Çok sağol.Sanada başarılar...Nuri Alço hayranısın herhalde...Originally Posted by dick
![]()
Çok sağol.Sanada başarılar...Nuri Alço hayranısın herhalde...Originally Posted by dick
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
lugano ayrıldı. artık o takım düzelmez....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ewet abi.Ama lugano'da tek başına taşıyamaz fb yi bence...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Ya Düzelirse![]()
maç çok güzeldi ya, ilk 5-10 dk yi izleyince bu maçta kesin kırmızı kart olur dedim ama o kadarda ucuz kart olmaz canım.. final maçında yapılacak iş değil yani..![]()
Kanka Sen Bu Nickini KuvvetAmiral Yapsana HarbidenOriginally Posted by baron
![]()
ben izleyemedim maçı.daha doğrusu brezilya ligi sarmıyor beni.belkide ondan izlememiş amaaan izleyememişimdir![]()
İlk golle son golü gördüm ve kararımı verdim.En aptalca gol yiyen kaleciler brezilyada![]()
kızma nuri abi bizde brezilyadan kaleci almayız olur biterOriginally Posted by dick
![]()
Bugün de maç varmı abicim yaaaa...
Bu Brazil Kalecilerinin Sağı Solu belli Olmuyo Bi İyi Bi Kötü
Abi bi ceni var.Adam sanki duvar yaw.Birde bugünde maç varmı....
arkadaşlar dükkan size emanet ben kaçıyorum.
alaha emanet olun.iyi geceler.
Rogerio Ceninin Kaleciliği Yetmio Bide Gidip Gol Atıyo Valla - Helal olsun Adama Yanlız Bunadı Artık![]()
Eyvallah.Kardeş...
Ben sizin iyiliğiniz dedim gençlerOriginally Posted by şampiyon
![]()
Eeee kızlar nerde kaldı nıhahahahahahahaha -nuri alço gülüşü![]()
![]()
-
Olur abi yaparısOriginally Posted by eser3131
neden olmasın
![]()
Abi şaşırma.Burda kız yok yawwww...
Siz nuri abi deyince bir an nuri alço sandım kendimi bastırılmış kişiliğim ortaya çıkıverdi![]()
![]()
![]()
Sen bastırmaya devam et.:.Yoksa sağ çıkamayız burdan bea.
![]()
ortada bi konu yok...![]()
soru üzerine yorum yapalım bari guşluk???![]()
aramızda A milli olmuş kimler var???![]()
olnlarda kaç kez üstlendi??![]()
Ben yavaştan kaçıyım çocuklar.Bir derdiniz olursa ulaşırsınız Nuri abinize telepati yoluyla
Selametle
Bir dakika bu nuri abi türden a millimi acaba.????![]()
Kuşlukta Bi Biz Kaldık Yahu - Misafir Hemen Giriş Yap burada Misfirleri Nabarlar Bilirmisin![]()
zuhahahahaOriginally Posted by eser3131
bilmesin bence
![]()
s.a gusluk ben geldim![]()
Eweet gel bak ne güzellikler var...![]()
bu aksam 1 tane misafir varçoğalır birazdan o
Şampiyon İyi Geceler Geceye Son Sürat Devam
İman Power![]()
gusluk sustunuz yazın biraz![]()