Sayfa 421 / 1204 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
12,601 ile 12,630 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Valla secimler bu martta olsa kimse benden daha cok sevinemez bu arada mactan sonra Emre Colak yere dustu ayagi icin, ve saglik ekib zaten o cizginin yanindaydi ve hemen onun yanina gittiler, insallah biiseyi yoktur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eger secimler bu marttaysa Ali Durust baskan secilir yuksek ihtimal. Umarim Haldun Ustunel de onunla calisir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ortasaha falan değil direk Forvet lazım bu takıma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cimboom View Post
    Secimler 3 yilda bir degilmi simdi. Önceden 2 yilda birdi, ama Adnan degistirmisti bunu.
    evet değişti ama bu seçimden itibaren geçerli olacak.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    evet değişti ama bu seçimden itibaren geçerli olacak.
    Bu demektirki martta secimler var

http://beta.ntvspor.net/video-galeri...a-o-300-kisiyi

9.46 da söylüyor Hayrettin Kozak genel kurul var diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah Allah ben 2012 martı diye biliyorum.Tam hatırlamıyorum ancak sanırım A.Polat'ın bir açıklamasında duymuştum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Acaba kaleci transferini sezon sonuna bırakıp ortasahaya 2 yabancı ve forvete 1 yabancı mı alsak daha iyi olur gibime geliyor..Forvet alırsak bence cenk'ide almamız lazım..Yerli kaltesinide artırmamız lazım..Ligimizdeki yerli fiyatları tavan yaptığı için gurbetçilere yönelelim;BAM'dan iyidir,Cluio gibi oynadıkları pozsiyonun hakkını vereceklerse rumen liginden de oyuncu gelebilir..Bu saatten sonra isim benim için önemli değil

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

seçimler bu martta değil bu martta eğer karar çıkarsa genel kurul yönetimi istifaya çağırcak yönetimde kabul ederse yeni seçim olcak

Hayrettin Kozak martta genel kurul olcak dedi videoyuda koydum ya ben yanlis anladim

Mauro Formica Blackburn Rovers' ta!

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...n-3m-deal.html

Bu haberi aksamüstü falan görmüstüm kesinlesti heralde kötü oldu iyi bi oyuncuya benziyordu.
    Last edited by Lucas Neill : 19.Ocak.2011 at 03:18

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Formica iyi veya kötü ihtiyacımız forvet veya çift yönlü orta saha iken bu adamı almak sene başında Elano varken Misiyi almak gibi.İyiki almadık, alamadık.Umarım yerine çift yönlü bir orta saha ve forvet alırız.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Seneye Arda gider o bölgede böyle bi yaratici oyuncuya ihtiyacimiz var 3 senedir cift yönlü oyuncu alamayan yönetim bu sene de alamayacak gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Banada öyle geliyor ama alırlar bu ara gündem değiştirmeleri lazım malum.Arda gittikten sonra sene sonu bunu düşünmek daha doğru.Bildiğin gibi sene sonu daha iyi futbolcuları devre arasına göre daha uygun fiyatla alabilme imkanı var.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Dogru diyosun ama gol bile atamadigimiz hatta dogru düzgün kaleye gidemedigimiz bi dönemde denildigi kadar iyi bi futbolcuysa elimizden kacirmak kötü oldu.

Zapata' da gelişme var mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

zapata'yı almış galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

süper.... hayret arkadaş... Hadi diğer bölgeler için piyasaya çıkmamış veya keşfedilmemiş yetenektir diye susuyoruz. Mesela Culio hakkını verecek gibi formanın. Ama zaten ön plana çıkan bir oyuncuydu oynadığı takımlarda da... ama Zapata hangi takımda öne çıkmış 33 yaşına kadar ? Hem yabancı kontenjanını doldurup hem de böylesine bir kaleci alacak kadar, "nerde beleş,oraya yerleş" politikasıyla iş gören bir yönetime HAYIR!!!!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Eskişehir başkanı bizi arayıp Sezer = Mehmet B + 2 Mil Eur takası teklif etmişti, Sezer GS'a gelmek istiyor demiş...

twitter kaynakli bi haber ama bana gercekci gelmedi gibi sizin bilginiz var mi bu konuda.

Ayrica Yekta icin tekrar girisimler varmis bi miktar para arti takas.

Zapata ile 1 yili opsiyonlu 1.5 yillik sözlesme imzalanmis Hagi cok istemis transferi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

"hagi çok istemiş" masallarına inanmam ben artık. rijkaard zamanında da "rijkaard istediği için aldık" dediler ama hepsi yalan yönetimin her zamanki transfer politikası işte... "NERDE BELEŞ ,ORAYA YERLEŞ!!!!"
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Culio'yu Hagi aldirmadi mi? Kazim'i kim aldirdi? Adnan Polat kendini atese atmamak icin tüm sorumlulugu Hagi ve Sezgin'e verdi. Belki 1.secenegi degildi Zapata ama artik Hagi'nin istedigi oyuncular aliniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Eskişehir başkanı bizi arayıp Sezer = Mehmet B + 2 Mil Eur takası teklif etmişti, Sezer GS'a gelmek istiyor demiş...

twitter kaynakli bi haber ama bana gercekci gelmedi gibi sizin bilginiz var mi bu konuda.

Ayrica Yekta icin tekrar girisimler varmis bi miktar para arti takas.

Zapata ile 1 yili opsiyonlu 1.5 yillik sözlesme imzalanmis Hagi cok istemis transferi
    Sezer'in önceliği Beşiktaş'tı. Sıralama yaparsak; Beşiktaş, Trabzonspor, Fenerbahçe, Galatasaray şeklindeydi. Ama o konu tamamen kapandı artık. Bu saatten sonra Sezer bir yere transfer olmaz.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

umarım yanıltır bizi ama yeni bir Hayrettin'imiz oldu. Hayrettin'in de yetenek konusunda bir sıkıntısı yoktu hatta belki de Türkiye'de yetişen en yetenekli kaleciydi ama mental açıdan çok çok zayıf olduğundan hiçbir zaman iyi kaleci olamadı. Zapata'da yetenek olarak yadsınamaz, evet çok yetenekli ama mental açıdan çok çok zayıf. en azından son 1-2 senedir öyle bir görüntü çiziyor. eğer gerçekten Hagi istediyse %5 ihtimalle verim alırız ama %95'lik bir ihtimal var ki yönetime akıl bize de sabır dilenmesini gerektiriyor...

bu arada orta sahada oynatacak halen daha doğru düzgün bir adamımız yok ve görünen bir transfer de yok. eğer alınmayacaksa, ki sanırım umudu kessek iyi olur, Hagi 5-2-3 gibi bir dizilişle kontra atak futboluna dönmek zorunda kalacak. üstelik en ileride oynayacak forvet de olmadığından yapılan atakların da yüksek ihtimalle boşa gideceğini söyleyebiliriz. ikinci yarıda hepimize sabır diliyorum arkadaşlar. ve umarım yanılırım diyorum...
    Last edited by Belgorth : 19.Ocak.2011 at 18:56 Reason: yazım hatası

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

33 yaşındaki bir kaleciyi getirmek ne derece mantıklı tartışılır. Boşu boşuna kontenjan doldurur bu dönem demedi demeyin, sene sonu da kontratı feshedilir.

Misimovic de ne satildi ne de oynatiliyor yönetim tam bir fiyasko bilmem kac milyon euroya oyuncu kiralayip tez konusu olduk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Misimovic konusu baştan aşağı saçmalık zaten. O ayarda bir oyunkurucuyu nereden bulacağız merak ediyorum. Bir oyuncuya bu kadar şans vermemenin bir anlamı olamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Misimovic konusu baştan aşağı saçmalık zaten. O ayarda bir oyunkurucuyu nereden bulacağız merak ediyorum. Bir oyuncuya bu kadar şans vermemenin bir anlamı olamaz.
    aldığım duyumlara göre Hagi ile Misimovic daha ilk toplantıda tartışmışlar. Hagi maçlardan önce kamp kuralı getirince Misimovic "Ben kamp filan yapmam." demiş Hagi'de "O zaman bu takımda işin yok." diyerek biletini kesmiş. bu aldığım duyumlar doğruysa Hagi'yi haksız bulamayacağım. takımdaki disiplinsizlik herkesin şikayet ettiği bir şeydi ve daha ilk günden Hagi buna eyvallah deseydi hiçbir şeyi düzeltemezdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    aldığım duyumlara göre Hagi ile Misimovic daha ilk toplantıda tartışmışlar. Hagi maçlardan önce kamp kuralı getirince Misimovic "Ben kamp filan yapmam." demiş Hagi'de "O zaman bu takımda işin yok." diyerek biletini kesmiş. bu aldığım duyumlar doğruysa Hagi'yi haksız bulamayacağım. takımdaki disiplinsizlik herkesin şikayet ettiği bir şeydi ve daha ilk günden Hagi buna eyvallah deseydi hiçbir şeyi düzeltemezdi.
    Eğer böyle bir şey olduysa, diyecek söz yok cidden. Antrenörün otoritesi bir takımda herşeydir.

+

Süha Sidal, "Galatasaray’la yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma aşamasına geldik. Ancak transfer henüz sonlanmadı. Tüm şartlarda anlaşma sağlandığı takdirde Yekta Galatasaray’a transfer olacak"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Romero yerine Zapata ne diyelim Allah akıl fikir versin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesaj Yetkileri