Ayrıca bence gitmelerinin nedeni Bayern'in büyük takım olması değil Pep'in gelmiş olması. Eğer Pep değil başka antrenör gelse ne Götze giderdi ne de Lewa Bayerne.
Guardiola'nın Klopp'tan ne gibi üstünlüğü var ki sırf hocadan dolayı Bayern'e gitsinler? Bence gitmelerinin sebebi Bayern'de daha çok başarı ve para kazanma ihtimalleridir.
So what?
Saike
BVB'den ayrılmalarının sebebi sırf hocadan dolayı değil, Bayern'e gitmelerinin ana sebebi Guardiola diye düşünüyorum.
tamamen paraya bağlı gitmelerinin nedeni daha bu seneye kadar 1.5 m € alıyomuş lewandowski bu sene sene sonuna kadar 5 m € ya anlaşmışlar sırf oyuncunun gönlünü yapabilmek için(eskişehir başkanı olsaydı kadro dışı bırakırdı ) bayernde ise bu adam 11 m € alıcak
Reus da takımın gidişatına göre karar verecektir. İyi transferler yapılır ve iyi perfonmans gösterirse takım kalacaktır aksi halde o da gider.
Lewa imzalamış bayern ile bakalım kadro dışı kalacak mı sezon sonuna kadar
Lewa tamamlar bu sezonu zannetmiyorum kadro dışı kalacağını ŞL'de ihtiyacı var takımın ona.
Lewa zaten sezon başından beri söylüyor Bayern'e imza atacağını.Kadro dışı kalması gibi bir durumun olacağını sanmıyorum.
So what?
Saike
Vefasızlık,vefasızlık![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dortmund ilk bombayı patlattı!
Borussia Dortmund önümüzdeki sezon için Hertha Berlin’den Adrian Ramos’u transfer ettiğini açıkladı.
AJANSSPOR- Sözleşmesi sezon sonunda sona eren Robert Lewandowski’yi Bayern Münih’e kaptıran Borussia Dortmund Polonyalı golcünün yerini Adrian Ramos ile dolduracak.
Alman ekibinin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Ramos 1 Temmuz 2014’ten itibaren Dortmund forması giyecek.
Bu sezon ligde 29 maçta forma giyen Kolombiyalı forvet 16 gol atma başarısı gösterdi.
Transfer hakkında açıklamalarda bulunan sportif direktör Michael Zorc Ramos’un harika bir futbolcu olduğunu söylerken, “Almanya’daki en iyi golcülerden birisi. Dortmund’un ihtiyaçlarını karşılayacaktır” diye konuştu.
Alman basınına göre Dortmund bu transfer için 10 milyon euro ödeyecek.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu da resmi sitelerinden duyurdukları haber:
http://www.bvb.de/eng/News/Overview/...-in-the-summer
Nuri sahin resmen dortmund"da 7m euroya..
Mümkün oldukça Dortmund'da kalsın Nuri.Oranın efsanelerinden birisi olmak elde edebileceği en büyük başarı bence.
So what?
Saike
Oyunda da sezon sonu Bayern'e imzayı atıyordu. Bunu gerçek hayata dökmüş değişen bir şey yok.Sebastian Rode Bayern'de
Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, Eintracht Frankfurt takımından 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Sebastian Rode'yi renklerine bağladı.
Bayern Münih Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, Rode'nin 1 Temmuz 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 4 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Rode, Bayern Münih ile sözleşme imzaladığı için mutlu olduğunu ifade ederek, Bayern Münih'in kendisi için bir diğer adım olduğunu, burada daha da gelişmek ve Bayern Münih'teki takım arkadaşlarıyla daha fazla şampiyonluk kazanmak istediğini söyledi.
Bundesliga'da 61 karşılaşmada forma giyen Rode, 2 gol kaydetti.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Chelsea Hakan Calhanoglu'nu transfer etmek için Hamburg Kulübü ile görüşmelere başladı.
- Ntv Spor
Hertha Berlin, Urawa Red Diamonds takiminin 23 yasindaki Japon milli forveti Genki Haraguchi ile anlasmaya vardi.
Yine bir Japon yine Almanya ligi şaşırmadım.Tanımıyorum ama Japonsa ve onu alan takım Alman takımıysa iş yapar kesin.
![]()
Lewo yerine İmmobile'yi alıyomuş Dortmund. Gol kralı olmuştu Serie A'da çok iyi transfer olur ula GS transfer alanına forvet listesi yapmıştım ikisini Dortmund alıyor biri Ramos biri de İmmobile.![]()
GSM operatörü gibi ismi var bu elemanın da. Immobile...![]()
Bourussia Dortmund Seria A gol kralı Ciro Immobile ile bugün resmi sözleşme imzaladı.
Ramos ve İmmobile bir Lewo edecek mi bakalım.İmmobile'den benim beklentim yüksek Reus'la iyi işler yaparlar diye tahmin ediyorum.
Hamburg'un Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, 14 milyon Euro karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer oldu.
Hakan'ın kariyer planlamasını kim yapıyorsa çok başarılı, valla helal olsun.
İbrahim Altınsay, geçen sene kalsaydı Hakan bizde 2. sezonuna girecekti. Kısmet işte (!), şimdi 14 milyon euroya transfer yapıyor adam.
Emre Can, Ömer Toprak ve Levin Öztuna vardı, şimdi Hakan Çalhanoğlu da oraya gittiğine göre seneye de Leverkusen'liyiz.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Emre Can, Liverpool'a transfer oldu.
Hadi ya. Ne ara oldu, ben kaçırmışım?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Dün oldu abi, 12 milyon euro bonservis bedeli ile.