Sergio Romero ilaç olur ilaç..
Romero'yu iyi taniyorum, baya macini seyrettim, cok dogru bir transfer olur, hele 4 rakami dogru ise. Iyi bir cizgi kalecisi, muthis refleksleri var, kendine guveni var, bazen bariz hatalar yapar ama cok normal, ustelik cok genc ve bu yasta Arjantin milli takim kalecisi. Alinirsa yillardir suren kaleci problemi kokten hallolmus olur.
Romero bence de çok kaliteli bir isim. Yabancı kontenjanını kaleden kullanmak pek iyi değil ama GS'nin kontenjan sıkıntısı pek de yok. Üstelik bu fiyata , bundan iyisi Şam'da kayısı hesabı..
Alırsak bir 10 yıl gider bu adam sorun yaşanmazsa (:
Benim Ochoa hayallerim vardı ama Romero da olurGerçekten kaliteli bir kaleci
Football is simple,but Football Manager is not
El Hamdoui haberleri Hollanda basininda da yazilmaya baslamis.
Romero Hollanda basininda yazilmiyor, sadece bir gazetede (spor gazetesi degil) bir haber cikmisti o kadar. Yani Hollanda'da gundemde degil, acikcasi bende tribundergi yazana kadar farkina varmamistim bu olayin zaten. El Hamdaoui ise yaziliyor, ama Ajax'ta haftalardir sorunlu, kendisini tutan ve aldiran Jol gittikten sonra de Boer ile buyuk sorunlar yasadi, antrenmana cikmayi reddetti ve kadro disi birakildi vs, su an sakatligi da var ve takimdan ayri calisiyor. GS'ye teklif eden tam tersine Ajax oldu, GS Ajax'in kapisini calmadi, Ajax'in istedigi rakam ise sezon basinda odedigi 5 milyon euro. Cumartesi gunu de maca goturulmeme olasiligi cok yuksek.
Romero ne kadar iyi transfer olursa Mounir de o kadar kotu olur. El Hamdaoui GS'de basarili olamaz bence. Bos alan seven ve rahat oynamak isteyen oyuncu, ona o rahatligi ve boslugu vermezler Turkiye'de. Baros varken de yedekte kalirsa sikinti yaratir, baya problemli bir karakteri var cogu Fas'li arkadas gibi. Baros ile cift forvet de zor olur, cunku ikisi de bos alan seven fiziksel olarak vasat oyuncular, iyi bir ikili de olmazlar. GS 5 milyon euro harcayacaksa cok daha iyi harcayabilir bence. Hollanda ligindeki attigi goller asla kistas olamaz, Afonso Alves, Huntelaar, Bruggink ve Kezman'i da gorduk. Hatta kendisi tam olarak 2. bir Kezman olur bence.
Last edited by bjk4ever : 13.Ocak.2011 at 13:58
Bize zaten en iyi forvet ceklerden, hirvatlardan, bosnalilardan, o taraftan cikar cikarsa. Balkan futbolu gittikce iyie gidiyor.
Ajax basın sözcüsü; "Hiç bir futbolcumuzu olmayacağı gibi El Hamdaoui'yi de kimseye önermedik. Buna Galatasaray'da dahil. Ancak Galatasaray'la bu transferle ilgili görüşüp görüşmediğimizi açıklayamam"
Gercekten görüsürüp görüsmedikleri hic belli olmamis bu sözlerinden iyi ki söylemiyor![]()
Santa Cruz City'de yolcuymus, gercekten bize yakisan futbolcu, alinsin isterim.
Romero : Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadım, klübümde mutluyum. (Ligtv)
Vay arkadas biz geldi gelecek derken aciklamaya bak![]()
Romero Galatasarayimiza cok yakinmis.
Galatasaray’a transferi çok yakın. O detay hakkında resmi açıklama geldikten sonra konuşuruz. .//footballove
Bende eminim cok yakin olduguna, ufak puruzler kaldi bonserviste![]()
Transfer'de çok ağır kaldık çook
Romero isi büyük ihtimalle yatmis beyler. Trt1'de de altyazi da Adnan Polat Marica ve Zapata'yla görüsüyoruz demis.
Hadi bakalim, insallah yararli olurda, daha forvet bekliyoruz, cok agir davraniyor bizimkiler.
Aslan'ın kalesine Zapata geçiyor
14 Ocak 2011 10:31
Kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray Steaua Bükteş'in Kolombiyalı kalecisi Zapata ile anlaşmak üzere...
Ara transferde Kazım Kazım ve Arjantinli Culio'yu alan Galatasaray, kaleye de takviye yapıyor. Sarı-kırmızılıların, Rumen ekibi Steaua Bükreş'ten ayrılan Kolombiyalı kaleci Zapata ile anlaşmak üzere olduğu bildirildi.
Teknik direktör Hagi'nin, Aykut Erçetin ve Ufuk Ceylan'ın performanslarından memnun olmadığı ve Galatasaray yönetiminden kaleci transferi istediği biliniyordu. Bunun üzerine arayışa geçen sarı-kırmızılılar, Kolombiyalı file bekçisi Zapata ile de temasa geçti. Yapılan görüşmeler sonunda Romanya'nın Steaua Bükreş takımından ayrılan ve bonservisi elinde olan Kolombiyalı kaleci ile büyük ölçüde anlaşıldığı kaydedildi. Galatasaray'ın transferini açıklaması beklenen Robinson Zapata, 32 yaşında.. Kolombiyalı kaleci 3 yıl görev yaptığı Steaua Bükreş'ten önce, ülkesinde Cucuta Deportivo takımında eldiven giydi. Arjantin'de Cordoba, Independiente ve Rosario Central'ın kalesini de koruyan Zapata, Kolombiya'nın America de Cali takımında yetişti ve profesyonel oldu.
NTVSPOR
Nerde Beleş Oraya Yerleş
Hiç Sevmem O Kaleciyi Bakalım Hayırlısı Olsun Camiayaya.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Romero'nun bonservisinde anlasamadik bir transfer daha yatti bonservisten.. Zapata bence alinmasin sene sonu beklensin kaleci icin.
Benim için bir oyuncunun ŞL tecrübesi olması çok önemli... Bu açıdan olumlu bir iş. Ama keşke Romero olsaydı.
Ben anlamiyorum bu yönetimi para harcamadan basari gelmez 4-5 yildir samp liginde yokuz zaten. Bir de bunlar kombine sattilar gecenlerde bankadan para cektiler hala para yok.
Bedava diye oyuncu aliyoruz ya da ikinci ligden tabi ki tutmuyo adamlar oynayamiyorlar sonra da üstüne para veriyoruz göndermek icin.
Zaten Türkiye'de nerede görülmüş kaleciye yüksek bonservis verildiği?Yazıklar olsun böyle zihniyete.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
takımın bütçeden kesicem diye 1-2M€ fazla bonservis vermiyolar aldıkları saçma sapan adamları gönderirken 4-5M€ harcıyorlar... Beyin Bedava
Screw you guys, I'm goin' home
Bizimkiler yerli stoper nasil dusunmez anlam veremiyorum. Zan sakat, Neill birkac hafta yok, Ali reis gitti. Yerli stoper sart.
Balta ve Caglar stoper oynar hatta Cana'yi da orda oynatirlar onu düsünmüslerdir
Biglia'da sona yaklasilmis onlar 6 istiyormus biz 5.5 vermisiz