solda stoch yerine sowu tercih ederim en azından ceza sahasına topla girebilecek fiziği var ve stocha göre daha yararlı
solda stoch yerine sowu tercih ederim en azından ceza sahasına topla girebilecek fiziği var ve stocha göre daha yararlı
@himone
Dünya üzerindeki en karamsar Fenerbahçe'li olabilirsin.
Ersun Hoca gidecek deniyor, yönetim iyica kafayı yedi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Devre arasından beri gündemde bu.Avrupaya gidersek başka bir hoca getirmeyi düsünüyorlar sanırım ama bu çok tehlikeli bir oyun baska bir hoca getirilip şampiyon olunamazsa taraftar hiç hoş karşılamaz.Acıkcası bende Ersun Yanal'ın uluslararası turnuvalarda basarılı olabilecegini sanmıyorum ama bu riske girilemez.
Geçenlerde birisi Lucescu Fenerbahçe için geldi demişti, Sinan Engin olabilir tam emin değilim.
Şampiyonluk yaşatan hocayla yolları ayıracaklarsa yerine hiç tartışılmayacak birini getirmeleri gerekir. Bence sözleşmeyi uzatırlar.
Bence Ersun hocayla yola devam etmek şuan için en iyisi ligimizi bilmeyen yabancı bir teknik adamı getirmek iyi olmaz,Ersun hocanın mevcut bir düzeni var bu düzen bozulursa takım için iyi olmaz.Lig deki oyun anlayışı iyi ama bu oyun avrupa maçlarında başarı getirmez ben Ersun hocanın avrupa maçları içinde takıma yeni bir taktik kazandıracağını düşünüyorum.
Emenike ilk alındığında 10 golü geçemez gibi bir laf kullanmıştı birisi sanırım o da himone idi. (Emin değilim ama öyle hatırlıyorum.)
Ben buna saygı duyarım kendi fikridir ama bizim ligimizde 20 gol atan gol kralı oluyor. 12 gol hele ki Fenerbahçe gibi 4 tane net forveti olan bir takım için gayet iyi bir sayı.
Bencil denilen adamın da 6 tane asisti var artı olarak bunu da eklemek isterim. Emenike'yi bende çok fazla beğenmiyorum ama hakkını da yememek gerek.
Dünya Kupası sonrası çok daha formda bir Emenike göreceğiz diye düşünüyorum ben.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
ersun yanalin genclerbirligi kariyeri var avrupada, nasil bu kadar emin konusuluyor avrupada basarisiz olur diye anlayamadim. sezon basinda henuz 15 gun once tanistigi bir takimla girdigi mucadeleyi ornek gostercekseniz yanilirsiniz[SL on elemesi]. ayrica milli takimda bulundugu sure icinde de gayet basariliydi. uluslararasi alanda bahsedildigi kadar karamsar olunacak bir teknik direktor degil bence ersun yanal. kazanma hirsi ve modern calistirma teknikleriyle acik sekilde meslekdaslarindan ayrilabilen bir isim, umarim devam edilir kendisiyle. uzun yillar basarili bir donem geciririz onunla.
Sebebi şampiyonluk konuşmalarında Aziz Yıldırım'ı pohpohlayan açıklamaları olmadığından daha doğrusu bugüne kadar ki bir çok konuşmasında Aziz Yıldırım'dan bahsetmemesinden kaynaklanıyormuş. Benim de o gün yapılan tüm futbolcu konuşmalarından, oyuncu tavırlarından rahatsız olduğum bir gerçek. Şampiyon Fenerbahçe olmuş. Herkes Aziz Yıldırım'ın yanında. Emek futbolcuların ve hocanın bundan bahseden yok. Sürüyle açıklama yapılıyor Fenerbahçe'den önce Aziz Yıldırım lafı ağızlara sakız. Sanırsın Fenerbahçe Spor Kulübü değil Aziz Yıldırım Eğlence Tesisleri. Gitse de kurtulsak şu adamdan artık, iyice babasının çiftliğine çevirdi kulübü. Yeter. Kimse bu kulüpten büyük değil. Abdullah Kiğılı açıklama yapmış "Fenerbahçe hocasız kalmaz merak etmeyin" diye. Fenerbahçe başkansız da kalmaz bu da merak edilmesin.
...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Benim karamsarlığım başarı yönünde değil, oynanan futbolla alakalı. Maalesef yıllardır istediğim gibi oynayan bir Fenerbahçe göremedim. Harcanan paranın kesinlikle hakkı verilmiyor. Ayrıca bu sene 30 tane maç yaptık ve belki en fazla 4 tanesinde bugün deli gibi top oynadık diyebilmişimdir, belki de daha az.
Emenike transferi hakkında yaptığım bütün yorumlar burada. Senin yorumu okuyunca kendimden şüphe edip konuları baştan sona taradım çünkü normalde böyle bir yorum yapmam. Siz Emenike'den memnunsanız bir şey diyemem ama bence 13 milyon Euro bonservis ve yıllık 2.9 milyon Euro'yu hakkeden bir performans göstermiyor. Özellikle top kontrol ve pas konularındaki yetersizliği akıl alacak gibi değil. Ama Emenike'yi beğenen birisine de bir şey diyemem çünkü istatistikleri ortada.
Bu da senin bahsettiğin yorum.
Yazın forvet transferi yapılacağı zaman ısrarla takımın forvete değil, kanat ve orta sahaya ihtiyacı olduğunu savundum. Sonunda ya Cardozo ya Emenike durumuna gelince de yaşından ve fizik durumundan dolayı Emenike demiştim.
Birçok taraftar benim gibi düşünmeyebilir ama ben hiçbir zaman kupa bazlı yorum yapmadım. Zamanında Daum gitsin diye şampiyonluğu kaybetmeyi istemiş bir adamım. FB Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi, 1 yıl olmasa öbür yıl şampiyonluğa oynar ve şampiyon da olur. Zaten son yıllarda 1 sene hariç her sene şampiyonluk yarışında olduk neredeyse yarısında da şampiyon olduk. Ama bu sezonlardan 2-3 ü hariç iyi futbol oynamadık. Hep ite kaka gelen galibiyetler ve geçen sezonlar.
Yaklaşık 15 yıldır futbolla yakından ilgileniyorum. Bunun da son 6-7 senesinde futbol konusunda yeterince bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Ben takımımdan her şeyden önce güzel futbol bekliyorum ve hatırladığım kadarıyla bunu sadece Zico döneminde gördük. Şampiyonluğu kaçırdığımız zaman da olsun oynadığımız futbol yeter demiştim. Üzerinden 5 yıl falan geçti ve hala kötü futbol oynuyoruz. Senede 34 tane maç izliyoruz ligde, diğer kupalar da olursa 40'ı geçiyor ama gerçekten paramın karşılığını aldığım yaklaşık maç sayısı 10'u geçmiyor. Şimdi siz şampiyonluk geldiği için mutlu ve umutlu olabilirsiniz ama ben oynanan futbola bakarak maalesef umutlu olamıyorum.
Emenike'yi beğenirsiniz beğenmezsiniz ona bir şey diyemem ama fiyat/performans açısından sınıfta kaldığı gayet açık bence. Hee seneye çok farklı bir şey de çıkabilir içinden ancak bu sezon bazında bakarsak durum bu ne yazık ki.
Screw you guys, I'm goin' home
@ReaList
ibrahim, ben de kigiliyi okuyunca epey kizmistim fakat bu ersun yanal ile alakali gundem suni gibi gelmeye basladi. kigilinin o aciklamasini bile o tarafa yonlendirmisler. aslinda orda demek istedigi oncelikli derdimiz onumuzdeki baskanlik belirsizligi, sonrasinda teknik direktor isi hallolur. dedigi soyle dogru, aziz yildirimin hapse girmesi durumunda yeniden secim olabilir. oncelikli gundem yeni secilecek baskan ve yonetimi. yeni yonetim de ersun hocayla calismayabilir. boyle bir tasarrufu soz konusu. benim gordugum ersun hoca ile baskan arasinda herhangi bir problem yok. ersun yanalin dirsek temasinda bulundugu isim zaten baskan aziz yildirim, o ve yonetimi giderse ersun hoca da gidebilir.
Ersun Yanalla henüz imzalanmamış olmasının sebebi yönetimin değişme olasılığıdır bence. Yeni yönetim çalışmak istemeyebilir. 3-4 hafta önce şampiyonluğu garantileyen adamı göndermek haksızlık olur. Beğenmeyebilirsiniz ama adam oldukça başarılı. İmzalamama lüksümüz olmamalı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
yasin ufak, biz neler gorduk. oyle bir gonderirler ki
turkiyede isler baska turlu yuruyor, show olsun diye mancini gibi kariyerli bir ismi secim kozu olarak kullanirlarlar mutlaka. ersun hoca kaynayabilir bu secim gurultusunde. aziz yildirimin gosterdigi isim secilmezse garanti dedigim gibi olur zaten.
Allah aşkına Emenike verilen paraya göre 12 gol atmış çok mu? Kaçırdığı, boşa harcadığı, yanında boş adam varken gidip heba ettiği pozisyonlara bakınca bence en yüksek fiyata satılmalı. Hiç gerek yok Emenikeye. Webo, Sow var elimizde, Bence sağlam kanatlarımız olsa yeterlidir. Avrupa'ya gidemiyoruz zaten. Ayrıca bu kadro ile de zaten Avrupa'da hiç bir şey yapamayız.
Eğer bir kanat oyuncusu almayacaksak Stoch'un tekrar takıma dönmesini isterim. Paok'un en önemli, en çok gol atan oyuncularından biri oldu. Daha 24 yaşında. Türkiye'ye gelebilecek Uluslararası deneyimi bulunan genç sayılabilecek bir yaştaki oyuncu. Böyle bir oyuncuyu kaybetmek kötü olur. 34 yaşındaki Kuyt 1 sene daha sizi idare edebilir ama Stoch 8-9 sene daha bu düzeyde futbol oynayabilir. Umarım Stoch konusunda kötü bir karar vermez Ersun Yanal. Bu sistemde oynayacaksak Mino her zaman Stoch>Sow
...
Yahu bizim yönetim ilginc gercekten.Çıkan haberlere göre konusuyorum Stoch kesin yolcu deniliyor hep haberlerde.Biz bu adamı kiraya göndermemisiz izleyelim bakalım 1 sene gelisecek mi dememisler.Simdilik ayak altından cekilsin diger sene de satarız gider diye düsünmüsler.Hiç izlediler mi acaba Stoch'u merak ediyorum gercekten.Umarım gitmez ben hala umutluyum Stoch'tan.
Stoch şu Avrupa'da olmayacağımız önümüzdeki sezon için çok ideal bir kanat oyuncusu olur bizim için. Anlamak güç gerçekten. Bu sezon bile olsaydı çok daha fazla maç kazanabilirdik. Kanadımız yok diyoruz elimizde Stoch gibi ligimizin kapasitesine göre ideal bir oyuncumuz varken onu reddediyoruz. Ne yani gidipte para harcayıp yeni bir adam mı alacağız? Hiç gerek yok. Transfer yapacaksak Kampl gibi bir oyuncu alabiliriz ona kimse bir şey demez, uzun vadede iyi bir transfer olur ancak Stoch'u gönderipte yerine adam transfer edilirse çok saçma olacak...
Onumuzdeki sezon bu sezondan cok daha onemli aslinda. Sampiyonlar ligi katilma hakki soz konusu.Yonetim buna gore hareket eder insallah.
yav biz 3 temmuz sürecinde avrupaya gönderilmedik cezamızı bu sene tamamlamış olmamız gerekmiyor mu yönetim vs kimse itiraz etmeyecek mi ya da halihazırda yapılan bişi var mı
UEFA bu yıl af yılı olarak düşünüyormuş diye haberler vardı.İnşallah af veya erteleme olur.
Stoch en fazla halı sahada oynayacak kaliteye sahip(mental olarak). Çek sağa aban kaleye dönemi çoktan kapandı. Mevcut oyuncularla bir sol kanat oyuncusu istiyorsak en iyi seçenek Alper'dir benim gözümde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly