Sayfa 41 / 94 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by blackman2004 View Post
    dostum sıkıntı bende sandım ki halen sorun devam ediyor daha update etmemiştim oyunu peşin hükümlü davrandım onceki cvp lara bakarken sayfa sayısı silsilesini atladık .
    korktum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Konuşmak için çok erken tabi ama uzun zamandır ilk kez rakibin baştan sona üstün oynadığı maçta doğru hamlelerle, pasif ama doğru oyunla maç aldım. Biraz şans belki ama gerçekten uzun zamandır hatırlamıyorum böyle bi maçımı.
    Beklerde iyileşme var savunma anlamında ayrıca. İlk izlenimim bu.

ingilizcem olmadığı için sormak zorundayım. 14.1.4 de veritabanı ile ilgili bi yenilik oldu mu? maç motoru değişiklikleri kayıtlı oyuna etki ediyor mu? ona göre karıyerime baştan başlayabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Oyun güncelleştikten sonra oyuna giremiyorum iyi mi ? Pencere modunda oynuyorum, oyun açılırken kitleniyor ve öylece kalıyor, hadi bakalım : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu skorların bazılarının temiz olmadığına inanıyorum ben ya, neyse karıştırmayayım meseleyi.
    Aynen özellikle bir adam çok fena belli etti bakalım bir şey çıkacakmı.

Bu arada yama güzel gibi. İlk izlenimim aynı gibiydi ama farklılıklar var.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bir arkadaş oyun yenı cıktı demıs kesınlıkle.
    ama bunun ustune bır yama daha şart o zaman tam rayına oturur.
    bu ne ya valla bılla kımsenın beklemedıgı anda muthıs bır yama.

Nesil
    2007

14.1.3'den kötü olmasına imkan yoktu zaten, haliyle daha iyi. 3 maç yapabildim, konuşmak için erken ama fena değil gibi. Oyun başlasın

Duran top problemi ortadan kalkmış en azından her duran toptan penaltı gibi korkmuyoruz. CCC sayılmaması ortadan kalkmış, hala biraz gariplik olabiliyor ama onda da 2D oynuyorum; oyuncu arkası dönük vs. olabilir diye çok fazla hata saymadım. Karşı karşıya millet artık gol atabiliyor. Direkler aynı gibi, maç başına 2 direk oldu bende. Kartlar çoğalmış gibi; 3 maçta 2 kırmızı çıktı, birçok da sarı. 3 maçta bir kez kalecim sarı yedi malum sebep yüzünden. Yavaş pas olayı da değişmiş, hatta bayağı sert paslar atabiliyorlar. Ya da eskisine alıştık bu sert geliyor. Benim için önemli olan duran top ve CCC olayı idi ki düzelme var onda. Gerisi de zamanla düzelir.

Eskiden nasılsa karşı karşıya gol atamazlar diye ne kadar yavaş olursa olsun defansı önde kurardım ve devamlı hücumu düşünürdüm. Karambolden falan atıp kazanırdım. Şimdi bunu yapınca değerlendiriyorlar haliyle taktikleri değiştirmem gerekecek, çok şükür bu saçma taktiklerden kurtuldum, daha mantıklı olacak oyun

Nesil
    2006
    Yer
    London

Daha denemeye fırsatım olmadı ama üstteki yoruma bakılırsa önemli konularda düzeltmeye gidilmiş, peki ya kaleciler ne alemde hala ceza sahası dışına uçuyorlar mı

yama benim de derdim ilaç oldu valla, artık kimse kafasına göre şut çekemiyor, bütün firikikler barajdan dönüp kullanan adamın önünde kalmıyor, eskisi kadar çok direk olmuyor vs vs...

en önemlisi de karşı takıma ya da maçın gidişatına göre yaptığım taktik değişiklikleri oyuna yansıyor. bütün maçları kazanamıyorum tabiki ama en azından taktiksel hatalar yaptığımı görebiliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by draxis View Post
    ingilizcem olmadığı için sormak zorundayım. 14.1.4 de veritabanı ile ilgili bi yenilik oldu mu? maç motoru değişiklikleri kayıtlı oyuna etki ediyor mu? ona göre karıyerime baştan başlayabilirim.
    Veri tabaninda degisiklik yok. Evet etki ediyor,kayitli kariyerinize devam edebilirsiniz.
    So what?
    Saike

Bomboş pozisyonda karşı karşıya kalan forvetler(emenike-sow vb.) gol atabiliyor mu? Topu kalecinin üzerinden aşırtmayı akıl edebiliyorlar mı? Bu aşırtmayı yapmaları için illa topu kalecinin üzerinden aşırtmayı sever özelliğini mi çalıştırmamız lazım? Güncelleme ile oynayan arkadaşların gözlemlemelerini merak ediyorum=) Henüz deneme fırsatım olmadı da=)

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Bomboş pozisyonda karşı karşıya kalan forvetler(emenike-sow vb.) gol atabiliyor mu? Topu kalecinin üzerinden aşırtmayı akıl edebiliyorlar mı? Bu aşırtmayı yapmaları için illa topu kalecinin üzerinden aşırtmayı sever özelliğini mi çalıştırmamız lazım? Güncelleme ile oynayan arkadaşların gözlemlemelerini merak ediyorum=) Henüz deneme fırsatım olmadı da=)
    10 maç falan yaptım. Birebirlerde gol atma oranı daha fazla. Saç baş yoldurmadı bana ama gerçi benim takım Schalke 04. Forvette finishing canavarı Huntelaar var.

ciddi düzelme var bu konuda. sow ve emenike 6. haftada 4er gol attı bende ve yarısı karşı karşıya, önüne atılan paslar. kaçırmıyolar mı kaçırıyorlar tabi ve bu doğal, aşırtma falan da deniyorlar, gol olmasa da gerçekçiilik adına olumlu bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Maç motorunu beğendim ancak şu sakatlık olayı bir tek bende mi oluştu acaba.Eski versiyonda ufak tefek sakatlıklarım olurdu ancak bu güncellemeden sonra 1 haftada 5 oyuncumu revire yolladım.En ufağı 4 5 hafta sakatlık geçirecek.Umarım sadece tesadüften ibarettir bu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

talimatlar cok önemli olmus direk etki ediyor oyuna

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Maç motorunu beğendim ancak şu sakatlık olayı bir tek bende mi oluştu acaba.Eski versiyonda ufak tefek sakatlıklarım olurdu ancak bu güncellemeden sonra 1 haftada 5 oyuncumu revire yolladım.En ufağı 4 5 hafta sakatlık geçirecek.Umarım sadece tesadüften ibarettir bu.
    sakatlıklar bana da biraz fazla geldi. her maçta 2 oyuncum sakatlanıyor. çok uzun süreli olmadı henüz ama değişiklik yapmak zorunda kalıyorum. özellikle sakatlanmaya meyilli oyuncular her maç gidiyor..
    bi de kartlar biraz fazla geldi ama belki türkiye'ye has bi durumdur. çünkü bizim hakemler adil olsa türkiye'de hiç bi maç 11'e 11 bitmez zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

ben beşiktaş'a dybala'yı aldım. adam her türlü vuruşu yapıyor karşı karşıya. plase, sert, aşırtma.. pozisyona göre..

Aha uzun zaman sonra Fm'de son dakika golüyle maç aldım.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    ben beşiktaş'a dybala'yı aldım. adam her türlü vuruşu yapıyor karşı karşıya. plase, sert, aşırtma.. pozisyona göre..
    Dybala inanilmaz; adam tek basina Serie A'ya cikardi takimi. Hele kendisi "False Nine" iken yanina duzgun bir "Poacher" koyunca rakipler imana geliyor.

Edit: Dybala'nin rolunu yanlis yazmisim
    Last edited by amorti : 28.Kasım.2013 at 17:36

Nesil
    2005
    Yer
    Rio De Janerio

Arkadaşlar bu hatayı yada burdaki çeviriyi düzgünce (ben tam kavrayamadım) sigames forumlara bildirecek biri varsa daha iyi bir oyun için feedback yapmamız hepimiz için faydalı olacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Çeviri hatasıymış o. Düzelttim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Dybala inanilmaz; adam tek basina Serie A'ya cikardi takimi. Hele kendisi "Deep Lying Playmaker" iken yanina duzgun bir "Poacher" koyunca rakipler imana geliyor.
    Hocam Bende Palermo ile oynuyorum. Dybala yı False Nine oynattım. 20 gol 18 asist ile oynadı.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mogutcu View Post
    Hocam Bende Palermo ile oynuyorum. Dybala yı False Nine oynattım. 20 gol 18 asist ile oynadı.
    Mesajlara yukaridan bakmaya basladim, ben de simdi kendi mesajimda onu duzeltmistim, rolu "False Nine" olacakti evet

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Şu Genie Scout nerede kaldı ya.Çıksada birkaç oyuncu baksak.Alt liglerde oynadığımız için gözlemciler yeterli değil mecbur scout kullanacağız.http://www.fmscout.com/a-fm-genie-sc...confirmed.html
    bu sitede birşeyler diyor ama anlamadım.İngilizcesi olan birisi kısaca bir özet geçse güzel olur.Çalışma sürüyormuymuş?Ne aşamadalarmış?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

direkten dönen toplar devam ediyor

Quote Originally Posted by fmhastasi View Post
    direkten dönen toplar devam ediyor
    Bende devam ediyor ama kanatlardan üst direğe çarpan görmedim daha. En azından o gitmiş

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

ütopik şut sayıları devam ediyor arsenalle ilk hazırlık maçında 46 şut çektim 4 tanesi direkte patladı ayrıca

ek: sadece 11'i long shot kısıtladım uzun şutları zira

Şu Genie Scout nerede kaldı ya.Çıksada birkaç oyuncu baksak.Alt liglerde oynadığımız için gözlemciler yeterli değil mecbur scout kullanacağız.http://www.fmscout.com/a-fm-genie-sc...confirmed.html
    bu sitede birşeyler diyor ama anlamadım.İngilizcesi olan birisi kısaca bir özet geçse güzel olur.Çalışma sürüyormuymuş?Ne aşamadalarmış?
    şuan çalışıyorlarmış hala.
    Net bir taih veremiyorlarmış ama Kasım ayı civarında bitireceğiz muhtemelen diyor. Yani bu 2-3 hafta içinde yayımlanır bir aksilik olmazsa

bu arada adanaspor&adanademirspor facepack'i var, dilersen sonra paslayabilirim bir şekilde
    Last edited by Barb92 : 28.Kasım.2013 at 18:34 Reason: acemilik

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Barb92 View Post
    şuan çalışıyorlarmış hala.
    Net bir taih veremiyorlarmış ama Kasım ayı civarında bitireceğiz muhtemelen diyor. Yani bu 2-3 hafta içinde yayımlanır bir aksilik olmazsa

bu arada adanaspor&adanademirspor facepack'i var, dilersen sonra paslayabilirim bir şekilde
    eyvallah saolasın.Umarım bir an önce yayınlanır.Şuan 3. ligden 2. lige çıktım pek bir ihtiyacım yok ama 1. lige çıktığımda iyi oyuncu seçmem için scout gerekli

Adanasporla 2 kere kariyer yaptım ve artık başka takımları denemeye başladım.Facepack alsam bile bir işime yaramaz ama sitede paylaşırsan alıcısı çıkar

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    eyvallah saolasın.Umarım bir an önce yayınlanır.Şuan 3. ligden 2. lige çıktım pek bir ihtiyacım yok ama 1. lige çıktığımda iyi oyuncu seçmem için scout gerekli

Adanasporla 2 kere kariyer yaptım ve artık başka takımları denemeye başladım.Facepack alsam bile bir işime yaramaz ama sitede paylaşırsan alıcısı çıkar
    sitede daha devasa bir şey paylaşacağım bir aksilik olmazsa 1000+ resimilik bir pack ona hazırlanıyorum şuan

Sayfa 41 / 94 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon

Mesaj Yetkileri