Her gol birbirinin kopyası. Kaleye vuruyor kaleciden dönen top gol, serbest vuruştan vuruyor kaleciden dönen top gol...
FM Gazetesi
Yeni güncellemeyi merak edenler için belirtiyorum; maç motoru ciddi düzeyde oynanabilir seviyeye getirilmiş. Maçları izlerken zevk alabilmek fazlasıyla mümkün. Oyuncular, özellikle de kaleciler herşeye tepki verebiliyorlar. Diğer güncellemeler de oyuncular bir anda duraksayıp topu unutabiliyorlardı. Bu güncelleme de daha aktifler ve göze hoş gelen bir oyun sergiliyorlar. Hızlı ve akıcı maçlar oynanıyor bu güncellemede.
Fm serileri arasında maç motoru en gelişmiş güncelleme olduğunu düşünüyorum bu güncellemenin. Sanırım ocak güncellemesi, yani son güncelleme ile tadından yenilmez bir ikinci dönem football manager'i sunacaklar bize.![]()
kalecilik performansları, paslaşmalar, top kapmalar, reaksiyonlar, çalımlar... cidden bayağı güzel olmuş. az önce tolga zengin arka arkaya üç top çıkarttı ki geçen güncellemede ilkini çıkarttıktan sonra yerinden kalkmıyordu.
Biraz düzelme var en azından canınız sıkılmıyor maçı izlerken
malatyAdana!
Yalnız güncellemeden sonra açtığım kariyerimde takımdaki herkes başka takımlara gitmek istiyor ve ikna olmuyorlar. Ne yapmalıyım? Yol mu vereyim?![]()
Yeni güncellemede ben size öyle bir gol gösteririm ki eski versiyon iyiymiş dersiniz.Kaleci tepkileri daha düzgün ama aynı şutlar aynı şekilde gol oluyor. Tek maç oynadım. Bu steam güncellemesini iptal edemiyor muyuz? Ayarlarda güncelleme yapma diye bir seçenek yok da.
Korner, dönen top, karambol. Başka gol yediğimiz yok. Biraz şunların üstüne gidip güncelleseler güzel olacak.
Temanın Oyunda Gözükmemesi Hakkında Halen Kimsenin Bilgisi Yokmu Bir Önceki Sayfada Arkadaş Kodlar Vermiş Ama Anlayamadım Karışık
savunmayı ileri çıkartmayın arkadaşlar. cidden attığınız golün saniyesinde golü yersiniz. benim başıma geldi.
15.1.4 te Savunmayı İleri Çıkart Komutunu Verince Gol Yemiyordum Şimdi Bu Güncellemede Goller Peşin Sıra Geldi![]()
Stoperlerinizden birini "sigorta/covering" olarak oynatırsanız belki savunmadaki açıklarınız kapanabilir.
gerçekten hiçbir şey beğenmiyoruz dönün 5-6 sene önce oynadığınız oyunlara bi bakın sonra şükredin![]()
Güncellemeden sonra makedonya ile Türkiye'yi 1-0 yenince tamam olmuş bu iş dedim (sonunda beni de anlayan futbolcular var dedim)... Ondan sonra kulüp takımı 7-0 yenildi aynı taktikle... (Yine aynı taktikle 7-2 kaybettim 3 gün sonra slovenya'ya...)
Arkadaşlar skin için bi çözüm blunmadı mı niye kimse takmıyor bizi![]()
Sports Interactive Community
Detaylıca açıklamışlar.
Güncellemeyle futbolcuların aklı başına gelmiş anlaşılan...
Hani o çok övülen fm 2006'lar, 2008'ler var ya, onları getir koy önlerine, hiç kimse 1 saatten fazla oynayamaz.Maç motorundan o kadar bahsediliyor ki, hemen aklıma fm 2008, 2009 maç motoru falan geliyor, gülüyorum...öyle bir bug oyunuydu ki onlar...yine de yaşımızın da düşüklüğü ile bizi cezbediyordu sanırım o dönem.
![]()
As takımda oynamak için toplantı düzenlemek isteyen futbolcunun talebini reddedip konuşmayın adam hiç sorun etmiyor. Konuşursanız yandınız. Ya oynatma yada gönderme sözü veriyorsunuz. Ben yedek oyuncularım da bu taktiği uyguluyorum. Her maç oynatacağım bir adam değil ki. e yedekte de futbolcu olmak zorunda...![]()
ekşi sözlükte şöyle bir entry var:
fm oynayanlar dikkat!!!
yeni güncellemeyle birlikte çok önemli bir hata barındıran oyun. takımınızda kiralık olarak bulunan oyuncuyu kendiniz transfer listesine koyup, kolaylıkla kadronuza katabiliyorsunuz.
[MENTION=36242]hayat[/MENTION]imfutbol nickli yazardan alıntıdır.
Hmm iyi fikir. Acaba kariyeri azıcık geriye alıp öyle mi oynasam?Kariyer hikayesinin tabiatına aykırı bir durum olur gerçi.
sosa'yı transfer listesine koyamadım. :/
serwan hocam nası ettin hele bi açıklamalı anlatıver
Edit :Kendim buluverdim sağol çok şekil olmuş bu bug D:.İlahi Fm