Sayfa 42 / 134 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

’Heerenveen haalt Paulo Henrique’

Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op maandag, 20 augustus om 08:02
    Volgens De Telegraaf heeft SC Heerenveen al een opvolger in huis gehaald voor Afonso Alves, die in de belangstelling staat van Middlesbrough. De ochtendkrant meldt dat de Friezen zondag overeenstemming bereikten met de Braziliaan Paulo Henrique. '); De 18-jarige aanvaller, die voluit Paulo Henrique Carneiro Filho heet, is afkomstig van Atlético Mineiro en kan op alle posities in de aanval uit de voeten. Naar verluidt tekent de spits uit Joao Pessoa een contract voor vier of vijf seizoenen.

Henrique was dit jaar doorgebroken in het eerste elftal van de Galo. De spits, die werd gescout tijdens het internationale jeugdtoernooi van Terborg, kwam in dertien duels, waarvan vijf invalbeurten, drie keer tot scoren.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    heerenveen yeni golcu almis

Bugün Hollanda'da çıkan bir habere göre Middlesboro Alves'e teklif yapmış ve Alfonso Alves görüşmelerin iyi gittiğini ve böyle bir kulüpte ve Premier Ligde oynamaya açığım diyerek transferine yeşil ışık yakmış, gitti bir balık daha. Ayrıca Boronun teklifi 19 milyon Euro.

'Middlesbrough biedt negen miljoen voor Alves'

20 augustus 2007

Middlesbrough hoopt Afonso Alves over te kunnen nemen van Heerenveen. Volgens De Telegraaf heeft de Engelse middenmoter een bod van negen miljoen euro uitgebracht op de Braziliaan, die vorig jaar topscorer van de Eredivisie was.

"Ze zijn serieus in me geïnteresseerd en laten dit ook blijken met hun miljoenenbod", reageert Alves, die zegt wel oren te hebben naar een overstap naar Engeland. "Voor zo'n grote club en voor de Premier League sta ik altijd open en de eerste contacten en besprekingen zijn zeker hoopvol. Daar zal het probleem niet liggen."

Alves moet bij Middlesbrough spits Yakubu vervangen die naar Everton gaat. Bij Middlesbrough staat ook de Nederlander George Boateng onder contract.

kaynak:http://www.fcupdate.nl/nieuws/2007/0...en-voor-alves/

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Middlesbrough forvet arıyodu ancak Mido'yu aldılar başka forvet alacaklarını sanmıyorum
    I'm back...

4. Default

middlesbrough yakubu yu everton a satip afonso yu alcak heralde ben sevindim onlar alsin

Quote Originally Posted by LaOmerta View Post
    ’Heerenveen haalt Paulo Henrique’

Geschreven door Daniel Cabot-Kerkdijk op maandag, 20 augustus om 08:02
    Volgens De Telegraaf heeft SC Heerenveen al een opvolger in huis gehaald voor Afonso Alves, die in de belangstelling staat van Middlesbrough. De ochtendkrant meldt dat de Friezen zondag overeenstemming bereikten met de Braziliaan Paulo Henrique. '); De 18-jarige aanvaller, die voluit Paulo Henrique Carneiro Filho heet, is afkomstig van Atlético Mineiro en kan op alle posities in de aanval uit de voeten. Naar verluidt tekent de spits uit Joao Pessoa een contract voor vier of vijf seizoenen.

Henrique was dit jaar doorgebroken in het eerste elftal van de Galo. De spits, die werd gescout tijdens het internationale jeugdtoernooi van Terborg, kwam in dertien duels, waarvan vijf invalbeurten, drie keer tot scoren.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    heerenveen yeni golcu almis

Adamlar 26 yaşındaki elemanı okutup 18 yaşında bir yıldız adayı alıyorlar bizim hiç yapamadığımız şeyleri helal olsun. Alves artık Tuncay'ın takım arkadaşı diyebiliriz.

6. Default

Alves'den G.Saray'a kötü haber

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği isimlerden biri olan Heerenven'in golcüsü Afonso Alves, elden kaçıyor. Geçen sezon Hollanda Ligi'ni gol kralı olarak tamamlayan Brezilyalı, Tuncay'ın takımı Boro'ya transfer olmak üzere.

Galatasaray'ın Kone transferinin kapanmasının ardından yöneldiği isimlerden biri olan Hollanda Ligi'nin son kralı Alves, Middlesbroguh'un kendisini transfer etmek istemesinin gurur verici olduğunu ifade ederken, "Premier Lig'de oynamak her futbolcunun hayalidir. Birçok ekip benimle ilgileniyor ama Boro gerçekten beni isterse sorun çıkarmam" şeklinde konuştu. Hollanda basını bu transferin birkaç gün içinde netleşeceğini iddia ederken, Heerenveen'in yaklaşık 11 milyon euro bonservis bedeli alacağı belirtiliyor. Afonso Alves, bu hafta oynanan lig maçının kadrosuna alınmamıştı.

Geçen sezon oynadığı 31 maçta 34 gol atan Alves Boro menajeri Southgate tarafından Yakubu'nun yerine düşünülüyor. Yakubu'nun ise bu hafta içi büyük ihtimalle Everton'a transfer olması bekleniyor.

(Ligtv.com.tr Dış Haberler Servisi)

7. Default 2'nin 1'i

Sanırım Santiago Silva alınacak 2 forvetten 1'i...Ümit Karan'ın yerine düşünülen daha doğrusu alternatifsizlikten yaymaya başlayan Karan'ı motive edecek,sakatlık,ceza..vb hallerde oyuna dahil olacak bir forvet.Türkiye Kupasında falan direkt oynayabilir.Sırada Hakan'ın yerine oynayacak olan gerçek bir santrafor transferi olabilir,Polat'ın bu hafta alacağız dediği cinsten.

Yalnız bu adam hakikaten rezil istatistiklere sahip, geçen sene 3 maçta 1 gol atmış,kenar mahallelerden bile daha iyisini bulabilir insan,görmesini bildikten sonra...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar alves olmaz bi başkası olur merak etmeyin iyi bir isim gelecektir..

ayrıca silva kapalı kutu yani simdiden iyi yada kötü demek yanlş olur..

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post

optimistligin de bir olcusu olmali

2 gün önceye kadar yönetim Alves`i alacak,yönetimin bir bildigi vardir,yönetim alamayacagi oyuncuyla neden ilgilensin diyen birisi vardi sanki burada

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Santiago Silva FaLan GeLirse Butun YaptıkLarı TransferLeri UnuttururLar Bi Anda

Onun Yerıne Serveti Koyarız Forvete En Azından Uzun BoyLu GoL Atar Arada

Postiqa Yada Grafite Yada Onun Ayarında Bi Adam BekLıorum

arkadaşım durmadan iyi biri gelicek demene gerek yok.herkes burada görüşlerini belirtiyor.ve çoğu insan artık iyi birinin alınamayacağını anladı.anlamıyorum sizin bu kadar güvenmenize neden olan şey nedir?ben hiç güvenemiyorum nedense

13. Default

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    arkadaşım durmadan iyi biri gelicek demene gerek yok.herkes burada görüşlerini belirtiyor.ve çoğu insan artık iyi birinin alınamayacağını anladı.anlamıyorum sizin bu kadar güvenmenize neden olan şey nedir?ben hiç güvenemiyorum nedense
    herkes burda goruslerini belirtiyo diyosun sonra da ikidebir bole demene gerek yok diyosun herkes kendi dogrusunu konusuyo seni n rahatsiz olmana gerek yok

Quote Originally Posted by transatlantik View Post
    herkes burda goruslerini belirtiyo diyosun sonra da ikidebir bole demene gerek yok diyosun herkes kendi dogrusunu konusuyo seni n rahatsiz olmana gerek yok
    her onun onaylamadığı mesajın altına merak etmeyin iyi birisi gelicek diyen o.benim ilk uyarışım.ayrıca burda seni rahatsız eden konu ne?

15. Default

ya bence bu silvamıdır sivilcemidir herneyse onun gelcegını sanmıyorum.bu saatten sonra yanlıs yapılcagını sanmıyorum.kanımca eger avrupa dısından alınırsa bu benım tahmınım lima alınır.görürsünüz bak.ben burdayım her zaman

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Lincoln10 View Post
    her onun onaylamadığı mesajın altına merak etmeyin iyi birisi gelicek diyen o.benim ilk uyarışım.ayrıca burda seni rahatsız eden konu ne?
    Kusura bakma ama, istediğini diyebilir bence. Ben de Erdem'in arkasındayım. Erdem'in dediklerine aynen katılıyorum. Siz Galatasaray'ın iyi bir oyuncu alamayacağını düşününce olumsuz düşünce oluyor da, Erdem iyi bir oyuncunun geleceğini düşününce poliyannacılık mı oluyor. Lütfen saçmalamayalım beyler.

Şu gereksiz tartışmayı keser misiniz? Herkes forum kuralları çerçevesinde istediğini yazabilir. Yazılanlardan rahatsız olan varsa şikayet butonunu kullansın...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    2 gün önceye kadar yönetim Alves`i alacak,yönetimin bir bildigi vardir,yönetim alamayacagi oyuncuyla neden ilgilensin diyen birisi vardi sanki burada
    Her ilgilendiğin oyuncuyu alman garanti diye bir şart var da ben mi bilmiyorum. Almaya çalıştık ama alamadık. Olamaz mı yani? Gereksiz sataşmalar yapmayalım arkadaşlar lütfen.

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Her ilgilendiğin oyuncuyu alman garanti diye bir şart var da ben mi bilmiyorum. Almaya çalıştık ama alamadık. Olamaz mı yani? Gereksiz sataşmalar yapmayalım arkadaşlar lütfen.

Alves`in alinamayacagini,alinmasinin imkansiz oldugunu ben belirtmistim,ama arkadas demisti bu laflari,yönetim alamayacagi oyuncuyla neden ingilensin,yönetime güvenin diye.Simdi soruyorum arkadasa ne oldu transfer diye

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Alves alamayacağımız bir oyuncu değilki. Herşeyi bir kenara bırak, hangi kulüp her ilgilendiği oyuncuyu getirebilirki?

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Bi Lincoln geldi diye neler olmuş böyle.Ronaldinho'yu haberi çıksa "yönetim alamayacağı adamla niye uğraşsın" denilecek seviyeye gelmiş

Alves'in gelmeyeceği gol kralı olduktan sonra belliydi.Gelemezdi çünkü Galatasaray onun bonseris bedelini kar-şı-la-ya-maz

22. Default

kone nin bonservisi karsilayan takim afonso nunkini de karsilardi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Niye karşılayamasın ben onu anlamıyorum. Sponsor denen birşey var heralde.

Son Uyarıdır. Konudan sapıp kişisel tartışmalara girenlere UYARI PUANLARI vermeye başlayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar bonservis karıstırmayın koneye 9 verildi ama kendisi gelmedi...Grafite odacok iti adam ayrıca yıpratıcı

Adı sanı duyulmamıs ama harikalar yaramıs bi cok futbolcu var Turkiyeye gelen. Saysak detsn olur. Azıcıkda yönetime guvenın bu saatten sonra yanlış iş yapcak olsalar bu zamana kadar bu kadar sağlam calışmazlardı. Kaliteli taraftarlık yapın birazda !

Her kim gelirse gelisn, sabredin, takıma yararlı olcaksa, bizi daha ileriye götürcekse ne adı ne kariyeri ne maliyeti umurumuzda olmamalı. Önemli olan etiketi değil, sahada futboluyla, dıaşrda ahlakıyla verdikleridir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Adı sanı duyulmamıs ama harikalar yaramıs bi cok futbolcu var Turkiyeye gelen. Saysak detsn olur. Azıcıkda yönetime guvenın bu saatten sonra yanlış iş yapcak olsalar bu zamana kadar bu kadar sağlam calışmazlardı. Kaliteli taraftarlık yapın birazda !

Her kim gelirse gelisn, sabredin, takıma yararlı olcaksa, bizi daha ileriye götürcekse ne adı ne kariyeri ne maliyeti umurumuzda olmamalı. Önemli olan etiketi değil, sahada futboluyla, dıaşrda ahlakıyla verdikleridir.
    sana aynen katılıyorum abi
    I'm back...

28. Default

zaten ribery ornegi var onumuzde maliyeti neydi kalitesi ne

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cococha View Post
    optimistligin de bir olcusu olmali

bunun iyimserlikle bir ilgisi yok..takımın adı Galatasaray..mazisi ortada..büyüklügü ortada..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

bunun iyimserlikle bir ilgisi yok..takımın adı Galatasaray..mazisi ortada..büyüklügü ortada..
    Yönetimin hali de ortada.Geçmişte yaptıkları da ortada.

Sayfa 42 / 134 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Mesaj Yetkileri