Güncellemeden sonra makedonya ile Türkiye'yi 1-0 yenince tamam olmuş bu iş dedim (sonunda beni de anlayan futbolcular var dedim)... Ondan sonra kulüp takımı 7-0 yenildi aynı taktikle... (Yine aynı taktikle 7-2 kaybettim 3 gün sonra slovenya'ya...)
Güncellemeden sonra makedonya ile Türkiye'yi 1-0 yenince tamam olmuş bu iş dedim (sonunda beni de anlayan futbolcular var dedim)... Ondan sonra kulüp takımı 7-0 yenildi aynı taktikle... (Yine aynı taktikle 7-2 kaybettim 3 gün sonra slovenya'ya...)
Arkadaşlar skin için bi çözüm blunmadı mı niye kimse takmıyor bizi![]()
Sports Interactive Community
Detaylıca açıklamışlar.
ekşi sözlükte şöyle bir entry var:
fm oynayanlar dikkat!!!
yeni güncellemeyle birlikte çok önemli bir hata barındıran oyun. takımınızda kiralık olarak bulunan oyuncuyu kendiniz transfer listesine koyup, kolaylıkla kadronuza katabiliyorsunuz.
[MENTION=36242]hayat[/MENTION]imfutbol nickli yazardan alıntıdır.
sosa'yı transfer listesine koyamadım. :/
serwan hocam nası ettin hele bi açıklamalı anlatıver
Edit :Kendim buluverdim sağol çok şekil olmuş bu bug D:.İlahi Fm
@Vatanarchy Adamın adına sağ tıklıyorsun.Transfer > Transfer Durumu > Transfer Listesi'ne Koy diyorsun Adamı ucuza kapıyorsun.
Yanlız çok komik olmuş, çok hızlı update gelir yakında![]()
steam : aytekin79
Öyle bugmı olur yahuneden daha önce gelmedi şu patch
kalecinin kurtardığı şutlarda, "top direğe çarpıp dışarı gidiyor. ağlarda olmalıydı" gibi bir şey yazıyor.![]()
Alt+f9 ile oyuncu profillerinin fotosunu alamıyorum.Başka var mı bu sorunu yaşayan ?
oyunda çok güzel bir bug oldu az önce. fenerbahçe maçında hakem üç penaltı verdi.![]()
Temayı Çözen Varmdır.
Bir şeyi fark ettiniz mi, top süren adamın arkasından gelen rakip, top süren adama hiç dokunmadan onu geçiyor ve anca geçtikten sonra karşısına geçip ona engel almaya çalışıyor. Yani demek istediğim koşarak onu geçerken hiç engellemeye çalışmıyor, formasında çekme vs. yapmıyor. İşin ilginç yanı bunu kimse dile getirmemişAcaba o hareket aslında başka bir şey de maç motoru yanlış mı yansıtıyor.
Bu dediğim dışında maç motoru gayet iyi bence
Yeni kariyer açmama gerek var mı? Bu yama ile oyuncuların pa ca değerleri değişti mi?
hiç elle oynamaya şahit olan oldu mu?