40'ı bulacaktır bana göre...

Mesaj Yetkileri