Sayfa 42 / 122 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Aynen doğru söylüyorsun..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Türkiyeden bir oyuncuya maksimum 20 mn dolar verir avrupa takımalrı oda ard olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kanal 24' e göre;.Galatasaray Monaco'nun Arjantin'li savunma oyuncusu Leandro Cufre ile anlaşmış...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Kanal 24' e göre;.Galatasaray Monaco'nun Arjantin'li savunma oyuncusu Leandro Cufre ile anlaşmış...
    Canaydın döneminde öyle hale geldim ki artık formayı giymeden hiç bir şeye inanmıyorum ama inş doğrudur.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bizim yönetim istese Song ile illaki anlasırdı..Sanırım baska sorunlar vardı..Bize stoperden daha çok yönlü bir defans lazım...

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Canaydın döneminde öyle hale geldim ki artık formayı giymeden hiç bir şeye inanmıyorum ama inş doğrudur.
    Aynen ya; Ribery olayı, Felipe olayı, Olimpiyat Stadı'na gitmeler, daha neler neler...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

92-2007 arasıen kötü başkan Canaydındır hocaları getirip al takım sizin yönetip diyip daha sonra başarısız olduğumuzda işte hoca başarısız falan demiştir.Yani birliktelik ruhumuzu kaybettirmiştir..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaslar rahat olun bundan oncekı seneler gıbı hata yapmamak ıcın ınce eleyıp sık dokuyorlar benım adnan polat baskanlıgında kı yonetıme guvenım sonsuz. Hata yapmak ıstemedıklerı ıcın bole gecıkmeler olacaktır en ıyısı bulsunlarda beklerız songu kaybettık bır arkadas baska sorunlar olabılır demıs ama benım bıldıgım tek sorun para cunku cok yuksek ucret ıstıyor song 2 tarafta gerı adım atmadı olan oldu. neyse kardes takıma gıttı sorun yok

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Cufre ile anlaştıysak bu iyi haber. Defans için çok yönlü bir oyuncu. FM'ye göre D/RLC/WBRL oynuyormuş.
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Arda Turan'ın menajeri Ahemt Bulut,Arda'nın önümüzdeki sezon İtalya'da oynayacağını söyledi.

channel4.com

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default Arda transferinde son durum

Günlerdir ismi İtalyan devleriyle anılan Arda Turan'la ilgili transfer haberlerine menajeri Ahmet Bulut noktayı koydu ve 'Arda gelecek sezon İtalya'da oynayacak' dedi.

Türk Milli Takımı'nın EURO 2008'de parlayan yıldızı Arda Turan için İtalyan devlerinin kuyruk oluşturduğu biliniyordu.

Genç yıldızın menajeri Ahmet Bulut ismi özellikle Milan ve Juventus'la anılan Arda'nın kaderinin önümüzdeki hafta netleşeceğini belirtti. Sportal.it'e verdiği demeçte şunları söyledi: “Avrupa Şampiyonası'nın sona ermesiyle beraber herşey resmi olacak. Benimle temas kuran bir çok kulüp var. Ama Arda'nın fiyat etiketi biraz yüksek ve kendisi en iyisine gitmek istiyor. Her ne olursa olsun Arda İtalya'da büyük bir kulüpte oynayacak. Juventus ve Milan'dan çok ciddi teklifler var pazartesi görüşmelere başlayacağız. Tekrar söylemek istiyorum; Arda gelecek sezon İtalya'da oynayacak.”

goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ardayı sadece bu 2 sene içinde satabiliriz zaten de Dünya Kupası'nı beklesek müthiş olur bence acele etmeyelim..Lincoln'de paşa paşa dönecek.Adam gibi futbolunu oynarsa da takımda oynayacak..Naz yapıyor heralde kendi çapında ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kamuoyuna Duyuru

Profesyonel futbol takımı oyuncularımızdan Ismael Bouzid ile olan sozleşmemiz karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur

Galatasaray Futbol AŞ.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ahmet Bulut'un demesi ile birsey olmuyor...Nedense hep ortalıgı karıstırıyor

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

İtalya sert futbolcuların yeri Arda'yı ezerler orda

Bu Ahmet Bulut denilen kisi ne adi birisi yahu Bizden Okani,Emreyi kopardi gözü doymadi,simdi Ardayi koparmaya calisiyo.Yönetim bisey yapmali,bu adam elini ayagini ceksin Ardadan yahu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İshiaku Yola Çıktı!

Duisburg'un golcüsü İshiaku'nun işini bitiren Galatasaray, Nijeryalı futbolcuyu imzaya çağırdı.
    26.6.2008

İlk FANATİK duyurdu

İşte, Galatasaray’ın yeni golcüsü: Manasseh İshiaku... Sarı-Kırmızılılar’ın, Almanya’nın Duisburg takımında forma giyen Nijeryalı futbolcuyla her konuda anlaşma sağladığı, kulübüyle de el sıkıştığı öğrenildi. Cim Bom’un, bu transfer için Duisburg’a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği de, gelen haberler arasında. ‘Bufalo’ lakabıyla tanınan ve Aslan’ın transfer listesinde olduğunu ilk kez FANATİK’in açıkladığı İshiaku, sözleş-me imzalaması için İstanbul’a çağrıldı.

Amokachi’yi andırıyor

İshiaku, oyun tarzıyla, Türk futbol seyircisinin hiç de yabancı olmadığı bir vatandaşını andırıyor, o da Daniel Amokachi’nin ta kendisi. Dar alanda fizik üstünlüğünü iyi kullanan 1.83 boyunda, 82 kilo ağırlığındaki golcü, boş alan bulduğunda attığı deparlar ve süratiyle, rakip savunmaların korkulu rüyası. Nijeryalı yıldız, geçtiğimiz sezon Bundesliga’da sahne aldığı 25 maçta 10 gol kaydetse de, Duisburg’un ligden düşmesine engel olamamıştı.

İSHİAKU KİMDİR?

Ülkesi: Nijerya
    Mevkii: Santrfor
    Yaşı: 25
    Boyu: 1.83
    Kilosu: 82
    Lakabı: Bufalo
    Kulübü: Duisburg (25 maç, 10 gol)
    Önceki kulüpleri:
    Brugge (53 maç, 12 gol), Louvieroise (74 maç, 18 gol), Roeselare (34 maç, 4 gol)

Kaynak:Fanatik(M.Ali.SABUNCU)
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

İshiaku nokta bir transfer olur Galatasarayimiz acisindan,cok kaliteli bir futbolcu.
    Özellikleri ortada zaten,tribünlerin de sevgilisi olur,fenomen olur (=

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Yıldız futbolcu kariyerli oyuncu dedikleri ishiaku muydu? iyi oyuncudur belki lafım yok hiç izlemedim ama zaten normal ayarda santraforumuz var.bize daha fazlası lazım bence

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ishaku için 2 milyon euro bonservis bedeliyle anlaşılmış Duisburg'la

http://www.reviersport.de/55319---ms...-transfer.html

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha iyi bir forvetle anlaşsak daha iyi olurdu aslında ya..Nonda gibi hayvan gibi adam geldi yine

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

formasını terletsin güzel güzel oynasında kariyerini yemişim

Kesin mi transfer...

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Kesin mi transfer...
    Değil. Alacağımızı da sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arda hiçbir yere gitmeyecek. Ama 2 sene sonra yani 2010 da İngiltereye gider. Kendisi açıklamıştı GS TV de "Kim Ada da oynamak istemezki" demişti bende italya yerine ingiltereye gider
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İshiaku'yu büyük ihtimalle aldık arkadaşlar kaliteli bir golcü bence Duisburg gibi bir takımla 10 gol atmış arkadan onu besleyecek orta sahalar daha kaliteli olursa çok daha fazla gol atar.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Bu menajerler hakkaten para dışında hiçbir şeyi düşünmüyorlar. Bizde de Bayram Tutumlu belası var, Aurelio'yu götüreceğim diyip duruyor, sizde de Ahmet Bulut şimdi aynı şeyi yapıyor. Şu menajerlerden oyuncuların kurtulması lazım. Ben böyle şey görmedim dünyada, yabancı menajer bulsunlar kendilerine olmadı, bizim Türk menajerlerin her şeyleri para. Menajerlere güven kalmamış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla ahmet bulut denilen sahıs istedigi kadar yırtınsın 2012 ye kadar sözlesmeli oyuncumuz Arda. Kulüp istemediği sürece - ki kulüp istemezse Arda "Ben gidecegim" demez- Arda Galatasaray'ın oyuncusu olarak kalacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

Bayram Tutumlu-Ahmet Bulut gibi menajerler bitiriyor oyuncularımızı zaten.. Hasan Şaşın menajeri kimdiyse ve nasıl tonlarca para isteyip transferini çıkmaza soktuysa bunlarda aynı.. düşündükleri sadece cepleri.. arda en azından önümüzdeki sezonda da GS de kalmalı.. iyi para veriyorlar vermesine ama onun yerini dolduracak oyuncuyuda bulmak çok zor.. bu sene aydın izlenip ona göre arda sene sonu satılabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

Ishaku için görmeden konuşmamak lazım ama kimseyi heyecanlandırmayacağı kesin

Sayfa 42 / 122 İlkİlk ... 3240414243445292 ... SonSon

Mesaj Yetkileri