2 tarnsfer forwete 3. transfer sağ bek mi sol açık mı?
?
2 tarnsfer forwete 3. transfer sağ bek mi sol açık mı?
?
Adnan Sezgin 2 adam alcaz gibi birşey dedi Ntv'de son anda yakaladım tam duyamadım.
Adnan Sezgin 1 yada 2 tane forvet alacağız dedi.Ntv'de konuştu az önce![]()
Rize maçından sonra takım iyi diyip, transferden vazgeçerlermiş..
Heh iyi o zaman, Adnan Sezgin dediyse alır... (:
Vazgeçme olmaz..
Santrafor bekliyoruz.
Galatasaray 2 yabancı santrafor alır, Ümit Karan yedeğe çekilir bugünkü performansından sonra. Bouzid neden alındı, madem oynamayacak?
Arkadaslar kone gelecek...........
Adnan polat menejeri ile masaya oturmaya gitmiş bu gece.....Dünkü macta Koneyi Galatasaray oynatmamıs çünkü psv ile anlasmısız Menejerine söylemişler oynatmamıslar.. sadece kone bazı sorunlar varmıs.....Kone her an istanbula gelebilir.........
Macta oynatmama istihbaratını serhat ulueren bizzat verdi(Serhat ulueren)saglamdır
Rodop olsa inanmazdım....
Kaynak:Telegol,Cnn türk.....
Kone büyük ihtimal bizim yeni forvet olacak ayrıca dedigim gibi 2 forvet gelecek...
İsteyen inanır isteyen inanmaz....
Emurafu yine başlama benceBakın gelmez demiyorum ama bu kadar kesin ifadeler kullanmanın yanlış olduğunu Saviola ve Morientes olaylarında gördük
![]()
Emurafu sabahki anlaşmazlık için kusura bakma.Sinirliydim..
Kone haberi güzel..
Kone gelse düşünemiyorum gerçekten.. Çatlatırız..![]()
Ben hala inanmıorum bu transfere ama olursa süper inanılmaz bir transfer olur.
kone gelse dünyayı sallarız
Arkadasalr ben kesin demiyorum hem cidd duyumlar var hemde bütün programlar diyor suan Adnan polat menejeri ile masaya oturmusd bu gece...Psv süper macında Galatasaray oynatmamıs onu bunuda(Serhat ulueren söyledi)Saglamdır yani........Ailevi bazı sorunlar kalmıs kone ile ilgili...ayrıca 2 forvet gelebilir..
Konenin istanbula gelmesi an meselesi miş.....
Ben senin kullandığın ifadelerden kesin anlamına çıkarıyorum.Böyle dedin şimdi de'Arkadaşlar Kone gelecek.'Eski söylemlerini gündeme getirmiyorum bile.Kelimelerimizi seçerek kullanırsak daha iyi olur bence
.İnsanlar fazlaca umutlanıyor.Kone İnşAllah Galatasaray'a gelir.Bizde böyle bir yıldızı Türkiye'de izlemekten zevk duyarız.
Abartmayın isterseniz, Ronaldinho'yu almıyorsunuz, alt tarafı Kone. Aldığım duyumlara göre bu transferde ufak pürüzler kalmış, noktalanmak üzere.
Abi Bahri Havadir su an haber gecti...En gec pazartesi Istanbul'a geliyormus...Adnan Polat ile Haldun Ustunel transferi sonlandirmak icin Dusseldorf tan Hollanda'ya geciyormus...Son haber bu sanirim
edit:en gec yarin aksam dedi...hayirli olsu... diyorum gelince n yi de eklerim![]()
Evet arkadaşlar şu an lig tvde bahri havadır maraton programına bağlandı kone yarın akşam galatasaraydaymış.Haldun üstünel ile Adnan Sezgin Eindhoven'a gidiyorlarmış.Ayrıca alfonso alves adaında bi futbolcuyuda alıyomuşuz galiba öyede dedi 34 maç 34 gol o da hayırlı olsun![]()
Bahri Havadır Lig tv de açıkladı.
kone galatasaray da diye..
adnan polat ve haldun üstünel hollandaya geçiyolarmış.
p.tesi akşamına kadar gelecekmiş...
Kone cepte imiş hatta Alvez lede ugrasıuyorlarmıs....
Adnan polat kopardı onu![]()
off Alves ve Kone gelirse düşğnemiyorum bile inanılmaz olur bu ikisi 60 gol atar Türkiye'de.
Imposıble ıs nothıng gusl cevap
![]()
O kadar yildiz da olmasin yahu...Real Madrid aldi Figolari Beckhamlari basarili olamadi....Kone yeter bize
![]()
arkadaslar fox tv acıklıomuş acın foxu
Lig TV’de Bahri Havadır konuşuyor şu an. Yarın Kone geliyormuş. Heerenveenli Alves de ikinci oyuncu olarak alınacakmış.
Fox da son dakika gecti..........FOX TV Acın.......
Bütün kanallar son dakika diyor Galatasarayın yeni transferi suan belli oldu diyorlar..........Resmi haber yakın..
FOX birazdan yazıyor![]()
Kone tamam gibi. (Gazete manşeti sanki)
KOne geliyor...........2.forvet kim..Adnan polat Hollandaya gecmiş.Alvez de gelebilirmiş..