Sayfa 418 / 896 İlkİlk ... 318368408416417418419420428468518 ... SonSon
12,511 ile 12,540 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Dogru soyluyorsun, benim icin dogru olan transfer politikasi BJK'nin son 1 senedeki politikasi, ama orada bile abukluklar var. Schuster gider mi emin degilim acikcasi, ama son transferlerle beklentiler cok cok yukseldi, olasi bir basarisizlikta cok elestirilecegi kesin, ama yonetim gelecek senenin kadrosunu kurdugunu ve devam edecegini belirtiyor, zor aslinda. Bence de Schuster inanilmaz hatalar ve gariplikler yapiyor, bir ten uyusmazligi oldu bence de. Hagi ise niye geldi o zaten belli degil, A.Polat'in iddiali sozlerine ragmen GS'de gelecek sene isi kesin olmaz, hele ki Misimovic konusundaki tavri ve inadi 2. yarida diger konularda da devam ederse.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

türkiyede baskanlar futboldan elini cekmedigi sürece futbol düzelmez mesela gecen sezon fenerbahcenin uyguladigi sportif direktörlük sistemi gelse cok daha iyi olur fakat sportif direktör olarak aykut kocaman degilde yurt disinda büyük kulüplerde bu konumda görev yapmis tecrübeli futboldan anlayan adamlar getirilmeli mesela bir moggi sportif direktör olarak 3 büyüklerden birinin basina gelse fenami olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Katkı yapmak sadece gol ve asist yapmak değil. Dia mesela takıma çok faydalı oluyor, rakibi çok yıpratıyor. Bir çok iş yapıyor ama son pası atmak yerine asist yapacak adama pas atıyor asist sayılmıyor.
    Stoch ise uzun vadede faydalı olabilir, mental eksiklikleri var.
    Fener'in eleştirilecek tek büyük hatası ön liberoya transfer yapmamaları. Ön libero kanatlardan daha kritik ve transfere gerek duyulan bir bölgeydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Katkı yapmak sadece gol ve asist yapmak değil. Dia mesela takıma çok faydalı oluyor, rakibi çok yıpratıyor. Bir çok iş yapıyor ama son pası atmak yerine asist yapacak adama pas atıyor asist sayılmıyor.
    Stoch ise uzun vadede faydalı olabilir, mental eksiklikleri var.
    Fener'in eleştirilecek tek büyük hatası ön liberoya transfer yapmamaları. Ön libero kanatlardan daha kritik ve transfere gerek duyulan bir bölgeydi.

Takıma katkının açıklamasını güzel bir şekilde yapabilen gerçekten objektif bir arkadaşı görmek güzel

Önliberoya transfer yapmamak kesinlikle hataydı , eğer iyi araştırılmışsa 1-2 oyuncu katılmalı ocak ayında takıma.

Bir sol bek - hasan ali kaldırım olabilir

Ön libero - yabancı

Orta sahada çok yönlü bir türk oyuncu alınmalı kesinlike

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ne yarari sagladilar kac gol kac asist yaptilar alex olmasa belki su an galatasarayin konumunda biz vardik stoch ile dia bu takimi sampiyon yapabilecek kalitede adamlar degiller bunu hala göremeyen fenerbahceliler sezon sonunda sampiyonluk kacinda ilk önce bu iki oyuncunun gitmesini isteyecek bundan adim gibi eminim..

Henüz 1 sezon tamamlanmadan böyle acımasız eleştiriyi haketmiyorlar. Stoch dediğim gibi beklenen patlamayı yapamadı ama yinede sağlam adam. Dia sakatlıklarla uğraştı sezon başında ve ortasında ama buna rağmen yinede ben beğeniyorum. Bu sezon şampiyon olacağımızı sanmadığım içinde sezon sonunda ne hocamızın nede Stoch ve Dia'nın gitmesini istemiyorum. Yarım sezonda henüz bu kanıya varmak için kahin olmak lazım bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Her takımın olduğu gibi bizim takımımızda da bu şekil bir taraftar var önce profile resimler konulur , destek olunur , biraz şansızlık , biraz başarısızlık hemen yuhalamalar , gönderin demeler , daha sonra , başkası gelip aynı şeyleri yaşayınca eskisi daha iyiydi demek , sonra klasik Alex Ferguson örneği gösterilir , neden istikrar yok neden bir kadro oturmuyor ....

Aykut Kocaman'ın eksiklikleri var kabul ediyorum ama bu adam günümüzde futbolun nasıl ve kimlerle oynanması gerektiğini iyi biliyor , önce taraftar sonra başkan üstünde durusa eksiklikler giderilecektir , dünyanın sayılı teknik adamları da geldi ne hatalar yapıyorlar Allah aşkına ? biraz sabır , evet Alex'i çok seviyoruz evet o bir efsane ama Kocaman'ın kafasındaki sistemde yeri olmayacak , Alex gidince Alex'siz sistem oturacak ve gerekli yerlere transfer yapılacak daha sonra zaten bu sistemle ilerlerken aksayan bölgeler değiştirilmeye başlanıcak baktın Stoch mu aksıyo değiştireceksin Dia mı aksıyo değiştireceksin ama belli bir sistem olucak ve mücadeleci bir kadro olucak , o sahada yenilsek bile kalkıp ayağa en azından Helal ulan size diyebileceğiz . Benim görmek istediğim Fenerbahçe bu , sizin isminiz nedir nerde bu ismi yaptınız bilmem ama Kocaman Fenerbahçe'de Kocaman oldu , onun da sahada görmek istediği Fenerbahçe budur , inatları uğruna bu takımı harcayabilecek bir adam değil ... Umarım eksiklerini giderir daha tepkili olur saha kenarında , daha iyi kondisyon yükler takıma ve daha mücadeleci bir Fenerbahçe ortaya çıkarır .

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Rakibi yipratiyor vs demek kendini kandirmaktir, kimse bir oyuncuya rakibi yipratsin, kossun diye 6 milyon euro vermez. Guiza icin de takimi yipratiyor, cok kosuyor, deplase oluyor vs dendi, sonunda artik taraftar da gordu gercegi. 6 milyon euro verilmis ve ilk 11 icin alinmis oyuncu istatistiksel katkiyi da sonuna kadar yapacak abicim, konu rakibi yipratmak ise Ugur Boral ve M.Topuz fazlasiyla yapiyor onu zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Alex'te 100 küsür gol attı asist yaptı onada koşmuyor deniyor, 10 kişi bırakıyor deniyor nasıl bir ülkemiz var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Marsilya, Taiwo konusunda Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt ver-miş.

Turgay Keskin / Twitter

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Alex'te 100 küsür gol attı asist yaptı onada koşmuyor deniyor, 10 kişi bırakıyor deniyor nasıl bir ülkemiz var
    Ülkede sorun yok. Şuan Avrupa'da oynanan futbolda Alex gibi oyuncular fazla tercih edilmiyor artık. Oyun daha sert,fiziğe dayalı hale geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Rakibi yipratiyor vs demek kendini kandirmaktir, kimse bir oyuncuya rakibi yipratsin, kossun diye 6 milyon euro vermez. Guiza icin de takimi yipratiyor, cok kosuyor, deplase oluyor vs dendi, sonunda artik taraftar da gordu gercegi. 6 milyon euro verilmis ve ilk 11 icin alinmis oyuncu istatistiksel katkiyi da sonuna kadar yapacak abicim, konu rakibi yipratmak ise Ugur Boral ve M.Topuz fazlasiyla yapiyor onu zaten.
    Herkes kendini kandırıyor bir tek sen kandırmıyosun , Dia sadece rakipi yıpratmıyor heralde arkadaş sanki tek rakibi yıpratıyor demiş ki tek bir noktaya odaklanıp kalıyorsun , nasıl bir hırs nasıl bir çekememezlik varmış arkadaş ben anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Marsilya, Taiwo konusunda Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt ver-miş.

Turgay Keskin / Twitter
    Taiwo'yu da satarlarsa taraftar kulübü basar artık normal olumsuz yanıt vermeleri.

Taiwo veya Taiwo gibi bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu kesin ama o bölgeye

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ülkede sorun yok. Şuan Avrupa'da oynanan futbolda Alex gibi oyuncular fazla tercih edilmiyor artık. Oyun daha sert,fiziğe dayalı hale geldi.
    ilk geldiğinde de aynı eleştiriler yapılıyordu. O zamanda Alex gibi oyuncular tercih edilmiyor diyemeyiz. Demek istediğim Dia gibi hızlı çevik oyuncular mücadele etse asist yapsa bile göze giremiyor illa gol rekoru kırması bekleniyorken Alex onca sene Hem Avrupa'da hem Tr'de gol üstüne gol atmasına rağmen eleştirilecek bir yönü mutlaka bulunuyor. Yani herkes eleştiriliyor. Hiç doğru bir iş yok.

Üstelik bu eleştiriler Henüz yarım sezon oynamış oyunculara oluyor.

Maalesef ülkemizde zaman ve sabır kavramı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ya Fenerbahçe ya da Tottenham!

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Taiwo'nun peşinde İngiliz kulüplerinden Tottenham da bulunuyor.

Fenerbahçe sol bek için arayış içine girerken, gündemdeki isimlerin başında gelen Marsilya'nın sol beki Taye Taiwo, transfer sezonunun resmi olarak başlamasının ardından kararını verecek.

Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Nijeryalı sol kanat oyuncusu Taye Taiwo için Sarı-Lacivertli takım gün saymaya başlarken, bu oyuncunun Fenerbahçe ya da Tottenham arasında karar kılacağı; kulüpler anlaşamazsa Marsilya'da kalacağı belirtildi.

Ücretine zam istediği için Haziran ayında bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Taiwo hakkında Fransız basınına konuşan menajeri, Fenerbahçe ve Tottenham ile görüştüklerini doğrulayarak, "Taiwo için Marsilya Kulübü yetkilileriyle uzun süredir görüşüyoruz ama bir sonuç alamadık. Taiwo burada mutlu ama ücreti komik kalıyor. Diğer kulüplerle (Fenerbahçe ve Tottenham) yaptığımız görüşmelerde ise ilerleme kaydettik. Şu anda Marsilya'nın son kararını bekliyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim ki birkaç gün içerisinde herşey belli olacak" ifadelerini kullandı

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah bize gelir

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Bence takımımız transfer peşinde koşacağına önce Aykut takıma defans yapmayı öğretsin. Oyuncularımız bu lig göre kaliteli. Bu oyunculardan kalitesiz oyuncular bulunduran takımlar bizim takım kadar puan toplamışsa takviye falan hikayedir sorun futboldadır.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Assou-Ekotto ve Bale varken niye sol bek alıyor Tottenham? Eğer böyle bir şey varsa Fenerbahçe'nin dezavantajı var. Gerçi Tottenham'a da gitse Avrupa'da oynayamaz ama Premier Lig topçusu olur en azından..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bale daha çok sol açıkta oynuyor diye biliyorum ben.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Bale sol açığa yerleşti bu sene. Ekottonun sağı solu belli olmadığı için almak istiyorlar sanırım. Hem bizim hemde onların çok ihtiyacı var Taiwo ya. Bakalım ne olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım seçimlere kadar Aykut'a dokunmam dedi.Yani bu sene şampiyon olamasakta Aykut Kocaman ile devam edilecek demektir.Bu da kendi adıma sevindirici.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım tamamen usta bir politikacı gibi konuşmuş. Evet ben Aykut'un arkasındayım ama kendisi bırakırsa da günah bana ait değildir diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmış.

Aykut Kocaman’ı kazanalım mı, kaybedelim mi bunun kararını vermeliyiz. “Kazanalım” diyorsanız sonuna kadar destek olmalıyız. Bu güveni sağlamazsak Aykut Hoca’yı da kağıt gibi atacağız. Antrenörlük ve yöneticilik, liderlik isteyen şeylerdir. Biz Aykut Kocaman’da bu liderlik özelliği olduğuna inanıyoruz. Fenerbahçe kolay bir yer değil. Ben rahatım. Aykut konusunda kararım belli. 1.5 sene sonra seçim var. O seçime kadar Aykut’a dokunmam. Aykut bu kamuoyu baskısına karşın devam edebilir mi? Bu kamuoyu baskısını kaldırmak gerek ki Aykut Kocaman da rahat çalışsın. Yapabileceklerini ortaya koysun. Yapamazsa zaten kendisi, “Ben bırakırım” diyor. O yapıda biri. Bu baskıyla işi zor. Üzerinde çok baskı var.
    Bu arada röportajın tamamının konusu açıldı;

http://forum.turksportal.net/vb/show...=1#post1898245
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

"Ben Fenerbahçe'nin haklarını savunamıyorum, Kulüpler Birliği rozeti nedeniyle kulübümün uğradığı haksızlıkllara göz yumuyorum" ANLAMINA GELEN laflar eden bir Başkanın nerede, ne demek istediğinin kayda değer bir yanı yoktur. Bu facia sözler birde matah birşeymiş gibi YıldırımTv'de (pardon, yasal adı FB Tv) günlerce yayınlanmaz mı?

Aykut hocaya en güvendiğim taraf teknik-taktikten çok, "padişahım çok yaşa" diyecek birisi olmayışıydı. Onun kişiliği "büyük başkan" yalakalığına tersti. Sıkıştığında ve üstüne gelindiğinde "al takımını başına çal, turşusunu kur" diyebilecek kararlılığı idi. Yeri gelince diyecektir de... Bizim kısa vadeli başarıdan çok böyle bir kahramanlığa ihtiyacımız var. Son kalede düşmek üzere...
    Last edited by yaman76hakanFB : 31.Aralık.2010 at 00:52

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

belçika basını, genk'li anele'nin 4 milyon euro karşılığında fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazmış. ayrıca lokeren maçı sonrası anele'nin dolabını da boşalttığını yazmış.

anele sağ bek, stoper ve ön libero oynayabiliyor sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

@Umut Abi

Anele FM verilerine göre sağ bek safkan, stoper , sol bek, ön libero, wbr, wbl, mc ve mr ikinci bölgesi olarak oynayabiliyor. Üçüncül mevkiisi ise sağ açık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Artık mevkisi belli oyuncular lazım bize..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Afrikalı futbolcular en azından yaptığı mücadeleyle aldığı paranın hakkını verirler ama biraz fazla kaçırdık diye düşünüyorum.Afrika Kupası başladığında yerliler ile mücadele ederiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bu sene afrika kupasında sadece afrika kıtasında oynayan afrikalı oyuncular çağırılacak diye biliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Muhtemelen rotasyonda kullamak uzere alinmistir, hem bek hem onlibero oynayabilmesi da avantajdir, tabii kalitesi soru isareti su anda.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bu sene afrika kupasında sadece afrika kıtasında oynayan afrikalı oyuncular çağırılacak diye biliyorum.
    öyle sacmalik olmaz hocalar kimi istiyorsa cagirir sonucta gidip gitmemek oyunculara kalmis birsey

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bize şuan direkt olarak katkı sağlayabilecek, adı/sanı/kalitesi belli 2 transfer gerekiyor. Öncelikle Cristian yerine piyango olmayan Sissoko gibi bir oyuncu lazım. Santos'un son açıklamalarından sonra 2. yarıda Santos'tan da pek verim alamayacağımızı gözönünde bulundurursak; sol beke de yine kendini kanıtlamış Taiwo gibi bir oyuncu almalıyız. Bu 2 transferden sonra kontenjan açılabilirse Anele tarzında piyango bir oyuncu alınabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri