Sayfa 421 / 447 İlkİlk ... 321371411419420421422423431 ... SonSon
12,601 ile 12,630 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bu olayda Aziz Yıldırım'ın da haklı olduğunu düşünüyorum.

Şu turnuva öncesinde de oynadığımız hangi hazırlık maçında bir ışık gördük bu takımdan? Aziz Yıldırım da bu kötü gidişe dur deme hakkı vardır, takımda işler kötü gittiği halde hoca takıma bu kadar çok izin veriyorsa birisi dur der ona.

Aziz Yıldırım'ı ele veren şey dur deme şekli oluyor. Ersun Yanal'ın gitmesi beni üzmez hatta sevindirir çünkü bu sezon neyse ama gelecek sezon Avrupa kupalarına katıldığımızda benim kendisinden beklentim sıfır.

Transfer konusunda da henüz bir yararını görmedik. Elindeki kadroyu iyi döndürmekten başka bir artısı yok ama bana göre bu takıma bir artı gerekli. Takım gerçekten iğrenç bir futbol oynuyor Chelsea maçında Diego Costa gibi ağır bir adamın o kadar oyuncu etrafından sıyrılarak o golü atması bana göre tam bir faciadır.

Futbolumuzun elle tutulur bir tarafı yok. Ersun Yanal'ın da eski duruşunu saha kenarında açıkcası göremedim belli ki onunda pek bir yönetesi yok.

Umarım bu ayrılık olursa eğer Süper Kupa maçı öncesi olsun. Bu tarz olaylar yüzünden rakibimize karşı 1-0 önde başlayabileceğimiz bir kupayı elden kaçırmak geriye düşmek olur.

Benim içimde her zaman bir Lucien Favre aşkı var. En beğendiğim teknik adam da o zaten Avrupa'da. Gönül ister ki ayrılık olursa o gelsin başa ama zor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben katılmıyorum, adam zaten geçen sezon takımı şampiyon yapmış, bende beğenmiyorum takımın formunu ama hem transfer yapmayacağız diye direten kendisi, hemde sezon öncesi takım kötü gidiyor diye korkup fırçalayan kendisi. Kendi kendiyle çelişmiş Aziz Yıldırım. Bana kalırsa savunma zaten hem ağır adamlardan kurulu, hem yaşlı hemde yeteneksiz Stoperde Bruno tarzı bir adam varsa yanına daha hızlı, genç ve teknik birinin olması lazım bence. Bu savunma ile Ersun hoca değil kim gelirse gelsin Costa tarzı adamı zor durdurur. Burada suç Ersun hocanın değil bence. BJK mesela bence defans anlamında bizden çok daha iyi.

Bana kalırsa bu sezon Avrupa cezamızın kalkması ile birlikte Aziz Yıldırım'da stres başladı. Çünkü bu sezon mutlaka şampiyon olup ŞL'ye katılma olayı var. Buna kendini şartladı adam. Ve ne pahasına olursa olsun bu sezon yapılacak hatalarda çok kelleyi gönderecek bu takımdan buna emin olabilirsiniz. Çok canlar yakacaktır. Hatta belki olası bir geç form tutmamız durumunda hocanın ikinci yarıyı göremeyeceğini bile düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haklı ya da haksız, asıl önemli olan medya önünde bu tarz söylemlerin olmamasıdır. Çocuğu gibi azarlamış nerdeyse. İçerde konuşulmalı böyle şeyler. Medya önünde haddini aşmış Aziz Yıldırım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Ersun Hocayı satan kendisini de satar.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Gökhan'da çatlak var

Fenerbahçe, dün oynanan üçlü turnuvada Gökhan Gönül'ün sağ el bileğinde çatlak tespit edildiğini açıkladı

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Dün oynanan üçlü turnuvada girdiği bir ikili mücadelede elinden sakatlanan futbolcumuz Gökhan Gönül’ün, Kulüp Doktorumuz Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan tetkikleri sonucunda, sağ el bileği scafoid kemiğinde yoğun ödem ve çatlak tespit edilmiştir. Liv Hospital’de alçı uygulaması yapılan futbolcumuzun 1 hafta sonra takımla çalışmalara başlaması planlanmaktadır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig TV Ersun Yanal istifa etti diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tahmin ettiğim gibi oldu Ersun hoca en doğru kararı vermiş ve kukla olmak istememiş. Sezon ortasında zaten patlayacaktı bu olaylar. En hayırlısı olmuş.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Olacağı buydu, böyle saçma bir takım mı var? Geçen sene GS' ın yaşadıklarının hepsini bu sene biz yaşayacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Çok normal Bilic o kadar uzun süre konuştu Ersun hoca tek kelime etmeden yarın uzun uzun konuşuruz lafını söyledi kalktı.
    Aziz Yıldırım'da çok ağır konuştu artık bazı lafları medya önünde sarf etmemesi gerekiyor.
    Şimdi eğer istifa doğrulanırsa kimi getireceksin başa ligin başlamasına 20 gün kalmış ve hazırlık döneminde takımın başında Ersun hoca varken yeni gelen takıma ısınacakta falan filan
    BJK eğer Ersun Hoca'nın istifası doğrulanırsa FB'nin önüne geçer ligde.
    1-GS 2-BJK olur.
    Ligin başında epey bocalarlar hatta deplasmanlarda aldıkları önemli seri galibiyetleri bu sezon biraz zor alırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aziz Yildirim Uefa lisansi alip teknik direktorlukte yapar bu gidisle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

başlarım ben böyle başkana da işe de.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu yıl hocaya bırakması lazımdı takımı Aziz Yıldırım'ın. Gereksiz baskı yaratıyor oyuncular ve teknik ekipte. Olayın özeti budur.

Resmi siteye de erişim yok şuanda.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haber doğruysa ya Kocaman gelir ya da Daum herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Murat Özaydınlı: "Ersun Yanal haberi doğru değildir

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Resmi açıklama ortada yokken konuşmaya gerek yok bence.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı

2 dakika önce yalanlama geldi şimdi resmi açıklama geldi nasıl iş anlamadım

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı

2 dakika önce yalanlama geldi şimdi resmi açıklama geldi nasıl iş anlamadım
    Fenerbahce`nin veya 3 buyuk klubun yalanlamasina hic bakma, cunku gercek konusmuyorlar.

Fenerbahce icin buyuk kayip.Ligin baslamasina surada ne kaldi? Aziz Yildirim sadece bir baskan degil, klubun padisahi da ayni zamanda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aziz yıldırım şimdi tam anlamıyla rus ruleti oynuyor. Zaten tek avantajımız ligi kazandırabilecek bir hocanın takımda olmasıydı onuda kaybettik. Açıkçası bu kadroyu zirveye Ersun hoca gibi oynatacak birini bulmak zor. Kocaman falan gelebilir belki

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Ersun Yanal haberi doğruysa doğru düzgün bir hoca getirmeliyiz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

resmi sayfada hata var sanırım bir açıklama yapılacak şimdilik kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...-yanal-birakti

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Ersun Yanal haberi doğruysa doğru düzgün bir hoca getirmeliyiz
    löw ne iyi olurdu almanya ile uzatmasaydı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ersun hoca gibisini zor bulur Fenerbahçe. Hele yabancı bir hoca gelirse tam fiyasko olur. Şurda lige ne kalmış takımı tanıyacakta o olacakta Mancini'den farklı olamaz yani. Aykut Kocaman haberleri var bence o gelir gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İşte bu yüzden Türkiye'de hiç bir şey istikrarlı bir şekilde devam etmiyor. Aziz Yıldırım'a saygı duyuyorum fakat davranışlarını pek tasvip etmiyorum. Geçen sezon mükemmel performans sergileyen takım hazırlık maçlarında kötü sonuçlar aldı diye sert bir şekilde eleştirmek başkanın görevi değil bence. Hazırlık maçlarında kötü sonuçlar alındıysa illaki teknik direktör oyuncularının nerede hata yaptıklarını analiz edip düzeltmeye çalışır. Hazırlık maçını da geçtim, ilk 5 haftada bile kötü sonuç alınsa yapılmaması lazım. Çok büyük ayıp edildi bence Ersun Yanal'a.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ersun hoca gibisini zor bulur Fenerbahçe. Hele yabancı bir hoca gelirse tam fiyasko olur. Şurda lige ne kalmış takımı tanıyacakta o olacakta Mancini'den farklı olamaz yani. Aykut Kocaman haberleri var bence o gelir gibi.
    ersun hoca iyiydi fakat aykut hoca daha iyiydi tamam ersun hoca türkiye liginde hücum oynatarak göze hoş gelen bir futbol oynattı ama o futbol avrupa takımlarına karşı sanki iş yapmaz gibiydi bizim sistem aykut hocanın sistem gibi olmalı savunma güvenliği ve sağlam hücum bunu çok iyi uygulamıştık uefa da yarı finale gelene kadar ama fb deki hocaların her zamanki kaderi iş yapanı barındırmazlar örneğin zico tam sistemi kursun oturtsun sen gönder, kocaman sistem kur oturt gönder hep böyle oldu geriledi takım.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Anadolu Ajansı'na yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

Muhabir: Doğa Kirmizioğlu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bari bu sezon takımı tanıyan bilen Aykut Kocaman'a verilse şu görev. Yoksa sezonu yakarız gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aykut hoca bence gelmek istemez

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu yapmayın gözünüzü seveyim sanki bu takım Yanal ile varoldu da ah, vah ediyorsunuz.

Bu olayda Ersun Yanal'ın savunulacak tarafı yok abi. Sen evli adamsın allah aşkına açında bakın teknelerde verdiği pozlara ayıptır yahu. Evli ve aylar önce kızını evlendirmiş bir adam kızı yaşındaki biriyle tekne sefası yapıyorsa diyecek kelime bulamıyorum.

Böyle bir adam benim teknik direktörüm olsa açık konuşayım şu olayları gördükten sonra sözünü falan dinlemem. Evli olmasa bu yaptığını anlayabilirim ancak bu haliyle açıklanır bir tarafı yok kimse kusura bakmasın.

Fenerbahçe bir kurum ve bu kurumunda bir ciddiyeti var. Takımın hocasının böyle haberleri çıkıyorsa,bu takımın vay haline!

Ersun Yanal'ın istifası beni üzmedi yerine Aykut Kocaman ya da Daum gelirse üzer ama ne yalan söyleyeyim

Aykut Kocaman hele ki tekrar gelirse o Fenerbahçe'den gram umudum kalmaz. Yabancı bir teknik direktör ile anlaşılır zaten takımın mevcut haline bakışla Ersun Yanal da takıma yeni gelmiş gibiydi.

Dün oynadığımız oyun iğrenç ötesiydi yeni gelecek adamın da bundan kötüsünü yapacağını pek sanmam.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Yazıklar olsun

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Ersun Yanal, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.

Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.

Diyeceklerim bu kadardır ERSUN YANAL GİDER,AZİZ YILDIRIM GİDER,FENERBAHÇE KALIR

Mesaj Yetkileri