Andre Santos ve Cristian'ın acilen pazarlanıp satılması lazım.
Cristian'ın Corinthians transferine neden izin verilmedi (saçmalık) ya da dedikodudan mı ibaret sadece bilemiyorum. Sahada durarak maçı izleyip başkalarına oraya koş diyebiliyorsan sadece, ruh gibi geziniyorsan artık burada olmaman gerektiğini farkedebilmen lazım. İstemiyorsan gidersin, bütün Brezilya'lılar gibi paranın peşinde olma, onurunu koru biraz.
Artık sadece maçı izleyen oyuncular istemiyorum, çalışkan, azimli, ölümüne ciğerini sahaya koyan futbolcu istiyorum. Aldığın paranın hakkını vereceksin, biraz iş âhlakın olacak. Sana yat kalk kilo al diye para vermiyorlar, çalışmıyorsan düşersin oyundan.
Yok Cristian çok geniş alanda oynuyormuş, Santos çok teknikmiş bindirmelerden dolayı yoruluyormuş anlamam.
Fenerbahçe'ye ihanettir, hakarettir bu. Hiçbir Fenerbahçe'li kabul etmemeli, edemez. Can çıkar huy çıkmaz, özür ile olacak iş değil. Twitter'de 2011 yılı Fenerbahçe'de benim yılım olacam demekle olmuyor bu işler Andre Bey...
Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kayramayanların, işine, taraftara ve kulübe saygı duymayanların, nerede olduğunu anlayamayanların yeri yok!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı