Sayfa 41 / 130 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fabregasta hemen fotoda adam yıllardır kupa görmemiş gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arsenalda 6 yıldır alamadığı kupayı barcelonada 20 dk da aldı adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Acıların çocuğu Fabregas

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    O Fabregas'ın bacağındaki ne öyle buz mu ? Bi de bildiğimiz koli bandıyla mı yapıştırmışlar onu n'apmışlar, nası' bişey o
    Demekki dünya takımı da olsan Malzemeci önemli adamlar koli bandıyla buz yapıştırıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bu mourinho cocuk mu yahu o hareketler nedir ? yaptığı şeye bak

[YOUTUBE="Ekc9X23vivg"]mourinho messi[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Barcelona-Real Madrid maçlarının bizim derbi ile alakası yok El Clasico farklı kültürlerin çatışması oalrak adalandırılıyor diye biliyorum ben Kavga olarak falan diyorsan evet aynı ama Barca'ya lütfen Fenerbahçe yakıştırması yapmayalım

Biliyorum bizim derbiyle alakası olmadıgını benim demek istediğim şu;

Bak son yıllarda ki derbilere,ne zaman lan Galatasaray bu sefer yenecek galiba desek laps Alex çıkar,Nobre çıkar,Lugano çıkar birisi golü atar sonra maç biter.El clasico'da da aynı durum var,herhalde Madrid bu sefer yenicez diyoruz Messi çıkıyor,İniesta çıkıyor Barça maçı kazanıyor

Oyuncuları rastgele yazdım şimdi Alex-Messi kıyaslaması falan yapmayın

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Piyasada ki herkes Barçalı olmuş,Madrid'i destekledim bende 2-2 oldugunda kendi takımımım gol atmışcasına sevindim nedense.Ertem Şener bile sanarsın Barça Tv İstanbul muhabiri gibi anlattı maçı.Ne zman ki Madrid eskisi gibi olur Barça'yı geçerse o zaman da Barçayı tutcam

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Biliyorum bizim derbiyle alakası olmadıgını benim demek istediğim şu;

Bak son yıllarda ki derbilere,ne zaman lan Galatasaray bu sefer yenecek galiba desek laps Alex çıkar,Nobre çıkar,Lugano çıkar birisi golü atar sonra maç biter.El clasico'da da aynı durum var,herhalde Madrid bu sefer yenicez diyoruz Messi çıkıyor,İniesta çıkıyor Barça maçı kazanıyor

Oyuncuları rastgele yazdım şimdi Alex-Messi kıyaslaması falan yapmayın

Alexle messi kıyaslanamaz zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Forza Tsigalgo

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Alexle messi kıyaslanamaz zaten.
    Messi bir Alex değil .

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

visca el barça... üst üste kazandığın 3. altın topun şimdiden hayırlı olsun lionel messi

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

2 Gol 1 Asist Messi !

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

maçın özeti arkadaşlar izlemeyenler için

[YOUTUBE="hUho_A2Dg2M"]Barcelona 3 2 Real Madrid[/YOUTUBE]
    Last edited by di canio : 18.Ağustos.2011 at 06:01

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    bu mourinho cocuk mu yahu o hareketler nedir ? yaptığı şeye bak

[YOUTUBE="Ekc9X23vivg"]mourinho messi[/YOUTUBE]
    Hahaha

Maçı izleyemedim sonunda kavga çıkmış sanırım. Düştümü görüntüler nete ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

ronaldo messinin arkasında anca böyle diz çöker

http://inciswf.com/9brq742v.swf

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Millet bizim ligler başlamayınca içinde ki holiganı El clasico'da çıkarmaya başladı.Bir an önce başlasa da ligler Türkiye'ye dönsek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Pepe'ye yine bi 5-6 ay daha ceza verseler bile akıllanmaz bu adam. topa vururken bile -üzerine geln barcalı varsa- inanılmaz bir şiddette vurup ayağını barcalılara geçirme niyetinde. jose'de reale geldikten beri düşüyordu gözümde bugün iyice bitti. chelsea'deki inter'deki jose daima kendine güvenen galip gelmek için onlarca planı olan bir hocaydı ama burada 3-5 yaşında kaybetmeye tahammülü olmayan çocuklar gibi. onun bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Pepe'ye yine bi 5-6 ay daha ceza verseler bile akıllanmaz bu adam. topa vururken bile -üzerine geln barcalı varsa- inanılmaz bir şiddette vurup ayağını barcalılara geçirme niyetinde. jose'de reale geldikten beri düşüyordu gözümde bugün iyice bitti. chelsea'deki inter'deki jose daima kendine güvenen galip gelmek için onlarca planı olan bir hocaydı ama burada 3-5 yaşında kaybetmeye tahammülü olmayan çocuklar gibi. onun bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordum.
    yazının tamamına katılıyorum kardeşim çok güzel yazmışsın, mourinho gerçekten insanları büyüleyen biriydi ama artık yenilgiyi hazmedemiyor tüm çirkefliklere soyunuyor.
    Last edited by di canio : 18.Ağustos.2011 at 06:07

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

herkese iyi sabahlar iyi forumlar .

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    herkese iyi sabahlar iyi forumlar .
    +1
    bir dahaki el classico da görüşmek üzere. visca el barça

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Barcelona 1-0 öne geçtiğinde,aha dedim,yine alıp götürecekler.Bu sefer öyle olmadı ve son dakikaya kadar başabaş bir mücadele seyrettik.Tamam Barcelona çok üstün kadroya sahip bir takım ama Messi'yi Real Madrid'e koysan,Ronaldo'dan daha etkili olur gibime geliyor.Ronaldo,Barcelona maçlarında genelde sönük bir performans gösteriyor.Messi ise,sahada gözükmediği maçlarda bile en az 1-2 kez sahneye çıkıp skora etki ediyor.

Barcelona gerçekten olağanüstü bir takım ve hala bu takıma Alexis Sanchez gibi,Fabregas gibi üst düzey adamlar transfer ediyorlar.Real Madrid'in Barcelona'yı geçebilmesi her mevkisinde Real Madrid'e yakışacak adamlar olması lazım ve bu transfer döneminde pek öyle adam aldıklarını söyleyemeyiz.Yine de Jose'nin bir bildiği vardır diyorum.Zaman tanımak lazım,kısa sürede Barcelona hegemonyasına son vermesi çok zor bir iş.Hiç bir teknik adam bu kadar kısa sürede bunun üstesinden gelemez bence.

Jose'ye değinmişken,şunları da söylemeden geçemeyeceğim.Şu maçta Messi'nin yanındayken yaptığı hareket ve kavga esnasında gidip Barcelona antrenörün yanağı mı artık kulağı mı tam bilmiyorum neresiyse orasını çekmesi,o gözümdeki Big Jose karizmasını fena çalkaladı valla.Zaten Barcelona karşısında takımı sürekli mağlup oluyor,üstüne bu tarz hareketler hiç gitmedi.

Bir de sonlara doğru Carvalho'nun ayağı fena burkuldu.Onun acısını iyi bilirim.Maç esnasında devam etti oyuna ama maçtan sonra fena olacaktır.
    So what?
    Saike

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Real hiç bi takımdan çekmedi Barca'dan çektiği kadar,hiç bi adamdan çekmedi Messi'den çektiği kadar...
    Bu arada Mourinho kulağını çektiğinde hem de sahurda sesli güldüm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hakemler geçen seneden beri skandallar,barcelonalı oyunculara dokunalması faul vermek için yeterli hakemler için(sert faulleri saymıyorum onları zaten veriyorlar).dün bi pozisyonda real madrid barca ceza sahasının hemen dışında presle iniesta'dan kaptı topu benzemada top ve 3-4 realli daha var yani mükemmel bir pozisyon olacak ama hakem tabiki düdüğünü çalmıştı müdahale olmadığı halde.Bunun gibi bir çok küçük detay var ve artık mide bulandırıyor,futbolcuları da ekstra geriyor.

Bunun duışında Real Madrid bu sene daha iyi bir takım olmuş bu belli ama ben transferleri eleştirmek istiyorum.Senin Marcelo gibi bir sol bek'in varken stoper ve orta saha eksiği gözler önündeyken milyonlarca euro harcayarak sol bek alman büyük hatadır.Atıyorum orta sahaya Schweinsteiger'ı alsaydın, Khedira yerinde o oynasaydı her şey çok daha farklı olurdu dün gece.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mourinho yenilgileri hazmetmeyi öğrenmeyip, biraz daha centilmen olmazsa benim gözümde asla büyük bir teknik direktör olamayacak. Ben acıdım şahsen haline.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Türkiye'deki oyunculara 2-3 müdahale yapınca adamlar 1-2 hafta sakat olarak yatıyorlar.Ödem oluştu gibi sebeplerle. Yahu dün maçta Barcelona ' ya her zamankinden az ama yine dayak attılar resmen. Nasıl öyle sağlam kalıyorlar şaşıyorum doğrusu.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Mourinho yenilgileri hazmetmeyi öğrenmeyip, biraz daha centilmen olmazsa benim gözümde asla büyük bir teknik direktör olamayacak. Ben acıdım şahsen haline.
    Barcelona'lı oyunculara en ufak bir müdahalede faul veriyor hakemler. Hal böyle oluncada kazanmak zorlaşıyor Barcelona'ya karşı. Zaten Avrupa kupası maçlarına bakarsanız Barcelona'nın nasıl zorlandığını görürsünüz. Mourinho'nun acınacak bir tarafı yok. Adam haklı. Tek haksız olduğu mevzuu var Marcelo'nun yaptığı hareketi savunur gibi gözüktü. Oysa Marcelo'nun oyuna bile girmemesi gerekirdi...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bilmiyorum, Messi yanından geçerken kokuyormuş gibi hareket yapması, Guardiola'nın yardımcısının kulağını çekmesi kendisini son derece küçük düşürdü. Hadi yenilgiyi hazmedemiyorsun, en büyük rakibine devamlı yenilmek sana koyuyor ama yaptığın hareketler çok basit.

Sayfa 41 / 130 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon

Mesaj Yetkileri