Sayfa 418 / 439 İlkİlk ... 318368408416417418419420428 ... SonSon
12,511 ile 12,540 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

FENER'İN HEDEFİNDE KİM VAR?..
    Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde yapılacak golcü transferinin kim olacağı halen büyük merak konusu.. Sarı Lacivertli yönetim bu konuda arayışlarını sürdürürken, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak kulüpten her hangi bir açıklama gelmemesi ve transferde suskunluğun sürmesi büyük bir yıldızın Türkiye'ye getirileceği şeklinde yorumlara neden oluyor..

Kulislerde halen Adriano ve Ronaldo gibi isimler dolaşsa da, Brezilyalı iki yıldızın İtalya'dan ayrılmak istemediği biliniyor..

Öte yandan yıldız bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos'un eski takımı Real Madrid'in kapısını çaldığı iddia ediliyor..

Capello'nun görevden alınmasının ardından takımı Schuster'e transfer eden Real yönetimi, Alman hocanın takımda görmek istemediğini belirttiği isimleri elden çıkartmak için arayışlara başladı..

Bu isimler arasında öne çıkanlardan biri olan ve Roma'dan Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olmasına rağmen bekleneni veremeyen Cassano için Fenerbahçe'nin devrede olduğu yazılıyor..

İspanyol medyasındaki haberlere göre Cassano takımda kalıp şansını Schuster ile denemek istediğini belirtse de, İtalyan yıldızı kesinlikle kadrosunda düşünmediğini açıklayan Alman hocanın bu talebi olumsuz karşıladığı belirtildi..

Schuster'in bu açıklamasının ardından Cassano'ya yol gözükürken, İtalya'dan iki kulübün ve Türkiye'den Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcuyu renklerine katmak istediği yazıldı...
    ÖZEL NOT : Bu haber resmi olarak doğrulatılmamakla birlikte, kulübe yakın kaynaklar tarafından güçlü şekilde dile getirilmektedir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Bugün bazı gazetelerde Fatih Tekke'ye teklif yapıldığını Zenith'in de Deivid+4 Milyon € istediğini okudum Ne kadar doğru bir bilgisi olan varmı?Bana yalan haber gibi geldi...
    banada öyle

ivan Misafir

Bugün bazı gazetelerde Fatih Tekke'ye teklif yapıldığını Zenith'in de Deivid+4 Milyon € istediğini okudum Ne kadar doğru bir bilgisi olan varmı?Bana yalan haber gibi geldi...

belki doğru olabilir ama Fatih tekke kolay kolay gelmezzz

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Önder'in asıl mevkisi stoper, Gökhan'ın transferiyle eksiklik olduğunda Önder stopere çekilebilir. Lugano, Can, Edu, Önder ne kadar hırçın olurlarsa olsun 4'ünün de aynı anda oynamama ihtimalleri çok düşük. Türk fazla kaliteli olmayan, daima yedek bekleyecek bir oyuncu belki transfer edilir.

Tekrar söylüyorum Deivid bu takımda kalacaksa başka forvete gerek yok, Türk forvet alınırsa 11'de oynayacak, yedek oturan Deivid olacak ve İlhan, Collin'in önü iyice kapanacak. Yetersiz olduklarını düşünmüyorum çünkü izlemedik onları henüz.

Avrupada 18 yaşında biri oynadığında vayy be diyoruz, bizde neden olmuyor diyoruz ama İlhan oynasın dendiğinde yetersiz diyoruz. Bu oyuncunun milli takımlarda nasıl oynadığını, Kayseri'de nasıl oynadığını izledik mi de hemen yetersiz yorumları yapıyoruz?

Abim yukarıda aynısını anlatmaya çalıştım bende ama anlaşılamadım malesef

Lincoln Schalke ile bağlarını koparmıştı birazda o yüzden... Morientes ile Valensia arasında herhangi bir sorun yok... Bu yüzden transfer girişimleri biraz daha uzun sürüyor...

ivan Misafir

Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    FENER'İN HEDEFİNDE KİM VAR?..
    Fenerbahçe'de yeni sezon öncesinde yapılacak golcü transferinin kim olacağı halen büyük merak konusu.. Sarı Lacivertli yönetim bu konuda arayışlarını sürdürürken, gündeme gelen isimlerle ilgili olarak kulüpten her hangi bir açıklama gelmemesi ve transferde suskunluğun sürmesi büyük bir yıldızın Türkiye'ye getirileceği şeklinde yorumlara neden oluyor..

Kulislerde halen Adriano ve Ronaldo gibi isimler dolaşsa da, Brezilyalı iki yıldızın İtalya'dan ayrılmak istemediği biliniyor..

Öte yandan yıldız bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin, Roberto Carlos'un eski takımı Real Madrid'in kapısını çaldığı iddia ediliyor..

Capello'nun görevden alınmasının ardından takımı Schuster'e transfer eden Real yönetimi, Alman hocanın takımda görmek istemediğini belirttiği isimleri elden çıkartmak için arayışlara başladı..

Bu isimler arasında öne çıkanlardan biri olan ve Roma'dan Real Madrid'e büyük umutlarla transfer olmasına rağmen bekleneni veremeyen Cassano için Fenerbahçe'nin devrede olduğu yazılıyor..

İspanyol medyasındaki haberlere göre Cassano takımda kalıp şansını Schuster ile denemek istediğini belirtse de, İtalyan yıldızı kesinlikle kadrosunda düşünmediğini açıklayan Alman hocanın bu talebi olumsuz karşıladığı belirtildi..

Schuster'in bu açıklamasının ardından Cassano'ya yol gözükürken, İtalya'dan iki kulübün ve Türkiye'den Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcuyu renklerine katmak istediği yazıldı...
    ÖZEL NOT : Bu haber resmi olarak doğrulatılmamakla birlikte, kulübe yakın kaynaklar tarafından güçlü şekilde dile getirilmektedir..
    Cassano adı geçen senede geçti ama Cassano ayrılmayı düşünmüdu bu sezon herşey schustere bağlı

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    güzel tespit emrah abi juliiet temmuz demektir bu arada
    Juliiet temmuzsa Romeo ne oluyor

Odemwingie yi çok fazla tanımıyorum. şu anda bilenlere soruyorum. maç videolarına falan bakıyorum. inşallah transferi olur diyor benim arkadaşlar. Mori olmazsa o olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Odemwingie yıldız olacak kapasitede..

ivan Misafir

Arkadaşlar Kayserinin bülent bölükbaşına yaptığı çok ayıp Bülent 2 kanattada oynayabilen Yetenekli futbolcu hepsinide geçtm kaptanı keşke tutsaydı takımda

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Juliiet temmuzsa Romeo ne oluyor

Odemwingie yi çok fazla tanımıyorum. şu anda bilenlere soruyorum. maç videolarına falan bakıyorum. inşallah transferi olur diyor benim arkadaşlar. Mori olmazsa o olsun.
    onu da alabilirler ama taraftara yıldız sözü verdiler..

defansa bedelsiz olan tolga transfer edilebilir ama forwet için bişe diemicem ama dün carlos ronaldoylan ilgilenmediimizi yalanladıktan sora bence bi yıldız daha kapıda

Oyun tarzı Adebayor'a benziyor bence.Odemwingie iyi transfer olur GS için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abim yukarıda aynısını anlatmaya çalıştım bende ama anlaşılamadım malesef
    ben sadece senin yorumuna olan fikirlerimi söyledim... herkesin şahsi fikri sonuçta... sorun yok

bu arada bugünkü maçın ilk yarısı gstv deymiş. acaba gstvde mi şifreli olacak. çünkü dün gstv şifreli yayına geçti dspor gibi oldu. bilgisi olan lütfen yazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

kim dedi sana gs tvde diye mac dsporda

16. Default

maçın ilk yarısı gs tv de ıkıncı yarısı d spor da...ya ınsallah morientes ı almazlar tamam buldugunu atan bı futbolcu ama bıze golcuden cok savunmayı yıpratan durmadan kosan fızıgı guclu gol atan aynı zamandada attıran bı adam lazım baptısta olsaydı super olurdu.boyle adamları alacagımıza transfer konusunda Porto yu ornek almalı bizimkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar burda konu dagılmasın türkiyeden futbol alanında Feed konusunda acıklama yapacam şimdi
    Bu arada Morientes gelmesin derken ne demek istedin?????????
    Hem yakaladıgını atar demissin hemde insallah gelmez demissin..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mesut Özil Fenerbahçe veya Barcelona'da oynamak istediğini söylemiş fakat 2009'a kadar kontratının olması,Schalke'nin onu ucuza vermeyecek olması,bizim o mevkide Gürhan,Olcan gibi genç yeteneklerimizin olması bu transferi şimdilik engeller. Öncelikle Gürhan ve Olcan bu takıma kazandırılmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

ivan Misafir

eğer bu sene alamazsa seneye çokk daha pahalı olacak 3 sene snra almanyada yıldız olacak ve belkide büyük kuluplere gidecek

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bülent Bursa yolunda

Sakatlığı süren Kayserispor'un kaptanı Bülent Bölükbaşı, Bursaspor yolunda...
    18.07.2007

Sakatlığından dolayı geçen sezonun son haftalarında forma giyemeyen Kayserispor’un kaptanı Bülent Bölükbaşı, Bursaspor yolunda... Sakatlığından önce İstanbul kulüplerinin de peşinde olduğu yıldız futbolcu için ısrarcı olan Yeşil-Beyazlılar, Kayserispor yöneticileriyle görüşmelerini sürdürüyor. Sakatlığı nedeniyle Süper Lig’in ilk 5 haftasında da forma giyemeyecek olan Bülent için Çaykur Rizespor ile Sivasspor’un da devrede olduğu öğrenildi.

Bülent Bölükbaşının Kayserispordan ayrılmasını hiç bir taraftar istemiyor ama yönetim yolluyor nedeni nedir anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

İpek'ten transfer müjdesi
    Denizlispor Başkanı Ali İpek, Brezilyalı oyuncular Allyso Araujo ve Carlos Alberto ile prensipte anlaşma sağlandığını bildirdi.

İpek, yazılı açıklamasında, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında anlaşma sağlanan Brezilyalı sporcular Araujo ve Alberto'nun, bugün Denizli'ye geleceğini belirtti.

Yeşil-siyahlı kulübün transfer çalışmalarına aralıksız devam ettiğini bildiren İpek, şunları kaydetti: ''Amacımız nokta transfer yapmak. Uzun süredir takip ettiğimiz Brezilyalı oyuncular stoper Araujo ve sol bek mevkinde oynayan Alberto ile anlaşma sağlandı. Bu futbolcularla yarın sabah yapılacak sağlık kontrolünün ardından imzaya oturmayı planlıyoruz. Transferlerin Denizlispor için hayırlı olacağına inanıyorum. Transfer çalışmalarımız aralıksız devam edecek.''

ivan Misafir

bu ALİ İPEK sezn boyunca tek kelime etmio son hafta düşme potasında oluolar o zaman düşersek herşeyi açıklarm dio bırak allah aşkına yaa

Bursa kaleci almalı mutlaka

23. Default

morıentes gelmesın cunku bu adam 3-5 ay sonra 32 yasında olcak dıyelım kı bu adamı aldık sole bı malıyetını hesaplarsak bonservıs 5 mılyon euro bole oyuncular en az 3 yıllık sozlesme ıster yıllık 3 mılyondan anlastın dıyelım ettı sana toplam malıyet 14 mılyon euro eger 32 yasında bı adam için bu kadar para harcarsak bu adamın bıze kısa vadede cok buyuk fayda saglaması lazım saglamazsa elden cıkarmak zorunda kalırız ee adamın da kapı gıbı 3 yıllık sozlemesı olunca bı yere gıtmez kısacası elımızde patlar ki zaten ihtiyacımız olan oyuncu tipini onceki mesajımda net ifade ettım ismi duyulmus oyuncu duyunca hemen gevsemeyın olaya cok yonlu bakın ortega gıbı olmayalim

24. Default

ya su anadolu takımları afrıkadan mokoena yı getırse de tsl de mokoena izlesek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ivan View Post
    eğer bu sene alamazsa seneye çokk daha pahalı olacak 3 sene snra almanyada yıldız olacak ve belkide büyük kuluplere gidecek
    bunun garantisi var mı?

26. Default

trabzon yonetımı cok sacma ısler yaptı lazaronı ve zıya hocayı getırerek ama trabzonun kadrosu super olmasada iyi zıya hoca aklını basına alsa trabzon ligde iyi isler yapar

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bence Morientes uzun vadede yarar sağlayabilecek bir futbolcu.Hagi'de hemen hemen bu yaşlarda gelmişti..

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Roque Santa Cruz krijgt steeds meer teams voor het uitkiezen. De aanvaller van Bayern München heeft al aanbiedingen van West Ham United en Manchester City, en ziet hier Sevilla en Galatasaray aan worden toegevoegd. De twee laatstgenoemden hebben voor de Paraguayaan ruim acht miljoen euro over. (Daily Mail)

Burda diyorki Son iki takim SANTA CRUZ icin 8 milyon euro teklif etti..Ve yukardaki takimlar da pesinde diyor..Haber Yeni Bugun www.voetbalzone.nl cikti..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Trabzon gurbetçi deniyor

Trabzonspor 2 gurbetçi oyuncuyu denemeye aldı. Bu akşam yapılan antrenmana Saint Pauli'den 1988 doğumlu Tolgahan Yiğit ve Braunsehwhig takımından 1986 doğumlu Muhammed Başar katıldı. Denemeye alınan bu oyuncular Teknik Direktör Ziya Doğan tarafından beğenilirse transfer gerçekleşecek ve imza töreni de bir kaç gün içinde gerçekleşecek. Tolgahan ve Muhammed A takım seviyesinde değilse ya PAF takıma kaydırılacak veya başka bir takıma kiralık olarak verilecek.
    Büyük ihtimalle Değirmenderespor'a verilirler.Yeni pilot takımımız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ŞampiyonLar Liginde oynayacak bir takımın forveti zaten İ.akın,burak gibi isimLer oLamaz.MutLak tecrübeLi daha kaLiteLi isimLer oLmaLı ki hedefLer de büyüsün.Biz bu şartLar aLtında en fazLa grupLara kaLır ordan da Uefa ya gideriz.Eğer daha iyi takviyeLer yaparsak gruptan çıkmaya biLe oynarız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri