Sayfa 41 / 133 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Galatasaray'da diye bişey dedikmi biz şimdi.Adnan Polat Eindhoven'a gitti. Postiga için gidicek hali yok dimi.Adnan tuttugunu kopartan bir adamdır herkes bunu bilirm ama siz birazdan fanatizimciliginizden dolayı yok sihirli adammı falan diyosunuz
    'Adnan Polat gittiyse bu iş biter'.Sen ne anlıyorsun bundan.Neden Postiga için gidecek hali yok.Postiga kötü futbolcu mu.Belki Afonso Alves için gitti.Ayrıca beni fanatizmle suçlayan sen misin.Kone'nin Galatasaray'a gelceğine inanıyorsun.Beşiktaş transfer haberlerinde 'Beşiktaş Maxi Lopez'i alamaz' diyorsun.Bjk-Sheriff maçı zayıf bir takım karşısında Beşiktaş'ın işi çok zor diyorsun.Grafite gibi adamı Galatasaray'a gelme ihtimali var diye dünya starı yapıyorsunuz.Sonra da bize fanatik diyorsunuz ya helal olsun valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler PSV resmi Sitesinin formu:
    http://forum.psv.nl/cgi-bin/ultimate...c&f=4&t=000651

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

ne anladık forumdan?

arkadaslar bence kone türkiyeye gelebilir çünkü emrahın verdiği psv forumuna baktım adamlar psv kadrolarını falan oluşturmuşlar kone yi koyamışlar ilk 11 ine bence bu iş olabilir biz hollanda basınından iyi bilemeyiz ama onlar birseyler biliyorlar heralde ki koymuyorlar kadroya kone'yi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasım şimdi kim burda kone kesin geliyor dedi....Siz gelin güvey olmayın.Sadece adnan polat gitti ise iş biter dedik.nouda saka ıle karısık biz kesin gözüyle bakmadık sacmalamayın..Hollandalılar bile onu kadrolarındansılmıs

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler forumda 20.000.000€ dan bahsediyolar

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Bence bu başka bir Kone..

Belki Baky Kone'ye gitmiştir

Ama o da iyi adam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadasalr kone için gittigi kesinmi.......belki alvez için gitti..Dalga gecmeleri bırakın.Biz diger konularda kimse ile dalga gecmıyoruz..Lütfen dikkat edin..

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadasalr kone için gittigi kesinmi.......belki alvez için gitti..Dalga gecmeleri bırakın.Biz diger konularda kimse ile dalga gecmıyoruz..Lütfen dikkat edin..
    Bana diyorsan cevap vereyim..
    Ne var ki bunda?

Dalga geçmek amaçlı değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

"Dalga geçmek" cümlesinin anlamını bilmiyorsan sus..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by JameSawyer View Post
    "Dalga geçmek" cümlesinin anlamını bilmiyorsan sus..
    Lafına dikkat et

Tartısma cıkmasın lütfen....

beyler bırde şu var.dün oynanan hollanda süper kupasında psvde kone ilk 18de yoktu.

maçtan sonra belkı acıklayabılırler

Haber yalan olabilir.. Kone Gineli değil Fildişi Sahilli diye biliyorum ben...
    Ama inşallah doğrudur belki yanlışlıkla öyle yazmışlardır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emmanuel View Post
    Haber yalan olabilir.. Kone Gineli değil Fildişi Sahilli diye biliyorum ben...
    Ama inşallah doğrudur belki yanlışlıkla öyle yazmışlardır
    Evet ya Kone Fildişi Sahilli

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Allahım ya yapılan habere bak..
    Kone; Gineli meğer ? :s

Beyler Gazete Manşetlerini süsleyen haberler için KALP KIRMAYA değmez. Lütfen Saygı & Sevgi Çerçevesinde yorum yapın.!

beyler az önce ntv spor haberlerını ızledım.olimpiyat stadına baglandılar ve bır tane spor yazarı adını bılmıyom transfer hakkında bır soru soruldu oda aynen soyle dedı : adnan polat bugun haldun üstünelın yanına avrupaya gıttı.öncelık olarak koneyle ılgılenıliyomus.ve aşama kaydedılmıs bu transfede.bu aksam yada yarın netlesecekmıs.

ben heycanlanmaya basladım.bu arada soylemeyı unuttum 2 forvet transferı olcakmıs.1 tanede baska mevkiiye alıncakmıs

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ulucan Gökman Özdemiri dinledinmi.....Grafite hakkında neler dedi...herkezin dinlemesini tavsiye ederdim...Almamız cok zormus .ama gelirse cok büyük işler yaparmız hatta fransızlar o büyük takıma giderse yıldız olur falan derlermiş...Brezilyada en iyi oyunculardanmış o ara capraz bagları kopmus fransaya gelmiş gecen yol cok iyi bir performasn göstermiş....En büyük hedef kone miş..yarın veya öbürsü gün sonuclancakmış..

Ulucan Gökman Özdemiri dinledinmi.....Grafite hakkında neler dedi...herkezin dinlemesini tavsiye ederdim...Almamız cok zormus .ama gelirse cok büyük işler yaparmız hatta fransızlar o büyük takıma giderse yıldız olur falan derlermiş...Brezilyada en iyi oyunculardanmış o ara capraz bagları kopmus fransaya gelmiş gecen yol cok iyi bir performasn göstermiş....En büyük hedef kone miş..yarın veya öbürsü gün sonuclancakmış..
    bende onu dinledım zaten ama adını hatırlayamadım

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

İnşAllah bu kadar yıldız arasından Grafite gelir de Galatasaray taraftarı da mutlu olur biz rakip takım taraftarları da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    İnşAllah bu kadar yıldız arasından Grafite gelir de Galatasaray taraftarı da mutlu olur biz rakip takım taraftarları da
    +1.
    Düşüncelerimi aynen yansıttın buraya

yalnız çok sevinmeyin o grafitede gelirse uff eder ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    yalnız çok sevinmeyin o grafitede gelirse uff eder ..
    4 gözle bekliyorz.Gelsin bakalım uff etsin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaslar mesajlarınıza dikkat edin
    Naptık ki?

Tranfer yerimi Döğüş yerimi belli değil ???***

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar mesajlarınıza dikkat edin

Madem amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek bende cezalarınızı vermeye başlıyorum. Konuda bir süre kilitli kalacaktır.! Kimileri oyuncu gelmeden oyuncuyu yıldız ilan ediyor kimileri vasat oyuncu ilan ediyor. Burası Dingo'nun ağırı değil. Belli bilgi ve araştırma ile yorum yapılacaksa yapılsın. Galatasaraylılar gündemdeki oyuncuları övüyor diğer takım taraftarları bu oyuncuları karalıyor. Ne kadar saçma bir tartışmanın içinde olduğunuzu siz göremesenizde dışarıdan çok rahat gözüküyor. Yorum yapacak olanlar konu kilitli kaldığı süre içinde ilgilenilen oyuncuların kariyerlerini, iyi ve kötü özelliklerini araştırsın da bari düzeyli bir tartışma ortamı yaratılsın. Bu konuyu sidik yarışı konusuna çevirmeyin... Konuyu Galatasaray Maçından sonra açacağım...

Konunun Kilidini Kaldırdım. Umarım Bundan sonra Yine Aynı Davranışlar Devam Etmez. Lütfen Transfer Haberlerinden Devam Edelim...

beyler dun oynanan hollanda super kupa macında koneyı galatasarya oynatmamıs.bugece ısı bıtırmek ıcın masaya oturcaklar.yarın bır acıklama yaparlar.kaynak kanal1 dekı telegolde acıklandı.süleyman rodop soyledı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ulucangs View Post
    beyler dun oynanan hollanda super kupa macında koneyı galatasarya oynatmamıs.bugece ısı bıtırmek ıcın masaya oturcaklar.yarın bır acıklama yaparlar.kaynak kanal1 dekı telegolde acıklandı.süleyman rodop soyledı
    Ne kadar gercek bilmiyorum bence cok zor bir transfer ama eğer olursa Türk futbolu için süper benim için yıkıcı bir transfer olurzuhaha

Sayfa 41 / 133 İlkİlk ... 3139404142435191 ... SonSon

Mesaj Yetkileri