Sayfa 411 / 896 İlkİlk ... 311361401409410411412413421461511 ... SonSon
12,301 ile 12,330 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Listede Stochun Canerin isimlerinide gördüm,sanırım tüm transfer haberlerini koymuşlar

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Listede Stochun Canerin isimlerinide gördüm,sanırım tüm transfer haberlerini koymuşlar
    Öyleymiş Okumamıştım listeyi. Sayfanın altına hızla inerken Recep Niyaz'ın soyismi gözüme takılmıştı. O yüzden yazdım. Benim hatam oldu.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Olabilir ya nolcak

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aslında santos'un gitmesi ihtimalini göz önünde bulundurarak yönetim portekizli coentrao'yu yoklamış. hatta baya mesafe katetmişiz o transferde fakat santos'un gitmeyeceği kesinleşince geri adım atmışız.

şimdi diyorum ki, keşke olsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

coentrao milli takımlarında sol bek oynayan adam değil mi eğer oysa çok iyi oyuncuyu kaçırmışız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

evet o adam. santostan katbe kat iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

coentrao tuzlu olurdu biraz benfica kolay kolay birakirmi öyle adami?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O adam sol açık orijinli değil mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Andre Santos'ta sol açık orjinli. Coentrao daha hızlı ve disiplinli bir oyuncu.
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Recep Niyaz FM 2011'de databaseye dahil olalcak mı?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Profesyonel sözleşmesi var. Olacaktır.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Coentrao müthiş bir oyuncu fazla kalmaz Benfica'Da çok da tuzlu olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güiza'nın Webster kuralı ile transfer olması bekleniyor-muş.

Webster ise, 3 yıl bir takımda oynayan oyuncunun aldığı ücreti takıma vererek transfer etmek.

Yani,Güiza devre arasında 3 Milyon €'ya transfer olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu Websterin tam olarak açıklaması bilinmemekle birlikte şunlara da bir göz atalım;
    Kemal KAPULLUOĞLU
    (Spor Hukukçusu)
    FIFA sıcak bakmıyor

FIFA, sıcak bakmıyor. Eğer koruma dönemi dışına çıkmış bir futbolcu, başka bir kulüple anlaşırsa FIFA duruma müdahale eder. Oyuncunun 4 yılda aldığı ücret, bonservis bedeli ve menajerine verilen ücret 4’e bölünür.
    Sepp BLATTER
    (FIFA Başkanı)

Futbola zarar verir
    WEBSTER kararı futbolculara büyük serbestlik ve haklar getirdiği için futbol dünyasına zararlar verebilir. Özellikle menajerlerin bu durumda büyük kazancı olacak. Futbolcular, sözde bir zafer elde ettiler.
    Webster olayı nedir?

İskoçyalı Andy Webster’in 2006 yılında ülkesinde oynadığı Heart of Midlothian takımından İngiliz Wigan Athletic’e transferi sonunda alınan karar uyarınca, bir takımla uzun süreli sözleşmesi olan futbolcuların yıllık ücreti, sözleşme süresiyle çarpılıyor ve bonservis bedeli belirleniyor. Daha önceki uygulamada ise, bir kulüpte anlaşması olan futbolcu, kendisi ve takımının istemesi durumunda takım değiştirebiliyor, eğer sözleşmede belirli bir meblağ ve şartlar yer almıyorsa, takımı tarafından bonservis bedeli belirleniyordu. Bu istenilen bonservis bedeli üzerinde pazarlık yapılarak anlaşma yoluna gidiliyordu.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Default Gidişin Dönüşü Olacak mı?

Fenerbahçe Kulübü’nün hem topuğundaki rahatsızlıktan kurtulması için ameliyat olması, hem de kulüp bulması için İspanya’ya gönderdiği Daniel Güiza’nın dönüp dönmeyeceği tartışma konusu oldu. Ancak, ortaya çıkan belirtiler Okçu’nun dönüşünün olmayacağı yönünde...

Başkan Aziz Yıldırım’ın kazanmak için her yolu denediği Güiza, “Takımın havasını bozuyor” diyerek kendisini gözden çıkaran teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteği üzerine hem ameliyat olmak hem de kulüp bulması için ülkesi İspanya’ya gönderildi.

Hürriyet’in iki gün önceden duyurduğu bu haber sonrası, kulüp de önceki gün Okçu ile ilgili kararını açıkladı ve ülkesine yolladı. Güiza’nın ameliyatı sonrası yaklaşık 3 ay futbol oynayamayacak oluşu ve bu sürenin devre arasına denk gelmesi, ülkesinde kulüp arayışlarına yöneleceği ihtimalini güçlendiriyor. Ülkesinde önce milli takım doktorlarına görünecek olan golcü, karar verilmesi halinde bıçak altına yatacak.

Herkesle vedalaştı

Güiza’nın İspanya yolculuğu öncesi Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nde takım arkadaşlarıyla ve kulüp personeli ile vedalaşması dikkat çekti. Samimi bir şekilde takım arkadaşlarıyla vedalaşan İspanyol oyuncunun bu tavrı “dönmeyecek” iddialarını güçlendirdi. Devre arasında kulüp bulacağını ve Fenerbahçe’den ayrılacağını düşünen Güiza’nın, kulüp bulamaması durumunda 2008 yılında CAS’ın aldığı Webster kararı ile 3 milyon Euro bonsrvis ücreti karşılığında kulüpten ayrılmayı planladığı öğrenildi.

Hukukçular en az 6 milyon Euro diyor

FIFA’nın Webster olayı ile kulüplerin mağdur olacağını düşünmesi bu durumu şüpheli hale getiriyor. Sezon bitiminde sözleşmesinin son yılına girecek olan Güiza “koruma” döneminden çıkarak belirli bir ücret karşılığında serbest kalabilecek. Ancak Fenerbahçe Kulübü’nün bu duruma itiraz edeceği ve FIFA’nın kulüpler lehine tavrından yararlanarak yüksek bir bonservis bedeli talep edeceği belirtiliyor.

İşte Fener’in planı

Fenerbahçe Yönetimi Güiza’yı İspanya’ya göndererek bu konuda haklı duruma geçmeyi planlıyor. Güiza’nın ameliyat olarak sağlıklı dönebileceğini hesaplayan sarı lacivertliler, eğer ameliyat kararı çıkmaz ve sağlık probleminin olmadığı ortaya çıkarsa bu kez onu İstanbul’a çağırarak ağır bir antrenman programı ile kondisyon olarak takıma yetişmesini sağlayacak.

Güiza, Webster olayına güveniyor ve 3 milyon Euro ile F.Bahçe’den ayrılmayı planlıyor. Ancak, spor hukukçusu Kemal Kapulluoğlu’na göre bu zor. Kapulluoğlu’nun hesabına göre Güiza giderken en az 6 milyon Euro ödemek zorunda kalır. Hesap şöyle: 15 milyon Euro/4: 3.8 milyon Euro. 12 milyon Euro/4: 3 milyon Euro: 6.8 milyon Euro.

UZMANLAR WEBSTER OLAYI İÇİN NE DİYORLAR?

Kemal KAPULLUOĞLU
    (Spor Hukukçusu)

FIFA sıcak bakmıyor

Eğer koruma dönemi dışına çıkmış bir futbolcu, başka bir kulüple anlaşırsa FIFA duruma müdahale eder. Oyuncunun 4 yılda aldığı ücret, bonservis bedeli ve menajerine verilen ücret 4’e bölünür.

Sepp BLATTER
    (FIFA Başkanı)

Futbola zarar verir

Webster kararı futbolculara büyük serbestlik ve haklar getirdiği için futbol dünyasına zararlar verebilir. Özellikle menajerlerin bu durumda büyük kazancı olacak. Futbolcular, sözde bir zafer elde ettiler.

Webster olayı nedir?

İskoçyalı Andy Webster’in 2006 yılında ülkesinde oynadığı Heart of Midlothian takımından İngiliz Wigan Athletic’e transferi sonunda alınan karar uyarınca, bir takımla uzun süreli sözleşmesi olan futbolcuların yıllık ücreti, sözleşme süresiyle çarpılıyor ve bonservis bedeli belirleniyor. Daha önceki uygulamada ise, bir kulüpte anlaşması olan futbolcu, kendisi ve takımının istemesi durumunda takım değiştirebiliyor, eğer sözleşmede belirli bir meblağ ve şartlar yer almıyorsa, takımı tarafından bonservis bedeli belirleniyordu. Bu istenilen bonservis bedeli üzerinde pazarlık yapılarak anlaşma yoluna gidiliyordu.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

FM'de Bosman kuralı işliyor fakat Webster kuralı işliyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sanırım hayır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış bir oyuncuya o an ki değerini verip hemen alabiliyorduk. Bu vardı Fm'de.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış bir oyuncuya o an ki değerini verip hemen alabiliyorduk. Bu vardı Fm'de.
    Hmm. Ben Apporonce to Sign ile sezon sonu almayı tercih ediyordum. Fakat varmış. Bilmiyordum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

FIFA kullanılmasını istemediği için kimse kullanamadı, FM'den de kaldırıldı bu yüzden.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Devre arası transfer dönemine kadar kilit.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin devre arasında bir önliberoya ihtiyacı var. Santos'un durumuna göre bir de sol bek düşünülebilir. Umarım yönetim geçen sene Daum'un transfere ihtiyaç var açıklamalarına rağmen, büyük takım devre arası transfer yapmaz gibi saçma sapan bahanelerle bu eksikleri gözardı etmez. Gerçi yönetim, Aykut Kocaman da başarılı olamazsa artık hedefin teknik direktörden önce kendileri olduğunu biliyorlardır ve buna göre davranıp transfer yaparlar.

Gökhan Ünal muhtemelen ayrılmak isteyecektir. Niang, Semih, Güiza varken Gökhan Ünal'ın şans bulması zor ve ayrılması sanırım kendisi için daha iyi olacak. Gökhan Ünal yerine Şahin Aygüneş'i takıma kazandırsak iyi olur.

Bilica'nın da bileti kesilebilir. Kayseri vermez diye tahmin ediyorum ancak Serdar Kesimal Bilica yerine çok iyi olur.

Andre Santos'un ayrılmak istediğini düşünüyorum. Hal ve hareketlerinden ayrılmak istediği belli oluyor. İyi bir paraya satılırsa kaliteli sol bek almak gerek.

Cristian İBB maçındaki performansı kalan 3 maçta da yansıtırsa sezon sonuna kadar kendisine şans verilecek gibi. Kalan 3 maç Cristian'ın geleceği için çok önemli.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cristian devre arasında ülkesine döneceğini söylemişti, klüp bulamasa bile.

Muhammed'in dediği gibi Santos da duruma göre, taliplileri çıkarsa gönderilebilir. Aynı şekilde Güiza'da.

Öncelikle bir ön libero transferini ben garanti olarak görüyorum. Yobo'nun bonservisi alınacaktır.

Gökhan Ünal'da takımdan ayrılabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fener mi yoksa Beşiktaş mı O'nu istiyor?

Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, ligin gözde futbolcuları arasında yer alan Emenike ile ilgili açıklama yaptı.

Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, bu sezon ortaya koyduğu performansla Süper Ligi'n gözde futbolcuları arasında yer alan Nijeryalı Emanuel Emenike ile ilgili açıklama yaptı.

Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut kartalbakisi.com'a açıklamalar yaptı.

Bu sezon ortaya koyduğu üstün performansla Süper Lig'in gözde futbolcuları arasında yer alan Nijeryalı Emanuel Emenike ile ilgili soruları yanıtlayan Tankut Beşiktaş'tan yıldız futbolcu için bir teklif almadıklarını söyledi.

İşte Tankut'un açıklamaları; "Emenike ortaya koyduğu performansla herkesin gözdesi oldu. Onunla ilgili transfer haberlerini ve iddialarını çokça basında görüyoruz. Başarısının büyük kulüplerin iştahını kabartması çok normal. Ancak size şunu söylemeliyim ki Emenike için şu ana dek herhangi bir kulüpten resmi teklif almadık. Beşiktaş'ın futbolcumuzla ilgilendiği yönünde medyada çok haber görüyoruz. Hatta Serdal Adalı ile Karabük'te bir görüşme yaptığımız dahi yazıldı. Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Siyah beyazlı kulüp ya da bir yöneticisi ile Emenike için görüşmedik. Ama şunu ilk kez sizler aracılığı ile açıklayabilirim ki futbolcumuz ile en ciddi ilgilenen Fenerbahçe kulübü.

Sarı lacivertli kulüpten Ocak ayında Emenike'nin transferi ile ilgili görüşmek için randevu istendi. Biz de kendilerine teşekkür ederek oyuncumuzu ara transferde satmayı düşünmediğimizi ancak sezon sonu için bu taleplerini değerlendirebileceğimizi belirttik."

"Emenike'yi devre arasında satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Bu sezonki hedeflerimizi gerçekleştirmede Emenike önemli rol oynayacak. Ancak sezon sonu için onu satmaya sıcak bakabiliriz. Sezon sonunda Emenike ile ilgili teklifleri değerlendireceğiz."

"Beşiktaş'ın Ocak ayında göndereceği bazı futbolcular ile Emenike'nin takas edileceği iddiaları da gerçeği yansıtmıyor. Holosko ve Yusuf ile kesinlikle ilgilenmiyoruz. Bunu da kamuoyunun bilmesini isterim."

İnternetspor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

2. ligde golleri atarken, karabük süper lige çıktığında aynı performansı gösteremeyeceğini düşünüyordum ama emenike yanılttı.

bence güiza'nın yerine genç, dinamik ve güçlü bir emenike harikulade olur.

ama önce takımdan, cristian, güiza ve bilica'nın ayrılması lazım.

ayrıca fransa'dan ortasahaya genç bir göbek oyuncusu transferi bekliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa/Çanakkale

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    2. ligde golleri atarken, karabük süper lige çıktığında aynı performansı gösteremeyeceğini düşünüyordum ama emenike yanılttı.

bence güiza'nın yerine genç, dinamik ve güçlü bir emenike harikulade olur.

ama önce takımdan, cristian, güiza ve bilica'nın ayrılması lazım.

ayrıca fransa'dan ortasahaya genç bir göbek oyuncusu transferi bekliyorum.
    Moussa Sisokko olabilir. Touluse takımından.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Nancy'deki Alfred N'Diaye nin adı geçiyordu sene başında. Emenike gerçekten çok iyi olur ama bilmiyorum alınırmı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Emenike bildiğin explosive striker

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Volkan Şen View Post
    Moussa Sisokko olabilir. Touluse takımından.
    maliyeti oldukça yüksek, bizim yönetim ön liberoya para vermez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    maliyeti oldukça yüksek, bizim yönetim ön liberoya para vermez.
    Cristian'ı da 5milyon Euro'ya almıştk

Mesaj Yetkileri