Amrabat gerçekten çok boş oynuyor,çabalıyor falan ama yok,o kafasını kullanamadığı sürece isterse üst üste 4-5 çalım atsın son paslarında,son vuruşlarında 1 tane olumlu hareketi yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Amrabat gerçekten çok saçma kararlar veriyo. Halısahada görüyordum arada böyle adamlar. Bu iflah olmaz son 15 dk girip koşacak. Oda ligde imkansız zaten.
Semih Kaya form tutacak mı bu kafamı kurcalıyor. Umarım Semih aynen döner.
Hakan balta maçta hiç gözükmüyor. Defansif açıdan iyi yinede. Ofanta toptan kaçıyor.
Drogba inanılmaz oynuyor. Mükemmel gerçekten. Her topu olumlu kullanıyor her topu indiriyor.
Bakalım yarında yedekleri görecez ne olacak.
kafama takilan sorular erman neden oynamiyor oynamayi birak yedeklerdede yoktu napolide ve bu porto macinda ayrica neden hamitte israrli anlamiyorum 3xhamit = engin.
unal baskan proje pesinde galiba emiratesden kopya cekiyor
![]()
Last edited by byariff : 04.Ağustos.2013 at 03:57
Bizin stadın zemini hala yenilenmemiş. Çok kötüymüş. Neyi bekliyorlar arkadaş kafayı yicem.
Stadın zemini yenileneli 7 ay oldu,tekrar bir yenileme söz konusu olmaz ancak şu yapay güneş etkisi yapan aletlerden daha fazla almamız gerekiyor,yetmiyormuş.Zaten zemin fazla güneş alamadığı için bu halde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu arada Arsenal maçı saat kaçta?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
18.20 turkiyeye gore galiba
yeter be hoca yeter ne bu hamit israri yahu ya.
edit : takim kaptanimiz eboue bugun
Hoca Eboue'yi kaptan çıkartarak jest yapmış.
bizde en iyi adam engindi sakatlandi cikti oda sanssizlik.
Drogba-Sneijder'siz harbi bir hiçiz.Hoca da artık Hamit'e dayanamıyor anladığım kadarıyla Süper Kupa maçında oynatmaz herhalde bıktım valla şu adamdan takımı baltalıyor resmen.Ayrıca Elmander-Umut çok kötüler top tutamıyoruz ilerde Semih'i de özlemişiz valla Chedjou-Semih iyi götürür bizi bu sezon.
chedjou baya baya iyiyi su ana kadar. amrabata beyin lazim biraz..
Takımın başında yaşayan en büyük Türk var, azıcık rahat olun.![]()
Sabri harika topuk pası verdi keza Sneijder'de efsane pas attı Riera'ya![]()
Drogba iyi ki gelmiş ya, inanılmaz keyif alıyorum onu izlerken.![]()
ADAM DROGBA ya![]()
Drogba çok özel bir oyuncu, Sabri'nin uzun pasları ve Emre'nin 180 derece dönüşleri de olmasa maç zevkliydi (:
...
#çaredrogba boşuna denmiyor demek ki
Geri dönüş hem de rakibin sahasında çok harikaydı.Üstüne kupa da aldık![]()
Ne çektin be Arsenal..
Drogba iste baska soze gerek yok helal olsun....
We have a Drogbaaaaaaaaa
bu ikili bi harika dostum
Yazıklar olsun Drogba. Şimdi ben parayı nereden bulup da forma alacağım?
GsTv' de yorumcu, maçı "yıldız farkından" dolayı kazandık gibi birşey söyledi. Rakip Arsenal, biz yıldız farkıyla maç kazanıyoruz![]()
Football is simple,but Football Manager is not
sabride her yerden cikiyor arkadas birak kupayi ebouenin ellerine
![]()
Drogba sen nasıl bir efsanesin öyle , senin gibisi bir daha gelir mi acaba.
Bu arada bu takıma bir sol bek + Arda'yı al sonra arkana sakın bakma.
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Selçuk Melo
Burak Sneijder Arda
Drogba
(Burak gizli forvet şeklinde)
Muslera
Eboue Semih Chedjou Yabancı
Selçuk Melo
Engin Sneijder Arda
Drogba/Burak
Bu şekilde de olabilir Burak'tan o şekilde verim alamazsak.
Her hafta bir yabancımızı rotasyona sokarız , ayrıca daha bu işi sakatlığı , cezası , ŞL'de önemli maç öncesi dinlendirmesi , ŞL'de yorucu bir maçtan sonra dinlendirmesi , Türkiye Kupası vs. gibi durumları var rahat rahat götürürüz sezonu.
Kimse beklemiyordu heralde Porto ve Arsenal'i yenmemizi.2 maçında ilk yarıları son derece kötü bir oyun vardı.Ancak ikinci yarılar takım olması gerektiği gibi oynadı ve maçları kazandı.
Kupayı almak kuşkusuz takımı baya morallendirmiştir.Hazırlık maçıda olsa Arsenal'i yenmek çok güzel.
Arseneal taraftarına bu gece uyku yok![]()