Ben de izledim Lugano'nun videolarını.Kademeye girişi,topları kesişi falan güzel ama izlediğim videolarda hep aldığı topları hani "bam-güm" olarak isimlendirdiğimiz şekilde ileri gönderiyor.Yani topu oyuna sokmasını bende beğenmedim.İnşalla videolar yanıltıcıdır.Originally Posted by physicist87
__________________________________________________ _______________
Fenerbahçe’nin Hollanda kampında Nicolas Anelka’nın sürpriz bir şekilde ayrılmak istediğini açıklaması, sarı-lacivertli yönetimin transfer çalışmalarını yoğunlaştırmasına neden oldu.
İlk etapta menajer Celalettin Bilgiç aracılığıyla İtalya pazarına yönelen Fenerbahçe, burada Appiah’ın transferi nedeniyle iyi ilişkiler kurduğu Juventus kulübüyle görüştü. Sarı-lacivertli yönetimin Zlatan İbrahimoviç talebine İtalyan yöneticiler ‘Kiralık’ şartıyla sıcak yaklaştı. Boşnak asıllı İsveçli futbolcuyu ikinci ligde oynatmanın kendilerine külfet getireceğine inanan Juventus yönetimi, ‘’Seri A’ya yükseldiğimiz takdirde geri almak koşulu ile İbrahimoviç’i transfer edebilirsiniz’’ dedi.
Bunun üzerine golcü futbolcuyla masaya oturan Fenerbahçe yönetimi, İbrahimoviç’i 2 milyon Euro’ya ikna etti. Sarı lacivertli kulüp, bu ücretin üçte birini peşin olarak ödeyecek. İstanbul’u her zaman çok merak ettiğini söyleyen Zlatan İbrahimoviç, ‘’Fenerbahçe’de oynamanın benim için iyi bir deneyim olacağına inanıyorum’’ dedi.
Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknik adamı Zico’nun bu transfere onay vermesi halinde, Fenerbahçe yönetiminin bu transferi bitirecek.
Akşam
Bu habere gülünür![]()