Ben bu olayda Aziz Yıldırım'ın da haklı olduğunu düşünüyorum.
Şu turnuva öncesinde de oynadığımız hangi hazırlık maçında bir ışık gördük bu takımdan? Aziz Yıldırım da bu kötü gidişe dur deme hakkı vardır, takımda işler kötü gittiği halde hoca takıma bu kadar çok izin veriyorsa birisi dur der ona.
Aziz Yıldırım'ı ele veren şey dur deme şekli oluyor. Ersun Yanal'ın gitmesi beni üzmez hatta sevindirir çünkü bu sezon neyse ama gelecek sezon Avrupa kupalarına katıldığımızda benim kendisinden beklentim sıfır.
Transfer konusunda da henüz bir yararını görmedik. Elindeki kadroyu iyi döndürmekten başka bir artısı yok ama bana göre bu takıma bir artı gerekli. Takım gerçekten iğrenç bir futbol oynuyor Chelsea maçında Diego Costa gibi ağır bir adamın o kadar oyuncu etrafından sıyrılarak o golü atması bana göre tam bir faciadır.
Futbolumuzun elle tutulur bir tarafı yok. Ersun Yanal'ın da eski duruşunu saha kenarında açıkcası göremedim belli ki onunda pek bir yönetesi yok.
Umarım bu ayrılık olursa eğer Süper Kupa maçı öncesi olsun. Bu tarz olaylar yüzünden rakibimize karşı 1-0 önde başlayabileceğimiz bir kupayı elden kaçırmak geriye düşmek olur.
Benim içimde her zaman bir Lucien Favre aşkı var. En beğendiğim teknik adam da o zaten Avrupa'da. Gönül ister ki ayrılık olursa o gelsin başa ama zor.