maniche in geleceğine inancım tam![]()
maniche in geleceğine inancım tam![]()
keşke gelse orta sahamız biraz toparlanır
iki gündür diyorum koray söylüyorsa doğrudur ben inanıyorum maniche yi alırız transferi bitiririz
banada öyle geliyor meniche gelir transfer biter ve bencede yeterçok kafiyeli oldu
iyide maniche yi almamız imkansızmış vallaha ben Adnan Pola'ın yalancısıyımöyle dedi
onların öle dediğine bakma![]()
ne bilir adnan polat be=)
eee sizde haklısınız (umut fakirin ekmeği; açkalmak olmaz)
ARKADAŞLAR BOBBAYI PATLATIYORUM
HABER KAYNAĞI: MARATON
CİMBOM TRANSFERİ ASKIYA ALDI!..
15 Temmuz 2006 19:09
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Hollanda'da iyi bir hazırlık evresi geçirdiklerini belirterek, gittikçe daha da güçleneceklerini söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gerets, Hollanda havasının kendilerine yaramasına karşın İstanbul'da olmaktan
mutluluk duyduklarını belirterek, ''İstanbul'a dönmekten mutluluk duyuyoruz. İstanbul havası daha güzel'' dedi.
Hazırlıklar sırasında ufak tefek sakatlıklar yaşadıklarını kaydeden Belçikalı teknik adam, ''Ergün ve Hasan Kabze'nin sakatlıkları sürüyor. Kampta yaptığımız ilk maçta hem tempomuzun, hem de performansımızın arttığını gördük. Formumuzu topluyoruz. Gittikçe daha iyi olacağız'' şeklinde konuştu.
''ŞİMDİLİK TRANSFERİ ASKIYA ALDIK''
Ön libero mevkiine yapılacak oyuncu transferine değinen Gerets, şimdilik bu transferi askıya aldıklarını söyledi.
Gerets, bu mevki için düşündükleri ve teklif götürdükleri futbolcuların kadroda yer alan aynı mevkiideki oyunculardan 3-5 kat fazla para istedikleri için şimdilik bu transferi askıya aldıklarını ifade etti.
Genç oyunculardan Mehmet Güven'in kampta denendiği mevkiiyi benimsediğini kaydeden Gerets, yeniden takıma dönen Okan Buruk için ise ''Okan 6 numaralı pozisyonda 3-5 defa oynamıştır. Taşları sık sık yerinden oynatmak faydalı değil. Mevkiileri korumanın ve alışkanlıkları sürdürmenin faydalı olduğunu düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.
şöyle biraz ayrı kaldık dünyadan iyi yeni isimler çıkmamış, yoksam basında bi durgunluk mu var ne![]()
arkadaşlar kulübün askıya aldık laflarına bakmayın siz bekleyin sabır 1-2 güne görücez
kardeş diğer açıklamalarındada bu kadar emin konuşuyorsun ama Polatın sözlerını okudunmu adam manıche kesınlıke olmayacak dedı bonservısı ok yuksek. + manıche ingilterede oynamak istiyor...Originally Posted by hurmet
tümeride kesin almayacakdı fener. neyse bekleyip görücez ama sonuçta basına değil bir menajere söylenmiş laf bu hemde fatih gökşen tarafından
hımm o zaman oLaßılır gelmesı cok ıyı oLur tabe bekleyelım ßakalım hayırlısı oLsun...
beşitaş dışında kimse neredeyse transfer yapmadı baya durgun bir transfer dönemi bu
maniche intere gidio galiba hiç heveslenmeyin...bonservis bedeline 15 milyon euro istemişler
Evet yep yeni bir transfer haberi
Zidane, Galatasaray'a mı gelecek?
Zinedine Zidane 'ın Galatasaray'da ikinci bir Hagi olmasını istediğini söyleyen CHP lideri Deniz Baykal, "Zidane, Galatasaray'da ikinci bir Hagi olabilir. Kendisi ikinci kuşak göçmen bir Cezayirli, aynı zamanda bir Müslüman. Türkiye'ye gelmesi her anlamda onun için çok iyi olur." dedi.
CHP lideri Deniz Baykal, Fransız futbolcu Zidane'ı çok beğendiğini belirterek, kendisini en az bir yıl Türkiye'de futbol oynaması için ikna etmeye çalıştıklarını söyledi. Baykal'a göre, proje gerçekleşirse Türkiye Zidane'ı bağrına basacak, Galatasaray da ikinci bir Hagi'ye kavuşacak.
CHP lideri, Sosyalist Enternasyonal Liderleri Toplantısı için Yunanistan'ın Sisam adasına giderken gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. Konuyu spordan açan Baykal, Dünya Kupası finalinde rakibine kafa atan Fransız futbolcu Zidane'ı çok beğendiğini söyledi. Zidane'ın futbolu bırakmaya karar verdiğini; ancak bir yıl da Türkiye'de oynaması için ikna edilmesi gerektiğini belirtti. Baykal, “Gönül ister ki, Zidane gibi önemli bir futbolcu bir sene Türkiye'de oynasın. Böyle bir şey Türkiye'yi ayağa kaldırır.
Türk insanı onu bağrına basar.” dedi. Zidane'ın Galatasaray'da Hagi gibi çok iyi işler yapabileceğini kaydeden CHP lideri, bu konuda Galatasaray yönetiminde de bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'i devreye soktuğunu anlattı: “Erzen'den Zidane'ın Galatasaray'a getirilmesi için aracı olmasını istedim. Zidane, Galatasaray'da ikinci bir Hagi olabilir. Kendisi ikinci kuşak göçmen bir Cezayirli, aynı zamanda bir Müslüman. Türkiye'ye gelmesi her anlamda onun için çok iyi olur.”
Alıntıdır.
hmm ßu zidane ii kafacı ya
eray haber kimden fanatik fotomaç fotospor hangisinden![]()
Yok allahtan onlar değilOriginally Posted by SefaReis66
![]()
Sabah sabah habertürk'e baktım orada yazıyordu..![]()
o da onlardan bakıp yazmamıştır inşallahzidane ın gelmesi iyi mi olur kötü mü bilmiyorum ama iyi olur heralde iyi reklam olur dünya da ama çok zor bi transfer onun yerine iyi bi dmc alınsa daha güzel olur bence
![]()
zaten heves meves kalmadıOriginally Posted by Eren91
![]()
zidane hıımmm![]()
![]()
futbolu bıraktı adam hala daha zidane ile haber çıkarırlar anlamş değilim bu TÜRK medyasını.
off yaff hala transfer yok![]()
transfer askıya alındıOriginally Posted by hizlioglu
1 hafta daha bişey olmaz
evet askıya almış GS transferleri
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ama askıya almak şart acayip transferler yapıldı, yönetim yoruldu doğal olarak..
zidane futbolu bırakıyor bu ne haber yaaa
Heinz’a Fransa’dan talip!
G.Saray’ın elden çıkarıp çıkarmamakta kararsızlık yaşadığı Heinz’e Fransa’nın 1. Lig kulüplerinden S.Etienne talip oldu. Gerets’in "Heniz sözleşmesi devam eden bir oyuncumuz. Yönetimin kararlarına saygılıyım" açıklamasını yaptığı, ancak yönetime de, "Onun yerine iyi birini alabilirsek iyi olur" raporunu verdiği Heinz için Aslan'ın nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.
Kaynak: Türkiye
Bence göndermesinler. Daha ön libero alamadık birde başımıza SOL KANAT çıkmasın.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...