Konuşmak için çok erken tabi ama uzun zamandır ilk kez rakibin baştan sona üstün oynadığı maçta doğru hamlelerle, pasif ama doğru oyunla maç aldım. Biraz şans belki ama gerçekten uzun zamandır hatırlamıyorum böyle bi maçımı.
Beklerde iyileşme var savunma anlamında ayrıca. İlk izlenimim bu.
ingilizcem olmadığı için sormak zorundayım. 14.1.4 de veritabanı ile ilgili bi yenilik oldu mu? maç motoru değişiklikleri kayıtlı oyuna etki ediyor mu? ona göre karıyerime baştan başlayabilirim.
Oyun güncelleştikten sonra oyuna giremiyorum iyi mi ? Pencere modunda oynuyorum, oyun açılırken kitleniyor ve öylece kalıyor, hadi bakalım : )
...
bir arkadaş oyun yenı cıktı demıs kesınlıkle.
ama bunun ustune bır yama daha şart o zaman tam rayına oturur.
bu ne ya valla bılla kımsenın beklemedıgı anda muthıs bır yama.
14.1.3'den kötü olmasına imkan yoktu zaten, haliyle daha iyi. 3 maç yapabildim, konuşmak için erken ama fena değil gibi. Oyun başlasın
Duran top problemi ortadan kalkmış en azından her duran toptan penaltı gibi korkmuyoruz. CCC sayılmaması ortadan kalkmış, hala biraz gariplik olabiliyor ama onda da 2D oynuyorum; oyuncu arkası dönük vs. olabilir diye çok fazla hata saymadım. Karşı karşıya millet artık gol atabiliyor. Direkler aynı gibi, maç başına 2 direk oldu bende. Kartlar çoğalmış gibi; 3 maçta 2 kırmızı çıktı, birçok da sarı. 3 maçta bir kez kalecim sarı yedi malum sebep yüzünden. Yavaş pas olayı da değişmiş, hatta bayağı sert paslar atabiliyorlar. Ya da eskisine alıştık bu sert geliyor. Benim için önemli olan duran top ve CCC olayı idi ki düzelme var onda. Gerisi de zamanla düzelir.
Eskiden nasılsa karşı karşıya gol atamazlar diye ne kadar yavaş olursa olsun defansı önde kurardım ve devamlı hücumu düşünürdüm. Karambolden falan atıp kazanırdım. Şimdi bunu yapınca değerlendiriyorlar haliyle taktikleri değiştirmem gerekecek, çok şükür bu saçma taktiklerden kurtuldum, daha mantıklı olacak oyun![]()
Daha denemeye fırsatım olmadı ama üstteki yoruma bakılırsa önemli konularda düzeltmeye gidilmiş, peki ya kaleciler ne alemde hala ceza sahası dışına uçuyorlar mı![]()
yama benim de derdim ilaç oldu valla, artık kimse kafasına göre şut çekemiyor, bütün firikikler barajdan dönüp kullanan adamın önünde kalmıyor, eskisi kadar çok direk olmuyor vs vs...
en önemlisi de karşı takıma ya da maçın gidişatına göre yaptığım taktik değişiklikleri oyuna yansıyor. bütün maçları kazanamıyorum tabiki ama en azından taktiksel hatalar yaptığımı görebiliyorum.
Bomboş pozisyonda karşı karşıya kalan forvetler(emenike-sow vb.) gol atabiliyor mu? Topu kalecinin üzerinden aşırtmayı akıl edebiliyorlar mı? Bu aşırtmayı yapmaları için illa topu kalecinin üzerinden aşırtmayı sever özelliğini mi çalıştırmamız lazım? Güncelleme ile oynayan arkadaşların gözlemlemelerini merak ediyorum=) Henüz deneme fırsatım olmadı da=)
Maç motorunu beğendim ancak şu sakatlık olayı bir tek bende mi oluştu acaba.Eski versiyonda ufak tefek sakatlıklarım olurdu ancak bu güncellemeden sonra 1 haftada 5 oyuncumu revire yolladım.En ufağı 4 5 hafta sakatlık geçirecek.Umarım sadece tesadüften ibarettir bu.
![]()
talimatlar cok önemli olmus direk etki ediyor oyuna
sakatlıklar bana da biraz fazla geldi. her maçta 2 oyuncum sakatlanıyor. çok uzun süreli olmadı henüz ama değişiklik yapmak zorunda kalıyorum. özellikle sakatlanmaya meyilli oyuncular her maç gidiyor..
bi de kartlar biraz fazla geldi ama belki türkiye'ye has bi durumdur. çünkü bizim hakemler adil olsa türkiye'de hiç bi maç 11'e 11 bitmez zaten.
Aha uzun zaman sonra Fm'de son dakika golüyle maç aldım.
Çeviri hatasıymış o. Düzelttim.
Şu Genie Scout nerede kaldı ya.Çıksada birkaç oyuncu baksak.Alt liglerde oynadığımız için gözlemciler yeterli değil mecbur scout kullanacağız.http://www.fmscout.com/a-fm-genie-sc...confirmed.html
bu sitede birşeyler diyor ama anlamadım.İngilizcesi olan birisi kısaca bir özet geçse güzel olur.Çalışma sürüyormuymuş?Ne aşamadalarmış?
direkten dönen toplar devam ediyor
ütopik şut sayıları devam ediyor arsenalle ilk hazırlık maçında 46 şut çektim 4 tanesi direkte patladı ayrıca
ek: sadece 11'i long shotkısıtladım uzun şutları zira
şuan çalışıyorlarmış hala.Şu Genie Scout nerede kaldı ya.Çıksada birkaç oyuncu baksak.Alt liglerde oynadığımız için gözlemciler yeterli değil mecbur scout kullanacağız.http://www.fmscout.com/a-fm-genie-sc...confirmed.html
bu sitede birşeyler diyor ama anlamadım.İngilizcesi olan birisi kısaca bir özet geçse güzel olur.Çalışma sürüyormuymuş?Ne aşamadalarmış?
Net bir taih veremiyorlarmış ama Kasım ayı civarında bitireceğiz muhtemelen diyor. Yani bu 2-3 hafta içinde yayımlanır bir aksilik olmazsa
bu arada adanaspor&adanademirspor facepack'i var, dilersen sonra paslayabilirim bir şekilde![]()
Last edited by Barb92 : 28.Kasım.2013 at 18:34 Reason: acemilik
eyvallah saolasın.Umarım bir an önce yayınlanır.Şuan 3. ligden 2. lige çıktım pek bir ihtiyacım yok ama 1. lige çıktığımda iyi oyuncu seçmem için scout gerekli
Adanasporla 2 kere kariyer yaptım ve artık başka takımları denemeye başladım.Facepack alsam bile bir işime yaramaz ama sitede paylaşırsan alıcısı çıkar![]()