Sayfa 41 / 439 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

appiah ne yaptı anlamıorum
    mondragonun onunu defans kapatmıstı appiah vurdu gol oldu
    bunun ıcın appiah ın cok ii oldugu dusunuluo galiba
    daha once ızledınız mı appiah ı
    italya liginde sıradan bir onliberoydu işte
    appiaha yıldız diosanız
    ben size italya liginde oynayan her adamı yıldız die cıkartablıırım
    al mesela palermo nun kaptanıydı şimdi sampdoria ya gitti diye hatırlıorum
    Eugenio Corini o zaman bu da yıldız
    sonra
    obodo vardı o zaman o da yıldız
    o da 15 mılyon
    federico guinti oynadı besiktas da
    bu bakıs acısıyla
    guinti de cok cok cok daha buyuk yıldız
    oyunu iki yonlu oynayabılen bir orta saha oyuncusuydu
    onun degeri neydi hatırlıo musunuz
    15 mılyon diildi dimi
    besıktasa geldıgınde yaslıydı yorumları yapılacak simdi
    yaslı olmadıgı zaman da 15 etmıodu zaten bunu da belirteyım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Necati kim Appiah kim böyle bir kıyaslama cok sacma.Dediğin gibi herseyi olumlu görüyoruz bzim düşüncemiz seni pek alakadar etmez.Türk futbolu kalkınmaz demişsin senin gibi düşünenler yüzündn kalkınmaz Türk futbolu.Bu kıyaslamayı fanatik duygular içindemi yaptın yoksa gercekten kendi düşüncenmi blemiyorum.Kendi düşüncense senin futbol bilginin koca bir SIFIR oldugunu düşünüyorum.Eminim burdaki çoğu kişide öyle düşünüyordur.
    gerekli acıklama asagıda yapıldı
    futbol bilgim konusunda hiç tartısmam
    istedıgını dusunebilirsin
    hiç de fanatik duygular icinde yorum yapmıorum ben
    sen benım yaptıgım her yorumu boyle algılayıp bana karsılık olarak fanatik duygular ıcınde yorum yapıosun
    gercekci dusunmek gerekıo bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tamam artık konusmucam senle Appiah 5 milyon euro etmez 1 milyon en fazla.Hatta Appi-Necati takası da değil.Appi-Cihan takası daha da mantıklı olur.Senin düşüncelerinden ben bunu cıkarıyorum.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Tamam artık konusmucam senle Appiah 5 milyon euro etmez 1 milyon en fazla.Hatta Appi-Necati takası da değil.Appi-Cihan takası daha da mantıklı olur.Senin düşüncelerinden ben bunu cıkarıyorum.
    ben öle bişe solemedım
    istadıgını cıkarmak da ozgursun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Appiah-Necati kıyaslamasına son verelim. Böyle bir takasın gerçekleşme ihtimali milyonda birken üzerince tartışmak ne kadar doğru sizce?

Hiçbir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir. Appiah için Fenerbahçe'nin istediği para verilirse satılır. Aksi halde Appiah ben anlaştım dese bile bu transfer gerçekleşmez...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by neondh View Post
    ben öle bişe solemedım
    istadıgını cıkarmak da ozgursun
    Sen öyle bişi söledin demedim ztn.Neyse tartısma uzamasın sen Necati-Appi eşit gör bende Appi'yi daha iyi örüyüm zaten bi sonuc alnımaz bu tartısmadan

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Necati-Appiah mı? Kıyaslamak bile hata. Bir kere bölgeleri farklı. Appiah'ta olan özellikler Necati'de yok, Necati'de olan özellikler Appiah'ta var. Necati lig 3.sü takımda kadro dışı bırakılıyor, Appiah şampiyon takımda yıldız sıfatını taşıyor.

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Necati-Appiah mı? Kıyaslamak bile hata. Bir kere bölgeleri farklı. Appiah'ta olan özellikler Necati'de yok, Necati'de olan özellikler Appiah'ta var. Necati lig 3.sü takımda kadro dışı bırakılıyor, Appiah şampiyon takımda yıldız sıfatını taşıyor.

haha
    birisi ligin 3.nun uyncusu dieri sampıyonunun hee
    ee peki oncekı senı necati sampiyonun oyuncusuydu o zaman nolcak
    nese
    bu yorumu yaşına baglıorum kardeşim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    neondh adlı arkadaş, insanları tahrik ediyorsun. Bu sözlü uyarım ve 3.südür. Aynı şekilde devam edersen. Okur grubuna almak zorunda kalacaz seni. Ayrıca türkçeyi daha düzgün kullanamaya çağırıyorum. Burada cümelelerini alt alta yazarak birşey yazanamassın.

İşte arkadaşlar tartışmak için yer arıyor. Api- Necati tartışma tamamen gereksiz. Kulvarlar farklı, dil farklı, uyruk farklı...

ben goruslerımı soledım sadece
    tartısmıorum daha fazla zaten kımseyı de tahrık etmıorum hemen tahrık olmak ısteyenler oluo o kadar neyse
    kapanadı konu tskrler

necati çok yeteneksiz bir futbolcu anca gs'da oynar
    appiah biraz söndü son zamanlarda ilk geldiğinde muhteşem oynuyodu (formasını bile almıştım) ayağının dışıyla inanılmaz goller attı orta sahayı kontrol etti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar biz buraya yönetici olarak seçildiysek yapmamız, yerine getirmemiz gereken sorumluklarımız var. Yukarıda yazdım artık bu kıyaslama yapılmayacak diye ama bizi takan yok sanırım.

İyi niyetimden yazdıklarımıza uymayanlara uyarı vermiyordum ama artık yeter. Söyleyin, bizi, uyarılarımızı dünlemeyecekseniz bırakalım bu görevi. Fazla uyarı veren bir yönetici değildim ama artık iş değişti, sonradan "bu yazdığıma da uyarı verilir mi" demeyin. Yazdıklarımızla durmuyorsanız uyarılar durdurur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yönetimin yapacağı belli.. bu zamana kadar oyaladılar yok geldi yok geliyor diye ama ne oldu 0'a 0 elde var 0.. geçen sene oldugu gibi baki ayarında lig A'da bile oynayamayacak bir oyuncu getirecekler tüm taraftarlara saç baş yolduracaklar..

Schalke 04 Hakkında FIFA’ya Başvurduk
    27 Temmuz 2007 Cuma

Kulübümüz ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncumuz Stephen Appiah'ı menajerleri aracılığı ile ayartmaya çalıştıkları gerekçesiyle Fenerbahçe Spor Kulübü Schalke 04 kulübünün bu tavrı ile ilgili FIFA'ya başvuruda bulunmuştur. Yazıda söz konusu oyuncunun kulübümüz ile sözleşmesi bulunduğundan Schalke 04 yönetiminin futbolcu ya da menajeri değil kulübümüz ile temasa geçmesi gerektiği hatırlatılmış ve bu kurala uymadıklarına dikkat çekilerek futbolcunun menajeri ve Schalke 04'ün oyuncu ayartan kulüp durumuna düştükleri bu sebeple de haklarında gereken işlemlerin yapılması talep edilmiştir.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    ümitin yerınemı yoksa umıtın yanınamı

ümit'i kesmez takımdan ( bu arada pazar gunku hazırLık macı sıfresız dimi haLa )
    Sifreli mi tam bilmiyoruz

Ümit karanda yedek olabilir................

d smartin sitesinde gs maci var. yani sifreli herlade
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    her yil yeni bi icat cikariyolar yaa. once superligi lig tv aldi. sonra turkiye kupasini aldi. simdide izleyebilecegimiz diger maclari dsmart aldi. bu ulkede para vermeden mac izleyemiyecezmi yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Hahaha nedense hiç ama hiç şaşırmadım. Zaten bekliyordum.

Helguera
    Makelele
    C.Cole
    Ruben Gonzales
    Postiga
    Santa Cruz
    LuaLua
    Kuffour
    C. Delgado
    Navarro
    Renato
    Vassel
    Boumsong
    Kroldrup

Bu listeye şimdi Nicola Legrottaglie eklendi!

Ne güzel!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En iyisini yapmısız.Ceza alsınlarda akılları baslarına gelsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ayhan kallinin sistemine cok uyuyor kalli kosan ve savasanlari sever ayhanda hepsi var
    ayhan bu takımda biraz zor oynar..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    ayhan bu takımda biraz zor oynar..

Bence çok rahat oynar Ayhan..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bence çok rahat oynar Ayhan..
    lig başlasın hep beraber görecez

ivan Misafir

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    her yil yeni bi icat cikariyolar yaa. once superligi lig tv aldi. sonra turkiye kupasini aldi. simdide izleyebilecegimiz diger maclari dsmart aldi. bu ulkede para vermeden mac izleyemiyecezmi yaa

Aynen katılıorm sana önceden Türkiye kupası vardı Ligtv aldı hadi o normaldir dedik hazırlık maçlarınıdaa D-Smart aldı bu kadar saçma bişey olabilirmi yaa.....

Ayhan GSnin şampiyon olduğu sene çok iyi oynuodu bu sene kesik yer gibi gelio ortasaha çok güçlendi GSde

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ezbere konusmayın Ayhan nasıl zor oynar bu takımda kallinin yapısını biliyormusunuz??...Ayhan kallinin istedigi adam koşan savasan ve görev adamı ayhanın ilk 18 de yeri garanti her iddiasına varım.. ayhanı sevmıyorsunmuz diye zor mu oluyor ayhan büyük ihitmal barısla cekişir.............. evet tek önliberoda ayhan ilk on birde oynayamaz cünkü linderoth oynar ama çift olnuca oynar ........Mehmet topal kıralık gider belki.....

Son kurban Emre Aşık

Kadroda kulüp tarihinin belki de en büyük operasyonunu gerçekleştiren G.Saray'da son olarak Emre Aşık'ın bileti kesildi. Sezon sonunda Mondragon, İnamoto, Ergün ve Tolga'yı göndererek radikal kararlar alan Sarı-Kırmızılılar, Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp'ın takımın başına gelmesinin ardından Necati Ateş Hasan Kabze, Orhan Ak ve Cihan Haspolatlı'yı da gözden çıkarmıştı.

Cim Bom'da operasyondan nasibini alan son isim ise Emre Aşık oldu. Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, tecrübeli futbolcuyla yaptığı görüşmede, kendisine hizmetlerinden ötürü teşekkür ettikten sonra kulüp bulmasını, yönetim olarak bonservisi konusunda her türlü kolaylığı göstereceklerini söyledi. Sezgin, gönderilmesi daha önceden belli olan Mehmet Güven'e de kararı tebliğ etti. Ancak Teknik Direktör Feldkamp'ın Mehmet'in bonservisiyle birlikte satılmasını değil, kiralık olarak başka bir takıma verilmesini istediği belirtildi. Öte yandan Kalli, transferle ilgili olarak “Eğer alacaksak bu yerli bir futbolcu olmalı. İyi düşünmemiz gerekiyor. Yoktan varedemeyiz. Önümüzdeki dönemde 3-4 arkadaşla daha yolları ayırabiliriz. Şu an herhangi bir gelişme yok'' diye konuştu. Alman çalıştırıcı, bir soru üzerine, “UEFA Kupası maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamaktansa FB Şükrü Saracoğlu veya BJK İnönü statlarını tercih edebiliriz'' dedi.

Kaynak: Akşam

Bne emrenin gitmesini istemiyorum adam yedek hatta kadroya giremedigi zamanlar oldu ama hiç sesini cıkarmadı az da bir para alıyor hem türk hemde iyi defans........

"Kimse buraya piknik yapmaya gelmedi"
    27 Temmuz 2007 Cuma

Yeni kaptanımız Alex de Souza "Herkes Fenerbahçe'nin başarısı için çalışacak. Türkler ve diğer oyuncularla Brezilyalılar birbirlerine her türlü katkıda bulunacak. Bütün bu dengeleri ben kuracağım" dedi.
    Akşam antrenmanında Zico tarafından yapılan mini toplantı ile kaptanlığı açıklanan Brezilyalı oyuncumuz daha önce de Palmeiras, Cruzeiro ve Brezilya Milli Takımı'nda da kaptanlık görevlerinde bulunduğunu ifade ederek "Önümüzde zor bir sezon var. Fenerbahçe her yıl başarılarına ve kadrosuna ilaveler yaptıkça hedeflerimiz hem büyüyor, hem de zorlaşıyor. Ama benim gördüğüm kadarıyla bu sezon mücadele edecek olan takımda, yeni gelen oyuncular ve onların Fenerbahçe'ye entegrasyonları anlamında herhangi bir problem yaşanmayacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'yi yakından takip edenler, takımın Brezilya ağırlıklı teknik kadro ve oyunculardan oluştuğunu düşünerek çeşitli yorumlar yapabilirler. Ancak hiç kimse unutmasın ki bu oyuncular Fenerbahçe'ye piknik yapmaya gelmedi. Hepsi burada bulundukları takımın başarısı için varlar. İşte benim görevim de bu başarı yolunda oluşacak problemleri süratle çözmek olacak. Türk ve diğer ülkelerin oyuncuları ile Brezilyalı oyuncular, burada bulundukları süre içersinde birbirlerine her türlü katkıda bulunacak. Herkes birbirinden birşeyler ögrenecek" dedi.
    Kendisinin, teknik kadro ve Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi arasında köprü olacağını da ifade eden Alex de Souza "Yeni bir dönem başlıyor. Burada bulunduğum süre içersinde teknik kadro ve Fenerbahçe yönetimi ile profesyonel oyuncular arasında önemli herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanacağını tahmin etmiyorum. Diyalogla çözülmeyecek hiç bir problemimiz olmayacak. Ben, arada köprü olacağım" dedi.

ivan Misafir

Beşiktaşlı arkadaşlar Celal KOLOT gibi bir adam olduğu sürece yönetimde birşey olmaz Tiganada söyledi Kolot Sinan enginle iş yapıo die sinan engin şu anda yok ama takımda etkisi çok büyük...Gülnaz Arselin açıklamalarınıda okursanız daha çok kızacaksınız sayın KOLOTa

ivan Misafir

Appiah ben gitmeyi düşünmüyorum dedikçe sürekli haber yapıolar anlamıorm Müllerin ağzından açıklama bile yazdılar yaa pes artık

Alex kaptan olduğu iyi oldu Takım üzerinde etkisi büyük

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ayhan'ın ilk11'de olacağını düşünmüyorum ama ilk 18'de olacağını düşünüyorum Çünkü Ayhan savaşan,top kazanan,pas yapan bi futbolcu
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Ayhan'ın ilk11'de olacağını düşünmüyorum ama ilk 18'de olacağını düşünüyorum Çünkü Ayhan savaşan,top kazanan,pas yapan bi futbolcu
    Tabiki bende senin gibi düsünüyorum ama zor oynar lafı yanliş bence......

c,ft onlibero da
    linderoth kesın
    yanında ya ayhan ya barış oynayacak
    bence barış oynar
    ayhan sonraki tercih olur
    bu bolgedekı 3 futbolcu
    linderoth ayhan barış ve bir oyuncu daha gerek yedek olmak ıcın
    m.guven ve m.topal yeteresiz kalıcaklar
    ben bu bolgeye de bbı transfer yapılabılır dıe dusuunuorum kanattan ziyade
    isteriz kı emana olsun ama olmuyo tabi ki

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence almanız meçhul olan bir forvet için appiah gibi bir oyuncu satılmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by neondh View Post
    c,ft onlibero da
    linderoth kesın
    yanında ya ayhan ya barış oynayacak
    bence barış oynar
    ayhan sonraki tercih olur
    bu bolgedekı 3 futbolcu
    linderoth ayhan barış ve bir oyuncu daha gerek yedek olmak ıcın
    m.guven ve m.topal yeteresiz kalıcaklar
    ben bu bolgeye de bbı transfer yapılabılır dıe dusuunuorum kanattan ziyade
    isteriz kı emana olsun ama olmuyo tabi ki
    İki mehmette bu takımdan büyük ihtimal kiralık gidebilir ayrıca barış sag acıkta oynayabilir sag bektede sabri olabilir....Bnece sag bek transferide yapılacak neyse ...........Yani barış illa ön libero oynamaz

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

çoğunuz ayhan ilk 11 de değil de 18 de olur yazmıssınız..bu da ''ayhan zor oynar'' sözüyle eş değer..yanlış bir cümle değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İyiden kötüye dogru iniyorlar.............

Mesaj Yetkileri