Alıp kenarda oturtup heba edeceksek, hiç almayalım.
Alıp kenarda oturtup heba edeceksek, hiç almayalım.
Ben Mevlüt'ün özellikle şu patlama yaptığı dönemlerde Türkiye'yi tercih edeceğini pek sanmıyorum. Ancak gerçekleşirse transfer süper olur Fenerbahçe açısından.
Niang sol kanatta tam performansı ile oynayamaz. Zaten Mevlüt'ü bırakcaklarını hiç düşünmüyorum.
Sol bek ve ön libero eksikleri bariz belliyken tüm parayı forvete verirse yönetim helal olsun! gerçi Mevlüt Türkiye'ye falan gelmez orası ayrı.
Kazım'ın sözleşmesi fesih edildi.
Kaynak: TFF http://www.tff.org/Default.aspx?page...kisiID=1063502
Kazım'ın Fenerbahçe için fazla bir önemi kalmamıştı ancak son dönemlerde doğru düzgün futbolculardan para kazanılmaması transfer anlamında büyük bir başarısızlıktır. Ligimzde sıradan oyuncular için 3-5 milyondan kapı açılırken biz Kazım'ı bedelsiz gönderdik. Evet sezon sonu sözleşmesi bitiyordu ancak buna geçen seneden önlem alınabilirdi. Keşke geçen sene Toulouse 4.5 m €'luk opsiyonu kullanmış olsaydı.
Geldiği günden bugüne kadar iyi oynadı diyebileceğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Yolu açık olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
gitmeseydi iyiydi. yolu açık olsun, hala seviyoruz.
PSG Mevlütü 7,5 milyon euroya almisti galiba 10 milyon eurodan assagi birakacaklarini sanmam.. yönetimin devre arasi pahali transfer yapacagini da sanmiyorum acikcasi.. ucuza is yapabilecek adam bulurlarsa getirirler anele miydi neydi o adam gibi![]()
Kazim Kazim, 3,5 yilligina GS ile anlasti.
TGRT Haber
Galatasaray da resmi açıklamayı yaptı.Kazım Kazım artık Galatasaraylı.
Benim sevmediğim sorunlu oyuncalardan biriydi.Gitmesine sevindim diyebilirim.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Arkadaslar Kazim yillik ne kadar kazaniyordu FB'deyken.
Fenerbahçe'den gittiğini daha yeni öğrendim ne ara gitti Galatasaray'a yahu...) Hayırlı olsun. =)))
Sorumlu bir yönetici kontratı feshederken bir madde koyar: "Türkiye Liginden bir takıma gitmesi durumunda şu kadar borç vesair..."
Amaaan... Neyi düzgün yapıyorlar ki, burada mantıklı bir iş olsun? Kurumsallıkmış... Bunlar kurumsalsa ben Barak Obama'yım.
Kazım'dan kurtulmuşuz birde para mı bekliyorsunuz, ilahi siz.![]()
Okacha, Baliç ve Anelka dördüncü isim yoktur bize transferden para kazandıran...
Kazım'ın gitmesinin etkisi bende en azından yarınki Geometri sınavıma moralle gireceğim.
Bilica ve Guiza'yı da alsınlar öyleyse.![]()
Gökhan Ünal, Kazım Kazım ... Yönetim ve Teknik Kadro doğru kararlar veriyor. Bilica, Güiza ve Santos var sırada. Tabi bunların doğurduğu boşluk unutulmamalı transfer şart.
Galatasaray'in Antalya kampina goturmedigi ve Hagi'nin gozden cikardigi Cem Sultan Fenerbahce'ye transfer oluyor.
Twitter-Tribündergi.
Fener bombayı patlatıyor
Udinese'li golcü Antonio Floro Flores'in menajeri, oyuncusunun Fenerbahçe'ye transferini görüşmek için İstanbul'a uçacağını açıkladı.
Menajer Paolo Palermo, Flores'in Udinese'de mutlu olduğunu ve daima kendini geliştirebilmek için çalıştığını, ancak şartlardan memnun kalmadığı bir durumda da başka takımlara gitmeyi düşünebileceğini söyledi.
Tuttomercatoweb'e konuşan menajer, "Yarın Türkiye'ye uçacağım doğru. Neler olup biteceğini merakla bekliyorum. Fenerbahçe oyuncumla ilgileniyor gibi görünüyor." dedi.
Bu görüşmenin ardından iki kulübü bir araya getirmek istediğini söyleyen Palermo, yetenekli golcünün Udinese teknik direkötüyle yıldızının bir türlü barışmadığını, oyuncusunun yeterince forma şansı bulamamaya devam ederse takımdan ayrılmak isteyebileceğini de sözlerine ekledi.
27 yaşındaki İtalyan golcü bu sezon 12 maçta forma giydi. 3 gol ve 2 asistin altına imzasını attı.
Goal