Sayfa 419 / 896 İlkİlk ... 319369409417418419420421429469519 ... SonSon
12,541 ile 12,570 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

anele ile her konuda anlaşmışız.

trt spor servisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kapalı kutu bir transfer. hakkında bir şey bilinmeyen oyuncu ya da ben bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz eğer gerçekleştiyse bu transfer..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Anele mi ooooooo kesin şampiyonuz bu sene (!)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Anele mi ooooooo kesin şampiyonuz bu sene (!)
    Ronaldo'yu alsak bu cümleyi ünlemsiz kurabilecek miydin? İlla ki yıldız transferi bekliyorsunuz. Bunca yıldır gelenler müthiş işler yaptı sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Ronaldo'yu alsak bu cümleyi ünlemsiz kurabilecek miydin? İlla ki yıldız transferi bekliyorsunuz. Bunca yıldır gelenler müthiş işler yaptı sanki.
    Aranan kan Anele filan değil. aranan kan Sisokko Taiwo kalitesinde isimler Anele ile olmaz bu işler.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post

Anele ve Ronaldo da cok uc ornekler, bunun ortasinin oldugunu da dusunebilmen lazim bence....

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bize şuan direkt olarak katkı sağlayabilecek, adı/sanı/kalitesi belli 2 transfer gerekiyor. Öncelikle Cristian yerine piyango olmayan Sissoko gibi bir oyuncu lazım. Santos'un son açıklamalarından sonra 2. yarıda Santos'tan da pek verim alamayacağımızı gözönünde bulundurursak; sol beke de yine kendini kanıtlamış Taiwo gibi bir oyuncu almalıyız. Bu 2 transferden sonra kontenjan açılabilirse Anele tarzında piyango bir oyuncu alınabilir.

O oyuncu alinsa bile solbek-Yobo-Lugano-onlibero-Alex-Niang etti 6, daha kanatlara Stoch ve Dia'yi saymadim bile, buyuk sikinti olur. Yine ben demistim demek istemiyorum, ama sezon basina 6 milyon euro'ya Dia alinacagina sag kanatta Ozer ve Topuz'a guvenip o parayla Emre'nin performansini arttirip takimi dengeleyecek cok iyi bir onlibero alinsa bu durumda olmazdi FB. Hatta ayni sekilde 3.5 milyon euro odeyip anca yedek olabilecek Caner yerine baska alternatifler de dusunulebilirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu kim nerede oynar :S gerçekliği yoktur inş daha açıklama falanda yok iyi adm alsınlar biraz ya anele kim amele gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fm profiline göre pozisyon bilgisi, oyun zekası olmayan fakat çalışkan, kesici bir oyuncu. Tabi fm profili doğru olacak diye bir kaide yok ama Selçuk Şahin'in hızlısı gibi duruyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Buyrun Anele

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by vego View Post
    Buyrun Anele

özelliklere bakarsak dmc olarak başarılır olabilir adam defansif olarak heryerde oynuyomuş ama asıl mevkisinin sağ bek olması kafa karıştırıcı bana göre fiyata bağlı iyi veya kötü bi transfer olucaktır az para verilirse çok iyi bi transfer olur he bide ismiyle çok dalga geçilir bunun

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Sağ bekte forma şansı bulabileceğini sanmıyorum. Bir çok yerde oynayabilmesi bence artı bir özellik. Zenci 1.82 boyunda genç sayılabilecek bir defansif oyuncu en kötü ihtimalle kasap orta saha olur bence faydalı olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

NTVSpor'da %100 futbola katıldı başkan. Antalyadan gelen Aykut hoca ile yarın görüşüp transfer rotamızı çizeceğimizi söyledi. Eğer hoca isterse transfer yapılacakmış. Bir çok merak edilen konuya değindi. En önemliside transfer bilmecesi yarın çözülecek kulüp içinde. Umarım yakın zamanda da icraat olur. Olmayacaksada bilgilendirme olmalı... O nedenle yukarıdaki çıkan haberlere pek inanmıyorum. Başkan dürüst konuştu. Henüz konuşmamışlar bile. Ve 12 yıllık başkanlık tarihinde de ilk kez tvden oyunculara mesaj verdiğini söyledi

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Oyunculara aba altından sopa gösterdi başkan 2. devre başarı gelmezse kaybeden oyuncular olur , yollarımızı ayırırız dedi. Ya Aykut Kocaman sorusuna ise bu sene geçiş yılı şampiyon olamasak da seneye takımın başında kalacak , Aykut hoca zihniyeti değiştiriyor çünkü dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Revizyon kapıda.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Anele iyi oyuncu olabilir fakat bizim bu şartlarda kapalı kutu transferlere değil herkesin tanıdığı takıma katkısı olabilecek oyuncu lazım.Sissoko bu bölge için müthiş transfer olur ama zor tabiki.Ama en azından ona yakın herkesin tanıdığı bir adam gelmeli o bölgeye.

Sol bekede transfer gerekli bence ki Aykut Kocaman'da bence oraya transfer yaptıracaktır. A.Santos artık açıklamalarından sonra faydalı olması zor gözüküyor.Kafa olarak bitirmiş gibi oysaki çok yetenekli kendisini futbola verdiği zaman çok iyi işler yapıyor.Ama o da Kazım'ın yolunda ilerliyor biraz.
    Taiwo güzel transfer olur sol bek için.Çok iyi işler yapacaktır,transfer gerçekleşirse ama yine de öncelik ön liberoda olmalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Aykut hoca transfer isteyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Cok erken davranmislar, bence transfer gorusmesi icin maclarin baslamasini bekleselermis, daha cok erken.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Daha transfer görüşmesi yapılmamış, bugün Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman özel olarak görüşecekmiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aziz Yıldırım ben kadroya inanıyorum bana göre transfersiz de başarı gelebilir ama illa transfer istenirse yaparız o kolay iş falan dedi. Oyuncuların kendisine güvenmeleri gerektiğini de söyledi izlediğim bölümlerde.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

her zaman söylediklerini söylemis iste gecen senede ayni seyleri söyledi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

anele'nin bittiği söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Tanınmıyor diye önyargılı yaklaşmamak lazım.Tabi Sissoko yada kalitesinde bir ön libero alınsa risk oranı daha düşük olur.Burada en önemli nokta şu; Sissoko'ya verilecek bonservisin ve yıllık maaşın belki yarısı, belki 1/3'ü Anele'ye verilecek muhtemelen.Eğer tutan bir transfer olursa ekonomik açıdan da daha kazançlı çıkmış oluruz.Bilinmedik, kapalı kutu transferlerde o kadar çok fiyasko yaşadık ki, taraftarlar (bende dahil) korkuyor yine mi fos çıkacak diye.Aykut hocaya bu konuda güveniyorum.Sissoko ve Sissoko'lar gökten zembille inmiyor.Mutlaka küçük bir klüpten, büyük bir klübe geçiyor ve kendini orada kanıtladıktan sonra Sissoko oluyor.Anele, neden olmasın?Bazılarınızın demek istediğinide anlıyorum, takımın şuanki durumu kapalı kutu transferde yaşanacak bir fiyaskonun ardından, takıma istenen katkıyı veremeyeceği için, 2. yarının ilk haftalarında olası yarıştan kopma durumu insanı tedirgin ediyor.Keşke imkan olsada Taiwo ve Sissoko'yu alabilsek.Bu arada Santos'un açıklamaları demiş herkes.Benim bu konuda bir bilgim yok.Ne dedi?

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Anele konusunda kötü görüşler aldım, hiç memnun değilim. Görünüyor ki sadece ve sadece spekülasyon, henüz bir görüşme bile olduğunu sanmıyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Daha transfer çalışmaları başlamadı bugün başlayacak yalan haber bunlar yoruma gerek yok

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Benim bu konuda bir bilgim yok.Ne dedi?
    Daum'un oyun sisteminde hem kendisinin,hem de takımın daha başarılı olduğunu söyledi.Aykut Kocaman'ın oyun sistemini ve kendisini oynatmamasını eleştirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'de uygun bir yabancı bulunursa Guiza'nın sözleşmesi dondurulacak. P.S.G'den iki kez istenen Mevlüt Erdinç için cevap bekleniyor.

Sabri Ugan - twitter
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe'de uygun bir yabancı bulunursa Guiza'nın sözleşmesi dondurulacak. P.S.G'den iki kez istenen Mevlüt Erdinç için cevap bekleniyor.

Sabri Ugan - twitter
    P.S.G'den yanına da Sessegnon'u alsak =)

Mevlüt cok etkili bir oyuncu kendisi Gs'li heralde keske biz de ilgilenseydik.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Mevlüt kalite bir oyuncu.Bu sezon istatistiksel olarak düşükte olsa geçen sezonlarda Fransa gibi sert bir ligte attığı gollerle kalitesini göstermişti.Alınmasını isterim ben.

Mesaj Yetkileri