İşte Cimbom'un yeni bombası
Harun Muslu 17 Temmuz 2007G.Saray, forvet transferinden vazgeçti. Sarı kırmızılılar R.Madrid'in yıldızı Salgado için pazarlık masasında.
Teknik Direktör Kalli'nin, Adnan Polat'la yaptığı görüşme sonrasında yabancı forvet transferinden vazgeçildi. Alman teknik adam istenilen kalitede bir hücum oyuncusu bulunamaması üzerine Polat'a " İstenileni veremeyecekse transfer yapmanın bir anlamı yok. Forvet bulamıyorsak defansın sağına kaliteli bir oyuncu getirmemiz lazım. O bölgede bir sorunumuz var. Elimizdeki defans oyuncularının bir çoğu göbekte ya da sol kanatta oynayabiliyor. Cihan'ı takımda düşünmüyorum, Sabri'yi de o bölgede kullanmak istemiyorum. En iyisi kaliteli bir sağ bek bulmak" dedi.
Polat Kalli ile yaptığı bu görüşmenin ardından durumu yönetici Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'e iletti. Üçlü arasında yapılan görüşmeler sonunda R.Madrid'li Salgado için karar verildi. 32 yaşındaki İspanyol yıldızın kulübüyle iki sene daha kontratı bulunuyor. R.Madrid sportif direktörü Butregueno ve Salgado'nun menajeri ile temasa geçen Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Salgado'yu kiralamak için teklifte bulundu. Salgado'nun menajerine de transfer teklifi iletildi. Butregueno öncelikle futbolcu ile görüşmeleri gerektiğini, Salgado'nun R.Madrid'e büyük hizmetler verdiğini ve transfer olmayı istemesi durumunda kendisine kolaylık sağlayabileceklerini söyledi. Sarı kırmızılılar İspanyol yıldız ile bugün görüşecek.
kaynak: hürriyet
Adriano hikaye yahu...
Ne Salgado'su yav, forvet lazım bize..
bence bunlar yalan haberler inanmayın bu arada trt2nin spor haberlerini dinledim dün Adnan Sezgin ile konuşmuşlar ne baptista nede morientes ile ilgilenmiyoruz ama tüm Dünyayı ayaga kaldıracak bir adam getirecegiz demiş
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Rota Costa'ya çevrildi
Galatasaray, Baptista'nın menajeri Juan Figger'in Marca Gazetesi'ne Brezilyalı yıldızın Türkiye'de oynamaya sıcak bakmadığını ve kendileri açışından bu transferin kapandığını açıklamasının ardından rotayı Espanyol'da forma giyen Eduardo Costa'ya çevirdi.
Espanyol'un Başkanı Daniel Sanchez ile görüşen sarı-kırmızılılar 25 yaşındaki futbolcu için her konuda anlaşma sağladı. Galatasaray'ın bir yıl kiralamayı düşündüğü oyuncu için Espanyol'a 1.5 milyon euro vermeyi kabul ettiği, önümüzdeki sezon kalmasını istemesi halinde ise bonservis bedeli olarak takımına 2.5 milyon euro daha ödeyeceği öğrenildi.
Başkan Sanchez ise yaptığı açıklamada "Biz yıllık 1 milyon euro verdiğimiz Costa'dan fiyatını indirmesini istedik. Ancak bunu kabul etmedi. Galatasaray da bize cazip bir teklifle geldi. Biz de kabul ettik" dedi.
Brezilyalı orta saha oyuncusunun tatil için gittiği ülkesinden önümüzdeki hafta döneceği ve ardından sarı-kırmızılılarla masaya oturacağı bildirildi. Galatasaray, Eduardo Costa'yı da ikna ederse renklerine bağlayacak.
Bu arada Costa'nın Brezilya'nın Gremio takımında yıldızının parladığı, 7 kez milli takım forması giyen sambacının Espanyol'a gelmeden Fransa'nın Bordeaux ve Marsilya takımlarında oynadığı kaydedildi.
Kaynak: Milliyet
buda sacma bir haber cunku bu adam orta sahanın ortasında oynuyor napalım ya biz bu adamı iyice sacmaladılar bu gazeteler
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Sallamasyon son sürat devam ediyor..
DeLgado gittikçe kendisini toparLıyor ondan bekLentiLerimiz bu sene çok gerçek DeLgado yu bu yıL göstericek ben buna inanıyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Medyanin isi hep gundemi kurcalamak Adriano felan hep bos isler..
Daha gidecek oyuncu belli degil medya Adriano'yu Fenerbahceli yapiyor Komik yahu![]()
çünkü yöneticilerin yaptığı açıklamalarla çelişiyor bu haberler, eduardo costa nasıl lincolnü unutturabilir.. hem artık fakir galatasaray yok. ekonomimiz gittikçe daha iyi oluyor.. lincolnü unutturabilecek, dünyayı ayağa kaldıracak transfer ya baptista yada moriantestir
Baptista'dan Galatasaray'a yanıt...
Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Real Madrid'de sözleşmesi bulunan Brezilyalı Julio Baptista'nın, sarı kırmızılı yöneticilere olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldız futbolcularından birini alarak yapmak istediği "flaş transferin" yapılmayacağını yazarak, Baptista'nın şimdilik Türkiye'de futbol oynamak istemediğini, futbol hayatına İngiltere ya da İspanya'da devam etmeyi düşündüğünü belirtti.
Baptista ise basına verdiği demeçte, yeni teknik direktör Schuster ile Real Madrid'de kendini göstermek istediğinin altını çizerek, "Real Madrid'de oynamak ve değerimi göstermek için yeni bir fırsat verilmesini istiyorum" dedi.
Öte yandan İspanyol vatandaşlığına hak kazanan ve bunu elde etmek için sadece anayasal yemin etmesi gereken Baptista'nın AB statüsünde oyuncu olacağını hatırlatan AS, Brezilyalı futbolcunun gerek yeni statüsünden, gerekse Amerika Kupası'nda sergilediği futboldan dolayı bonservis bedelinin Real Madrid tarafından 20 milyon Avro'ya yükseltildiğini kaydetti.
kaynak:milliyet
Yöneticilerin açıklamaları hem kendi içinde hem de birbirleriyle çelişkili..Başkan bir forve oyuncusu alacağımızı beyan ediyor...A.Sezgin transferlerimiz olabilir mevki konusunda kesinlik yok şeklinde konuşuyor..A.Polat ise bağlantıları yaptık,transferi dondurduk,Kalli'den komut bekliyoruz diyor..Halbuki aynı Kalli bir forvet oyuncusuna ihtiyacı olduğunu daha önce belirtmiş ve bu isteğini basın yoluyla yöneticlere iletmişti...sonra yıllardan beri hayretle izledğim bi klişedir 'hoca isterse transfer yaparız' açıklaması..hangi hoca takımın daha kuvvetlenmesini istemez?..şimdi bu çelişkili durumalr daha önce belirtiğim karamsar ihtimali kuvvetlendiren nitelikte..acaba sırf 'dostlar alışverişte görsün' mantığı ve kombine satışalrını tetiklemek maksadıyla transfer söylentileri canlı tutularak taraftar uyutuluyor mu?
Bu sene şu ana kadar yaptıkalrı tüm doğru işlere güvenerek ben bu ihitmali gözardı ederek sabırla beklemeyi yeğliyorum...umarım eksikler doğru tespit edilir ve yerinde transferler yapılır...bu arada geçmiş yıllarda olduğu gibi yaptım oldu mantığı ile son dakikalrda vasat birileri alınacaksa hiç transfer yappılmasın gençlere şans verilsin daha iyi..
son olarak kişisel fikrimi belirteyim..:hocanın da işaret ettiği ama elindeki topçulara güvensizlik olarak algılanmasını istemediğinden açık ifadeler kullanamadığı şekilde bu takıma bir forvet alınması çok yerinde olacaktır..genel tarifiyle yakaladığını affetmeyen,gezgin ve hava hakimiyeti olan biri..bunun yanında kısa vadede verim alınması mümkün görünmeyen Carrusca veya kontenjan hovardalığı yaratan stoperlerden biri gönderilerek alınacak bir kanat oyuncusu veya nitelikli ve genç bir ortasaha takımı eksiksiz yapacaktır..
moriantesi youtube izledim. gsnin tam aradığı bir forvet. hava toplarına hakim. bulduğu her pozisyonu değerlendiren, birebirde etkili. biz morientesin ne olduğunu biliyoruz ama bilmemezlikten gelen arkadaşlar için yazdım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu da videosu http://www.youtube.com/watch?v=fUNHo1TGBsQ
Tello-Delgado-Rico-Cisse... Damga vurmalıyız bu sene![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ricardinho geçen seneki gibi tutuk oynarsa devre arası gönderilmeli hala piyasası varken.
Osman kardes dedigin yorumlara dıkkat et costa ortasaha oyuncusu canaydın 9 numaralı bır snatrafor alacaz dedı artık yeter ezbere konusmayın sadece sana demıyorum osman ezbere konusmayın lütfen
`Ordu’dan korkun!`
Teknik direktör Suat Kaya, 'Lig A'da bu sezon herkes Orduspor'u konuşacak' dedi.
17.07.2007
‘Transfere devam’
Türk Telekom Lig A’da yeni sezon öncesinde teknik direktörlük görevine Suat Kaya’yı getiren ve yeni baştan bir kadro kurmak için harekete geçip, 9 oyuncuyu kadrosuna katan Orduspor, lige bomba gibi hazırlanıyor. Mor-Beyazlı takımın teknik patronu Kaya, dış transferde kadroya dahil edilen genç oyuncuların Lig A’da önemli işlere imza atacağını belirtip, “Bir-iki sene sonra Süper Lig’de boy gösterecek isimlerle şampiyonluk mücadelesi vereceğiz. Hepsine çok güveniyorum. Alternatifli ve kaliteli bir kadro oluşturuyoruz” ifadesini kullandı.
Başkan’a teşekkür
Başkan Şükrü Bodur’un, her konuda kendisine yardımcı olduğunu dile getiren genç hoca, “Dış transferde Galatasaray’dan Cafercan Aksu, Uğur Erdoğan, Cihan Can ile Uğur Akdemir, Trabzonspor’dan Emre Aygün ile Cem Demir, Azerbaycan’dan Brezilya asıllı Ernani Pereira, Sarıyer’den Ethem Bayraktar ve Karagümrük’ten Erol Yükseker’i renklerimize bağladık. Başarıya aç gençlerin, mücadeleci futboluyla Süper Lig hedefine ulaşacağız. Tüm Türkiye’e sürprize hazır olsun. Bu sezon herkes bu çocukları konuşacak” açıklamasını yaptı.
Baptista Galatasaray'ı reddetti!
Galatasaray'ın transfer etmek için uğraştığı Real Madrid'de sözleşmesi bulunan Brezilyalı Julio Baptista'nın, sarı kırmızılı yöneticilere olumsuz yanıt verdiği bildirildi. İspanyol spor gazetesi AS, Galatasaray'ın Real Madrid'in yıldız futbolcularından birini alarak yapmak istediği ''flaş transferin'' yapılmayacağını yazarak, Baptista'nın şimdilik Türkiye'de futbol oynamak istemediğini, futbol hayatına İngiltere ya da İspanya'da devam etmeyi düşündüğünü belirtti.
Baptista ise basına verdiği demeçte, yeni teknik direktör Schuster ile Real Madrid'de kendini göstermek istediğinin altını çizerek, ''Real Madrid'de oynamak ve değerimi göstermek için yeni bir fırsat verilmesini istiyorum'' dedi.
Öte yandan İspanyol vatandaşlığına hak kazanan ve bunu elde etmek için sadece anayasal yemin etmesi gereken Baptista'nın AB statüsünde oyuncu olacağını hatırlatan AS, Brezilyalı futbolcunun gerek yeni statüsünden, gerekse Amerika Kupası'nda sergilediği futboldan dolayı bonservis bedelinin Real Madrid tarafından 20 milyon Avro'ya yükseltildiğini kaydetti.
17.07.2007
Kaynak : AA