Yazıklar olsun Drogba. Şimdi ben parayı nereden bulup da forma alacağım?
Yazıklar olsun Drogba. Şimdi ben parayı nereden bulup da forma alacağım?
GsTv' de yorumcu, maçı "yıldız farkından" dolayı kazandık gibi birşey söyledi. Rakip Arsenal, biz yıldız farkıyla maç kazanıyoruz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
sabride her yerden cikiyor arkadas birak kupayi ebouenin ellerine
![]()
Drogba sen nasıl bir efsanesin öyle , senin gibisi bir daha gelir mi acaba.
Bu arada bu takıma bir sol bek + Arda'yı al sonra arkana sakın bakma.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Selçuk Melo
Burak Sneijder Arda
Drogba
(Burak gizli forvet şeklinde)
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Selçuk Melo
Engin Sneijder Arda
Drogba/Burak
Bu şekilde de olabilir Burak'tan o şekilde verim alamazsak.
Her hafta bir yabancımızı rotasyona sokarız , ayrıca daha bu işi sakatlığı , cezası , ŞL'de önemli maç öncesi dinlendirmesi , ŞL'de yorucu bir maçtan sonra dinlendirmesi , Türkiye Kupası vs. gibi durumları var rahat rahat götürürüz sezonu.
Kupa hayırlı olsun.
Penaltı biraz basit olmuş, Drogba gerçekten çok beğendiğim bir oyuncu yine yapmış şovunu tebrikler.
Ancak dediğim gibi penaltı'ya kendisi bile inanmamıştır bence![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kimse beklemiyordu heralde Porto ve Arsenal'i yenmemizi.2 maçında ilk yarıları son derece kötü bir oyun vardı.Ancak ikinci yarılar takım olması gerektiği gibi oynadı ve maçları kazandı.
Kupayı almak kuşkusuz takımı baya morallendirmiştir.Hazırlık maçıda olsa Arsenal'i yenmek çok güzel.
Arseneal taraftarına bu gece uyku yok![]()
Ünal Başgan @UnalBasgan 50 dk
Kupa dediğin Türkiye'de Fenerbahçe'den, Avrupa'da Arsenal'den alınır.
Tebrikler Galatasarayım,tebrikler ''Drogbam benim be'' ! Sezona kupayla başlamak harika oldu ancak asıl alınması gereken kupa için 1 hafta var,inşallah,Allah'ın izniyle onu da alacağız.
Bu arada Didier Drogba Arsenal'i yine boş geçmiyorArsenal'e attığı 15.gole ulaşmış bu 2 gol ile.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dostlar öncelikle şampiyonluğumuz , kupamız hayırlı olsun.Napoli'yle neden oynamadık biri söyleyebilir mi ?
Drogba tam bir superstar abi, helal olsun gerçekten. Tebrik ederim Galatasaray'ı, sezona prestijli ve mükemmel bir başlangıç yapmış oldu. Süper Kupa maçı öncesi de bu kupa büyük moral olmuştur.
Canım FEDA olsun sana !
Arsenal'den bir kupa daha almışız, tebrikler aslanlarımıza![]()
Bu arada günün anlam ve önemi;
![]()
Tek forvet ile oynanan 4-4-1-1 gayet iyi bir sistem. Drogba ve Burak dönüşümlü oynasa daha etkili oluruz bence böylece.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Elinizde Sneijder varken oynanacak en ideal oyun budur. 4-3-1-2 takımı kilitler, Tamam Galatasaray'da tam anlamıyla kanat oyuncusu yok, Amrabat biraz bunu zorluyor ancak oyunu göbeğe kurmak ve kanatlardan yararlanmamak Galatasaray adına oyunu kilitler, Ligde daha çok Burak, Avrupa maçlarında daha çok Drogba'nın kullanılması, maçın akışına göre Sneijder'in oyundan alınıp tekrar çift forvete dönderilmesi diğer aksiyonlar gibi görünüyor. En kötü olansa Sneijder-Burak-Drogba'nın aynı anda sahada olması ve Selçuk-Melo ikilisinden birinin sahada olmaması olur, takım direncini oldukça düşüren bir hamle olacaktır. Şu takımda Sneijder'in olması büyük şans çünkü tüm kilit sistemler onun ayağına bakıyor, Galatasaray bu sezon da çok iddialı bir takımla lige başlayacak.
...
Burak pas oyunundaki yetersizliğini ve top rakipteyken etkisiz oyununu sürdürürse kulübede Engin'le yer dönüştürür en fazla.
Emirates Kupası içerik olarak Amsterdam Kupasıyla hemen hemen aynı. Her yıl turnuvada ayarlandığı şekilde her takım karşısındaki 3 takımdan bir tanesiyle maç yapmaz. Galibiyet ve beraberliğe normal şekilde puan verilir, takımları gole teşvik içinde atılan her gol için artı 1 puan verilir. Örnek Porto Galatasaray'a kaybetti. 0 puandayken Napoliyi yendi ve 3 puan aldı. 3 gol attığı içinde 3 puan daha eklendi ve 6 puanla turnuvayı tamamladı. Galatasaray ise Portoyu ve Arsenal'i yendiği için normal 6 puanı aldı. Bunun yanında 2 maçta toplam 3 gol attığı için artı 3 puan toplamda 9 puan ile şampiyon oldu. Çok güzel bir sistem. Bizdede Efes Cup vardı ama tabi bu kadar popüler değildi. Kesinlikle Amsterdam turnuvası, Emirates Kupası gibi hatta 4-5 güne yayılabilecek kapsamlı bir turnuva düzenlenmeli. Mesela Antalya'da Efes Cup olsa toplam 2 grupta 8 takım oynasa. İlk 2 çıksa yarı final ve final sistemiyle şampiyon belirlense süper olur![]()
Yapmayın arkadaşlar Burak gerek Türk olması sebebiyle gerekse uzun senelerdir süre gelen formu sebebiyle o kadroya Muslera gibi Drogba gibi Selçuk gibi Melo gibi gözü kapalı yazılır.
Sentugo.
Şimdi takıma bakıyorum,ilk 11'e yazılması gereken 5 yerli oyuncu; Selçuk,Semih,Burak,Engin ve Hakan,kalan 6 yabancı ise ; Muslera,Drogba,Sneijder,Melo,Chedjou,Eboue.
Bu oyunculardan herhangi birinin sakatlığı veya cezası olmadığı sürece hepsi düzenli 11 oynamalıdır.Hakan'ı yokluktan yazdığımı tahmin ediyordur herkes.
Rotasyonda sık kullanılacak bir kaç oyuncu da bellidir;
Hamit,Amrabat,Gökhan,Sabri,Riera,Erman,Umut,Kazım ve Emre
Geriye kalan oyuncuların çok fazla şans bulacağını sanmıyorum.
Burak bana görede kadroya direk yazılacak 2-3 oyuncudan bir tanesi.Adam avrupada,milli takımda,havada,karada her yerde gol atıyor.Gol yükünü neredeyse tek başına çekti geçen sene.Bırakında pas yapamasın,top rakipteyken baskı yapmasın.Bir forvet Burak gibi makine düzeninde gol atıyorsa gerisi tırı vırı.Drogba zaten Burak'ın yapamadıklarını yapıyor ve açıkları kapıyor.
Gerçekten Burak'ı kadroda düşünmeyenleri anlamak güç.Şu anda ligde rakiplere göre en önemli avantajımız Burak gibi fark yaratan bir yerli oyuncumuzun olması.
Burak kesinlikle Semih , Selçuk , Engin ve mecburi olarak Hakan ile birlikte as takıma direk yazılacak olan yerlilerden biri , kesilmesi , gönderilmesi , oynatılmaması vs. komik olur açıkçası.
Şimdi kızacaksınız ama Hamit yerine Emre Çolak'ı denemeliyiz bence 4-3-1-2'de(açıkçası Drogba, Burak ve Sneijder'in kesik yiyeceğini düşünmediğimden sistemin değişeceğini de düşünmüyorum). Emre sol içe Selçuk da sağ içe geçer. Hamit'ten de kurtulmuş oluruz. Selçuk da rahat eder biraz daha. Bir taşta iki kuş. En azından ligde denenip provası yapılabilir. Emre çok dengesiz 1 maç var 5 maç yok ama Hamit'in de ondan aşağı kalır yanı yok yani. Emre genç üstelik; belki üstündeki korkaklığı biraz olsun oynayarak atabilir.
Hazırlık maçlarının hiçbirini izlemedim ama genel yorumları okudum. Dany ve Hamit çok ciddi eleştirilmiş. Dany yerine Semih zaten hazır da Hamit yerine de Engin mi olur Emre mi olur birini bulmamız lazım.
Ne kızması,Hamit yerine;Engin,Emre,Erman ve Yekta bile oynasa ağzımı açmam ben.Hamit'in hızı bildiğin bir kaç ton mal yüklü tırlara dönmüş,çok ağır kalıyor öyle böyle değil,Porto maçında ilk 5 dakika da o ağır oyunundan 2 kez top kaptırdı orta sahada,saydığım dörtlü arasından Erman ve Engin çok enteresan işler yapabilirler o bölgede.
Eğer Hamit kesilecekse onun yerine Yekta bana göre en uygun aday.Hazırlık kampında hoca nedense Erman ve Yekta'yı pek kullanmadı.
Ancak önce Hamit'in takımdan kesilmesi lazım.Fatih hoca ona çok güvendiği için sanırım kesilmesi zor gözüküyor.
Erman'ı unutmuşum o da denenebilir aslında. Yekta da aynı şekilde. Kısaca Hamit kesik yesin de biri gelsinGeçen sene bıkmıştım adamdan, bu sene de aynı demek ki.
Hamit'te de top saklama kabiliyeti ve deneyim var. Avrupa maçlarında çok fark ediyor bu.
Sentugo.