Koca Fenerbahçe'de koca sezonda koca maçlarda motive olamayan bir oyuncu istemiyoruz. Kaç maç oldu hala adam istikrarsız. İsterse Plüton karması olsa oraya seçilse yinede satılmalı bu..
Koca Fenerbahçe'de koca sezonda koca maçlarda motive olamayan bir oyuncu istemiyoruz. Kaç maç oldu hala adam istikrarsız. İsterse Plüton karması olsa oraya seçilse yinede satılmalı bu..
Aziz Yıldırım transfer yapmayacağız demiş... Spor servisinde gördüm gibi oldum sanırım gördüm ama evet evet böyle bi haber gördüm sanki![]()
14 milyon euroya futbolcu alımına karşıyım.Gerekirse 15 verip öyle alalım.(Bknz:Guiza)
Cristian'ın yükselen formuyla birlikte, özellikle bugünkü Ankaragücü maçında Caner'i yine izledikten sonra hala ön libero transferinin, sol bekten daha önemli olduğunu düşünen var mı merak ediyorum.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
cristian'ın istikrarsız olduğu gerçeğini hepimiz biliyoruz ama. bir de bu var.
sol beke de yabancı alırsak ne yapacağız, hangi yabancı ilk11 de forma giyecek. elbette sol bek ihtiyacımız var ama bu yabancı olmamalı elde de yerli sol bek yok mecburen katlanacağız caner'e, gelişmesini bekleyeceğiz.
ha selçuk inan alınır, ceyhun gülselam alınır sol beke de yabancı alırız. olur. başka türlü olmaz.
Caner gelişmez.Geçen yıl bizi delirtiyordu.Ne pası pas ne ortası orta ne şutu şut.Caner'den sol bek falan olmaz.
Abi bu adamın asıl mevkii sol açık değilmiydi zaten ?
Cristian için söylenecek en son yorum istikrarsız olur.İstikrarsız, bir iyi bir kötü oynayan oyuncuya denir.Cristian son 5 hafta hariç, bende dahil hemen hiçbir Fb taraftarının sevmediği, koşmayan, basmayan, kaçak oynayan, takıma zerre katkısı olmayan bir oyuncuydu.Ama 5 haftadır başka Cristian var.Yani yükselen bir Cristian izliyoruz.Cristian'ı sevmeyenlerin en başında geliyordum emin olun.Ama bu kadar da sabit fikirli olmanın anlamı yok.Adam son 5-6 haftadır her maç takımın en iyi 3 oyuncusu arasında.Pres yapıyor, top kapıyor, ofansa yardıma çıkıyor.Daha ne yapsın?
Caner bu takımın 11 oyuncusu değil.Ufak ufak gelişim gösterir tamam derim.Ama hep aynı.Daha öncede dedim, kafa topları ve top kapmada sıkıntı yok.Ama o kadar savruk oynuyorki.Adam markajı ile uzaktan yakından alakası yok.Bununla birlikte; kaç tane orta yaptı, sol ayaklı bir oyuncu gibi orta yapmıyor.Tanımasam bu adam sağ ayaklı bir oyuncu derim.Ankaragücü'nün ofsayt olan golünde de adamını kaçırdı, sayılmayan o golde Caner'in yüzünden yenmişti.
GG'nin solağını bulmak, o bölgeye yabancı transferi yapıp kontenjanı boşaltmaktan daha zor.Bunun için bence sol beke takviye yapılmalı.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
okan alkan sol bek'e monte edilebilirse çok güzel olur.
Caner Erkin'e karşı çok iyi niyetliydim ben de bugüne kadar,ama artık hiçbir zaman savunmayacağım dün akşamki maçtan sonra.Sol beke transfer şart.Ceyhun Gülselam'ı alabilsek aslında.Sol beke de Taye Taiwo ne güzel olur ama yine Ocak ayındaki Fenerbahçe yönetiminin demeçlerini görür gibiyim "Transfere ihtiyacımız yok"
Fenerbahce keske soyle guzel bi teklif versede Ceyhunu versekSenol Gunesin sisteminde yer bulamiyor daha dogrusu uymuyor
Okan Alkan'ın en önemli özelliği isabetli ortaları. Eğer sol beke geçerse bu yeteneğini de kaybeder. Bence Malik Fathi gibi Türk pasaportlu yarım sezon idare edecek bir adam bulunsun(veya yarım sezon Caner'le idare edilsin) ve sene sonu sol beke yabancı alınsın. Çünkü ara transferde düzgün bir oyuncu bulmak çok zor, risk alınmasın.
Aman diyim, sonra cocukla iyi oynasa bile senelerce dalga gecersiniz (bkz Umit Ozat).
FB'nin ihtiyaci 1 ust duzey onlibero (yabanci), hocanin dos Santos'u hic dusunmemesi halinde (oyle gozukuyor) bir solbek (yerli), Mahamadou Diarra/Mohamed Sissoko ve Hasan Ali Kaldirim cuk oturur. Sagbeke de alternatif iyi olur, gerci Okan ve Bekir duruyor hala.
Ntvspor Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırım: Devre arası Bilica ve Kazım'a yol göründü. Bilica Sivas ya da Eskişehirspor'a, Kazım da İngiltere'ye gidiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kayserispor Kazımı istiyormuş snaırım bizim forumdan güvenilir bir kişi yazmış ama kazım kayseriye gelirmi bilemiyorum
http://www.footmercato.net/super-lig...nerbahce_59562
Dış basın da Taiwo'yu yazmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sapara beğendiğim bir futbolcu. Gelmesinde yarar var. Ne yıldızlar geldide bir yoğurda cacık olamadılar. Ama Sapara başka o adam bu takımda oynar. 28 yaşında olduğundan 2-3 yıl arası bir sözleşme yapılır.
Taiwo'da gelirse süper olur üstünede bu takım FM'de daha alınmaz.
Alırlar, alırlar... Padişah efendimizde flash ve nokta transfer yapmak için ellerini ovuşturup duruyordu zaten. Taraftaımızı üzdük diye geceleri gözüne uyku girmiyormuş, hatta bu uykusuzluğundan ötürü Kulüpler Birliği'nin işlerini aksatır olmuş. Ama olmaz ki, Türk futbolunun marka değeri, sırf Fenerbahçe taraftarı için uykusuz kalıp feda edilmez ki?
Arkadaşlar, bu takıma transfer filan olmaz; olsa da geçen sene yaptıkları Gökhan Ünal hamlesinden daha mantıklı birisi olmaz. Boşyere umutlanmayın diyorum. Kimsenin bizi ve isteklerimizi umursadığı filan yok. Rahatınıza bakın. "Gelen var" denirse de, görmeden inanmayın. Nacizane bir kardeş nasihatı...
Transferde geldiğimiz noktadan utanıyorum artık. Hoijdoonk gibi adamlar getirirken şimdi kimleri getiriyoruz.
sapara bizde en fazla yedek oturur taiwonunda andre santostan artisi yok bence.. santos varken gerek yok santosu kazansinlar
özgür çek gelebilir. taiwo yalan.
Kocaman transferle ilgili olarak "Genel olarak her zaman söylediğim bir şey var. Oyuncu bazında baktığımız zaman taransfere gerek yok. Cristian'ın üst seviyeye çıktığı, Selçuk'un yeniden dönmesi ve Andre Santos'un böyle oynadığı sürece transfere gerek yok. Aramızdan ayrılacak oyuncular mutlaka olacaktır. 3-4 gün içinde çok detaylı düşünmek gerekiyor ancak şu an Bilica'nın Sivasspor'a gideceği yönünde net bir şey yok" açıklaması yaptı.