Fajita sevenler?
Fajita sevenler?
1 haftalık tatil ne çabuk bitti ya![]()
Fajita severim ben. Antalya'da Leman Kültür'de yemiştim çok hoşuma gitmişti.
FM Gazetesi
Gerçekten harikadır yemediysen mutlaka ye.
FM Gazetesi
Arby's'e sırf bunun için haftanın 2-3 günü gidiyorum
yahu allah rızası için şu kadınlara ehliyet verilmesin artık
Senin başına ne geldi bilmiyorum ama bundan iki hafta önce ilaçlarını yazdırmak için nenem'i aile hekimine götürdüm. Yürürken arkadan baldıra Ford Focus çarptı. Tam dönüp küfürü basacakken içinde bayan olduğunu görünce bir şey diyemedim. Kornada çalmadı. Tabi nenem dayanamadı elindeki çantayı kadının arabasının camına fırlattı sonrada tartıştılar o ayrıGeneli çok uyuz araba kullanıyor cidden.
ya yok evimin önüne arabayı koymuşum yanından başka araç geçicek şekilde babamı kaldırıma çıkartıcam döndüm arabaya kontağa anahtar girmiyor biraz uğraştım, arkadan kadın başladı kornaya basmaya yol ver geçelim diye tepemi attırdı, indim arabadan sinirle ulan keyfimdenmi duruyorum dedim. ulan lafını bayağı bir içerledi sonra senin plakanı aldım biyeri arıcam filan dedi tehdit ettiarabının üstüne çıkınca bayağı bir garipleşiyorlar
Beyler saatleri ileri almayı unutmayın![]()
Cep telefonları otomatik ileri alıyor mu saati ?
Alıyor sanırım.
Canım FEDA olsun sana !
Her sene aynı ikilem![]()
FM Gazetesi
Günaydınlar arkadaşlar.
Okuldan cikarkende araba bana carpti yavas yavas cikiyorduk arkadanda hoca arabayla geliyormus sag ayagimi kaldirdim ve kut yerdeyim hoca vurmus arabayla az daha ilerlese bile kiriliyordu birde arkadan hareket yapiyor.Ogretmen olmasa bende karsilik verirdim de seneye dersimize felan girer
Cinsiyet pek farketmiyor aslinda onune gelene ehliyet vermisler zamaninda simdi cilesini biz cekiyoruz.
Saat ne ara 7 oldu yahu her yer aydınlık hala
Özlemişim geç saatte aydınlık havayı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hala veriyorlar, trafik kurallarını bilmeyen şahıslar parayı basıyor ehliyeti alıyor... Caydırıcı cezalar yok, olsa da uygulayan yok.
Parayı basmana gerek yok ki arabayı kaldırmayı biliyorsan ehliyeti aldın zaten. Çıkmış sorulara biraz göz gezdir yeterli.
Kastettiğim ehliyet kursları ya, aldıkları paraya bakıyorlar gerçekten sürücü yetiştirmiyorlar.
Abi böyle takım adı mı olur yaSağlık Bakanlığı 650 Yataklı Devlet Hastanesispor
http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=28&kulupID=3536
FM Gazetesi
Eksik yazmışın usta, Zonguldak'ı atlamışın![]()
Beyler amerikalı basketçinin sakatlığını gördünüz mü ?
ilk defa goruyorum FM 1888
![]()