Sayfa 41 / 492 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    1 Pasla olmuyor bu işler tuncayı maçlarda izledik daha uyum sağlayamamış taraflı bakmamak lazım tuncay olduğunda takımın 0 puanı vardı tuncay çıktı (fulham maçının 2.yarısı dahil) 3 maçta 7 puan alan boro var yani boro şuan sistemini oturtmuş gibi görünüyor bu sistemdede ceza sakatlık olmazsa tuncay oynayamaz
    bens adece pas verdi diye oynasın demiyorum.
    Aliadiere çok mu iyi?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

manu saha'nın kafa golüyle 1-0 galip ayrılan taraf oldu.

tevez orta saha da çok daha iyi oynuyor forvete göre.hargreavs bence 33 mil dolar etmez sizce eder mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca nani de iyi oyuncu ama iyi pas ve orta yapmayı iyi bilmiyor.lüzumsuzca top gezdiriyor.ronaldo ile aynı anda oynaması imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Manchester United'ın son maçını izlemedim ama toparlanmaları lazım sanki :S

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Iki takim icin de iyi bir gelisme...Barca da Messi daha on plana cikacak,hem de Ronaldinho nun golgesinde kalma gibi bir derdi olmayacak...Hem de cok buyuk bir bonservis parasi alacaklari belli...Abramovic de ruyasini gerceklestirmis olur ....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    bens adece pas verdi diye oynasın demiyorum.
    Aliadiere çok mu iyi?
    Aliadiere iyi veya kötü biz ne desek boş ... Soutgate'ye göre daha iyi ki oynuyor ve Boro kazanıyor bu gerçek şuan kimse Soutgateye çıkıp demez Tuncay neden oynamıyor diye ha bir gün işler ters giderse o zaman bu sorulur o ayrı ama şuan herşey yolunda Boro kazanıyor yenilmiyor ... tuncay da şuan oynayamıyor

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu LiverpooL bir an önce demoraLize oLması gerek yoksa işimiz bitik..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Liverpool bence bu senenin en büyük şampiyonluk adayı.Ligde öyle ağır yaralar alacaklarını sanmıyorum..

Ama avrupa için aynı şeyler olmaz umarım, Beşiktaş'ın işi çok zor olur aksi takdirde..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Saha'sında kazandı
    ManU'yı Fransız golcüsü taşıdı. Premier League'de Cumartesi günün son mücadelesinde eski Manchester United'lı futbolcu Roy Keane'nin çalıştırdığı Sunderland ekibi Old Trafford'da ManU'ya konuk oldu. Kırmızı şeytanlar ilk yarısı golsüz eşitlik ile biten maçta 72. dakikada Saha'nın golüyle 1-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı, ligde puanını 8'e çıkartarak 6. sıraya yükseldi.

M.United'ın 'Altın yedeği' Solsjkaer'in futbol yaşantısına veda ettiği açıklamasından sonra ilk kez M.United taraftarlarını maç öncesinde sahayı dolaşarak veda etti ve Old Trafford'da duygulu anlar vardı. ManU'da Brezilyalı futbolcu Anderson bu maçta ilk kez takımı adına bir Premier League mücadelesinde forma giyerken sahada 45 dakika kaldı, ikinci yarı yerini Fransız golcü Saha'ya başladı. 01.09.2007

Kaynak : Sporx.com

Maçtan Resimler

So what?
    Saike

şu solskjaer çok efendi futbolcuydu yahu anderso en sonunda oynadı bu maç manchester united hiç mi hiç iyi futbol oynamıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Schmeichel çok iyi bi kaleci babasını geçemez bence ama belki babası kadar olur

Son fotograf gercekten cok seyi anlatiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Quote Originally Posted by PESkolik View Post
    Man.City iyi güzel kazanıyorda pek iyi futbol oynadığını söyleyemem.Futbolda da zamanla düzelme olur diye düşünüyorum..
    Katılıyorum.Özellikle Manu maçını 90 dk. seyrettim.Maça hükmeden taraf Kırmızı Şeytanlardı.Ama bir uzun şut oyunun kaderini değiştirdi.Ama çok sağlam defansları var.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arsenal gene kazandı.3-1 adebayor,fabregas ve rosicky.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Rosicky süper bir gol atmış galiba..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

stad aniden karsıma cıktı dısını hiç görmemistim muhtesem ya....bu arada arsenal de cok yetenekli gencler var diaby,denilson yani iş cıkardılar.almunia hakkında da bşy sölemek istiyorum lben wengerin yerinde olsam lehmannuın yerine almuniayı koyardım kaleye.en azından alman kaleci gibi kronik hataları yok

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şuan Chelsea Maçı oynanıyor..

Aston Villa Chelsea karşısında 1-0 önde..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Villans 1-0 önde Maviler karşısında.Gol Knight..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

nazar değdirdiniz man.city 'e bu haftada yenildiler 1-0 blackburn'e
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Aston Villa Zorlu maçta Chelsea'yi evinde Knight ve Reo Coker'ın attığı gollerle 2-0 yendi..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Maçın tamaını izledim. Aston Villa harika bir kadro oluşturmuş gerçekten. Zat Knight harika bir transfer. Solda Young, sağda Agbenhalor harikaydı. Moore da harika bir oyuncu, bu 3 oyuncu ilerde İngiltere milli takımına girer bence.

Chelsea resmen kitlendi, pozisyon sayıları çok azdı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Chelsea cok kötü oynuyor,gercekten bu Chelsea`yi zor günler bekliyor.Mourinho takimdan ayrilabilir bu gidisle

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Süper Mourinho'nun eseri..(!)

Aaaa unutmuşum kusura bakmasın, kendisinin dokunulmazlığı vardı değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

demiştim size arsenal açık ara farkla şampiyon olacak belirtilerini göstermeye başladı.ha arsenal'in oyuncularına çok güvenmiyorum,wenger'e güveniyorum.şu anda en iyi teknik direktör.

Del Piero_10 Misafir

Mourinho buradan sonra giderse eski takımı Barcelona'ya gider.Tercüman olarak ayrıldı teknik direktör olarak dönmüş olur.Bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı diyerek basın toplantısı yapar.

Sonu biraz film gibi oldu

Del Piero_10 Misafir

Arsenal iyi gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Arsenal iyi gidiyor.
    Henry'nin gidişi pek koymamış gibi... umutluyum bu sene...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Ronaldinho Seneye Chelsea'ye Gidecek

Barcelona''nın dünyaca ünlü yıldızı Ronaldinho, gelecek sezon Chelsea''ye transfer olacak.

İki kulübün önceki gece geç saatlere kadar süren transfer pazarlığında Barcelona 100 milyon euro bonservis bedeli isterken, Chelsea 70 milyondan yukarı çıkmadı. Sabah Gazetesi''nin bugünkü sayısında yer alan haberde; İki kez dünyada yılın futbolcusu seçilen 27 yaşındaki futbolcu aynı zamanda menajeri olan kardeşi Roberto de Assis Moreira ile birlikte dün başkan Joan Laporta ile yaptığı görüşmede, "Barcelona''dan ayrılmak istiyorum" dedi.

İki kulüp 11 ay sonra görüşmek üzere sözleşirken, dünkü antrenmanda üzgün olduğunu gizlemeyen Ronaldinho''nun takım arkadaşlarına, "Şimdi olmadı ama gelecek sezon kesinlikle Chelsea forması giyeceğim" dediği belirtildi.

ETO''O NEDENİYLE GİDİYOR
    Dört sezonda 62 gol kaydeden Ronaldinho, Eto''o''nun "Her başarı Ronaldinho''ya malediliyor. Benim adım da Etoodinho olsaydı daha çok oynardım" demesinin ardından Barcelona''da yaşanan huzursuzluk sonrası takımdan ayrılmaya kesin karar vermişti. Brezilya Milli Takımı oyuncusu ayrıca teknik direktör Frank Rijkaard ile de sorunlar yaşamıştı.

Metro Spor

: Chelsea'nin bu sene neden serbest transferden oyuncu aldığı anlaşıldı
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

abi galiba böyle bi konu vardı..

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ronaldinho sorunlu bir futbolcu.Barcelona'da kalıp huzursuzluklar yapmaya devam etseydi keşke..

Şaka bir yana, Chelsea için hayırlı olsun.

Mesaj Yetkileri