Sayfa 417 / 439 İlkİlk ... 317367407415416417418419427 ... SonSon
12,481 ile 12,510 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mülayim erdem -ordusporda

ORDU BOŞ DURMUYOR

Mor-Beyazlılar'ın transfer taarruzu tüm hızıyla sürdürüyor

Kocaelispor'un sol kanat oyuncusu Bülent'in işini bitiren Orduspor, Diyarbakırsporlu Ali Sakal'la da anlaşmak üzere. Mor-Beyazlılar'ın kadrosuna katmak istediği kaleci Eser'le ise görüşmeler sürüyor...

YOĞUN ÇABA

Orduspor'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Gelecek sezon mutlak şampiyonluğu hedefleyen Mor-Beyazlılar, Kocaelispor'un sol kanat oyuncusu Bülent'in işini bitirirken Diyarbakırsporlu Ali Sakal'la da anlaşmak üzere. Ali Sakal'la yapılan görüşmelerde herhangi bir problem yaşanmazken kulübünü ikna etmek için Orduspor yönetimi yoğun çaba harcıyor. Bu transferin bugün veya yarın olumlu bir şekilde sonuçlanacağı bildirildi.

BONSERVİSİ EL YAKIYOR

Bir kaleci kadrosuna mutlaka katmak isteyen Mor-Beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Eser için girişimlerini sürdürüyor. Başarılı file bekçisinin de Orduspor'a gelmek istemesine rağmen kulübünün bu oyuncu için 250 milyar bonservis bedeli belirlemesi transferin önünü tıkayan tek unsur olarak ortaya çıkıyor. Orduspor Teknik Direktörü Suat Kaya güçlü bir Orduspor'u ortaya çıkarmak için çok çalıştıklarını belirtti.

KAYNAK:KARADENİZ GAZETESİ

Stoper'de Deniz,Önder,Can alternatif olur.Forvette Colin,İlhan,Deivid,Semih,Kezman var zaten.Bir tane daha forvet alınırsa bu 5 isimden 2-3'ü kulübüde oturacak.Bu isimlerde o zaman Semih,Colin,İlhan olur.Transfer yapılmaz bence daha.Boşuna beklemek yanlış olur.

Beni en çok sıkan şey hergün gazetelerde gördüğüm Appiah-West Ham-Schalke üçgeni haberleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Banada yaLan gibi geLiyor yaLan oLmasa biLe bizim bu yıL koLot ve Berk in performansLarı da bunLarın gerçekLeştirme ihtimaLini düşürüyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaşım odemwinge suanda lille takımının futbolcusu ayrıca kendisi son hazırlık macında oynadı hemde 1-1 berabere kaldılar

14 temmuzda oynanan macta oynamıs.......

http://www.losc.fr/ resmi siteyi gezebilirsin gerekli bilgiler mevcut

Ordu bütün hesaplarını Süper Lig için yapıyor.Bu sene terfi ederler bence.

6. Default

Cihan'ı bedava verin , ustune bara da verin
    Yederki gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ne kadar forveti say bakalım kimler varmış forvet olarak?Nobre ve Burak Yılmaz sakat unutma

Cesar Delgado haberi İnşAllah kolpa değildir gelirse Bobo-Delgado ikilisi harika olur
    Bu adamlar hiç düzelmiycek mi ? Ömür boyumu sakat ?

Bobo
    Nobre
    Burak
    İ.Akın
    +
    Cesar Delgado gelirse...

Maaşallah.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Cesar deLgado icin ben orda Bobo hariç hepsini feda ederim..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bu adamlar hiç düzelmiycek mi ? Ömür boyumu sakat ?

Bobo
    Nobre
    Burak
    İ.Akın
    +
    Cesar Delgado gelirse...

Maaşallah.
    3 kulvarda mücadele etcek bir takım için fazla olmaması gerek
    FBde kezman,deivid,ilhan,colin,semih
    GSde necati,hasan k.,hakan ş.,ümit,özgürcan ve serkan çalık var
    ve bu iki takımımız da hala forvet arıyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    3 kulvarda mücadele etcek bir takım için fazla olmaması gerek
    FBde kezman,deivid,ilhan,colin,semih
    GSde necati,hasan k.,hakan ş.,ümit,özgürcan ve serkan çalık var
    ve bu iki takımımız da hala forvet arıyor
    Bizim tüm oyuncularımız Türk..Yabancı forvet aramamız normal..BJK'ta daha çok stopere transfer yapması lazım.4 forvet şuan size yeter bence..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Cesar deLgado icin ben orda Bobo hariç hepsini feda ederim..
    Bobo olmadan Delgado'nun da pek önemi kalmaz zaten abi.En iyi ikisi oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaşım odemwinge suanda lille takımının futbolcusu ayrıca kendisi son hazırlık macında oynadı hemde 1-1 berabere kaldılar

14 temmuzda oynanan macta oynamıs.......

http://www.losc.fr/ resmi siteyi gezebilirsin gerekli bilgiler mevcut

güzel tespit emrah abi juliiet temmuz demektir bu arada
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Gereken cevap verilmiştir artık sizden ricam arastırmadan falan gelipte burda tartısma cıkarmayın trnasfer alanına tekrar dönelim konu dagılmasın bir daha lütfen..........

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bizim tüm oyuncularımız Türk..Yabancı forvet aramamız normal..BJK'ta daha çok stopere transfer yapması lazım.4 forvet şuan size yeter bence..

Bobo olmadan Delgado'nun da pek önemi kalmaz zaten abi.En iyi ikisi oynar..
    Stoper zaten alıncak Beşiktaşın 2 tane yabancı alma hakkı var.Şu an o forvetler yeter diyorsun da Ş.Ligi oynaycak bir takımda yetmez o forvetler kesinlikle alınmalı

Zaten Hayrettin abi de Bobo hariç hepsini feda ederim dedi.Yani o da en iyi ikisinin oynayacağını biliyordur

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Stopere Tolga gelse ii olur. Alternatifli bir kadro gerekli. Mesut'a gelince gerçekten geleceği olan bir oyuncu, Fenerbahçe onu takıma katarsa büyük iş yapmış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Stoper'de Deniz,Önder,Can alternatif olur.Forvette Colin,İlhan,Deivid,Semih,Kezman var zaten.Bir tane daha forvet alınırsa bu 5 isimden 2-3'ü kulübüde oturacak.Bu isimlerde o zaman Semih,Colin,İlhan olur.Transfer yapılmaz bence daha.Boşuna beklemek yanlış olur.

Beni en çok sıkan şey hergün gazetelerde gördüğüm Appiah-West Ham-Schalke üçgeni haberleri.
    Bence genede bir stoper tranfer etmemiz şart çünkü lugano,edu,can kart görmeye müsait oyuncular,deniz ve önderin asıl mevkisi stoper değil!Zico önderi sağ bekte denizi ise ön liberoda kullanıyor.Bu da olası bir cezada veya sakatlıkta bu bölgede sıkıntı doğurur!Unutmayalım ki sezon uzun...
    Hem bu yüzden hem de kadronun genişliğini düşünerek stopere transfer yapmamız gerektiğini düşünüyorum...

Forvette ise; avrupada başarı istiyorsak en az kezman kalitesinde bir oyuncu transfer etmemiz gerekiyor.Bu oyuncu Türkte olabilir... semih en az 4 sezondur yedekte bekliyor!Geçen sezon zico ona 11'de yeteri kadar şans verdi ama o bunu değerlendiremedi... Colin ve İlhan geleceği parlak isimler ama şu an için onlarda avrupa maçlarında yetersiz kalırlar!Deividi yazmama gerek yok heralde onun da durumu malum!

Appiah'a gelince; eğer resmi sitedeki açıklamayı okuduysan west hamdan herhangi bir teklif gelmemiş,schalkenin ki zaten reddedilmiş!Benim fikrim bu dedikodular gazetelerin eseri...Appiahın kontratı 2010'a kadar devam ediyor ve burada çok mutlu... Fenerbahçe'de yapacak daha çok işi var

Sarı-lacivertli kulüp önce Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından Tolga Seyhan'ın peşine düştü. Ukrayna'da yabancı sayısının 6'ya düştüğünü ve kadrosunda 18 yabancı bulunduran Shakhtar'ın 12 oyuncusunu kiralanacağını belirten Seyhan'ın menajeri Haldun Canatar, "Tolga büyük olasılıkla kiralanacak. Fenerbahçe'den teklif gelirse gurur duyarız" dedi. Bu oyuncunun en geç ocak ayında kadroya katılması planlanıyor.
    Bence gerek yok Tolga Seyhan a...Stoper de iyi oyuncular var ztn...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alın Tolga'yı alın çok iyi valla Savunmayı çok güzel dağıtır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Stopere Tolga gelse ii olur. Alternatifli bir kadro gerekli. Mesut'a gelince gerçekten geleceği olan bir oyuncu, Fenerbahçe onu takıma katarsa büyük iş yapmış olur.
    Tolga gelse fazla katkı yapacağını düşünmüyorum şahsen.Geçen sezonu kulübede geçirdi...Onun yerine;Bekir İstegün,Yasin Çakmak,Emre Güngörden biri transfer edilse stoperi sağlama almış oluruz Mesut'u izlemedim ama dediğinize göre yetenekliymiş.Hangi mevkide oynuyor?

tolga seyhan çok fazla hata yapıyor bence. isviçre maçında ve galatasaraydayken gördük onu. bence tolga'yı almanız belki bizim işimize gelebilir ama fenerbahçe yanlış bi transfer yapmış olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Bence gerek yok Tolga Seyhan a...Stoper de iyi oyuncular var ztn...
    yukarıdaki yazımı bir oku derim

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    Tolga gelse fazla katkı yapacağını düşünmüyorum şahsen.Geçen sezonu kulübede geçirdi...Onun yerine;Bekir İstegün,Yasin Çakmak,Emre Güngörden biri transfer edilse stoperi sağlama almış oluruz Mesut'u izlemedim ama dediğinize göre yetenekliymiş.Hangi mevkide oynuyor?
    10 numara schalke onu lincolnün yerine oynatacak

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by neondh
    buradakı lille bonserviste sorun cıkarablır cumlesnden anıloruz kı sen hala transfer edebılcegımızı dusunuosun ve bunu yazalı 2 gun olmadı anlasıldı mı??
    ama odemwingie spartka moskovaya 13 temmuz da gitti
    gorulecegı uzere senın dun verdıgın haber zaten 1 hafta oncesınden gecersizdir.
    daha neyı savunuosun

Yukarıda belirttim, açıklamayı yaptım Odemwingie Lille'in oyuncusudur dedim ama hala gelip yorum yapıyorsun. Emrah'ın mesajına dikkatli bak. Araştırıp,etmeden de gelip buraya yorum yapma. Ben duyduğumu, gördüğümü söylerim bir taraflarımdan uydurma haber yapmadım, yapmam da...Kişileri bilmeden yorum yaparsan sonun bu olur. Haydi kal sağlıcakla şimdi...

Dipnot: Lille'in resmi sitesine girerek Odemwingie hakkında herşeyi öğrenebilirsin...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tolga Seyhan yanlış seçim olur bana göre

yukarıdaki yazımı bir oku derim
    Muhtemelen aynı anda yazıyoduk msjlarımızı... Ama okumama rağmen fikrim değişmedi Tolga Seyhan aynı düşünceyle 2006-2007'sezonunda GS ye getirildi... Hepimiz gördük... FB de Lugano Edu var Can Arat var olmadı Önder var... Madem alternatif lazım genç oyuncular denensin Tolga Seyhan dan bu saatten sonra FB ye bir fayda gelmez... Şahsi düşüncem tabi bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Önder'in asıl mevkisi stoper, Gökhan'ın transferiyle eksiklik olduğunda Önder stopere çekilebilir. Lugano, Can, Edu, Önder ne kadar hırçın olurlarsa olsun 4'ünün de aynı anda oynamama ihtimalleri çok düşük. Türk fazla kaliteli olmayan, daima yedek bekleyecek bir oyuncu belki transfer edilir.

Tekrar söylüyorum Deivid bu takımda kalacaksa başka forvete gerek yok, Türk forvet alınırsa 11'de oynayacak, yedek oturan Deivid olacak ve İlhan, Collin'in önü iyice kapanacak. Yetersiz olduklarını düşünmüyorum çünkü izlemedik onları henüz.

Avrupada 18 yaşında biri oynadığında vayy be diyoruz, bizde neden olmuyor diyoruz ama İlhan oynasın dendiğinde yetersiz diyoruz. Bu oyuncunun milli takımlarda nasıl oynadığını, Kayseri'de nasıl oynadığını izledik mi de hemen yetersiz yorumları yapıyoruz?
    "YÜCE ATATÜRK"

19,07 BOMBASI
    hurriyet.com.tr 18 Temmuz 2007 Kanarya, R.Madrid'in dünyaca ünlü bir yıldız futbolcusunu transfer etmek için iki İtalyan kulübüyle kapışıyor.

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Schuster, gelir gelmez bir çok yıldız oyuncuya tırpanı vurdu. İşte bu yıldızlardan birisi de Roma'dan büyük umutlarla alınan Cassano. İtalyan yıldızı kadroda istemeyen Schuster'in raporu doğrultusunda satışa koyan R.Madrid kulübü teklifleri değerlendiriyor. Cassano için başta Inter ve Roma olmak üzere bir çok kulüp sıraya girdi. Ancak F.Bahçe Cassano'yu renklerine bağlamak için tüm imkanları seferber etti.
    Transfer Komitesi Cassano için R.Madrid'le görüşmelere başladı. R.Carlos'un menajeri Dino Pasaliç'ten bu transfer için yardım istendi. Pasaliç hem Cassano, hem de Transfer Komitesiyle birlikte Madrid kulübüyle temasa geçti. İtalyan oyuncuya F.Bahçe'nin teklifi iletildi. R.Carlos, eski takım arkadaşıyla konuşarak " Hemen gel. Burası muhteşem bir kulüp. İstanbul'a da bayılacaksın" dedi. Cassano bu ani gelişmeler karşısında çok şaşırdı. İtalyan yıldız F.Bahçe'ye gelebileceğini söyledi. Transferin bir iki gün içerisinde gerçekleşeceği belirtiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by agoecmen View Post
    10 numara schalke onu lincolnün yerine oynatacak
    eğer schalke onu lincolnun yerine oynatacaksa bize biraz pahalıya patlar gibime geliyor... Alex,olcan,gürhan gibi oyuncular varken transfer edilmesi doğru olmaz bence... yedekte kalacağına schalkede oynar daha iyi hele biraz daha pişsin alexin halefi olarak gelir 1-2 sene sonra
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Muhtemelen aynı anda yazıyoduk msjlarımızı... Ama okumama rağmen fikrim değişmedi Tolga Seyhan aynı düşünceyle 2006-2007'sezonunda GS ye getirildi... Hepimiz gördük... FB de Lugano Edu var Can Arat var olmadı Önder var... Madem alternatif lazım genç oyuncular denensin Tolga Seyhan dan bu saatten sonra FB ye bir fayda gelmez... Şahsi düşüncem tabi bu...
    yanlış anlama... bende tolganın gelmesinden yana değilim

ivan Misafir

Tolga sakat adam yaa ne zaman ne yapacağı belli deil geçen sene gibi olur gelir paşa paşa oturur kulubede onun yerine Yasin çakmak geleceği olan futbolcu hem

Bugün bazı gazetelerde Fatih Tekke'ye teklif yapıldığını Zenith'in de Deivid+4 Milyon € istediğini okudum Ne kadar doğru bir bilgisi olan varmı?Bana yalan haber gibi geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Önder'in asıl mevkisi stoper, Gökhan'ın transferiyle eksiklik olduğunda Önder stopere çekilebilir. Lugano, Can, Edu, Önder ne kadar hırçın olurlarsa olsun 4'ünün de aynı anda oynamama ihtimalleri çok düşük. Türk fazla kaliteli olmayan, daima yedek bekleyecek bir oyuncu belki transfer edilir.

Tekrar söylüyorum Deivid bu takımda kalacaksa başka forvete gerek yok, Türk forvet alınırsa 11'de oynayacak, yedek oturan Deivid olacak ve İlhan, Collin'in önü iyice kapanacak. Yetersiz olduklarını düşünmüyorum çünkü izlemedik onları henüz.

Avrupada 18 yaşında biri oynadığında vayy be diyoruz, bizde neden olmuyor diyoruz ama İlhan oynasın dendiğinde yetersiz diyoruz. Bu oyuncunun milli takımlarda nasıl oynadığını, Kayseri'de nasıl oynadığını izledik mi de hemen yetersiz yorumları yapıyoruz?
    bu senin fikrin saygı duyuyorum...

Mesaj Yetkileri