Sayfa 4147 / 4326 İlkİlk ... 3147364740474097413741454146414741484149415741974247 ... SonSon
124,381 ile 124,410 arası toplam 129761 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

1. Default

Sanırım aradığın şarkı "Kenan Doğulu - Aşka Türlü Şeyler"

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    "Bazı şeyleeer bazıı şeyleeer, başka türlüüüü başka türlüüüü" diyor muydu şarkıda?
    yok abi aşka türlü şeyler değil ama sen bana yardımcı oldun baya çok teşekkür ederim, radyo kayıtlarını dinlemeyi aklıma getirdiğin için. Bulacağım inat ettim

Nesil
    2007
    Yer
    34

Buldum, yeni şarkı dediğim 5 yıllık şarkıymış Kenan Doğulu - Boğaziçi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

birkaç sozunu soyle belkı buluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Blogumda FM ile ilgili yazı yazdım, isteyenler okuyabilir

http://kirmizisogan.blogspot.com/201...er-yapmak.html
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Müzik bulmak için kesinlikle Shazam'ı indirin derim hayat değiştiren bir uygulama

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İron Maiden konseri 26 temmuz
    http://www.biletix.com/etkinlik/PPVC8/ISTANBUL/tr
    bilet fiyatları 110tl den 320 tl ye kadar çıkıyor

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler bir konuda yardım gerekli.

Parfüm alacağım ancak ben kalıcı ve fark edilebilecek birşey istiyorum. Önceki parfümüm Giorgio Armani'den Acqua di Gio idi.

Hiç beğenmedim yahu bir kişi bile farketmedi

Öneri bekliyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Beyler bir konuda yardım gerekli.

Parfüm alacağım ancak ben kalıcı ve fark edilebilecek birşey istiyorum. Önceki parfümüm Giorgio Armani'den Acqua di Gio idi.

Hiç beğenmedim yahu bir kişi bile farketmedi

Öneri bekliyorum.
    Carolina Herrera 212 VIP kullanıyorum, hastaları var okulumda Gio'lar zaten çok farkedilen bi koku değil ama şıktır yani özellikle koklarsan iyidir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Polo Blue, Bleu de Chanel (orijinal olmasina dikkat et ), Gucci Guilty, XS (black xs degil)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok klasik olacak ama en iyiside klasiklerdir zaten OneMillion 2 gün üzerinden hiç gitmez kokusu hatta geçen hafta giydiğim bir tsirtü geçenlerde buldum hala kokuyordu yani parfum kokuyordu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Çok klasik olacak ama en iyiside klasiklerdir zaten OneMillion 2 gün üzerinden hiç gitmez kokusu hatta geçen hafta giydiğim bir tsirtü geçenlerde buldum hala kokuyordu yani parfum kokuyordu
    Sevil'in internet sitesinden alacağım.

http://www.sevil.com.tr/paco-rabanne...ek-parfum.html
    Bu mudur o dediğin ?

Sevil sanırım sadece orjinal satıyor ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Aynen one million hem kalıcı hem de baymayan güzel parfum hakikaten. Zaten şu parfum işini fransızlardan daha iyi yapan çıkmadı heralde. Ben de kullanıyorum bayadır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

One million iyidir bende kullanıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Ben birkaç yıldır Armani Black Code kullanıyorum, çok memnunum tavsiye ederim.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

One Million aldık bakalım. Beğenmez isem eğer Black XS'e bakacağım onu da çok övüyorlar..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

One Million iyidir iyi

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Arkadaşlar Osgood Schlatter hastalığı hakkında boy uzaması durdurmasına ve boyu fazla uzatması gibi etkileri var yazıyor nette, hangisine inanacağız ? Yaşayan var mı bunu ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Keşke küfreden birisi olsaydımda sövüp sövüp rahatlasaydım.

Bana 2 gece önce "Olucaksa seninle olmasını istiyorum Cihan" diyen kız şimdi başkasıyla.
    Last edited by Nedvedmania : 28.Mart.2013 at 01:35
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Keşke küfreden birisi olsaydımda sövüp sövüp rahatlasaydım.

Bana 2 gece önce "Olucaksa seninle olmasını istiyorum Cihan" diyen kız şimdi başkasıyla.
    Cihanım yanlış anlama beni ancak sen tut gene kendini kardeşim.

Son cümleni de bence editle o sizin aranızda bişey ciddi anlamda sinirine yenik düşme. Sinirin geçince tekrar okuduğunda pişman olursun çünkü başıma geldiğinden biliyorum..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Seni mi kırıcam. Editledim.

"Asla aşk acısı çeken birine aşık olmayın. O kişi yaralıdır ve yara bandı olarak sizi kullanır." Pablo Neruda

Bu sözü önemseyin. Karşıdaki ne kadar güzel olursa olsun, ne kadar iyi kişiliğe sahip olursa olsun uzak durun. Geçmişteki aşk acısı geçtiği andan itibaren bambaşka biri oluyor.

Ne desem bilemiyorum. Sen kızın kalbini tamir edersin, yaralarını iyileştirirsin, kalbini açarsın sonra gelir başkası girer içeri.

Arkadaş olarak kalbini tamir etseydim neyse. İstediği girsin içeri. Ama benle birşeyler yaşayıp, bana seni seviyorum deyip 1 hafta sonra bana gelip "Ben başkasından etkilendim. Ama senin arkadaşlığını da kaybetmek istemiyorum" diyor ya ...

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Valla gençler size en büyük tavsiyem kızlara çok da nazik davranmayın.
    Gizemli olun. Kendinizi çok açmayın ve en önemlisi koruyucu, kollayıcı olun.
    Bir çok araştırma var bununla ilgili, kızlar ne kadar biz kibar erkeklerden hoşlanıyoruz deseler de işin aslı öyle değildir. Kadın dogasında var olan bir şey bu. Biraz kaba, biraz sert ve maskülen olmalısınız.
    Şimdi mesela sen ona yakınlaşmışsın, gönlünü rahatlatmışsın, kötü gününde destek olmuşsun. Kısacası arkadaş gibi olmuşsun. Yalnız onun aradığı şey heyecandır ve genelde keşfetme içgüdüsüyle hareket ederler. Kısacası sen kendini fazla anlatma bırak keşfetsin.
    Yarın yine o başklarıyla sorun yaşayacak yine sana gelecek kötü gününde.
    Pek "fair play" çercevesinde olmayacak ama benim tavsiyem, ortak bir bayan arkadaşınız varsa onunla kahve içmeye falan git biraz onunla takıl, facebook'ta etiketle falan sen de oyuna gir. Aklının sende kalmasını sağla. Seçtiğin ortak arkadaş fiziki olarak da sevdigin kızla yarışabilecek kapasitede olursa 1-2 aya kalmaz işin rengi çok değişir. Bu durumda senin diğerlerinden fazlan olacak. Çünkü seni çok iyi tanıyor iyi kalpli biri oldugunu biliyor , hem de onu heyecana sürüklemiş olacaksın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Dostum iyi hoş diyorsunda ben kızı istemiyorum artık. Nefret ediyorum. İyiki olmamışız diyorum çünkü şimdi böyle yapan ileride beni aldatır. Ona dedim "siz belki bi süre sonra ayrılacaksınız sonra sakın bana gelip ağlama" diye Son kez sarılmak istedi bana "Sarılma içinde kalsın" dedim ittirdim.
    Last edited by Nedvedmania : 28.Mart.2013 at 14:21

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla gençler size en büyük tavsiyem kızlara çok da nazik davranmayın.
    Gizemli olun. Kendinizi çok açmayın ve en önemlisi koruyucu, kollayıcı olun.
    Bir çok araştırma var bununla ilgili, kızlar ne kadar biz kibar erkeklerden hoşlanıyoruz deseler de işin aslı öyle değildir. Kadın dogasında var olan bir şey bu. Biraz kaba, biraz sert ve maskülen olmalısınız.
    Şimdi mesela sen ona yakınlaşmışsın, gönlünü rahatlatmışsın, kötü gününde destek olmuşsun. Kısacası arkadaş gibi olmuşsun. Yalnız onun aradığı şey heyecandır ve genelde keşfetme içgüdüsüyle hareket ederler. Kısacası sen kendini fazla anlatma bırak keşfetsin.
    Yarın yine o başklarıyla sorun yaşayacak yine sana gelecek kötü gününde.
    Pek "fair play" çercevesinde olmayacak ama benim tavsiyem, ortak bir bayan arkadaşınız varsa onunla kahve içmeye falan git biraz onunla takıl, facebook'ta etiketle falan sen de oyuna gir. Aklının sende kalmasını sağla. Seçtiğin ortak arkadaş fiziki olarak da sevdigin kızla yarışabilecek kapasitede olursa 1-2 aya kalmaz işin rengi çok değişir. Bu durumda senin diğerlerinden fazlan olacak. Çünkü seni çok iyi tanıyor iyi kalpli biri oldugunu biliyor , hem de onu heyecana sürüklemiş olacaksın.
    Bu tip şeylere çok karşıyım. Erkekliğin bir ağırlığı vardır. Eğer bir kadın basitliğini göstermişse, sen olgun olmalı ve bu sorunu kendi içinde halledip kendi yoluna bakmalısın.

Cihan'ım biliyorum senin için konuşması kolay diyeceksin belki de ama boşver be dostum. Seninde dediğin gibi, şimdi bunu yapan ilerde neler yapmazdı. Bazı şeyleri en başından yaşamak büyük avantajdır. Kendin gibi güzel kalpli birini bulacağından kuşkum yok benim. Sırf onu kıskandırmak için sağda solda saçma sapan kızlarla gösteriş yapma sakın. Bu seni basit gösterir. Olgunluğunla kal.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben kızı elde etmek istesem gerçekten ederdim. Sağdan soldan tavsiye alırdım, stratejik hareket ederdim, gizemli olurdum, mesajlarına geç cevap verirdim, her çağırdığında gitmezdim vs. Ama ona da dedim. "Ben bugüne kadar ne yaptıysam içimden geldiği şekilde yaptım. İstesem seni kendime bağlardım, bir daha da bıraktırmazdım. Ama ben stratejik davranmak istemedim"

Anlıyorum sizi de, hayatın da gerçekleri var ne kadar biz kendi gerçeklerimizle yaşamaya çalışsak da.
    Ama sildiysen tamamen sorun yok. Yalnız siliyorsan tam sil ki yarın obur gun içip içip mesaj atma
    Bak ben 27yi yeni bitirdim herşey geldi ve geçti dostum. Zor olsa da kafanda bitiremeyeceğin olay yok şu dünyada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dominos'dan 2. defa bedava pizza yedim demin Tadı bir başka oluyor para vermeden yiyince.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Anlıyorum sizi de, hayatın da gerçekleri var ne kadar biz kendi gerçeklerimizle yaşamaya çalışsak da.
    Ama sildiysen tamamen sorun yok. Yalnız siliyorsan tam sil ki yarın obur gun içip içip mesaj atma
    Bak ben 27yi yeni bitirdim herşey geldi ve geçti dostum. Zor olsa da kafanda bitiremeyeceğin olay yok şu dünyada.
    Yaşının 27 olduğunu görmemişim. Dostum dediğim için kusura bakma Henüz silemedim tabiki. Olay çok taze. Ama silmem lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Dominos'dan 2. defa bedava pizza yedim demin Tadı bir başka oluyor para vermeden yiyince.
    Babalarının hayrına mı dağıtıyorlar yoksa geç kaldılar diye mi bedava yedin?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Salla Cihan abi sana kız mı yok ? Bulursun elbet birini.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri