[YOUTUBE="nC3zbQfI2uQ"]Selçuk İnan 2012-2013[/YOUTUBE]
Milimetrik pasların adamı, frikiklerin ustası, kaptan gibi kaptan, adamın ham maddesi Selçuk İnan !
Parçalı en çok ona yakışıyor..
[YOUTUBE="nC3zbQfI2uQ"]Selçuk İnan 2012-2013[/YOUTUBE]
Milimetrik pasların adamı, frikiklerin ustası, kaptan gibi kaptan, adamın ham maddesi Selçuk İnan !
Parçalı en çok ona yakışıyor..
çok iyi oyuncu ortasahimiza resmen 10 level atlatti. tek eksigi birazcik hantal ve çalim atma yetenegi yok...
Hantal demeyelim ona yavaş diyelim,Selçuk yavaş bir oyuncu olmasına rağmen son derece çevik.Çalım atma yeteneği yok yerine gereksiz yere çalıma girmiyor diyelim,Sivasspor maçında attığı ikinci gol bunun en güzel örneği.Letonya maçında da attığı şık çalımı da hatırlarsınız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
[YOUTUBE="sz_fKnXuICM"]yorumsuz[/YOUTUBE]
Cilekler ise yaramis.
Selçuk hızını aldı mı çalım atabiliyor benim gözlemlediğim
Muslera, Eboue, Dany, Chedjou, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak, Drogba
Eh be hoca ne ariyorsun su hamitte ya.
Dany yerine Semih olsa tam bir ŞL kadrosu.
Yine Dany yine Dany !
Pandev attı.
Dany çok kötü gözüküyor, Riera da çok sert fauller ile başladı maça.
dany kanıtladı Gs oyuncusu olmadığını![]()
Riera ve dany hatasindan yedik..
senin ben hamit gibi... ne kadar gereksiz bir oyuncu.
Burak çok tutuk oynuyor.
İlk yarı bitti Sneijder,Drogba ve Melo iyi oynuyor,Burak sahada yok,Selçuk ve Hamit'te ara sıra çıkıyor ortaya.Dany zaten felaket.Geriye kalan isimler bildiğimiz gibi.
Takımın genel performansına bakarsak daha hazır değiliz,bir de Napoli'nin sıcağı fena halde etkiledi oyuncuları.
Takım olarak iyi oynadık ilk yarı diye düşünüyorum.Dany çok kötü gerçekten.Semih ve Gökhan Zan keser bunu bu gidişle.Semih zaten kesicekte Gökhan Zan diğer alternatif olur.Zaten Dany'nin kamptaki performası beğenilmediği için kiralık gönderilmesi gündemdeymiş.
Sneijder ve Drogba'nın pozisyonlarını kalecileri iyi çıkardı.Özellikle Sneijder'in şutu iyiydi.Bu sene bol bol uzaktan çakar gibi Sneijder.
bizim adimiza etkili 2 atak
http://s1.directupload.net/images/130729/qkxu8xuk.swf
http://s7.directupload.net/images/130729/aaimfnnm.swf
hamit bildigimiz gibi gereksiz engin yada erman girmeli. burak yerinede amrabat girmeli tek forvet oynuyalim biraz
Bu kadro olmamış yalnız hoca ŞL'de böyle bir kadro düşünmüyordur inşAllah.Semih gelecek gerçi hocanın Hamit'te de ısrarı beni üzüyor inşAllah en kısa zamanda keser Hamit'i hoca.Erman ve Engin daha çok hakediyor formayı.
hamit hala sahada.....
Ahahaha Sabri Hamit'e ne güzel kafayla pas attı![]()
Offff offff offff Amrabat ne astı beeee !
Amrabat Galatasaray'da !
yine dany![]()
Dany Nounkeu ömrümü yedin ömrümü,bırak git bizim takımı Allah aşkına yollayın şu adamı ya.
Hazırlık maçlarında 6 tane gol yedik,hepsine dikkatli şekilde bakarsanız,hepsinde Dany'nin muhteşem hatalarına rast gelirsiniz![]()
Ujfalusi olcakti ki ah ah..
Böyle giderse Engin Hamit'i çok güzel şekilde keser,Emre'de keser,Erman'da keser.Hamit'in çok çalışması gerekiyor çok.
yine dany 10 kisi birakti bizi.
Dany rekor kıracak yemin ediyorum.
Dany'e yol verilmeli artık bi adam bu kadar mı değişir yahu Real maçından sonra çok bozdu gerçekten.