Sayfa 413 / 439 İlkİlk ... 313363403411412413414415423 ... SonSon
12,361 ile 12,390 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

1. Default

Bu arada Morientes ile ilgili geçmişe dönük bir not vereyim..4 sezon evvel(Fatih Hoca 2.dönem 2.sezonu öncesi) Özhan Canaydın Morientes ile her konuda anlaşmış iş imza aşamasına gelmişti fakat son anda Morientes fikir değiştirip başkandan özür dileyip Monaco'yu tercih etmişti..Bunu Fatih Terim canlı yayında Fatih Altaylı'ya bizzat açıkladı..Yaşı ve o anki formu itibarıyle Avrupa'da daha kolay pazar bulabilecekken GS'ye gelmeyi kabul eden biri eğer gerçekten resmi teklif almış ve kulübü e yollamak istiyorsa neden evet demesin?Bu anlamda kesinlikle gelemz v.s türü yorum yapan arkadaşalra katılmak mümkün değil..gelir,gelmez orasını bilemem ama istenir ve kulübü ikna edilirse kesinlikle gelme ihtimali vardır..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya arkadslar deminden beri yorumları okyorum karşı takmdan bazı arkadaslar olmsz

bi haber olnca direk alntı yapıp koyuyo gelmez diye olmlu bi haber gelince sus pus olyolar

sadece gülüyorum bu duruma

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Morientes ile yapılan görüşmelerde zaten problem bulunmamakta. Futbolcunun menajerinin kulübe yolladığı faxta belirtilen şartlar Galatasaray'ın Morientes için belirlediği şartlardan daha düşük. Bu yüzden futbolcuda problem yok ancak Valencia fiyat artırımı için çeşitli yollara başvurmakta. Galatasaray yönetiminden birkaç kişinin bu transfere karşı olması dolayısıyle de yönetimin Morientes'ten vazgeçmesi an meselesi. Valencia resti görüp inadından vazgeçerse Morientes transferi bitebilir. Aksi bir durum sözkonusu olduğunda ise öncelikli aday Lille kulübünün Nijeryalı santraforu Peter ODEMWINGIE...

4. Angry

valla, inşallah beni mahçup ederlerler,utandırırlar bu hafta içinde; ama ben Adnan Polat ve - tüm çalışmasına gayretine rağmen Adnan Sezgin'in, Galatasaray'a dünya yıldızı bir transfer kazandıracak ,büyük icraat gerçekleştirecek çapta yöneticiler olmadıklarını düşünüyorum.. yok lima'ymış ,baianoymuş, eduardo costa vs... hiç almasınlar boşuna, daha iyi. Ayrıca sürekli olarak forumlarda,internette,bazı spor gazetelerinde şu söyleniyor Adnan sezgin veya klüpten başka birinin ağzından " Lincolnü gölgede bırakacak bir yıldız transferi yapıcaz", ben hiç bi şekilde ne Adnan sezginin, ne polatın ,ne Canaydın'ın ağzından böyle bi laf işitmedim.Bu sözü kim çıkardı kaynağı ne?Ne zaman söylendi ?? Bilen var mı aranızda??? Eğer böyle bir söz verilmişse, tutmak zorundalar, aksi takdirde taraftarın karşısında yine eğik olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Selman abi özlettin kendini, uzun zamandır yazmıyorsun.. Bu Lille takımının santraforu nasıl bir oyuncu acaba, şahsen ben adını ilk defa duyuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selman abi iyi güzel yazmıssın ama bazıları onada hemen gelmez ne işi var der

Quote Originally Posted by Selman Ozturk View Post
    Morientes ile yapılan görüşmelerde zaten problem bulunmamakta. Futbolcunun menajerinin kulübe yolladığı faxta belirtilen şartlar Galatasaray'ın Morientes için belirlediği şartlardan daha düşük. Bu yüzden futbolcuda problem yok ancak Valencia fiyat artırımı için çeşitli yollara başvurmakta. Galatasaray yönetiminden birkaç kişinin bu transfere karşı olması dolayısıyle de yönetimin Morientes'ten vazgeçmesi an meselesi. Valencia resti görüp inadından vazgeçerse Morientes transferi bitebilir. Aksi bir durum sözkonusu olduğunda ise öncelikli aday Lille kulübünün Nijeryalı santraforu Peter ODEMWINGIE...
    Peter ODEMWINGIE ismi nerden çıktı, kaynak nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

odemwinge çk iyi bir oyncu bu yıl bikaç maçını izledm bı yıln sürpriz takımı olan lille in bodmer ve keita ile birlkte en etkili silahıydı (bodmer ve keita gelecek yıl lyonda oynayacak)

sprinter özelligide olan odemwinge son vurşlarda da etkili (izledgm kadaryla..çnkü benm izledgm bi maçnda hat trick yapmştı)

ama şahsi fikrm odemwinge den önce bize gelebilecek başka forvetlerde var morientes baptista ikilisinden biri v.s.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ORDUSPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLDÜ

Her iki futbolcu imzanın ardından Mor-Beyazlılar'ın Gerede kampına katılmak izin dün gece yola çıktı. Başkan Şükrü Bodur Gökhan ile Volkan'la yeniden anlaştıkları için mutlu olduğunu söyledi

KAMPA KATILDILAR

Orduspor'da Gökhan Kolomaç ve Volkan krizi çözüldü. Mor-Beyazlı yönetim her iki oyuncuyla dün bir kez daha masaya oturdu. Gökhan ve Volkan yapılan görüşmenin ardından Orduspor ile anlaşmaya vardı. Her iki oyuncu attıkları imzanın ardından Mor-Beyazlılar'ın Gerede'de yaptığı kampa katılmak için yola çıktı. Orduspor Başkanı Şükrü Bodur, her iki oyuncunun kendileri için önemli olduğunu belirterek, " Gökhan ve Volkan'la yeniden aynı hedef doğrultusunda bu yola baş koyacak olmamıs bizim için güzel bir şey" diye konuştu

İLLE DE MAHMUT

Fenerbahçeli Mahmut Hanefi'yi de kadrolarına katmak için girişimlerin sürdüğünü belirten Başkan Şükrü Bodur, "Futbolcuyla yaptığımız görüşmede kendisi de Orduspor'da forma giymek istediğini söyledi. Tek sorun bu oyuncunun bonservisi. Bu sorunu ortadan kaldırmak için Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştireceğiz. Umuyorum ki bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandıracağız" şeklinde konuştu.

KAYNAK:KARADENİZ GAZETESİ

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Selman abi özlettin kendini, uzun zamandır yazmıyorsun.. Bu Lille takımının santraforu nasıl bir oyuncu acaba, şahsen ben adını ilk defa duyuyorum..
    Odemwingie 26 yaşında Nijerya'lı. Özellikle sürati ile ün yapmış bir santrfor. Son vuruşları da etkili. 183 cm boyunda ve hava toplarında bir Morientes kadar olmasa da etkili bir oyuncu. Kişisel görüşüm Morientes'in gelmesindense ondan çok daha genç ve etkili olan Odemwingie'nin gelmesidir...

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Peter ODEMWINGIE ismi nerden çıktı, kaynak nedir ?
    İsim Haldun Üstünel'den çıktı. Kaynak Galatasaray Futbol A.Ş...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Odemwingie 26 yaşında Nijerya'lı. Özellikle sürati ile ün yapmış bir santrfor. Son vuruşları da etkili. 183 cm boyunda ve hava toplarında bir Morientes kadar olmasa da etkili bir oyuncu. Kişisel görüşüm Morientes'in gelmesindense ondan çok daha genç ve etkili olan Odemwingie'nin gelmesidir...
    Sağolasın abi, bilgilendirdiğin için..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selman abi morientesde gelebilir çünkü valencia 2 tane forvet aldı ayrıca castillo ile görüsmeler sürüyormus.....

Odemwingie baya iyi oyuncu keita ile cok iyi işler cıkardılar

Selman yazdıkların için sana tesekkür ederiz inanırmısın bazı arkadaslar moriesntesin ne işi var burda gelmek istemez kücük düsürücü laflar kullandı umarım senin yazdıklarında fax konusuna dikkatlerini cekerim

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

selman abi bişey soracam da kızacaksn isim haldun üstünelden çktı dedin ya nsl yani biraz daha net söylermsn acaba

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Selman abi morientesde gelebilir çünkü valencia 2 tane forvet aldı ayrıca castillo ile görüsmeler sürüyormus.....

Odemwingie baya iyi oyuncu keita ile cok işler cıkardılar
    Dediğim gibi Morientes'in gelmesi Valencia'nın inadına bağlı. Birkaç gün içinde Galatasaray'ın resmi sitesinde veya herhangi bir yöneticinin sözlerinde "Morientes ile ilgilenmiyoruz" tarzında cümleler duyulursa çok şaşılmaması gerekir. Çünkü bu transferin gerçekleşmesi için bazı stratejilerin uygulanması şart. Anlatabildiğimi düşünüyorum

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    selman abi bişey soracam da kızacaksn isim haldun üstünelden çktı dedin ya nsl yani biraz daha net söylermsn acaba
    Daha neti nasıl oluyor anlayamadım Peter Odemwingie isminin alınmasını isteyen, Galatasaray Tv'yi arayıp Odemwingie haberini yayınlamak için erken olduğunu, görüşmelerin başlamadığını belirten, Morientes'te belirsizlik olduğunu aktaran isim Haldun Üstünel. Daha açıklayıcı olamazdı sanırım Biraz daha açıklayıcı olursam işimi kaybedebilirim kusura bakma

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Morienstes de Valencia ya gitmek istedigini söylerse iişimize gelir.Neyse bize beklemek kaldı.......

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Daha neti nasıl oluyor anlayamadım Peter Odemwingie isminin alınmasını isteyen, Galatasaray Tv'yi arayıp Odemwingie haberini yayınlamak için erken olduğunu, görüşmelerin başlamadığını belirten. Morientes'te belirsizlik olduğunu aktaran isim Haldun Üstünel. Daha açıklayıcı olamazdı sanırım Daha açıklayıcı olursam işimi kaybedebilirim kusura bakma
    tmm abicm saolasn

Adnan Sezgin daha önce dinlediğim 2 konuşmasında "Morientes ile ilgilenmedik, ilgilenmiyoruz." dedi. Açık ve net olarak. Selman abinin dediği gibi bu da bir strateji.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hugo kardes ztn biz son 3 4 gündr diyorz tabiki yalanlyacak ilgilenyorz demez diyemz transfer borsasında kurtluk yapmazsan

senin malını yerler

nedir son durum arkadaslar?

Ben seni tanıamdığım için soruyorum, sen birebir kendinmi Hladun Üstünel ile konustun yoksa bir gazetede de mi cıktı , nasıl ögrendin ? Yanlış anlama, bilgilenmek için soruyorum...

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Ben seni tanıamdığım için soruyorum, sen birebir kendinmi Hladun Üstünel ile konustun yoksa bir gazetede de mi cıktı , nasıl ögrendin ? Yanlış anlama, bilgilenmek için soruyorum...
    Ben birinci ağızdan duymadan Turksportal üyelerine hiçbir haberi yazmam...Yanlış anlamıyorum canım rahat ol. Tabi ki sormak en doğal hakkınız Ben işim gereği Galatasary yönetimi ile sürekli iç içeyim. Bu yüzden de bildiklerimi sizlerle paylaşmakta bir sakınca görmüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

selman abi iyiki gerçekleri yazdn da sonunda inanmayan bazı arkadslar sustu ne zmn bi ism çksa alamazsnz diye başlyolardı yorumlara saol abi

ya şunu sormak istiyorum selman abi seni pek tanımasamda yönetime yakın birisin heralde morientes ya da odemwingie sonuçta adnan sezginin farklı farklı acıklamalaları var galatasaray kesin olarak bir yabancı forvet alacak dei mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post

Gitcek olsalardi simdiye kadar bavulunu toplayip baska takimda Kamp'a girmeye baslarlardi..
    aynı şey geçen sezon bizimde başımıza gelmedi mi? edu,lugano,deivid,kezmanın transferleri hep sonlara yakın yapıldı bu yüzden transfer dönemi bitmediği sürece gidebilirler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Adriano gelmez bence..Deivid 1 sene daha kalır.
    onu yarından sonra göreceğiz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Topuz bekleniyor
    Üç büyük kulübün de istediği Mehmet'in, 2. yarıda F.Bahçe formasını giyeceği ileri sürüldü!

Transfer piyasasının en gözde oyuncularından biri olan Kayserisporlu Mehmet Topuz'un Fenerbahçe yolunda olduğu iddia edildi. Üç büyük kulübün de istediği yıldız oyuncuyu astronomik tekliflere rağmen bırakmayan sarı-kırmızılı yönetimin, devre arasında bu ısrardan vazgeçeceği ileri sürüldü. Ortaya atılan iddiaya göre; Mehmet Topuz, formasını giymek istediği Fenerbahçe ile söz bile kesti...

HEDEF ŞAMPİYONLUK
    Teori ise ilginç; "Stadını yenileyen, yıldızlarını kadroda tutan Kayseri, 2 sezondur süren istikrarın sonunda yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak. Kayseri'yi futbol kenti haline getirmek isteyen yönetim, bu yolda ne gerekiyorsa yapacak. Ancak; devre arasına kadar hedeften sapma olursa yıldızlarının önünü açacak."

FotoMaç
    mehmet topuz'un geleceğine inanmıyorum çok uzattılar bu işi! gelirse şimdiye kadar gelirdi... alsınlar başlarına çalsınlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gökhan ve topuz aslında bu haberleri cıkarana mahkemeye vereceksin fotomacta kaşınıyor ya yeter tam gündem kapanıyor yine topuz cıkıyor bıktım artk hurmanın sureklı sahneye cıkmasından
    kabahat gazetecilerde onlar için ne yazdıkları önemli değil bişey yazsınlar yeter ki... kendi alacakları parayı düşünüyorlar daha yazmaya devam etsinler... suç bizde bu yalan haberlere para veriyoruz,onların ceplerini dolduruyoruz çok yazık basın değerini giderek yitiriyor...

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    selman abi iyiki gerçekleri yazdn da sonunda inanmayan bazı arkadslar sustu ne zmn bi ism çksa alamazsnz diye başlyolardı yorumlara saol abi
    ben yıne diim bari aLamazsınız daa dorusu aLamayız

keşke geLse ama hıc umudum yok.

ismi duyuLmamıs bırı oLcak o nıjeryaLı ddgnz oğLan oLabıLır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Atakan38 View Post
    ben yıne diim bari aLamazsınız daa dorusu aLamayız

keşke geLse ama hıc umudum yok.

ismi duyuLmamıs bırı oLcak o nıjeryaLı ddgnz oğLan oLabıLır

kardes sana bişey diyeyimmi odemwinge yi almak daha zor lille bodmerle keitayı sattı bi kaldı odemwinge neyse bekleyp görelm

Gökhan ve topuz aslında bu haberleri cıkarana mahkemeye vereceksin fotomacta kaşınıyor ya yeter tam gündem kapanıyor yine topuz cıkıyor bıktım artk hurmanın sureklı sahneye cıkmasından
    Aynen katılıyorum Emrah... Konu kapanıyor yeniden açılıyor... Adamlar satmıyoruz diyorlar halen manşet atılıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Artık Mehmet Topuz gelmez, bir daha da başka kulüp 5 milyon Euro ona teklif etmez. Fener rekor ücret teklif etti ama Kayseri reddetti. Hem artık sağ kanada ihtiyaç yok.

19'unda hiçbir şey olmayacak bence. Son gün bile transfer yapılabilir ama önümüzdeki sezon kadroda düşünmediğin bir oyuncu hazırlık maçında anrtemanlarda oynanan çift kale maçlarda daima 11'de olmaz. Deivid +1 olacaktır.

Carlos bugün Ronald beni aradı ve Fenerbahçe hakkında bilgi aldı dedi ama Milan'da mutluymuş ve ayrılmayı düşünmüyormuş. Bu açıklamadan sonra da basınımız hala yazmaya devam edecek mi bakalım?
    "YÜCE ATATÜRK"

ivan Misafir

yaa ne Alexmiş bee kardeşim silemediler gitti adamı Türkiyeye ne adamlar geldi ALEXi silecek die hepside şimdi yolcu...Beşiktaş Carlton Cole alırsa çok zarar girer adam yedek kulubesinin en has oyuncusu

ivan Misafir

ORDUSPOR'DA KRİZ ÇÖZÜLDÜ

İLLE DE MAHMUT

Fenerbahçeli Mahmut Hanefi'yi de kadrolarına katmak için girişimlerin sürdüğünü belirten Başkan Şükrü Bodur, "Futbolcuyla yaptığımız görüşmede kendisi de Orduspor'da forma giymek istediğini söyledi. Tek sorun bu oyuncunun bonservisi. Bu sorunu ortadan kaldırmak için Fenerbahçe yönetimiyle bir görüşme gerçekleştireceğiz. Umuyorum ki bu transferi olumlu bir şekilde sonuçlandıracağız" şeklinde konuştu.

KAYNAK:KARADENİZ GAZETESİ

Bu haber doğruysa çok güzel transfer olur Hanefiyi çok beeniorm Şadiyi yollamadı inş. ordu?

Mesaj Yetkileri