Trabzon olur da Liverpool'u geçerse bu Jaja'nın sayesinde olur zaten.
Trabzon olur da Liverpool'u geçerse bu Jaja'nın sayesinde olur zaten.
Valla 4.2 ye alinip bize 12 getircekse yolu acik olsun derizisterse 40 gol atsin bu sene.
Her iki takimda esit sansli :P
Top yuvarlak maç 90 dakika![]()
İsmail Özeren Bugsaşspor'a gönderilmiş. Şu Karadenizspor'a gönderdiğimiz adamlardan bir tanesi a takıma alınmadı.
Serkan'ın sözleşmesi uzatıldı
18 Ağustos 2010 19:08 | NTV Spor ve Ajanslar
Trabzonspor Serkan Balcı'nın sözleşmesini 2 yıl uzattı.
![]()
Trabzonspor'un, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Serkan Balcı'nın sözleşmesini 2 yıl daha uzattığı bildirildi.
Serkan, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Trabzonspor ile 2 yıllık daha sözleşme imzalamasının kendisi için mutluluk verici olduğunu belirterek, ''Yönetim kurulumuzla yaptığım görüşmelerin ardından sözleşmemi uzattık. Ekonomik konuları hiç gündeme getirmeden transferi neticelendirdik'' dedi.
Yönetim kuruluna kendisine gösterdiği yakınlık nedeniyle teşekkür etiğini belirten Serkan, Trabzonspor'da kaldığı için mutlu ve huzurlu olduğunukaydetti.
Darısı Selçuk ve Ceyhun'un başına..
trabzonspor - fenerbahçe maçından sonra selçuk ve ceyhun ile sözleşme uzatılacakmış.
(/s)
Murat Tosun Konyaspor' a kiralandı
Profesyonel oyuncularımızdan Murat Tosun sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralandı.
trabzonspor.com
Murat Tosun'a Tos7 filan diyordu Şenol Güneş, çok umutluydu filan ama neden böyle oldu sonu anlayamadım.. Saman alevi olayı sanırım![]()
Trabzonspor transfer döneminde oldukça iyi hamleler yaptı bence. Song'un yerine Glowacki'yi aldılar, orta sahaya çok bir alternatif aldılar Barış Ataş'tan bahsediyorum. Jaja'nın ise en iyi transferleri olduğunu,Trabzonspor'a ilaç olacağını düşünüyorum.
Stoke City'nin Hrvoje Cale ile ilgilendiği haberi var Daily Mail'de.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yerine Malik Fatihi alsak cok guzel olur, ama tabi iyi bi teklif gelirmi Cale icin orasini bilmem
Cale şuanki ilk 11'de satılabilecek tek oyuncu.. Gerçi satılırsa bu saatten sonra yerine birini bulmamız çok zor.
http://www.ntvspor.net/haber/spor-to...-fransiz-talip
Toulouse Umut için 3 Milyon Euro önermiş.
Bi zahmet baska oyuncu arasinlar![]()
Trabzonspor yönetimi Fransız kulübü ile kesin olarak anlaşmaya vardı
Fransız kulübü Toulouse’nin talip olduğu Umut Bulut için Fransız kulübünün yetkilileri bu gün Trabzon’a geldi. Bir hafta önce Umut transferi için Trabzonspor’un kapısını çalan Fransız kulübü bügünde pazarlık masasına oturmaları için kulüp menejerlerini Trabzon’a yolladı Kulüp menejerleri bu gün Trabzonsporlu yöneticilerle pazarlık masasına otururken taraflar . 3,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı
GÜNEŞ SICAK BAKMIYOR
İki Kulüp arasında bu gün yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken başkan Sadri Şener bu futbolcu konusunda son kararı teknik direktör Şenol Güneş’e bıraktı.Güneş’inde onay vermesi halinde Umut Fransa’nın yolunu tutacak.
Ancak Güneş’in tavrının Umut’un Trabzonspor’da kalmasından yana olduğu öğrenildi. Umut transferinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu
haber61.net
Sene başında gelseydi bu teklif direk satılmasını isterdim ama şuanda satılmamalı.. Ama eğer 5 falan verirlerse satılabilir. Yerinede Fatih Tekke'yi alırız.![]()
Umut Trabzonspor'la güzel, Trabzon Umut'la. Takımın karakterine bu kadar uygun oyuncuyu bırakmaz Şenol Güneş. İsterseler Burak'ı verin 3.5milyon riyale![]()
Umut gibi adama 3,5 veriyorlarsa Trabzon hemen versin..
Umut aslında Teo ile iyi ikili olur. Umut getirecek Teo atacak ama Umut olmadık yerde bile kendisi atmaya çalışıyor. Oyunu okuma ve pas verme konusunda kendisine yaptığı hataları video şeklinde izletirlerse Umut asist kralı olabilir. Fenerbahçe maçında bu pasları veremedi diye 1-2 net gol pozisyonu başlamadan bitti.
Tabi bugüne kadar bunu düzeltemedilerse bundan sonra zor. Bu paraya satmaları çok yerinde olur.
Yattara-Teo-Alanzinho yetenekli ama yumuşak oyuncular yani Umut çok önemli Trabzon açısından rakip savunmaları çok aşırı yıpratabilen bi oyuncu,tamam yetersiz özellikleri var örneğin mental olarak hala eksik olması ve bitiriciliği ama günümüz futbolunda dinamizm en önemli etken bence bu yüzden uzun lig maratonunda Umut'a çok ihtiyacı olacaktır Trabzonspor'un.Bu yüzden miktarı okumadım ama çok uçuk bi teklif gelmemişse Umut'u göndermeyecektir Şenol Hoca.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
TS jajayı aldığı parayı çıkarır ama bence kalmalı.
Umut, Şenol Güneş tarafından kadro dışı bırakıldı.
Umut için en iyisi oLacaktır. Fransada Lige 3 te 3 yaparak başLamış ve Gignac gibi bir goLcüsünü kaybetmiş bir takımda oynaması hem miLLi takım hemde kendi kariyeri açısından çok doğru bir karar oLacaktır. Umarım bu transfer gerçekLeşir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...