Mutu gelirse bence faydalı olacaktır. Colin Kazım'ın ise Galatasaray'da patlama yapacağına inanıyorum. Culio ise geldiği gibi gider diyorum ama umarım yanılırım.
Mutu gelirse bence faydalı olacaktır. Colin Kazım'ın ise Galatasaray'da patlama yapacağına inanıyorum. Culio ise geldiği gibi gider diyorum ama umarım yanılırım.
Kazim ve Mutu dogru kullanilirsa patlama yapabilecek oyuncular, antrenore bagli bir nevi. Hagi bu adamlari istedigine gore var bir bildigi. Bakalim olacak mi bu transfer..
Bugünkü maça görede konuşuyorum..Formica'ya falan gerek yok..Sonuçta az bir para verip almayacağız..Santrafora veya defansa yapılabilir..
Bu gidişle scoutgs yine patlayacak gibi duruyor.
gkmnozdmir
Galatasaray AZ'den Arjantinli kaleci Romero'yu almaya çalışıyor.. En geç 4 gün içinde olumlu ya da olumsuz biter bu transfer..
Formica transferi bence bilerek bekletiliyor, ön planda başka bir oyuncu olabilir.
Culio, Hannover maçında neler yaptı ?
http://gelgidersin.blogspot.com/2011...eler-yapt.html
Şimdi bende o videoyu izlemiştim paylaşacaktımGolde verdiği pas harikulade.
Hepimiz ayni seyi düsünmüsüz bende paylasiyodumIlk maci olmasina ragmen iyiymis ben macin onun oldugu bölümleri izleyememistim oyuncu hakkinda güzel bi fikir oldu. Mücadeleci, paslari iyi olan bi oyuncu ins faydali olur. Sol ic gibi oynamis Biglia gibi bi oyuncu bulamazsak o oynar sanirim.
ilk maçı diye mi bu kadar mücadele etti bilemem ama kaptırdığı topun peşinden koşuyor olması çok hoşuma gitti
Screw you guys, I'm goin' home
Mücadeleci yapısı ve pasörlüğüyle acaba aradığımız çift yönlü adamlardan birini bulduk mu acaba diyorum şu an.
Kazım'a giderek ısınıyorum, sanki uslanmış gibi.
Daha bir maç oldu.Bir maçla adam olunmazAma bu da iyiye işarettir tabi ki.Zaman geçtikçe Kazım'ın sadece futbolunu konuşmaya başlarız umarım
![]()
O degil de hala yerli oyuncu kalitemizde degisiklik yok gurbetcilerden haber yok.
Taner Yalçın, Cenk Tosun isimleri geçiyordu onlar da yalan oldular herhalde.. Çok ağır ilerliyoruz gerçekten.
Zaten kaleye yabanci alinacaksa iyi yerli oyuncu almaliyiz. Alamazsak M.sarp Barisa mahkumuz. Ya da Baltayi orta sahada oynatmak zorunda kaliriz
Katılıyorum Çağlar da sakatlandı şimdi solda yüksek ihtimal Insua oynar. Kaleci-Neill-Insua-Cana-Culio-Pino 6 yabancı ediyor. Baros'u katmadım çünkü uzun süre yok yine maalesef.
Uzun bir aradan sonra kontenjana takılabiliriz![]()
Jermaine Jones'un menajeri büyük Türk kulüpleriyle görüsüyoruz demis bunlardan biri biz olabiliriz.
Jones iyidir hoştur da bence aradığımız tarz bir oyuncu değil.
Yalnız Jones tam Fener'in aradığı adam![]()
Cana varken aynı tip oyuncu almak mantıklı değil .... Jones bize değildir yani
Football is simple,but Football Manager is not
Biz alalım o zamanHoloskoyla birlikte Ferrari yi de yollar alırız
![]()
Sabri'de ne gol atmış yahu![]()
Kazım'ın performansı nasıldı ? Uslanmış falan gibi yorumlar gördüm ama izleyemediğim için pek sallayamıyorum Kazım'a![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kazim falan filan hikaye de Arda iyiydi bu macta![]()
Eurosport2,Bayern Münih ile bir Katar takımının maçını verdi o yüzden 45 dakika izleyebildim sadece takımımı.
Sabri'nin golü baştan sona muazzamdı.Hazırlanışı,vuruşu,hızı.Culio'yu çok beğendim iki pas attı ikisi de savunma düzenini alt üst eden paslar.Hazırlık maçıydı bu vardı ama lig maçlarından daha çok istek vardı.Bakalım bununla bir şeye karar verilemez hazırlık maçları ölçüt değil.Ama böyle istekli oynarsak,ilk yarıya hiç benzeyeceğini sanmam.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Çok fazla topla buluşamadı Kazım. Onun dışında hücumlar kanatlardan gerçekleştiği için arka direğe ve ön direğe koşular yaptı ki bunu zaten iyi yaptığını biliyoruz. Onun dışında 20-25dklık bir hazırlık maçına bakarak uslanmış, aklı başına gelmiş vb. şeyler söyleyemem.
Ama galatasaray kanatlardan oynadığı için Kazım Barosun yokluğunda önemli bir silah olabilir. Zaten oyuncu olarak Emenikeye benzetiyorum ben Kazımı. Sadece mental olarak büyük bir fark var aralarında2-3 yıldır bekliyorum patlamayı ha yaptı ha yapacak diye, bunu Galatasarayda yaparsa cidden çok sinirlenirim ya