Sayfa 415 / 1204 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
12,421 ile 12,450 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Elmander beyler büyük ihtimalle düsünülen oyuncu. Formica da Genoa'da iyi performans gösterirse kötü olacak.Tribündergi Robbie Keane yazdi ama ben sanmiyorum gelecegini

Robbie Keane gelirse uçurur. Elmander en az bir rakip oyuncunun geride çakılı kalmasını sağlar. Formica' yı ilk duyduğumdaysa aklıma Carrusca gelmişti, o yüzden Arjantinli oyunculara pek sıcak bakamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Keane gerçekten iyi bir oyuncu. Oyun tarzını Arif Erdem'e benzetiyorum ben onun. Hayırlısı olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Tribun Dergi
    Manuel Almunia, Galatasaray'a transferini dogruladi.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Keane gerçekten iyi bir oyuncu. Oyun tarzını Arif Erdem'e benzetiyorum ben onun. Hayırlısı olsun.
    Bu iki ismi yan yana görünce gülesim geldi

Keane hangi tiyatro sahnesinde çıkıyormuş ki ( Kasıtım Arif'İn kendini çok iyi yere atması )

Keane ile sezon başı biz ilgileniyorduk almadık veya alamadık orasını tam bilmiyorum ama Rakibimizde bile olsa onu izlemek gerçekten büyük bir zevk olur.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Bu iki ismi yan yana görünce gülesim geldi

Keane hangi tiyatro sahnesinde çıkıyormuş ki ( Kasıtım Arif'İn kendini çok iyi yere atması )

Keane ile sezon başı biz ilgileniyorduk almadık veya alamadık orasını tam bilmiyorum ama Rakibimizde bile olsa onu izlemek gerçekten büyük bir zevk olur.
    düzeltme yapayım.

biz ilgilenmiyorduk. menejerler bize teklif etmiş kendisini. niang'ı aldık, keane'yi istemedik.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    düzeltme yapayım.

biz ilgilenmiyorduk. menejerler bize teklif etmiş kendisini. niang'ı aldık, keane'yi istemedik.
    EyvAllah Seko Teşekkür ettim düzeltme için
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

keane falan yaramaz bize. boşa kürek çekmeye gerek yok. adam gibi hiç riske girmeden güçlü,fizikli ,zor devrilen ama topla ve topsuz hızlı bir oyuncu lazım.hulk gibi biri lazım yani. hulk bize gelmez tabiki ama oyunu ve fiziği onun gibi birileri vardır elbet. ama kesinlikle bu kişi keane olamaz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Keane falan olmaz bize yaramaz , zaten Adnan Polat yeni soyledi basariya doymus yada yasli oyuncu istemiyoruz diye , gerci bu adamin sozune artik ne kadar guvenilir orasida soru isreti ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence doğru yolda değilsiniz.

devre arası revizyon gibi birşey yapıyorsunuz çok gereksiz. sezon sonunu bekleyip daha sağlıklı kafayla transfer yapılsaydı daha iyi olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence doğru yolda değilsiniz.

devre arası revizyon gibi birşey yapıyorsunuz çok gereksiz. sezon sonunu bekleyip daha sağlıklı kafayla transfer yapılsaydı daha iyi olurdu.
    Öyle bir demişsiniz ki sanki transferi biz yapıyoruz

Bize tamı tamına Emenike lazım ama tuzlu gelir bize.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Öyle bir demişsiniz ki sanki transferi biz yapıyoruz

Bize tamı tamına Emenike lazım ama tuzlu gelir bize.
    yok, sadece fikirlerimi belirtmek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok, sadece fikirlerimi belirtmek istedim.
    Bende sizin gibi düşünüyorum, bu yönetim bu futbol şube sorumlusuyla olacak iş değil revizyon. Ne zaman olursa olsun.

Biz bu revizyonu sene basi yapmaliydik ama yönetim takimi iyi saniyordu görüyoruz simdi ki durumu. Ben olumlu karsiliyorum devre arasi transfer sürecimizi gec kaldik ama orta saha forvet ve kaleci alinirsa seneye sampiyonluga oynariz. Ayrica bu revizyonun en güzel yani Serdar Özkan ve Ali Turan'dan kurtulmak oldu darisi digerlerinin basina.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Devre arası revizyon yapılabilir, böylece gelen adamlar seneye kadar alışır birbirine. Ama Galatasaray bu seneyi kurtarmak istiyor galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Almunia gelecek diye duydum bonservissiz olarak eger gelirse tam bir fiyasko olur. Franco'dan pek bir farki oldugunu dusunmuyorum. 33 yasinda olmasi da buyuk dezavantaj.

Almunia 2 sene müthis performans gösteriyordu ama su an 3. kaleci Arsenal'de o eski performansini gösterirse cok iyi olur ama bende süpheliyim. Yasinin bence önemi yok hatta tecrübeli olmasi daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Almunia 2 sene müthis performans gösteriyordu ama su an 3. kaleci Arsenal'de o eski performansini gösterirse cok iyi olur ama bende süpheliyim. Yasinin bence önemi yok hatta tecrübeli olmasi daha iyi.
    Bonservis odenmeyecek olmasi transfer ihtimalini guclendiriyor..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu scoutgs ne kadar fos bi sitedir arkadaş ya bunlara bidaha inanan olur mu acaba ?

almunia franco dan bile beter yapmayın Allah aşkına romero iyidir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu scoutgs ne kadar fos bi sitedir arkadaş ya bunlara bidaha inanan olur mu acaba ?

almunia franco dan bile beter yapmayın Allah aşkına romero iyidir
    Romeroyu alabilseler onu alirlar heralde demek ki alamiyoruz ki Almunia'ya yöneldiler

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Romeroyu alabilseler onu alirlar heralde demek ki alamiyoruz ki Almunia'ya yöneldiler
    bence romero yu alamamaları ile alakası yok klasik adnan sezgin felsefesi nerde beleş oraya yerleş

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yaww Arsenal yıllardır Seaman dahil kalecilerden dertli bir kulüp Kaleci transfer edilebilecek en son kulüptür büyük takımlar arasından Almunia gelesiye Aykut dursun... Boşa yabancı kontenjanı harcamayalım
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nannar View Post
    yaww Arsenal yıllardır Seaman dahil kalecilerden dertli bir kulüp Kaleci transfer edilebilecek en son kulüptür büyük takımlar arasından Almunia gelesiye Aykut dursun... Boşa yabancı kontenjanı harcamayalım
    Hala öyle düşünüyo musun abi (:

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post
    seaman kötü kalecimi adam futbolu biraktigindan beri hem arsenal hem ingiltere milli takimi kaleci sIkintisi cekmiyormu ? seaman ingilterenin gelmis gecmis en iyi kalecisidir.. almunia ise kesinlikle kötü degil hatta bir aralar ingiliz vatandasi olup ingiltere milli takimina cagirilacagi söyleniyordu ingiliz basininda.

Aykut ve formsuz Ufuktan kurtulalim da kim gelirse gelsin o kadar sans verildi bu adamlara yeter artik hic olmadi koy Emirhan'i Eray'i oynasinlar.

Bu takimi transfer falan da kurtarmaz. ASY'de son mac ruh denen bisey yok.

Ufuk'un ustunde dursalar olur bu is, ama zirt birt kaleci degisikligi bu hale getittiriyor. Bakin fenere Volkana sansi vere vere vere vere milli takimin kalecisi oldu, bakin Barcelona'ya Valdes'e sans vere vere vere vere cok iyi kaleci oldu, ama biz kucuk bir hatadan sonra sirayi Aykut'a veriyoruz, o hata yapinca Ufuk'a veriyor, olmazki böyle, birisinin ustunde durulacakki buda Ufuk olmali ozaman daha iyi olur.

Romero ve Cenk Tosun bitti. Büyük ihtimal yarın açıklanır.

footbaLLove

Aykutun bugünkü performansindan sonra para falan dinlemeyip aldilar heralde Umarim haber dogrudur

Biglia noldu? ön libero alıncaktı.

Biglia icin görüsmeler sürüyormus

Yaa bitirseler artık transferleri de takıma girseler hemen adamlar.Sıktı artık geldi-gitti-geldi-gitti üfff bee

Mesaj Yetkileri