Sayfa 422 / 896 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
12,631 ile 12,660 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Anil aslında Umut abiye katılmamak elde değil.

Baktığımızda Aurelio çıkış yakalamadan önce Fenerbahçeden yollanmak istenene oyuncuların başında geliyordu.Aynısı Santos veya Christian içinde olabilir.Tabi tam tersi olmayadabilir.

Ama ben yinede Forma girmiş bir Santos ile sezonu bitirebileceğimizi düşünüyorum.

Ki Eğer biz bu 2 oyuncudan zarar etmek istemiyorsak bir şekilde takıma kazanmalıyız aksi halde zarar edeceğiz.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Santos veya Caner ( hatalar yapsa da ) kalitesinde Süperligde oynayan bir sol bek örneği verir misiniz ? Diğer takımlar nasıl yonuyor da bizimkiler oynayamıyor.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Santos veya Caner ( hatalar yapsa da ) kalitesinde Süperligde oynayan bir sol bek örneği verir misiniz ? Diğer takımlar nasıl yonuyor da bizimkiler oynayamıyor.
    o kalite de ben de sol bek(bekler) olduğunu zannetmiyorum ama, artık ligimizde takım oyunu oynanıyor ve kötü bekler bile sırıtmıyor.

bir oyuncu kötü olsa bile, sadece işini yaparak sırıtmıyor ve işini yapması da yetiyor.

biz takım olamıyoruz, takım oyunu oynayamıyoruz. mutlaka bir yerden birileri sırıtıyor. santos,caner,baroni ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar sırıtıyorlar.

devre arasında aykut hocayı gönderip başkasını getiremeyeceğimize göre, bunların gitmesi yerine adam gibi birilerinin gelmesi gerekiyor.

santos'u zorla oynatamazsınız. adam milli takımda real madrid'in beki, fenerbahçe'de 2.lig topçusu gibi oynuyorsa zorlamanın alemi yok. zorla güzellik olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Geçenler bi gazetede okumuştum.

Gökhan Gönül Sol Bek'e Okan Alkan Sağ Bek'e monte edilecek diye.

Eğer Gökhan Sol'da Sırıtmazsa ki mücadelesi ile Santos'un üstünde bir oyun ortaya koyacağından eminim gerçekten mükemmel bir hamle olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Takım oyunu oynanıyorsa o zaman madem Türkiye'nin en büyük kulübünde teknik direktörsün oynatacaksın!Mecbursun!Bu kadar basit. Oynatan nasıl oynatıyor.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım oyunu oynanıyorsa o zaman madem Türkiye'nin en büyük kulübünde teknik direktörsün oynatacaksın!Mecbursun!Bu kadar basit. Oynatan nasıl oynatıyor.
    bugün barcelona ve manchester united dışında takım oyunu oynayan büyü klüp tanımıyorum.

bir alex varken takım oyunu oynatamazsınız ben böyle düşünüyorum. aynı şekilde atıyorum real madrid'de cristiano ronaldo varken takım oyunu oynayamazsınız.

bunu başarırsanız zaten bir barcelona, manchester united olmuşsunuzdur.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    bugün barcelona ve manchester united dışında takım oyunu oynayan büyü klüp tanımıyorum.

bir alex varken takım oyunu oynatamazsınız ben böyle düşünüyorum. aynı şekilde atıyorum real madrid'de cristiano ronaldo varken takım oyunu oynayamazsınız.

bunu başarırsanız zaten bir barcelona, manchester united olmuşsunuzdur.
    Serkan 2-3 sene önceye gidersek.Şampiyonlar Liginde Çeyrek final oynadığımız seneye o zaman'da hemen hemen aynıydı bu takım.Bana göre'de gayet takım oyunu oynuyorduk Avrupa maçlarında.

Tek fark neydi sol bek'de R.Carlos vardı , yeri asla dolmaz

Ön Libero'da Aurelio Etmeni vardı , Emre bana göre aynı katkıyı veriyor bazı maçlarda

O zamanla bu zaman arasında kimler farklı Kezman / Niang , Wederson / Stoch , Deivid / Dia

Ama tek bir değişmeyen isim var Alex / Alex (:

Takım oyunundan yana bir sıkıntı yok bence sıkıntı maç seçen futbolcularımızda maç seçen taraftarlarmızda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abicim ben o adamlar yetersiz diye transfer yapılsın demiyorumki. İşin ciddiyetinde olmayan , o formayı haketmeyen isimler bence. Kalite olarak hakediyor olabilirler ancak bu zamanda kazanma arzun yoksa , istikrar sağlayamıyorsan istersen dünyanın en yetenekli topçusu ol yine hiçsin. Gattuso olağanüstü yetenekleri var diye mi dünyanın en iyi ön liberolarındandı? Hayır. Ama kazanmak için canını ortaya koyabilecek biriydi. Aynı şekilde Cassano dediğimiz adamda belki farkında değilsinizdir yahut değilizdir ama Allah vergisi akıl almaz bir teknik var ama bir o kadar da disiplinsizlik vurdumduymazlık. O yüzden gittiği hiç bir yerde tutunamıyor. Anlatmak istediğim olay bu yani.

Fener avrupadan elendi tatil rehaveti dendi şu bu vesaire. Andre Santos mahallenin sütçüsü gibi göbekle çıktı Young Boys , Paok maçlarına falan. Eee hani düzelecekti? Vatandaşı Baroni. Günümüz futbolu her ne kadar takım oyununa bağlı olsa da ön liberonuz varsa biraz daha ekstra işler yapmak zorunda o bölge. Takımın kalanına oranla daha fazla koşmak gibi. Ama bırakın daha fazlayı , 2 metre ötedeki topa koşmayan bir Baroni var. O'nun için de kendine gelir dendi. Ama yok. Farkındaysanız yakında ikinci yarı başlayacak ama aynı tas aynı hamam.

Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. E tüm takımı gönderip baroniyi santosu bırakma şansı olmadığına göre bu adamlarla yollar ayrılmalı. Koskoca Fenerbahçe topçusu 2-3 kiloyu kendine biraz dikkat edip maksimum 1 ayda atabileceği yerde 5 ay sonunda hiç birşeyini değiştirmiyorsa o formayı haketmiyordur.

Şahsen görüşlerim dikkatinizi çekerim bir 'Beşiktaşlı' olarak bunlar. Varın siz düşünün nereyi doğru nereyi yanlış yazmışım...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Andre Santos ve Cristian'ın acilen pazarlanıp satılması lazım.

Cristian'ın Corinthians transferine neden izin verilmedi (saçmalık) ya da dedikodudan mı ibaret sadece bilemiyorum. Sahada durarak maçı izleyip başkalarına oraya koş diyebiliyorsan sadece, ruh gibi geziniyorsan artık burada olmaman gerektiğini farkedebilmen lazım. İstemiyorsan gidersin, bütün Brezilya'lılar gibi paranın peşinde olma, onurunu koru biraz.

Artık sadece maçı izleyen oyuncular istemiyorum, çalışkan, azimli, ölümüne ciğerini sahaya koyan futbolcu istiyorum. Aldığın paranın hakkını vereceksin, biraz iş âhlakın olacak. Sana yat kalk kilo al diye para vermiyorlar, çalışmıyorsan düşersin oyundan.

Yok Cristian çok geniş alanda oynuyormuş, Santos çok teknikmiş bindirmelerden dolayı yoruluyormuş anlamam.

Fenerbahçe'ye ihanettir, hakarettir bu. Hiçbir Fenerbahçe'li kabul etmemeli, edemez. Can çıkar huy çıkmaz, özür ile olacak iş değil. Twitter'de 2011 yılı Fenerbahçe'de benim yılım olacam demekle olmuyor bu işler Andre Bey...

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kayramayanların, işine, taraftara ve kulübe saygı duymayanların, nerede olduğunu anlayamayanların yeri yok!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Andre Santos ve Cristian'ın acilen pazarlanıp satılması lazım.

Cristian'ın Corinthians transferine neden izin verilmed ya da dedikodudan mı ibaret sadece bilemiyorum. Sahada durarak maçı izleyip başkalarına oraya koş diyebiliyorsan sadece, ruh gibi geziniyorsan artık burada olmaman gerektiğini farkedebilmen lazım. İstemiyorsan gidersin, bütün Brezilya'lılar gibi paranın peşinde olma, ruhunu koru biraz.

Artık maçı izleyen oyuncular istemiyorum, çalışkan, azimli, ölümüne ciğerini sahaya koyan futbolcu istiyorum. Aldığın paranın hakkını vereceksin, biraz iş âhlakın olacak. Sana yat kilo al diye para vermiyorlar, çalışmıyorsan düşersin oyundan.

Yok Cristian çok geniş alanda oynuyormuş, Santos çok teknikmiş bindirmelerden dolayı yoruluyormuş anlamam.

Fenerbahçe'ye ihanettir, hakarettir bu. Hiçbir Fenerbahçe'li kabul etmemeli, edemez. Can çıkar huy çıkmaz, özür ile olacak iş değil. Twitter'de 2011 yılı Fenerbahçe'de benim yılım olacam demekle olmuyor bu işler Andre Bey...

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kayramayanların, işine, taraftara ve kulübe saygı duymayanların, nerede olduğunu anlayamayanların yeri yok!
    İşte o kadar ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bilica bir anadolu takımına gidebilirmiş. eskişehirspor diye konuşuluyor, belki mustafa(aşkı şehir) biliyordur birşeyler.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Koskoca Fenerbahçe topçusu 2-3 kiloyu kendine biraz dikkat edip maksimum 1 ayda atabileceği yerde 5 ay sonunda hiç birşeyini değiştirmiyorsa o formayı haketmiyordur.

Türk kasıdır onlar... Bizden biri oldu artık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Türk kasıdır onlar... Bizden biri oldu artık.
    Olmasın abi yahu
    Türkiye'yi yan gelip yatma yeri olarak kullanmalarından nefret ediyorum böyle çok da aham şaham olmayan oyuncuların.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olmasın abi yahu
    Türkiye'yi yan gelip yatma yeri olarak kullanmalarından nefret ediyorum böyle çok da aham şaham olmayan oyuncuların.
    açıkcası santos'un öyle gelipte yatmak gibi bir şansı yoktu. kendisini gösterip avrupa'ydı hedef. onu bile beceremedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    açıkcası santos'un öyle gelipte yatmak gibi bir şansı yoktu. kendisini gösterip avrupa'ydı hedef. onu bile beceremedi
    E düşün artık yani seko kendince hedefi var ama onun uğruna bile bir uğraşı yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    bilica bir anadolu takımına gidebilirmiş. eskişehirspor diye konuşuluyor, belki mustafa(aşkı şehir) biliyordur birşeyler.
    Bülent Uygun'un Bilica'yı istediği doğru. Ne aşamada bilmiyorum ama Bülent Uygun önceliğin Ada'dan 2 futbolcuya ait olduğu gibi bir açıklama yapmış. Birisi Rafik Halliche sanırım, diğeride Derek Riordan. Ama dediğim gibi Bilica'nın listede olduğu doğru. 2. veya 3. sıradadır diye tahmin ediyorum...
    I'm back...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Olmasın abi yahu

Öyle deme kardeşim. Koskoca yöneticilerin bir bildikleri vardır. Onlar biz kadar düşünmüyor mu? Hatta bizim sorgulamamıza, eleştirmemize, bunun için kafa yormamıza lüzum yok, böyüklerimiz bizden iyi bilir, bize sadece onların aldığı her kararda ince(!) bir hikmet aramak düşer. Biz içeride neler döndüğünü nerden bileceeeez? Onlar dururken Türkiye'nin yan gelip yatma yeri olarak kullanılmasını dert etmek bizim haddimize mi?

Şaka bir yana, hassasiyetin ve bakış açın için teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Keşke herkes benim gibi olsa diye konuya girip türk filmi havası vermek istemem ama durumun vehameti gözler önünde yani ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

reto ziegler sampdoria tarafından bize önerilmiş. sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. kaynak skysports italya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence sol kanada ilaç gibi gelir Santos'tan sonra.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

F.Bahçe'den Hasan Ali operasyonu

Taiwo'dan vazegeçen sarı lacivertliler gözünü Kayserispor'un sol bekine dikti...

Marsilya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Taiwo'dan vazgeçen Fenerbahçe, Kayserispor'un başarılı sol baki Hasan Ali Kaldırım ile ilgileniyor.
    Gökhan Ünalve Colin Kazım ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de gözler yapılacak takviyelere çevrildi. Andre Santos ve Caner Erkin'den istediği verimi alamayan teknik direktör Aykut Kocaman'ın sol beke yeni bir alternatif istediği biliniyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Taiwo'dan yüksek maliyeti ve yabancı kontenjanı nedeniyle vazgeçen sarı lacivertliler Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım için girişimlerde bulunacak.

Önder Turacı, Ali Bilgin gibi isimleri Kayseri'ye yollayan Volkan Babacan'ı da kiralayan Fenerbahçe'nin sarı kırmızılı kulüp ile olan iyi ilişkilerinin avantajıyla da bu transferi bu hafta sonuçlandırması bekleniyor.
    Goal.com Türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Semih'e yol göründü

Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk, İspanya yolcusu

Spor Toto Süper Lig: Semih Şentürk (Fenerbahçe) (fenerbahce.org)
    La Liga'nın köklü kulüplerinden Deportivo'nun Fenerbahçeli Semih Şentürk ile anlaştığı iddia edildi.

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'nın haberine göre Deportivo başkanı Augusto César Lendoiro, 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya vardı. Semih yakın çevresine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile aramda artık her şey bitti. Deportivo'da oynamaktan gurur duyarım," dedi.

Fenerbahçe altyapısından yetişen Semih, 2000-01 sezonunda A takıma yükseldi ve 2008'de 17 golle gol kralı oldu.

Goal.com Türkiye

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

giderse tuncay gibi sürünür deportivo onun ayarinda takim degil avrupa kupalarinda oynayan takimlarda rahatlikla oynayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce'nin bence oncelikli hedefi kesici, savasan bir on libero olmali. Alabilecek imkani da var. Sol bekleri ne olursa olsun yeterli bana kalirsa..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'nın haberine göre Deportivo başkanı Augusto César Lendoiro, 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya vardı. Semih yakın çevresine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile aramda artık her şey bitti. Deportivo'da oynamaktan gurur duyarım," dedi.
    Marca da Semih'in yakın çevresine ulaşmayı başarmışsa bize tebrik etmek düşer. :}

Yedek forvet olarak kadroda tutulabilecek en iyi yerli forvet bana göre Semih'tir. Fenerbahçe Semih'le sözleşme yenilemeli. Ama ayrılmak isterse de iyi bir Avrupa kulübünde Semih'i izlemek güzel olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

N'olur, gidecekse bile bir kulp takmadan gönderelim çocuğu... Ardından ileri-geri laflar etmeden ve daima kapımızın açık olduğunun güvenini vererek... Gidenlerden çok, bu kulübe emeği geçenlere bir kulp takarak gönderilişleri ağırıma gidiyor. Umarım Semih'i de giderse "paragöz, Fenerbahçeyi sattı" gibi satır arası imalarla yollamazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım: A. Kocaman'ın istediği mevkiye istediği oyuncuyu kendisi alalım derse, alırız. Flaş mı olur, bilemem. Onu bekleyip göreceğiz

Ucu açık bir laf olmuş, bomba transfer gelebilir sanki

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sanmıyorum bomba bi transfer olacağını.

Bomba transfer devrini biz kapattık bana göre.Başarıya aç Afrika kökenli oyuncular lazım.

BARIŞ, FENERBAHÇE'YE...

Fenerbahçe’nin sözleşmesini feshettiği Colin Kazım’ın G.Saray’a imza atmasından sonra gözler, sarı lacivertli takımın yapacağı hamleye çevrildi. Aykut Kocaman’ın kurmak istediği mücadeleci takım için önerilen bir isim dikkat çekici; Barış Özbek. G.Saraylı yöneticilerin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi futbolcuyla henüz masaya oturmamış olması, onun gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlanırken tarafların tıpkı F.Bahçe-Kazım ayrılığında olduğu gibi benzer bir yol izleyebileceği konuşuluyor

Sprx'in dedikodusu açıkçası memnun olurum (:

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Sprx'in dedikodusu açıkçası memnun olurum (:

Aynen başkan. Barış'ı kimse sevmesede ben çok seviyorum. Adam herşeyden önce sürekli pres yapıyo, yoruyo rakibini baskıyla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Barış'ın artık sadece presi kaldı zaten 2 top yapamaz oldu. Deli dana gibi oradan oraya koşuyor sadece son 1.5 senedir. Ama Aykut Kocaman ona özgüvenini tekrar kazandırırsa belki çıkış yakalayabilir..

Mesaj Yetkileri