Sayfa 41 / 43 İlkİlk ... 313940414243 SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 1288 sonuç

Konu: Trabzonspor Sohbet Alanı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

6 ay yokmuş Onur. Çok üzüldüm. Çok değerli bir kaleciydi kendisi. Karakter olarakta çok iyi bir insandı. Umarım eski haline dönebilir. Geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tekrar ayni sakatlik.

Fatih Ozturk iyi bir performans gosterecektir diye dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük geçmiş olsun Onur'a. Üzüldüm gerçekten.
    FM Gazetesi

4. Default

Onur 6 Ay yok ne olacak şimdi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Onur Kıvrak'a çok geçmiş olsun, acil şifalar. Talihsiz bir sakatlık. Trabzon'a devre arasında bir kaleci transferi şart bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Onur'a geçmiş olsun, eski haline döner inşallah.

Onura büyük geçmiş olsun,

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Sezona dair umutları çöpe atın.

Müdahale olmadan gelen sakatlıkların sonu hep böle oluyor. TS için büyük kayıp. Milli takım içinde. Umarım ameliyat sorunsuz ve iyileşme süreci kısa olur.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu süresiz kadro dışı bırakılmış.

http://www.trabzonspor.org.tr/defaul...D=16567#Icerik
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

11. Default

Zeki Yavru Neyse de Zaten Trabzon'da Oynayacak Kapasitesi Yoktu Ama Mustafa Yumlu Nasıl Kadro Dışı Olmuş İlginç. Umarım Cezayirli Stoperler Bir An Önce Mustafa'yı Aratır da Pişman Olur Hoca.

Hazır Kadro Dışı Kalmışken Beşiktaş Mustafa'yı Almak İçin Bir Girişim Yapsa Keşke Hayır Demem Buna.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Zeki Yavru Neyse de Zaten Trabzon'da Oynayacak Kapasitesi Yoktu Ama Mustafa Yumlu Nasıl Kadro Dışı Olmuş İlginç. Umarım Cezayirli Stoperler Bir An Önce Mustafa'yı Aratır da Pişman Olur Hoca.

Hazır Kadro Dışı Kalmışken Beşiktaş Mustafa'yı Almak İçin Bir Girişim Yapsa Keşke Hayır Demem Buna.
    Aman hocam, dur şimdi! Yine Oğuzhan+Pektemek+1-2 milyon euro=Mustafa Yumlu falan derler. Boşver, kalsın.

13. Default

Demezler Heralde Kadro Dışı Kaldığına Göre Adamlar Kararlıysa Elden Çıkarmak İçin 2-3 M€'ya Alabiliriz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçta Belkalem daha kötüydü ama Türk olduğu için kabak Mustafa'nın başına patladı. Ayrıca İshak Doğan transfer edilmişken gidip Zeki Yavru'yu oynatan hoca kadro dışı kalmalı. Bakalım yönetim sorunun hocadan kaynaklandığını ne zaman anlayacak. Basın toplantılarında teklif mesajlarını gösteren, olmazsa çeker giderim diyen bir hocaya hangi oyuncu güvenip top oynayacak. Şimdiden 3. kadro dışı oldu(bildiğim kadarıyla), acaba kaç tane daha gerekli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İshak sakattı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    İshak sakattı.
    ............

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hocayi anlamak mumkun degil.

Sezon basi kamp oncesi bu 2 ismi istememis ama yonetimden aldigi cevapla haydi kadroda tutariz ozaman demis.

Zekinin kapasitesi belli, mademde oyununu sende begenmiyorsun ne diye joker yaptin adami her yerde oynatiyorsun ?

Mustafa'nin olayi tamamen baska, olayin ic yuzunu bir aydinlatsalar daha saglikli yorum yapilir ama yinede 2 cift laf etmek lazim. Adam 4 haftalik bir sakatlik surecinden donuyor ve aninda hoca kendisini ilk 11'de sahaya suruyor. Sorunu bence tek Mustafa'da aramamak lazim ?

Soner'i gondermek istiyor herkesten cok orta sahada Soner oynuyor.

Serdari begenmeyip Sefa'yi aldiriyor, ki verdigimiz para Trabzonspor sartlarina gore muthis bir paradir yine oynatmiyor.

Her basin toplantisindada yok sundan teklif aldim bundan teklif aldim demeside artik canimizi sikmaya basladi. Sen suan bulundugun yere sahip cikacaksin ilk once.

Basin mensuplarinin eline malzeme vermiyeceksin, telefonundaki mesajlari felan gosteriyor. Utanmassa su saate onlune oldular, Whatsappten yazdilar tangodan goruntulu gorustuk vs . . . . .

en azından radikal bir adam. otoriter bir adam. net bir adam.
    bizimki gibi çıt kırıldım değil, noel baba gibi değil.
    değerini bilin. kendisinden önce de zaten aman aman top oynamıyordu futbol takımı.
    sadece 1 senede bu adam sizi farklı bir klüp yapar.

he bu arada cezayirli stoperler mustafa kadar sert ve güçlü değil fakat top teknikleri iyi. vahid o yüzden seviyor bu tarz adamları ve mustafa gibi adamları sevmiyor.

şu da bizim extensor'un bu haftaki yazısından bir alıntı. olayın sonu sizin vahid'e baglanıyor ve haklı da ;
    Neyse Kalli Nonda’yı aldı. Mehmet Topal’ı çıkardı. Almanya’dan Barış’ı, Serkan’ı falan getirdi Servet’i, Hakan Balta’yı aldı, Uğur Uçar’ı çıkardı taş gibi bir kadro kurdu. İlk haftalar da takım galip geldi… Sonra 6. hafta Hakan Şükür kampa kızını getirdiği, Lincoln de yeğenlerini getirdiği için Beşiktaş maçı öncesi bu iki oyuncuyu kadro dışı bıraktı. “Siz sözde bu takımın yıldızısınız bu gençlere örnek olacaksınız ama benim emirlerimi. Derbi öncesi kampa kimse getirilmeyecek emrini siz deliyorsunuz” dedi. Bu iki oyuncuyu kadro dışı bırakmasına rağmen Beşiktaş’ı da 2-1 yendi.

Bakın basiretli bir yönetim olsaydı Adnan Polat yönetimi o Kalli’ye arka çıkardı. Hakan Şükür önderliğinde oyuncular kazan kaldırdı ve ligin son 6-7 haftasında Kalli’yi istemediler ve takımı şampiyon yaptılar. Fakat sonraki sene bunun olumsuz etkileyeceği barizdi. Günü kurtarmak için Kalli’yi gönderenler geleceği ateşe atmıştı. Skibbe’ler, Rijkaard’lar bu mantalite yüzünden başarısız olmak zorundaydı. Zira oyuncular hoca gönderebiliyorlardı.

Bugün Kalli’nin yaptıklarının aynısını Vahid Halilodzic yapıyor. Eğer onu da oyuncular gönderebilirse Trabzonspor’un da geleceği çok karanlık fakat başarısızlığa rağmen Vahid hocanın mantalitesi kabul edilirse gelecekte göreceğiz Trabzonspor’u.
    Last edited by davidvilla : 28.Ekim.2014 at 09:59

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mustafa'yi affedeceklerdir, umarim fazla surmez. Ve tabi bu surecte Mustafa'da demec vermez herhangi bir yere.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kimi sevdiysem gitti

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Kimi sevdiysem gitti
    En kısa zamanda bir Mejdani forması bekliyorum senden

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Istek uzere adam yolliyabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"TS'luların çoğu farkında değil Vahid hoca gibi çok büyük bir şansları var. En fazla bir sene daha başarılı olamazlar sonra hep yarıştalar." demişler çokta dogru demisler. Bu adam takımın başında 3 yıl, 4 yıl kalsa görürsün işte o zaman disiplinli çatır çatır oynayan takımı. Ki takım komple değişti anlık başarı beklemek hayal olur ki ben cok seviyorum böyle disiplinli hocaları. Koşmayanı kadro dışı bırakıyor, isteksiz olana forma yok.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Bence de Vahid hocaya zaman vermeliler ve arkasında olmalılar. Bana göre de sabır gösterirlerse çok farklı Trabzon izliyor olacağız.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Istek uzere adam yolliyabilirim
    Sezon ortasına doğru listeyi yolluyorum o zaman

Bizim ülkede sabır zor iş. Hoca iyi bir hoca, eğer zaman tanınır bu sezondan beklenti yüksek tutulmazsa seneye çok iyi işler çıkarabilir bu takım bir kaç takviyeyle. Ancak şu an adam sürekli bunaltılıyor tavırlarından anladığım kadarıyla. Böyle baskı kurulursa duracağını sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ersun Yanal ile gorusulmus iddialari var

Tek kelime ile mukkemel olur, tepki verenler olur ama 5 mac sonra sus pus olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Cardozo ve Constant geldikleri takımlarda yedeklerdi"

Bu cumleyi sarfediyor adam basin toplantisinda mactan bir gun once

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vahid Halilhodzic: "Akhisar maçından sonra fazla bir moral bozukluğu olmadı. Ligin üçüncü takımına karşı oynadık."

Su lafi MRA soylesse cok bilmis Ts taraftari neler neler derdi. Ne yazikki yabanci olunca "adam bise biliyor " deyip gecistiriyorlar

Vahid Halilhodzic: "Akhisar maçından sonra fazla bir moral bozukluğu olmadı. Ligin üçüncü takımına karşı oynadık."

Su lafi MRA soylesse cok bilmis Ts taraftari neler neler derdi. Ne yazikki yabanci olunca "adam bise biliyor " deyip gecistiriyorlar
    Roberto Mancini detected !

Sayfa 41 / 43 İlkİlk ... 313940414243 SonSon

Mesaj Yetkileri