35 milyon €'mu vay anasını. Malaga maden mi buldu n'aptı arkadaş sırf Pastore'ye 35M€ verilir mi?Ben olsam ayrılmam Palermo'dan Malaga için. Bi ara Barça alıcak deniliyodu o cepheden bir haber var mı peki ?
35 milyon €'mu vay anasını. Malaga maden mi buldu n'aptı arkadaş sırf Pastore'ye 35M€ verilir mi?Ben olsam ayrılmam Palermo'dan Malaga için. Bi ara Barça alıcak deniliyodu o cepheden bir haber var mı peki ?
Screw you guys, I'm goin' home
Malaga Kulübü tarafından sağlık kontrolünden geçirilen Nistelrooy'un transferinin kısa bir süre içinde resmen açıklanması bekleniyor.
Sporx
İşe bak madrid istedi gitmedi, şimdi malagaya gidiyor![]()
Bu sefer kazanmalıyız.Geçen sezon kral kupasını almıştık yine almalıyız.
İlk yarıyı Real Madrid önde kapatır ama maçı Barça alır![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Barça son maçlarda pek iyi değil. Espanyol karşısında zorlandılar nitekim puan kaybettiler. Betis'in 2-0dan gelmesine müsaade ettiler ve bana kalırsa 3. gol şans 4.gol de hakemin hediyesi. Biz de Mallorca karşısında zorlandık ama geri gelmesini bildik. Yeneriz diye düşünüyorum.
Gelenek devam edecektir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Real kazanır dedim gönlümden geçen o
maç sıfır sıfır başlar top bi oraya bi öte tarafa gider ve sonunda barçalılar kazanır![]()
Geçen sezon kupayı almıştık, yine almalıyız. Hala Madrid !
maç 1-0 başlar ilk 15 dkda 2 gol bekliyorum ilk golü madrid atar barca geriden gelir gibi bir his var mourinho'nun en azından lig-kupa ikilisini götürmelidir yoksa madrid yönetiimi her yıl tek kupayla mennun olmazlar
Bu kez Real Madrid kazanacak diye içimden geçiyor. Çünkü ilk defa itici konuşmadılar. Futbol oynamak istiyorlar bu kez. Tabi biz her zaman ki gibi Barca'yı istiyoruz.![]()
Tiyatro yapan kazanır...Madrid böyle bir şey yapmayacağı için galip belli![]()
Madrid oyunculari ve taraftarlari maca kitlendiler , Barca"yi depelicekler![]()
Barcelona'nın formu bu sezonki ilk lig maçı döneminde de iyi değildi,maçın başında gol yemelerine rağmen yine kazanmışlardı.Umarım Real Madrid turu geçer ama pek umudum yok doğrusu.
So what?
Saike
A. Sanchez 1 Messi 2 Higuain 1 tane atar 3-1 barcelona alır
Hangi kanalda?
TRT Spor...
Barça ne kadar formsuz olursa olsun , gelenek devam edecektir.Her real maçında ne kadar ciddi oynadıklarını biliyoruz ve onları ciddi oynarlarken yenecek takım pek yok.
Şu maç dün olaydı ne olurdu.
Barça'nın lig maçlarında formsuz olmasının sebebi 3-4-3 sisteminde oynaması klasik sisteminin dışına çıkması yani ama bu maçta 4-3-3 oynar. ama ne olursa olsun kazanmamız gerek.
uydudan şifre giriyor dimi
3 0 mourinho kazanır![]()
Şifre giriyor yahu...Uydu benimki...Neyseki internet var![]()
Bu maclar cift mac usulu mu yoksa tek mac mi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
cift usul"lu
Digitürk'te şifre girmez degil mi ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
girmez rahat ol![]()
Hala Madrid !