Esat Dergi'nin durumu özetleyen çok çok güzel bir yazısı var, uzun o yüzden kopyalamak istemiyorum:
Tıklayın
Esat Dergi'nin durumu özetleyen çok çok güzel bir yazısı var, uzun o yüzden kopyalamak istemiyorum:
Tıklayın
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Çok güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş herkesin okuması gerekir.
Vay beeeeeeee.Sen önce biz sana hertürlü kolaylığı sağlayacağız de.Yıllarca sana emek veren kaptanlığını yapan futbolcunun isteğini hiçe say.Ki bu adam geçen sene en verimli döneminde sözleşme imzaladı Kayseri para kazansın diye.Para için,inat uğruna dalavereler yarat.Buda mükemmel bir duruş olsun...
Ragıp takımdan gönderildikten sonra söylemişti zaten.Hurmacı Bülent Bölükbaş'ını yedi.G.Ünal'ı yedi.Sıranın bana geleceğini biliyordum,sıra M.Topuz'da,bunu yazın bir kenara demişti.Kayseri'de işler Hurmacı'nın etrafında dönüyor,tek lafıyla kaptanlarını(beni) takımdan kestiler demişti.Haklıymış demek ki...
Bravo Hurmacı mükemmel duruş gerçekten.Örnek oldun diğer yöneticilere...
Topuz'un demecine güveniyor bazı Beşiktaşlı arkadaşlar da acaba hiç soruyorlar mı bu adam madem doğuştan Beşiktaşlı neden Fenerbahçe ile 10 gün boyunca görüşmüş? Ben kesinlikle bu demeçlere inanmıyorum, çünkü inanmamam için onlarca mantıklı sebep var. O verilen demeçler Fenerbahçe aradan çekilsin diye yöneticilerin tavsiyeleri, Topuz'un hür iradesiyle vermiş olduğu demeçler değil.
Mehmet Topuz Fenerbahçe resmi açıklamayı yaptıktan sonra açıklama yaptı mı? Şu anda çıkıp hekese ne olacağını söyleyecek kişi o. Ama yanında Beşiktaşlı yöneticiler var sanırım. Zaten dün yaptığı açıklamanın da Beşiktaş tarafından yaptırıldığını düşünüyorum ben de Fenerbahçe aradan çekilsin diye ama Fenerbahçe de çekilmiyor.
Yine Yıldırım Demirören ezik falan diyerek Fenerbahçe'nin çekilmesini istiyor aradan ama sanmıyorum kolay kolay Fenerbahçe'nin geri adım atacağını.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin şuan en büyük avantajı, Kayserispor'luları ikna etmesi. Fenerbahçe Fifa Kuralları ile ilerlerdi ve önce kulübü ile anlaşdı. Bu saatten sonra ön protokol imzalandıysa Fenerbahçe, Mehmet'in kulübü ile işi bitirdi. Sırada Mehmet Topuz var, bir iki gün içinde oda ikna edilir. Fenerbahçe forması giydirilir... Yaptığı açıklamalarlada bir gram ilgilenmiyorum. Bu takım, Tümer'i, Emre'yi aldı... Bu takımdam kimler başka takımlara gitti...
Fenerbahçe bu son Demirören'in açıklamasından sonra hayatta geri adım atmaz.
Yusuf'u Trabzonspor'un elinden etik olmayarak son anda alan Beşiktaş, Topuz'u alamayacak. Fenerbahçe son yılların en iyi misillemesini yaptı bana göre, transfer dersi verdi adeta, helal olsun başkana.
Esat Dergi güzelce acıklamıs durumu
Mehmet Topuzun bonservisi 15 mn € Demirören gelsin alsın![]()
Benim anlamadığım olay, Fenerbahçe, Siirt Jetpa Spor Kulübü gibi birşey mi oldu. O dönemde Sergen'i almışlardı fakat diğer kulüplerde oynatmışlardı. Sergen'i kağıt üstünde almışlardı.
Kayserispor ile anlaşarak futbolcunun haklarını satın alma diye birşey olabilir mi? Fenerbahçe menajerlik şirketi mi?
Bunların olduğuna inanmak istemiyorum açıkçası. Herhalde Mehmet Topuz'la da anlaşmışlardır. Yoksa bir futbolcuyu transfer etmek demek önce kulübüyle, sonra da futbolcuyla anlaşılması demektir. "Mehmet Topuz Fenerbahçe'de" demek ayrı "Mehmet Topuz'un hakları fenerbahçe'de" demek ayrı bence.
Futbolcuyla anlaşmamışlarsa bu iş fifaya gider kesin. çünkü kulüpler futbolcuları mal gibi pazarlar bu yöntemle.
"50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"
Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.
Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.
TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK
Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.
KaynakHA
Helal Topuz!!!Hadi alın bu adamı...
Zaten, Türkiye'de futbolcular mal gibi görülüyor ama; şu bi gerçek, Fifa'nın istediği; önce kulüpler almak istediği oyuncunun, kulübü ile anlaşacak ve ardından oyuncu ile anlaşacak. Fenerbahçe'de önce Kayserispor'u ikna etti, büyük ihtimallede Mehmet Topuz'da ikna edildi hem resmi sitede hem FB TV'de bu belirtildi.
Mehmet kendini harcıyor gibi...
Kurallar açık bu olay epey uzar.
Aydın abi belki de Fenerbahçe yönetimi bir duruş sergilemek adına bu açıklamayı yaptı. Transferde etik davranmanın, usulün nasıl olması gerektiği hakkında bir duruş. Gs ve Fb en son ne zaman karşı karşıya geldi hatırlamıyorum bile. Ama bjk maşallah.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Last edited by anilton : 06.Haziran.2009 at 03:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ntvspor'abakın derim
Topuz Fenerbahceye gitti diyorlar..Beşiktas forması ile pozlar veriyor..Gelde şimdi bu adamı alın..Fenerbahceli yöneticilerin yerinde olsam direk vazgeçerim.Galatasaraylı oldugum halde söylüyorum.Kimse Fenerbahceden büyük degildir..
Bu adam yakında Gsli yöneticilerle yemek yiyip Trabzonspor'a gidecek ve 3 büyükler dumur olacak.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Adam bundan aylar önce ben çocuklumdan beri kayserisporluyum hiç 4 büyüklerden birini tutmadım. Burdan gitsem yine kayseriliyim derim. dememiş miydi? demişti.
tatil yaramış, topuz baya bir göbek yapmış.
Aslında demirörene haber verelim. Bizim elimizde bir Mehmet Topuz daha var. Onu verelim yerine
meddah![]()
Skandal...
Benim düşüncem, transferler kız isteme usulü ile yapılması gerek. Nasıl mı? Önce gidersin ailesinden kızı istersin. Ailesi'nin de verdiği yanıt şudur: Gençler aralarında anlaştıysa, bize laf söylemek düşmez. Futbolcular'da böyle alınması gerekir. Bir futbolcuyu 10 takım ister, bir takım alır. Bütün kurallara ve etknik çerçevelere uygun olarak yapılsaydı transferler bunların hiçbiri yaşanmazdı.
Kimse birşey demessin, Beşiktaş bunu hep yapıyor, Yusuf'u böyle aldılar, Fenerbahçe'nin elinde ki oyuncuyu aldılar ama; Aziz Yıldırım yılmadı ve Kayserispor'u ikna etti.
Beşiktaş ve Fenerbahçe sayfalarında bambaşka görüşler var. Her iki tarafta birbirini suçluyor
Ama bir fenerli olarak yazmıyorum. FİFA böyle diyor...
Yaz ayındayız, hava 30 derece... Bu fotoğraf herhalde Avustralya'da çekildi (orada kış). Uzun kollu giydirmişler. Eğer fotoğraf koyucaz deselerdi, çok iyi bir fotoğraf makinesi ile çekilirdi bu fotoğraf. Bunların hepsi sahtedir...