Sayfa 415 / 447 İlkİlk ... 315365405413414415416417425 ... SonSon
12,421 ile 12,450 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bence hiç iyi değil fikstür. Maçları kabettiğimiz takdirde sürekli baskı hissedicez. Herkes iyi tarafına bakmış ama kötü tarafını düşünen yok. Tabi 2 tane galibiyet çıkartırsak süper olur.
    Bu kadar karamsar olacak ne yaşadın be kardeşim Adamın kötü bir sezon başlangıcı yok hayatında. Ligin ikinci devresinde ne kadar kötü olabilir. İçeride Ersun Hoca alır ama o atmosferde maç vermeyiz. Bundan iyi bi fikstür hatırlamıyorum cidden

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Reklamsız forma gerçekten alınır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Karamsarlık değil sadece gerçekler üzerinden konuşuyorum. GS 2011-2012 sezonunda şampiyon olurken bizim maça kadar top oynamıyordu, bizi 3-1 yendikten sonra şahlandılar ve biz hep geride kaldık ondan sonra. Aynı şekilde bir sene sonra biz sene başında avantaj yakalayamadık ve geriden takip ettik, bir yerde de patladı. Geçen sene de fikstürün de etkisi ile erkenden kopardık, derbileri içerde oynadık ve uzun süre puan kaybı yaşamadan gittik. O avantaj sayesinde hep rahattık. Şimdi ise tam tersi olası geçen sene yaşadığımız avantaj bu sene dezavantaj olabilir demek istediğim bu. Ben de şampiyon olacağımıza inanıyorum ama bence fikstür avantajlı bir fikstür değil, dediğim gibi 3 mağlubiyet olursa sürekli baskı altında kalırız.

Ben her zaman en başından avantajlı olmayı tercih ederim, bence asıl fikstür avantajı geçen seneki gibi ilk yarı derbileri içerde oynayıp puan farkını en başından cebe koymaktır. Psikolojik faktörü çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@ himone

karamsarlik gereksiz bence, 8. hafta zor maclari bitiriyorsun. sonrasinda takim da tam anlamiyla forma girmis olacak. firesiz cok uzun bir seri yapma imkani dogacak. hele bir de sezon basi takim uyumu sorununu da dusunursen bence rakiplerimiz dezavantajli bu durumda. biz hazir sayiliriz. degisiklik yok. gs yeni hoca yeni planlar icinde, keza bjk ve ts de ayni durumda. deplasmandan puanlar cikarma ihtimalimiz yuksek bu sartlarda. icini ferah tut. yine cok iyi bir baslangic olmasi durumunda zaten gerisine bakma bile, sampiyon olur bu takim.

hatta gecen sene butun derbiler ikinci yari deplasman, cok kotu oldu dedik. simdi tam tersi. seni anlayamadim sahsen.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu arada bu afrika kupası hangi maçlarımızı etkiler? Forvet sıkıntısı yaşarsak zor puan çıkarırız o maçlardan.

Nesil
    2013
    Yer
    İZMİR

İkinci devrenin ilk maçları sanırım inşallah Galatasaray maçına kadar yetisirler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @ himone

karamsarlik gereksiz bence, 8. hafta zor maclari bitiriyorsun. sonrasinda takim da tam anlamiyla forma girmis olacak. firesiz cok uzun bir seri yapma imkani dogacak. hele bir de sezon basi takim uyumu sorununu da dusunursen bence rakiplerimiz dezavantajli bu durumda. biz hazir sayiliriz. degisiklik yok. gs yeni hoca yeni planlar icinde, keza bjk ve ts de ayni durumda. deplasmandan puanlar cikarma ihtimalimiz yuksek bu sartlarda. icini ferah tut. yine cok iyi bir baslangic olmasi durumunda zaten gerisine bakma bile, sampiyon olur bu takim.

hatta gecen sene butun derbiler ikinci yari deplasman, cok kotu oldu dedik. simdi tam tersi. seni anlayamadim sahsen.
    Bence de anlaşamadık, ben karamsar falan değilim dediğim gibi şampiyon olacağımıza da inanıyorum. Fikstür ne olursa olsun düşüncem değişmez çünkü hem her yönüyle hazır bir takımız hem de Avrupa'da yokuz. Benim demek istediğim sadece bence fikstür avantajımız yok, verdiğim örneklerde de olduğu gibi. Farz edelim deplasmanda yaptığımız derbileri kaybettik ve ilk yarı 6-7 puan geride kapattık. Gerçekten bütün derbiler içeride olduğu için rahat olabilir miyiz? Yıllardır bunun gibi senaryolar görüyoruz ama ben daha o seviyeden ligi çevirebilene denk gelmedim(Biz hariç ). Geçen sene de GS'ın derbileri içerideydi, ondan önceki sene de bizim... Benim demek istediğim eğer 10. hafta bittiğinde puan farkı yoksa o zaman fikstüre avantajlı derim öbür türlü ters tepme ihtimali de var. Daha önceki senelerde de buna benzer fikstürler oldu ve şampiyon olamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Bu arada bu afrika kupası hangi maçlarımızı etkiler? Forvet sıkıntısı yaşarsak zor puan çıkarırız o maçlardan.
    nijerya buyuk ihtimal katilamayacak. fifa lisansi bloke edildi ulkedeki siyasi durumdan oturu. webo kamerun tarafindan cagrilmayacaktir. geriye bi tek sow kaliyor, cok etkilemez o yuzden. ben de senin gibi dusunuyordum ama mevcut kosullarda pek etkilenmiyoruz. basin toplantisinda bu duruma dair bir gorus alisverisi olacagini da acikladi ersun yanal. bir gelisme yasanabilir o yuzden.

@himone

fakat soyle bir durum var, derbiler 8. haftada bitiyor. butun derbilerin disarda olmasi degil tek mesele. soyle dusun, 8. hafta dedigin gibi 5-6 puan geride kalsak bile ilk yarinin bitmesine 9 hafta kalacak. bu surecte cok kolay durumu dengeleyebiliriz. ayrica kendi aralarinda da oynayacak bu takimlar bu surecte. ikinci yarida da hersey icsaha performansimiza bagli olacak. bundan daha iyisi olabilir mi? samdak ayisi diyorlardi galiba

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Biz adidas ile sözleşmeyi bu sezon mu yenilemiştik? Kamp fotoğraflarına baktım tişörtler falan da adidas olmuş. Tüm ekipmanı adidas sağlayacak sanırım artık. Eskiden Fenerium yapıyordu maç ekipmanının dışındakileri.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadettin Saran'ın 2007 yılında alınan ihraç kararı mahkeme tarafından iptal edilmiş bu arada.

yeni başkanda sanırım böylece belli oldu. önünde hiç bir engel kalmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

formalar ne zaman tanıtılacak

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    19.07 olması lazım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fikstür harika da Afrika Kupası sıkıntı oldu şimdi, ikinci yarı Trabzon maçını kaçıracak bizim kara çocuklar gerçi Trabzon maçı dert değil de Galatasaray derbisini kaçırmasalar bari.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Saadettin Saran güçlü bir adam sanırım Uefa'nın kişiler hakkındaki kararlarından sonra karar kesin olduğundan dolayı Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşecek. Mahmut Uslu, Nihat Özdemir, Abdullah Kigılı falan başkan olursa zaten artık iflah olmayız. Yeter artık şu adamların dönemi bitsin.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Dünya Fenerbahçelilier gününde tanıtılacak formalar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sadettin Saran vizyon sahibi, ABD'de tanınan, son derece ana dili gibi İngilizce konuşabilen, zengin, yöneticilik vasıfları olan bir adam. Bence Saran ile çok farklı bir kimlik yakalayabilir kulüp. Saran ile Ali Koç'tan birisini başkan olarak görmek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

recep niyaz neden kampa alinmadi, bilgisi olan var mi? kiralanacaksa da kampta yeralmasi uygun olmaz miydi? tuhaf bir karar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sakatlığı var. Büyük ihtimal kiralanır. O yüzden kamp kadrosuna alınmamıştır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ne demek istiyor yani ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İç saha formamız olduğu söyleniyor, %100 değil ama büyük ölçüde doğru gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Geçen seneki daha güzeldi. Ayrıca bu sarı Fenerbahçe sarısı değil onda bir düzeltme yaparlar umarım. Koyu sarıyı genelde galatasaray kullanıyor bizimki daha açık ve parlak bir sarı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Eğer buysa bence bu daha güzel geçen senekinden. Sarı renk konusunda haklısın. Umarım formaların orasına burasına yok uçan Kanarya, gülen ayva, ağlayan nar falan iliştirmezler de sade bir forma yaparlar. önceki birkaç forma neydi öyle hologram mı, forma mı belli değil.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Renk tonu bu resimde öyle gözükebilir ama formada orjinaldeki gibi olur. Forma fena değil ama hâlâ istediğim klasik çubuklu olmamış. Şu formanın sarı-laciverti olsa müthiş olur:

Ama bu tür klasik formaları genelde Nike yapıyor, Adidas çok fantaziye giriyor, yok noktalı detaylar, yok tırtıklı falan filan.

Şu şekilde çıkartsalar da olur mesela, çok iyi tasarımlar; Bayrak Forma tam olmasa da.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ne demek istiyor yani ?
    Sanırsam karşı karşıya oynadığı en iyi 10 numaraymış Sergen. Yanlış anlamadıysam eğer

Şu yukarıdaki forma hoşuma gitti fakat şu tırtıkları kaldırsalar Lefter'in giydiği klasik formamıza benzeyecek, daha hoş olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bugun 17 temmuz degil miydi, havadis bekleniyordu galiba. olmadi mi birsey :/

forma yukardaki gibiyse ben begendim. deplasman formalarini daha cok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daumun ilk geldiği sezon hoijdonkun falan çok gol attığı
    o sezonki çubuklu gerçekten iyiydi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bugun 17 temmuz degil miydi, havadis bekleniyordu galiba. olmadi mi birsey :/

forma yukardaki gibiyse ben begendim. deplasman formalarini daha cok merak ediyorum.
    Ligden düşürmüşler bizi, 10 yıl da men etmişler avrupadan. Seneye süper lige çıkarsak bir daha düşürceklermiş
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Birde kolları beyaz çubuklu formaları özledim ben. 90'ların sonu-2000'lerin başı vardı böyle formalarımız. Yeniden çıkartsalar keşke 3. forma olarak falan
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

antrenman formalarinin renkleri hosuma gitti, ozellikle sari renk cok canli. umarim yeni sezon formalarinin rengi de boyle olur.

Mesaj Yetkileri