Sayfa 420 / 896 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
12,571 ile 12,600 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Sheriff Misafir

Alıp kenarda oturtup heba edeceksek, hiç almayalım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Alıp kenarda oturtup heba edeceksek, hiç almayalım.
    Bence şöyle bir hamlede olabilir. Niang sol kanatta oynayabilen bir futbolcu. Niang'ı Stoch'un yerine çekecek ve Mevlüt'ü forvete çekecek diye düşünüyorum. Böyle yapılırsa 1 yabancı eksilir ve olası bir ön libero transferinde o da ilk 11 oynama şansı doğar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bence şöyle bir hamlede olabilir. Niang sol kanatta oynayabilen bir futbolcu. Niang'ı Stoch'un yerine çekecek ve Mevlüt'ü forvete çekecek diye düşünüyorum. Böyle yapılırsa 1 yabancı eksilir ve olası bir ön libero transferinde o da ilk 11 oynama şansı doğar.
    Böyle bir hamle için Mevlüt'e milyonlarca euro vermeye gerek yok. Semih'lede gayet rahat yapılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Mevlüt'ün özellikle şu patlama yaptığı dönemlerde Türkiye'yi tercih edeceğini pek sanmıyorum. Ancak gerçekleşirse transfer süper olur Fenerbahçe açısından.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Niang sol kanatta tam performansı ile oynayamaz. Zaten Mevlüt'ü bırakcaklarını hiç düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Sol bek ve ön libero eksikleri bariz belliyken tüm parayı forvete verirse yönetim helal olsun! gerçi Mevlüt Türkiye'ye falan gelmez orası ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Böyle bir hamle için Mevlüt'e milyonlarca euro vermeye gerek yok. Semih'lede gayet rahat yapılır.
    Ne Semih artık bu takımda oynamayı düşünüyor nede Aykut Semih'i oynatmaya güvenebiliyor. Niang'ı sakat hali ile oynatırken sağlam Semih'in neden oynamadığının açıklaması Aykut Hoca'nın onu kadroda düşünmemesindedir.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kazım'ın sözleşmesi fesih edildi.

Kaynak: TFF http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1063502

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Niang sol kanatta tam performansı ile oynayamaz. Zaten Mevlüt'ü bırakcaklarını hiç düşünmüyorum.
    marsilya'da çoğunlukla o bölgede oynadı zaten. kendisi tam bir forvet oyuncusu değil. 2.forvet konumunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Niang'ın o şekilde oynaması için 4-3-3'e dönülmeli ki Niang zaten 4-3-3'ün solunda oynayan bir oyuncu aslen

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kazım'ın Fenerbahçe için fazla bir önemi kalmamıştı ancak son dönemlerde doğru düzgün futbolculardan para kazanılmaması transfer anlamında büyük bir başarısızlıktır. Ligimzde sıradan oyuncular için 3-5 milyondan kapı açılırken biz Kazım'ı bedelsiz gönderdik. Evet sezon sonu sözleşmesi bitiyordu ancak buna geçen seneden önlem alınabilirdi. Keşke geçen sene Toulouse 4.5 m €'luk opsiyonu kullanmış olsaydı.

Geldiği günden bugüne kadar iyi oynadı diyebileceğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Yolu açık olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gitmeseydi iyiydi. yolu açık olsun, hala seviyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    gitmeseydi iyiydi. yolu açık olsun, hala seviyoruz.
    Kendi adına konuş rakibime giden Rüştü dışında bir oyuncuyu sevmem kaldı ki Kazım zaten yetenekli olmasına rağmen hiçbirzaman patlama yapamayacak bir oyuncuydu Mehmet Yozgatlı kadar futbolcu olur o kadar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

PSG Mevlütü 7,5 milyon euroya almisti galiba 10 milyon eurodan assagi birakacaklarini sanmam.. yönetimin devre arasi pahali transfer yapacagini da sanmiyorum acikcasi.. ucuza is yapabilecek adam bulurlarsa getirirler anele miydi neydi o adam gibi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kazım'ın sözleşmesi fesih edildi.

Kaynak: TFF http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1063502
    Geçen sene bu zamanlarda Kazım'ın 4-5 milyon eurodan aşağı satılmayacağını söyleyen hayalperest arkadaşlar geldi aklıma.

Kazim Kazim, 3,5 yilligina GS ile anlasti.

TGRT Haber

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray da resmi açıklamayı yaptı.Kazım Kazım artık Galatasaraylı.
    Benim sevmediğim sorunlu oyuncalardan biriydi.Gitmesine sevindim diyebilirim.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Arkadaslar Kazim yillik ne kadar kazaniyordu FB'deyken.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Arkadaslar Kazim yillik ne kadar kazaniyordu FB'deyken.
    Galatasaray'dan aldığı miktarla aynı olması lazım.

Galatasaray'dan aldığı miktarla aynı olması lazım.
    Tesekkürler cevap icin. Bu arada Mosturoglu Gs ile görüsmüyoruz demisti Kazim icin bence bedavaya göndermemelilerdi.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'den gittiğini daha yeni öğrendim ne ara gitti Galatasaray'a yahu... ) Hayırlı olsun. =)))

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Sorumlu bir yönetici kontratı feshederken bir madde koyar: "Türkiye Liginden bir takıma gitmesi durumunda şu kadar borç vesair..."

Amaaan... Neyi düzgün yapıyorlar ki, burada mantıklı bir iş olsun? Kurumsallıkmış... Bunlar kurumsalsa ben Barak Obama'yım.

Nesil
    2006

Kazım'dan kurtulmuşuz birde para mı bekliyorsunuz, ilahi siz.

Okacha, Baliç ve Anelka dördüncü isim yoktur bize transferden para kazandıran...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Kazım'ın gitmesinin etkisi bende en azından yarınki Geometri sınavıma moralle gireceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bilica ve Guiza'yı da alsınlar öyleyse.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökhan Ünal, Kazım Kazım ... Yönetim ve Teknik Kadro doğru kararlar veriyor. Bilica, Güiza ve Santos var sırada. Tabi bunların doğurduğu boşluk unutulmamalı transfer şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Galatasaray'in Antalya kampina goturmedigi ve Hagi'nin gozden cikardigi Cem Sultan Fenerbahce'ye transfer oluyor.

Twitter-Tribündergi.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Fener bombayı patlatıyor

Udinese'li golcü Antonio Floro Flores'in menajeri, oyuncusunun Fenerbahçe'ye transferini görüşmek için İstanbul'a uçacağını açıkladı.

Menajer Paolo Palermo, Flores'in Udinese'de mutlu olduğunu ve daima kendini geliştirebilmek için çalıştığını, ancak şartlardan memnun kalmadığı bir durumda da başka takımlara gitmeyi düşünebileceğini söyledi.

Tuttomercatoweb'e konuşan menajer, "Yarın Türkiye'ye uçacağım doğru. Neler olup biteceğini merakla bekliyorum. Fenerbahçe oyuncumla ilgileniyor gibi görünüyor." dedi.

Bu görüşmenin ardından iki kulübü bir araya getirmek istediğini söyleyen Palermo, yetenekli golcünün Udinese teknik direkötüyle yıldızının bir türlü barışmadığını, oyuncusunun yeterince forma şansı bulamamaya devam ederse takımdan ayrılmak isteyebileceğini de sözlerine ekledi.

27 yaşındaki İtalyan golcü bu sezon 12 maçta forma giydi. 3 gol ve 2 asistin altına imzasını attı.

Goal

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Galatasaray'in Antalya kampina goturmedigi ve Hagi'nin gozden cikardigi Cem Sultan Fenerbahce'ye transfer oluyor.

Twitter-Tribündergi.
    Bonservis?
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bonservis?
    Yetiştirme bedeli olan 300 bin TL verilip transfer edilebiliyor-muş