Bu sene çok sürpriz bi takım şampiyon olur mu ne dersiniz?![]()
Bu sene çok sürpriz bi takım şampiyon olur mu ne dersiniz?![]()
Hiçbir kaleci Van der Sar olarak doğmaz.Van Der Sar olana kadar kafalarda saç kalmaz ama sonra güvenle maç izlersin.Bkz.Cordoba,Valdez,Cech.De Geayı beğeniyorum ben.2 tane net pozisyonu çıkardığı da unutulmasın.Güvenini yakaladığında her şey rayına oturacaktır.
Bu arada atlanmaması gereken bir oyuncu:Tchoyi gerçekten çoğ iyi.
Bu adamı görmek için Wenger olmaya gerek yoktu zaten. Hepimiz izledik Copa America'da.
sitede bonservisini göremedim yalnız
İngiltere 3. Lig (League One) takımlarından Wycombe Wanderers, daha önce kulüp tesislerinde barmen olarak da görev yapan Jason Mooney ile bir yıllık sözleşme yaptı.
22 yaşındak iMooney,Wycombe’da kaleci olarak görev yapacak. Kulübün resmi sitesine konuşan Mooney, “6 ay önce bahçıvandım ve Premier Lig’in 6 lig aşağısında amatör olarak futbol oynuyordum. Sonra barmenlik yaptım. Şu an yaşadıklarıma inanamıyorum” ifadelerini kullandı.
HTSpor.
Çok ilginç bir olay performansını merakla bekliyorum![]()
Ashley Young'ın 83te attığı golle 2-1 kazandı ManU.
Lig one takımlarının tamamı profesyoneldir şaşırdım bu olaya ama geçmişi varmış sonuçta konferans liginde oynuyormuş.
İngiltere alt liglerinde Twitter üzerinden transfer felan yapanlarıda görmüştük o nedenle çok şaşırtıcı gelmedi bana...
(bkz. İngiliz kulübü twitter'dan transfer yaptı!)
Güzelmiş.Barmen olarak işe mi başlasak ne
![]()
17 gün kaldı transferin bitmesine.Eğer Wenger yıldız (lar) hamlesi yapmazsa Arsenal bu yıl en fazla 5.olur. ManU-Chelsea şampiyonluk yarışı olur yine. L'Pool-City 3-4 yarışı verirler.
*Benim bu sezonla ilgili tahminlerim bunlar.
chelsea-manu şampiyonluk için tottenham man city arsenal 3 ve 4. lük için çekişir liverpool da 6. olur bence
İyi cintonik hazırlıyormuş diyorlar.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
De Gea'ya güvenim tam. 19 yaşında İngiltere'ye gitti. Hem de ManU. İyi de toplar çıkardı. Zaman geçtikçe alışacak ve gelişecek.
Mancheter City Swansea önünde 3-0 önde.Aguero 58.dakikada oyuna girdi 1 gol 1 asist yaptı.![]()
Yani şu takımın başında Mancini değilde başka bi hoca olsa direk şampiyonluk adayı diyeceğimde...
2 gol,1 asist ile siftahı yaptı Agüero.
Aguero maça damga vurdu resmen. Muhteşem oynadı. Tevez`i aratmayacak.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Torres , Agüero , Rooney bu sene gol krallığında çekişir .
eheheh yine her platformda olduğu gibi tsi de de liverpool'dan pek bir şey beklenmiyor. 2007-2008 sezonunu aklıma getirdi bu bana.))
saçlarım dökülmeye başladı liverpool hala epl yi alacak.her şey kaptan'a bağlı kanımca. istediği zaman 2008 de neler yaptığını gördük. ki şimdi çevresinde daha iyi adamlar var. charlie adam gibi bir oyuncu olacak yanında her şeyden önce. suarez gibi bir oyuncu var yükü hafifletmek için. ayrıca doni'yi aldık reina var hala kalede aman king dalglish yapma abi.
)