Elmander beyler büyük ihtimalle düsünülen oyuncu. Formica da Genoa'da iyi performans gösterirse kötü olacak.Tribündergi Robbie Keane yazdi ama ben sanmiyorum gelecegini
Elmander beyler büyük ihtimalle düsünülen oyuncu. Formica da Genoa'da iyi performans gösterirse kötü olacak.Tribündergi Robbie Keane yazdi ama ben sanmiyorum gelecegini
Robbie Keane gelirse uçurur. Elmander en az bir rakip oyuncunun geride çakılı kalmasını sağlar. Formica' yı ilk duyduğumdaysa aklıma Carrusca gelmişti, o yüzden Arjantinli oyunculara pek sıcak bakamıyorum.
Keane gerçekten iyi bir oyuncu. Oyun tarzını Arif Erdem'e benzetiyorum ben onun. Hayırlısı olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tribun Dergi
Manuel Almunia, Galatasaray'a transferini dogruladi.
Bu iki ismi yan yana görünce gülesim geldi
Keane hangi tiyatro sahnesinde çıkıyormuş ki( Kasıtım Arif'İn kendini çok iyi yere atması )
Keane ile sezon başı biz ilgileniyorduk almadık veya alamadık orasını tam bilmiyorum ama Rakibimizde bile olsa onu izlemek gerçekten büyük bir zevk olur.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
keane falan yaramaz bize. boşa kürek çekmeye gerek yok. adam gibi hiç riske girmeden güçlü,fizikli ,zor devrilen ama topla ve topsuz hızlı bir oyuncu lazım.hulk gibi biri lazım yani. hulk bize gelmez tabiki ama oyunu ve fiziği onun gibi birileri vardır elbet. ama kesinlikle bu kişi keane olamaz
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Keane falan olmaz bize yaramaz , zaten Adnan Polat yeni soyledi basariya doymus yada yasli oyuncu istemiyoruz diye , gerci bu adamin sozune artik ne kadar guvenilir orasida soru isreti ya
bence doğru yolda değilsiniz.
devre arası revizyon gibi birşey yapıyorsunuz çok gereksiz. sezon sonunu bekleyip daha sağlıklı kafayla transfer yapılsaydı daha iyi olurdu.
Biz bu revizyonu sene basi yapmaliydik ama yönetim takimi iyi saniyordu görüyoruz simdi ki durumu. Ben olumlu karsiliyorum devre arasi transfer sürecimizi gec kaldik ama orta saha forvet ve kaleci alinirsa seneye sampiyonluga oynariz. Ayrica bu revizyonun en güzel yani Serdar Özkan ve Ali Turan'dan kurtulmak oldu darisi digerlerinin basina.
Devre arası revizyon yapılabilir, böylece gelen adamlar seneye kadar alışır birbirine. Ama Galatasaray bu seneyi kurtarmak istiyor galiba.
Almunia gelecek diye duydum bonservissiz olarak eger gelirse tam bir fiyasko olur. Franco'dan pek bir farki oldugunu dusunmuyorum. 33 yasinda olmasi da buyuk dezavantaj.
Almunia 2 sene müthis performans gösteriyordu ama su an 3. kaleci Arsenal'de o eski performansini gösterirse cok iyi olur ama bende süpheliyim. Yasinin bence önemi yok hatta tecrübeli olmasi daha iyi.
bu scoutgs ne kadar fos bi sitedir arkadaş ya bunlara bidaha inanan olur mu acaba ?
almunia franco dan bile beter yapmayın Allah aşkına romero iyidir
yaww Arsenal yıllardır Seaman dahil kalecilerden dertli bir kulüpKaleci transfer edilebilecek en son kulüptür büyük takımlar arasından
Almunia gelesiye Aykut dursun... Boşa yabancı kontenjanı harcamayalım
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
seaman kötü kalecimiadam futbolu biraktigindan beri hem arsenal hem ingiltere milli takimi kaleci sIkintisi cekmiyormu ? seaman ingilterenin gelmis gecmis en iyi kalecisidir.. almunia ise kesinlikle kötü degil hatta bir aralar ingiliz vatandasi olup ingiltere milli takimina cagirilacagi söyleniyordu ingiliz basininda.
Aykut ve formsuz Ufuktan kurtulalim da kim gelirse gelsin o kadar sans verildi bu adamlara yeter artik hic olmadi koy Emirhan'i Eray'i oynasinlar.
Bu takimi transfer falan da kurtarmaz. ASY'de son mac ruh denen bisey yok.
Ufuk'un ustunde dursalar olur bu is, ama zirt birt kaleci degisikligi bu hale getittiriyor. Bakin fenere Volkana sansi vere vere vere vere milli takimin kalecisi oldu, bakin Barcelona'ya Valdes'e sans vere vere vere vere cok iyi kaleci oldu, ama biz kucuk bir hatadan sonra sirayi Aykut'a veriyoruz, o hata yapinca Ufuk'a veriyor, olmazki böyle, birisinin ustunde durulacakki buda Ufuk olmali ozaman daha iyi olur.
Romero ve Cenk Tosun bitti. Büyük ihtimal yarın açıklanır.
footbaLLove
Aykutun bugünkü performansindan sonra para falan dinlemeyip aldilar heraldeUmarim haber dogrudur
Biglia noldu? ön libero alıncaktı.
Biglia icin görüsmeler sürüyormus
Yaa bitirseler artık transferleri de takıma girseler hemen adamlar.Sıktı artık geldi-gitti-geldi-gitti üfff bee