Sayfa 42 / 68 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1,231 ile 1,260 arası toplam 2020 sonuç

Konu: Bursaspor Transfer Haberleri | Stoch ve Hosogai

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Robert Greenin ingilterede çok eleştirilen bir kaleci diye biliyorum ben daha iyi bir isimle anlaşılabilirdi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İngiltere Milli Takımı'nın en sorunlu bölgesi neresi diye sorsak birçok kişiye çoğunluğu kaleci der. Biz gidip bütün ülkenin makaraya bağladığı adamı transfer etmeye kalkıyoruz, olacak iş değil.

Green konsantre olursa iyi bir kaleci ama ipin ucunu kaçırırsa tutmak imkansızlaşıyor. Ne diyelim imzayı atana kadar bekleyelim bakalım.

Carson'ın da alternatif olarak adı geçiyor. Birinden biri gelecek ama kim?
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Scott Carson'da sona doğru

11 Haziran 2011 16:44 | NTV Spor ve Ajanslar
    Bursaspor, sözleşmesi yenilenmeyen Ivankov'un yerine West Bromwich'in kalecisi Scott Carson ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İngiliz kaleci önümüzdeki sezon büyük ölçüde yeşil beyazlı formayı giyecek.

DEVRİM ÇETİN - Bursaspor, sözleşmesi yenilenmeyen Ivankov'un yerine West Bromwich'in kalecisi Scott Carson ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İngiliz kaleci önümüzdeki sezon büyük ölçüde yeşil beyazlı formayı giyecek.
    Scott Carson konusunda takımı West Bromwich ile büyük ölçüde anlaşmaya varan Bursaspor, kalecisini bu hafta için Türkiye'ye getirmeyi planlıyor.
    Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı ile transfer komitesinde yer alan Erkan Kamat'ın Scott Carson ile görüştüğü, Ertuğrul Sağlam'ın da bu transfere çok sıcak baktığı öğrenildi.
    WHITTAKER İÇİN SON GÖRÜŞME
    Öte yandan İskoç oyuncu Steven Whittaker için Glasgow Rangers ile görüşmelerini sürdüren Bursaspor, başarılı defans oyuncusunun yüksek bonservis bedeli nedeniyle bu transferi henüz netliğe kavuşturamadı.
    Hafta başında Türkiye'ye gelecek olan Glasgow Rangers yöneticileri ile masaya oturacak Bursasporlu yöneticiler, İskoç oyuncu için son teklifini yapacak.
    Defans ve kaleci arayışlarını Ada'da sürdüren yeşil-beyazlılar, Fransa'dan da almayı planladığı 2 orta saha oyuncusu ile yabancı oyuncu transferine son noktayı koymayı planlıyor.

Scott Carson çok iyi kaleci. İnşallah ligimize gelir. Pepe Reina ile birlikte gelmişti Liverpoola'a diye hatırlıyorum. Reina çok iyi olunca o pek forma giyemedi ve sağa sola kiralandı. En son WBA'yı bulmuş demek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İngiltere'den kaleci almak mı ???

Bana pek mantıklı gelmiyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

scott carson, green'den daha iyi.
    (/s)

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    scott carson, green'den daha iyi.
    Kesinlikle oyle.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Önder Bursaspor'a yakın

Kayserispor'dan bedelsiz olarak ayrılan Önder Turacı'ya Süper Lig takımlarından teklif yağarken, tecrübeli oyuncu, Bursaspor'da oynamak istediğini ifade etti. Mersin, Samsun ve G.Birliği'nin kendisinden haber beklediğini açıklayan Önder, "Ancak Bursaspor'a daha sıcak bakıyorum. Bu takımda başarılı olabileceğimi düşünüyorum. Ertuğrul hocayla yapacağım görüşme sonrası transfer netlik kazanır" dedi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bursaspor kalesine yeni bir iddia

12 Haziran 2011 Pazar, 18:16 tarihinde Transfer Market tarafından eklendi

Kaleci arayışlarını sürdüren Bursaspor'un, Portekiz ekibi Vitoria Setubal'ın başarılı file bekçisi, bir ara Galatasaray'ın da gündemine gelen BrezilyalıDiego Costa Silva ile yakından ilgilendiği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, West Bromwich'in kalecisi Scott Carson ile West HamUnited'ın file bekçisi Robert Green McGregor ile yapılan görüşmelerde ilerleme sağlayamayan yeşil-beyazlı kulüp, rotayı Portekiz'e çevirdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da alınması yönünde rapor verdiği Diego CostaSilva ile Türkiye'deki yetkili menajerler Efgan Erciyas ve Rıdvan Özkan aracılığıyla görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Efgan Erciyas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diego Costa Silva ile ilgili görüşme yaptıkları Bursaspor yönetiminin yarına kadar süre istediğini belirterek, ''Diego Costa Silva ile daha önce de Galatasaray ilgilenmişti. Çok iyi bir kaleci. Bursaspor ile görüşmelerimiz olumlu sonuçlandı. Yarın bir sonuca ulaşacağımızı düşünüyorum'' dedi.

Bursaspor Turgay ve Volkan ile sözleşme yenileyecek

12 Haziran 2011 Pazar, 18:18 tarihinde Transfer Market tarafından eklendi

İç transferde İbrahim Öztürk, Kirita ve kaleci Yavuz Özkan ile sözleşme uzatan Bursaspor, takımda kalan diğer futbolcularla sözleşme yenilemelerini sürdüreceği öğrenildi.

Dış transferde hareketli günler yaşayan Bursaspor, iç transferde de İbrahim Öztürk, Kirita ve kaleci Yavuz Özkan ile nikah tazeledi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın önümüzdeki sezon da birlikte çalışmak istediği futbolcularla sözleşme yenileyen yeşil beyazlı ekipte, bir kaç futbolcunun daha sözleşmesinin uzatılacağı öğrenildi. Takımdan gönderilen futbolcular dışında, Arjantinli futbolcu İnsua ile sorunu çözüp takımdan göndermeyi düşünen Bursaspor'da, Trabzon'un ısrarla kadrosuna katmak istediği Turgay ile, transfer döneminin gözde ismi Volkan Şen'in sözleşme yenileyeceği öğrenildi.

SIRA TURGAY'DA

Sağlam’ın, Trabzonspor’un ısrarla istediği Turgay Bahadır ile sözleşme yenilenmesini istediği belirtildi. Mukavelesi 2012’de bitecek olmasına rağmen geçen sezon fazla forma şansı bulamadığı için gelen teklifler nedeniyle aklı karışan Turgay için teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın devreye girdiği öğrenildi. Çeşme’de tatilde olan Turgay Bahadır’ın da sözleşmesinin 2014 yılına uzatılması bekleniyor.

VOLKAN İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan takımın yıldız futbolcusu Volkan Şen ile mukavele yenilemek için görüşmelerin devam ettiği öğrenildi. Takıma önemli katkıda bulunanyıldız futbolcunun menajeri olan Engin Kırkpınar ile bir araya gelen yeşil beyazlı yönetimin, ufak pürüzlerin halledilmesi halinde Volkan'ın da sözleşmesini yenileceği belirtildi.

YAVUZ ÖZKAN: "REKABET OLACAK"

Bursaspor ile mukavelesini yenileyen genç kaleci Yavuz Özkan, sezon başından bu yana kulüple görüştüklerini ancak bunu sözleşmeye dökmediklerini ifade etti. Ligde İvankov'un sakatlığının ardından oynadığı 5 maçın kendisi için avantaj olduğunu belirten Yavuz, "Oynadığım 5 maç da benim için avantaj oldu. Hocam da memnun olduğunu söyledi. Ben Bursaspor'da oynamaktan ve gönül vermekten mutluyum. Taraftarı ve şehri seviyorum. Burası bana huzur veriyor. Gitmeyi hiç düşünmedim. Karşılıklı anlaşınca herşey güzel oldu" dedi.

Yeşil beyazlı taraftarlara da teşekkür eden genç file bekçisi, "Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bana destek oldular. İnanıyorum ki onların güvenini boşa çıkarmadım. Ligi en iyi şekilde alnımızın teriyle bitirdik. Önümüzdeki sezon için de mutlaka iyi bir kaleci alınacak. Avrupa ligine gideceğiz. Tabi ki rekabet olacak ve bu güzel. Bu rekabetin içinde, inanıyorum ben de sonuna kadar var olacağım. Geçen seneki gücümden iki kat daha fazla güçlü olacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bobo, Bursaspor'a yakın
    Bursaspor, Beşiktaş ile anlaşma sağlayamayan ancak Türkiye'den de ayrılmak istemeyen Bobo ile görüşmelerini sürdürüyor.

Gelecek sezon Avrupa Ligi`nde mücadele edecek olan Bursasporda transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni sezona, yeni bir kadroyla daha güçlü hazırlanmayı hedefleyen yeşil beyazlı ekipte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda, Beşiktaş ile sözleşmesini yenilemeyen Brezilyalı futbolcu Bobo ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun istediği yıllık 2.5 milyon Euro'nun verilmesi durumunda imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

N'GUEMO'DAN CEVAP BEKLENİYOR

Transferde halen somut adım atamayan ancak çalışmalarını da aralıksız sürdüren Bursaspor’da yeşil beyazlı yöneticiler, Fransa'nın başkenti Paris’e geçti. Nancy takımında forma giyen Landry N’Guemo’ya teklif götürdüklerini doğrulayan yönetim, Kamerunlu futbolcunun menajerinden ve kulübünden gelecek cevabı beklediklerini belirtti. Bursaspor'un transfer listesinde bulunan orta saha oyuncusu Landry N'Guemo'ya 3 takımın talip olduğu öğrenildi. 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncuya İspanya'dan Real Betis, Almanya'dan Köln ve Yunanistan'dan Panathinaikos takımlarının talip olduğu ifade edildi. İskoç futbolcu Steven Whittaker için Bursaspor'un son teklifi sunduğu ve Rangers kulübünden cevap beklendiği öğrenildi.

TUNAY ACAR'A TEKLİF

Bir taraftan yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Bursaspor, bir taraftan da daha önce belirlediği gurbetçi oyuncuları kadroya katmayı planlıyor. Daha önce Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım’ın kardeşi orta saha oyuncusu Cemal Kaldırım’ı kadroya katan yeşil beyazlı yönetim, bu kez de Alman SV Darmstadt 98'de oynayan genç oyuncu Tunay Acar'a talip oldu. Sağlam’ın Tunay’ı İskoç sağ bek Whittaker’in alternatifi olarak düşündüğü belirtildi. Tunay Acar, Türkiye Milli Takımı’nın çeşitli kademelerinde de forma şansı buldu.

BURSASPOR OZAN İÇİN 4 MİLYON EURO'YA 'OLMAZ' DEDİ

Bu arada Trabzonspor'un, Ozan için 2 milyon 500 bin Euro, Turgay'a da 1 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti önerdiği, Başkan İbrahim Yazıcı’nın bu teklifi reddettiği öğrenildi. Trabzonspor kulübü adına bu görüşmeleri Asbaşkan Nevzat Şakar ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın akrabası olan başkan yardımcısı Necmettin Aytekin yürütürken, Başkan İbrahim Yazıcı’nın bu rakamı duyar duymaz ret cevabı verdiği ileri sürüldü. İki kulüp arasında yapılan bir sonraki randevuda da yine aynı rakamı öneren Trabzonspor yönetiminin Tayfun Cora’yı da verebileceğini ilettiği bildirildi.

DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

N’Guemo Timsah oldu!
    Bursaspor, Kamerunlu N’Guemo ile anlaşmaya vardı...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

N'guemo'nun menajeri de doğruladı

Kesenin ağzını açan yeşil beyazlı yönetim, 600 bin Euro veren Real Betis’ten daha iyi bir teklif yaparak solak maestro ile senelik 900 bin Euro’dan 2+1 yıllığına anlaştı.

Bu sezon 3 kulvarda başarıyla mücadele edebilecek bir kadro oluşturmak için transferde yoğun mesai harcayan Bursaspor, ilk golünü attı. İngiltere ile Fransa arasında mekik dokuyan yeşil beyazlı yönetim, “Carson’u mu, Whittaker’ı mı alacak” derken ilk transferini Fransa Ligi’nden gerçekleştirdi. Paris’te bulunan Transfer Komitesi Üyesi Erkan Kamat, Fransız ekibi AS Nancy ile sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guemo ile söz kesti.

En iyi teklif Timsah’tan

Ertuğrul Sağlam’ın, “Orta sahamıza büyük dinamizm katar” dediği N’Guemo için şartları zorlayan yeşil beyazlı yönetim, bonservis ücreti ödenmeyecek olan futbolcuya yıllık alacağı ücret için kesenin ağzını açtı. İspanya Ligi’nde oynamak isteyen N’Guemo’ya Real Betis Kulübü yıllık 600 bin Euro önerdi. Kesenin ağzını açan Bursaspor ise, İspanya Ligi’ni aklından çıkarması için N’Guemo’ya reddedemeyeceği bir teklif sundu: 900 bin Euro. Sonuçta, Kamerunlu oyuncunun menajeriyle 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varıldı.

Menajeri de doğruladı

Kamerunlu futbolcunun menajeri Bruno Satin de transferi doğruladı. N’Guemo’ya birçok kulüpten teklif yağmuru olduğunu söyleyen Satin, karar vermekte zorlandıklarını belirterek, “Açıkçası N’Guemo, İspanya Ligi’nde oynamak istiyordu. Ama Real Betis’in sunduğu teklif çok düşüktü. Şu an istediği ücreti bir tek Bursaspor karşılıyor. Bursaspor’un UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacak olması nedeniyle de N’Guemo tercihini Türk takımından yana kullanacak” dedi.

N’GUEMO KİMDİR?

1985 doğumlu Kamerunlu orta saha oyuncusu Landry N’Guemo, 6 yıldır Fransa Ligi’nde forma giyiyor. Oyunun iki yönünü de başarıyla oynayabilen N’Guemo, 2009-2010 sezonunda Nancy tarafından İskoç Celtic’te kirandı. Bu sezon Nancy ile Fransa Ligi’nde 37 maça çıkan 26 yaşındaki futbolcu 2 gol kaydetti. Bonservisi elinde olan N’Guemo’nun piyasa değeri ise 4 milyon Euro civarında.

FM PROFİLİ
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Almanya güneybatı üst ligi takımlarından SG Bad Breisig'in 19 yaşındaki orta saha
    oyuncusu Cemal Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman, "Cemal genç ve yetenekli bir oyuncu inşallah kısa zamanda takıma adapte olur ve takıma katkı sağlar" dedi.

Cemal ise Bursaspor'a transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

NOT: kayserisporlu hasan ali kaldırımın kardeşidir.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

FM profiline göre birşey yok artık..
    Arjantinden gelen İnsua'nında profili dehşetti..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha önceden adını duymadığım için, en azından bir fikir verir diye koydum, koymasamıydım ?
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yok senlik bir durum değil kardeşim..
    Sadece FM profilleri iyi olduğu gibi topçular iyi çıkmıyor artık diyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Ama genede bir fikir veriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

ilk haberde 24 demiş yaşını

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

FM 2011 profili bu

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Almanya güneybatı üst ligi takımlarından SG Bad Breisig'in 19 yaşındaki orta saha
    oyuncusu Cemal Kaldırım ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman, "Cemal genç ve yetenekli bir oyuncu inşallah kısa zamanda takıma adapte olur ve takıma katkı sağlar" dedi.

Cemal ise Bursaspor'a transferinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

NOT: kayserisporlu hasan ali kaldırımın kardeşidir.
    Bu çocuk hiç 19 yaşında göstermiyor Bir de Alamanyalarda büyümüş

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Kaleci olarak Edel Apoula ile görüşülüyormuş. Ntvspor'a göre hatta prensip anlaşmasına varılmış.
    Bizim tribün liderimiz Ermeni diye ırkçılık yapanların Ermeni kaleci düşünmeside ilginç geldi.

Ermeni değil o kaleci Kamerunlu...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Apoulanın ismi birkaç ay öncede kayserisporlada geçiyodu ama sanırım biraz problemli bir kaleciymiş vazgeçildi

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Bedrican Bursaspor'da

15 Haziran 2011 16:25 | NTVSpor.net
    Bursaspor, Adıyamanspor'un sol kanat oyuncusu Bedrican Özdoğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Bursaspor, Adıyamanspor'dan Bedrican Özdoğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
    Bir çok amatör takım formasını giydikten sonra 2010 yılının başında Adıyamanspor tarafından keşfedilen ve profesyonel sözleşme yapılan 23 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Adıyamanspor'da 24 maçta forma giydi ve rakip filelere 4 gol attı.
    Orta sahanın solunda oynayan Bedrican, daha önce anlaşmaya vardığı yeşil-beyazlı takımla bugün 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ermenistan milli takımında oynuyor. Bir de bu yaş küçültme skandalında ismi çıkmıştı Edel'in yaşı büyük çıkmıştı galiba.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ChristianV View Post
    Apoula Ermenistan Milli Takımının kalecisi...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by ChristianV View Post
    Basbaya Ermeni . ) Hatta borçlarının fazlalılığı yüzünden yaşını küçültüp futbola başlamış. İlginç birisi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Scott Carson ile anlaşılmış

NTV Spor son dakika

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Scott Carson çok kötü bir sezon geçirdi sanırım. Nasıl bir performans sergileyecek bakalım...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

glasgow rangers bursaspor'un steven whittaker icin yaptigi 750 bin avroluk ucuncu teklifi de reddetti.

@mustafataha

Sayfa 42 / 68 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon

Mesaj Yetkileri