Sayfa 41 / 142 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

külüp takimi diyor..

chelsea de istiyor zor bunun gelmesi o bakımdan

scoları geçen haftalarda bi açıklama yaptı istanbuldan çok etkilendiğini vs. söyledi fenerbahçenin daha önceki teklifine olumlu yaklaştığını fakat yöneticiler sabredemediği için teklifi geri çevirdiğini fakat şuan düşüncelernin dahada olumlu olduğunu açıklamıştı

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Transfer dönemini bu yüzden sevmiyorum. Medya ne sallamasyon yapayım diye gece gündüz düşünüyor hiç uyumuyor heralde

Zico ile devam edilecek gibi gözüküyor. Yoksa şimdiye kadar gönderilip yeni bir hoca alınırdı. Bence geç kalındı.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

FENERBAHÇE

Sözleşme yenileyenler: Mehmet Aurelio, Semih Şentürk

Gelenler: Emre Belözoğlu

Gidenler: Önder, Serdar Kulbilge

Gündemdekiler: Kanoute (Sevilla), Adriano, Crespo, Cesar (İnter), Shevchenko (Chelsea), Dida (Milan), Gomes (PSV), Dudu (CSKA), Coupet (Lyon), Fofana (Le Havres), Santa Cruz (B.Rovers), Koevermans (PSV) Mevlüt Erdinç (Sochaux), Fatih Tekke (Zenit), Halil Altıntop (Schalke 04) Mehmet Topuz (Kayseri), Eren (Basel), Özer Hurmacı (Ankaraspor), Recep (OFTAŞ), Abdurrahman Dereli (Sivas), Arda (G.Saray)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gündemde 21 tane futbolcu var. basına bir yuh'da benden.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Zico'dan şaşırtan açıklama

VATAN, F.Bahçe’deki kaderi belli olmayan Zico’yu Rio’daki evinde buldu

Feridun Niğdelioğlu

VATAN ÖZEL HABER

00-55-21(...) 24386 numaralı telefonu çevirdik ve işte Zico karşımızda..

“Başkanın bazı açıklamalarına katılmıyorum. Şampiyonluk rehavet yüzünden kaçmadı. Ama değişmeyen kuraldır, fatura hep teknik adama çıkar.”

“F.Bahçe yönetimiyle, yardımcılarım konusunda sorun yaşadığımız doğru. Ama bunlar aile içindeki sırlar, ayrıntılarını açıklamak istemiyorum.”

“Hiçbir kulüpten resmi teklif almadım. Ama bir sürü alternatif hazır. F.Bahçeliler’den haber bekliyorum, anlaşma ihtimalimiz hâlâ var.”

TÜRKİYE’DEN hiç kimsenin ulaşamadığı Zico’yu VATAN buldu.. F.Bahçe’nin şampiyonluğu kaybettiği 10 Mayıs tarihinden itibaren sarı-lacivertli kulüpte kalıp kalmayacağına dair sır perdesi çözülemeyen Zico’ya Rio de Janeiro’daki evinin 00-55-21(...) 24386 (Zico’nun özel hayatına duyduğumuz saygıdan dolayı aradaki 3 numarayı eksik yazıyoruz.) numaralı telefonundan ulaştık ve spor kamuoyunun cevabını merak ettiği soruları kendisine yönelttik..

Tüm dünya medyasının kendisiyle görüşmek istediğini, bu nedenle telefonlarını bile açmadığını söyleyen Zico, “Şansınız varmış ki beni evden buldunuz.. Fazla konuşmak istemiyorum ama bazı soru işaretlerini de elimden geldiğinde çözmeye çalışacağım” diyerek tele-röportajımıza başladı..İşte VATAN’ın soruları, işte Zico’nun cevapları:

VATAN: F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sizinle ilgili açıklamalarını duydunuz mu?

Zico: ”HAYIR, hiç haberim yok..”

VATAN: Aziz Yıldırım, F.Bahçe TV’den yaptığı canlı yayında sizin için “Bu takımın yürüye yürüye şampiyon olması gerekirdi.. Ama olamadık.. Rehavet, rahatlık bazen başarısızlık getiriyor.. Bunda hem Zico’nun hem de futbolcuların hatası var.. Zico’nun da hatalarını görmesi ve düzeltmesi gerekiyor.. Bunları düzeltirse kendisiyle devam ederiz.. Düzeltmezse B planımız hazır” dedi..

Zico: ”KENDİSİ kulüp başkanıdır, istediği herşeyi söyleyebilir, buna her zaman saygı duyarım.. Elbette ki futbolun içinde her zaman hataya yer var.. Ben de, futbolcular da, başkan da hata yapabilir.. Birileri hata yapacak ki, diğer takım şampiyon olacak.. Geçen sezon benim hatalarım olmuştur mutlaka.. Ama şu an bunları konuşmak gereksiz.. Önemli olan yapılan hataları tekrarlamamak.. Ne yazık ki, değişmeyen kuraldır, futbolda başarısızlığın faturası direkt olarak teknik direktöre çıkarılır.. Ben de istesem de istemesem de bu durumu kabul ediyorum..

Ancak, rehavet konusuna hiç katılmıyorum.. F.Bahçe’de çalıştığım 2 sezon boyunca yapabileceğimin en iyisini ortaya koydum.. Bu takım Avrupa Şampiyonlar Ligi ilk 8’ine girdi.. Beni tekrar isterlerse ve anlaşırsak, aynı performansı ortaya koymaya hazırım..”

VATAN: Başkan ayrıca “Geçen sezon yaşadıklarımızı hazmedemiyorum.. Bu, benim için Denizli’de kaçan şampiyonluktan bile daha ağır oldu” ifadesini kullandı..

Zico: “YİNE saygı duyarım ama ben kendisiyle aynı fikirde değilim.. Futbolda her zaman her sonuca hazır olmak gerekir.. Benim yorumum Aziz Yıldırım’la aynı değil..”

VATAN: Türkiye’de herkes ’F.Bahçe yönetimi, Zico’nun yardımcıları Edu ve Sant’anna’yı istemediği için yeniden anlaşma sağlanamadı’ diyor.. Yönetim, iki yardımcınızı neden istemiyor?

Zico: “EVET, bu konuda bir sorun yaşandığı doğru.. Fakat bütün bunlar aile içinde olup biten olaylar, fazla yorum yapmak yanlış olur.. Ben F.Bahçe’yi hâlâ bir aile gibi gördüğüm için bana bunu sormayın lütfen..”

VATAN: Sezon bitiminde yönetime bıraktığınız raporda nasıl bir transfer stratejisi çizmiştiniz?

Zico: “BEN F.Bahçe’ye geri dönecekmişim gibi hazırladığım raporu bıraktım.. Gerisini isterse yönetim açıklar, ben ayrıntı vermek istemiyorum..”

VATAN: Emre Belözoğlu’nun transferini nasıl karşıladınız?

Zico: “EMRE iyi bir futbolcu, her teknik direktör onun gibi yetenekli bir ismi kadrosunda görmek ister.. F.Bahçe’yi kuvvetlendirecek bir yıldız..”

VATAN: Bir yaygın inanış da “Aziz Yıldırım sürekli soyunma odasına geldiği için sizin rahatsız olduğunuz” yönünde.. Böyle bir rahatsızlık var mı gerçekten?

Zico: “BU soruya hiç yorum yapmayacağım.. Bu söylediğiniz de aile içi bir konudur.. Bunları dışarı yansıtmam.. F.Bahçe’ye, uzaklardan daha olumlu mesajlar vermek isterim.. Çünkü F.Bahçe’de özellikle taraftarın bana göstermiş olduğu ilgiyi ve sevgiyi unutmam mümkün değil.. İçtenlikleri için onlara minnettarım..”

VATAN: Son soru.. Manchester City ile görüştüğünüz söylentileri vardı, o kulübün başına Mark Hughes geçti.. F.Bahçe ile tekrar anlaşacak mısınız? Neden bu anlaşma süreci bu kadar uzun sürdü?

Zico: “ŞU ana kadar hiçbir kulüpten resmi teklif almadım.. Ama profesyonel bir futbol adamıyım, önümde bir sürü alternatif var.. Her zaman söyledim, yine söylüyorum: Benim ilk tercihim her zaman F.Bahçe’dir.. Şu anda da böyle.. Şartlarımda bir değişiklik yok.. Yönetimle yeniden anlaşsam da anlaşmasam da F.Bahçe camiasını çok sevdim.. İstanbul’dan bazı pozitif mesajlar geldi son günlerde.. Bazı tıkanmalar olmuştu ilk görüşmelerde.. Yine de yönetimden olumlu haber bekliyorum.. Anlaşma ihtimalimiz hâlâ var.. Taraftarlara şu mesajı iletin lütfen: Hepsini çok özledim, hepsini çok seviyorum..”

Sheriff Misafir

Yani Zico büyük ihtimal kalıyor diyebiliriz artık..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kalıyor gibi duruyor bu açıklamalarla.

arkadaşlar zicoyla bu zamana kadar sözleşme imzalamadığımıza göre bence zico gidici yerine kim gelir derseniz avrupa şampiyonasından bir hoca olabilir. benim düşüncem scolari olabilir =)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş’ın Holosko’ya karşılık Koray’la birlikte Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz artık resmen F.Bahçeli.

Hafta içinde kamuoyunu Nihat Kahveci transferi ile heyecanlandıran, ancak beklediği sonucu alamayan F.Bahçe hafta sonunda eski Beşiktaşlı Burak Yılmaz’ı renklerine katmayı başardı.

Beşiktaş’ın geçen sezon Holosko’ya karşılık Koray’la birlikte Vestel Manisa’ya verdiği Burak Yılmaz artık resmen F.Bahçeli...

Geçen hafta, Gökhan Ünal transferine kadar Trabzonspor’un renklerine katabilmek için çok uğraştığı, ancak Gökhan Ünal’ın transferi yüzünden vazgeçtiği genç futbolcu, F.Bahçe ile mutlu sona ulaştı.

F.Bahçe yönetimi bir süre önce Trabzonspor’un devreye girmesi nedeniyle vazgeçtiği Burak Yılmaz’ın transferine 2 gün önce tekrar start vermişti. Trabzonspor’un tekliflerini kabul etmeyen ve kulübü Vestel Manisa’ya “Ben F.Bahçe’de oynamak istiyorum” diyerek ısrar eden Burak, sonunda muradına erdi. Sarı-lacivertli yöneticiler dün yapılan son görüşmelerde hem Manisaspor’la hem de Burak’la anlaşmaya vardı. Genç futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

İMZA TÖRENİ HAFTA İÇİ

F.Bahçe, Burak’ın bonservisi için Manisaspor’a 1.5 milyon Euro verecek. Burak da sarı-lacivertlilerden yıllık 800 bin Euro ücret alacak.

Hafta içinde imza töreninin yapılması bekleniyor. Burak konusunda başkan Aziz Yıldırım’ın “Sağ açık bölgesinde C.Kazım ile Deivid ikilisine bir alternatif arıyoruz. Burak orası için en uygun aday” dediği biliniyor.

Burak Yılmaz geçen sezon, 21’i ilk 11’de olmak üzere toplam 25 maçta forma giydi ve 10 gol kaydetti. Genç futbolcu önceki sezon da Beşiktaş forması ile 30 maça çıkıp 5 gol atmıştı.

Feridun Niğdelioğlu- Vatan

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eğer doğruysa hayırlı olsun Burak gibi hem Forvette hemde sağ açıkta oynayabilen genç oyuncuyu takıma kazandırmak güzel

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Gökhan Ünal pahalı diyolar Trabzon alıyor,
    Trabzon Burak pahalı diyolar Fenerbahçe alıyor yada alacak.

Nasıl iş anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Burak Fenerbahçe için Trabzon'u reddettiyse hata etmiş.Çünkü Fenerbahçe'de forma şansı bulması daha az.İyi bir yedek olur Fenerbahçe'de..
    So what?
    Saike

sağ kanada bir oyuncu lazımdı ama bu burak olmamalıydı. tabi eğer haber doğruysa.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burak Yılmaz iyi yedek olur
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Geçtiğimiz sene kulübemizdeki oyuncuları kullanamamızın sıkıntısını çektik çok fazla.Bu yönden bu sene iyi bir şekilde bu açığımızı kapatmalıyız.

Eğer doğruysa Burak Yılmaz transferi iyi olur diye düşünüyorum.Kaliteli yedek oyuncularına ihtiyacımız var

Nesil
    2006

Fenerbahçe bu yapacağı yerli transferler yedek olarak alınacaktır. Çünkü Fenerbahçe'nin ilkonbiri gene aşağı yukarı bellidir. Burak'da Fenerbahçe'de yedek olacağını biliyor. Fenerbahçe'nin de Burak gibi yedek isimlere ihtiyacı var. Transferi gerçekleşirse çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Serkan ve Eralp mesajları siliyorum.Devam ettirmezseniz iyi olur.
    So what?
    Saike

Sheriff Misafir

Fenerbahçe'de her zaman kendini gösteren formayı kapmıştır.. Burak'ta sırasını bekleyip fırsatını bulduğunda şansını iyi değerlendirirse formasını alır..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Burak çok iyi bir yetenek.Şuna adım gibi eminim,güçlensin,kendine güveni gelsin Avrupa'da üzt düzey takımlarda oynar.Fizik desen var,hız desen var,hava hakimiyeti var, teniği yabana atılmayacak yabana atılmayacak derecede iyi.İnşallah hayırlısı olur Burak adına.Çok sevdiğim ve beğendiğim futbolculardan birisi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fenere keşke eren derdiyok gelse boylu poslu bi arkadaşımız bol gol atar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hayırlısı olsun.Ben Burak'ı Antayaspordan beğeniyorum.Takımımız için iyi bir alternatif olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İyi transfer oldu bizim için Alex olmadığı zaman Ali Bilgine göre cok daha iyi oynar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İtalyan ve İspanyol kulüplerinin kanca attığı Diego Lugano’dan sonra Fenerbahçe defansının bir diğer başarılı ismi Edu Dracena’ya, Fransa’dan iki talip birden çıktı. Fransız liginin köklü kulüpleri Paris Saint Germain ve Monaco’nun, Brezilya Milli Takımı’nda da görev yapan Edu’yu, sarı-lacivertli yönetimden resmen istedikleri belirlendi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; PSG ve Monaco kulüpleri temsilcilerinin, Fenerbahçe ile temasa geçerek başarılı bir sezonu geride bırakan 27 yaşındaki futbolcunun bonservis bedelini sordukları öğrenildi. Edu’nun bonservis bedelini 10 milyon euro olarak bildiren sarı-lacivertliler, Fransız ekiplerine bu futbolcuyu satma niyetinde olmadığını da iletti.

Fransa’yı istemedi
    PSG ve Monaco’nun, Fenerbahçe’den sonra Edu ile de temasa geçerek resmi teklif ilettikleri, ancak olumsuz yanıt aldıkları kaydedildi.

Fransa Ligi’nin Avrupa’da çok gözde olmadığını düşünen tecrübeli oyuncunun, büyük hedefler belirleyen Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon için oluşturacağı güçlü kadronun içinde yer almadığı istediği ve PSG ile Monaco temsilcilerine, “Hayır” cevabını verdiği ifade edildi.
    Maraton.com.tr

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hayırlısı olsun burak kaliteli bir oyuncu ama ya o kıymetını bilmedi ya da biz gereken değeri vermedik.. şimdi ezeli rakibimizde bakalım neler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zico ile ipler kopuyor !..

Fenerbahçe'de Teknik Direktör konusu hala çözümlenemezken yönetimin Zico ile anlaşma ihtimalinin her geçen gün daha da azaldıgı ögrenildi. Yöneticilerinn Zico'nun yerine alternatif isimler üzerinde durdukları ancak bu konuda da henüz kesin bir sonuç alamadıkları ögrenildi.
    Sarı-lacivetli yönetimin Zico'yla iplerin kopması durumunda belirlerdiği hoca adayları arasında liste başında Portekiz Milli takımını çalıştıran Luiz Felipe Scolari ve Alex'in eski hocası Luxemburgo'nun oldugu belirtlidi.
    Birkaç gün içinde teknik direktör1 konusunu çözmek isteyen yönetimin daha sonra iç transfer ile dış transfere hız verecegi ögrenildi.
    Buarada Sarı-lacivertli yönetim Burak Yılmaz için Manisaspor kulübü ile her konuda anlaşma sagladıgı ve genç futbolcuyu hafta içi imza attıracagı belirlendi.

Lig TV

Transfer çalışmaları sürdüğüne göre teknik direktör konusunda sorun yok demekki...

Zico'nun kalmaması taraftarıyım. Eğer Zico'dan daha iyi bir hoca gelecekse -ki yönetimin daha iyi bir hoca getireceğine inanıyorum- buyursun gelsin ve Zico gönderilsin. Scolari, Löw veya Laudrup gelirse çok iyi olur, bu hocalardan biri bizi çok daha başarılı yapar. Özellikle Löw, eski hocamız, gerçekten çok iyi bir hücum futbolu oynatır bize. Scolari ve Laudrup da çok iyi hocalar, hangisi gelse çok sevinirim.

Eğer Zico'dan daha iyisi gelmeyecekse Zico kalsın. Zico yerine çok iyi bir hoca gelecekse de uzun bir kontrat yapılsın, hedefler belli, istenen belli, istikrar için iyi bir hoca seçimi ve uzun kontrat çok iyi olur.

Yönetim en geç Euro 2008 sonrası hocayı belirler zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bugün tarihli Takvim gazetesi 'Emre'yi Alex aldırdı' başlıklı haberinde oyuncumuz Alex'in sezon sonunda yönetimimiz ile görüşerek Emre'nin alınmasını istediği yazıyor.

Bu haber baştan aşağıya yalandır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nde hiç bir oyuncu başka bir oyuncunun alınıp alınmayacağına karar veremez. Herkesçe de malum olduğu üzere oyuncu transferleri uzun süren çalışma ve görüşmelerle neticelendirilir ve bu çalışmalar yönetimimizin belirlediği transfer komitesi tarafından yürütülür.

Dolayısıyla Takvim Gazetesi'nin bu haber kesinlikle doğru değildir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Mesaj Yetkileri