2-3 hafta önce Transfer istiyorum diyordu Kocaman. Belli ki Başkan transfer yok bu kadroyla devam dedi , o da böyle b açıklama yapmak zorunda kaldı.
Kazım takımdan ayrıldı.
resmi sitede bir açıklama yok,evet. twitter aracılığıla sizlere aktardım.
Ayrıca İnter'den Tiago Motta ile görüşülüyor.
birkaç gün evvel mehmet demirkol ntvspor'dan dile getirmişti motta ile görüşüldüğünü / görüşeleceğini. eğer olursa harikulade bir transfer olur.
Anlaşılan Aykut hocamızda düzene uydu. Biz onu her denilene kafa sallamaz, bildiğini okur asi bir yanı vardır diye bağrımıza basmıştık.
Hoş, o "ihtiyaç var" dese de, büyük hoca bildiğini okuyacak, ayrı mesele...
Thiago Motta,İtalya'dan bir takıma gider gidecekse.Fenerbahçe yapabilir belki bir süpriz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Aykut hoca basın toplantısında Kazım'ın ikinci yarıda takımda olmayacağını ve birkaç oyuncunun daha takımdan ayrılacağını söylemiş.
Kazım hep yetenekliydi ama kafasını futbola vermedi diye hatırlanacak. Bana göre kariyerinin geri kalan kısmında da hep böyle olacak. Birkaç maç parlayacak, bunun haricinde hep istikrarsız olacak.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bencede vasat ve sonucu belli olan bir kupada Benitez için önemliydi ve yarı final ve final maçlarına as kadro ile çıktı sneijder sakatlanınca yerine mottayı aldı yarı finalde maçın başında , finaldede ilk 11 de çıktı ve çıktığı kadro Lucio,Maicon,Milito,Eto'o,Zanetti,Pandev'li kadroydu.
Bu kadar ihtiyacımız olduğu halde transfer yapmazsak gerçekten fiyasko olur sol bek ve ön liberodaki sorunu görmemek için kör olmak gerekir.
Fransa ligini takip eden varmi bilmiyorum ama , FB'nin 2-3 senesini kurtaricak adam Moussa Sissokko dur ( 2-3 sene cunku tutamazsin elinde o adami daha fazla)
Sissoko'nun gelme ihtimali çok düşük çünkü büyük takımlarında ilgisini çekmiş vaziyette.Ama Fransa'da alınabilecek iyi orta sahalar var.
blaise matuidi , yann m'vila , alou diarra bunlardan biri olsa mükemmel olur.
Mavuba alınabilirsede süper olabilir.Orta sahanın yükünü çok rahat çeker.
evet mavuba da iyi bir tercih olur , ben Aykut hocaya güveniyorum , yine cuk oturacak tam istediğimiz gibi bir adam getirecektir...
Stephen İreland takımından ayrılcakmış bizim takımlardan biri alsa keşke şu adamı
Aykut Kocaman Sivas maçına kadar sol beke transfer düşündüğünü ancak Sivas maçında Santos'un iyi performansından dolayı Buca maçında da Santos'u değerlendirip karar verecekmiş. Ayrıca Cristian'ı da övdü. Transfer yapılmayacak gibi duruyor. Sezon sonunda da başkan çıkar topu ben mi kaleye soksaydım der, işin içinden sıyrılır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ireland ofansif bir oyuncu, tempoludur ama işin defansif yanını o derece iyi yapmaz. Kondüsyonunu da beğenmiyorum, City'de altyapıdan çıktığı için taraftarların çok sevdiği bir oyuncuydu. Yoksa iyi bir rotasyon oyuncusundan fazla olamaz. Fizik mücadeleden genellikle kaçan, muhtemelen bu ligde AMC oynatılacak bir oyuncu olur ki Misimovic bu ligde beğenilmedi ise Ireland hiç beğenilmez sanıyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ne kadar sallama haber yapiliyor , Stephen Ireland daha bu sezonun basina Aston Villa'ya gitti bonservisiyle , adamlar yarim sezonda niye satsinlar Ireland'i , zaten yarim sezonda satilicak kadar kotu bir performansi varsa Fener niye alsin boyle adami?
Ireland zaten aradığımız bir tip oyuncu değil bana göre de Aykut Kocaman'ın açıklamalarından sonra transfer zor ama alınırsada Fransa'dan bir defansif orta saha alınır diye düşünüyorum.
Emrenin yanına emre gibi adam lazım bakalım umarım devre arası olur sene başına alışır adam iyi olur
Takıma transfer yapmazsak silahla intihar edem adam gibi oluruz.
Dün Aykut Hoca sol beke takviye yapılabileceğini söyledi. En azından ben böyle duydum.