daha bitmemis transferi galiba parasal sorunlar varmis olursada transferi net iyi transfer..
daha bitmemis transferi galiba parasal sorunlar varmis olursada transferi net iyi transfer..
3M €'ya Kerim Frei... Önder Özen FM'de transfer edecek yerli Türk bırakmadı helal olsun bu adam işi biliyor![]()
Jem Karacan'ı almayın da onu da biz alalım FM'de![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sanıyorum o tweeti Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçından sonra attı. Mühim değil. Kerim daha tam anlamıyla Türkçe konuşamıyor. Yani Türkiye'de fazla kalmadı. O kadar büyük bir taraftarı olduğunu düşünmüyorum. Babadan gelen bir sempatidir.
Kerim oynayabileceği bir takımı tercih etti. Piyasada örnekleri var. Galatasaray'a gitse orada harcanırdı. Gökhan, Oğuzhan gibi abilerinin peşinden geliyor. İngiltere patentli Türk oyunculara bir yenisini daha eklemiş olacağız hayırlısıyla. Geleceğimiz aydınlık.
6 Eylül'e daha 3 gün var. Kaldı ki; Avrupa'daki bazı liglerde transfer dönemi bu gece bitiyor. Dün İngiltere'de yaşanan transfer hareketliliğini görünce, son ana kadar her şey olabilir diyorum. Bence, Büttner ya da Holebas ve Kerim Frei 1-2 gün içinde netleşir ve borsaya bildirim yapılır.
Kerim iyi transferde hemen adamı ilk 11'e koymuşsunuzOlcay bir çırpıda silinmez öyle ama formu böyle devam ederse Olcay kesebilir.
Sol bek...
Sol bek...
Sol bek...
Sol bek...
Sol bek...
Sol bek...
Herhangi bir transfer gerçekleşene kadar veya transfer dönemi bitene kadar, bu konuya attığım son mesajımdır bu da!!!
Şimdi NTVSpor'da canlı yayında duydum da Büttner ve Frei ile anlaşamadı diyorlar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Evet iki transfer de fail oldu sanırım.
Kerim Frei transferini ilk ortaya atan isim olan Serdar Sarıdağ, tarafların her konuda anlaştığını ve yarın imzaların atılıp kapa bildirileceğini söylüyor. Sol bek için de Gençlerbirliği'nde oynayan Tosic'in adı geçmeye başladı. Hadi hayırlısı.
https://twitter.com/serdarsaridag/st...41773134241792
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/r...ler_55270.html
Yeni sol bek deniyor, 1 yıllık kiralık olarak geliyormuş.
Beşiktaş bence bu sene transfer planlamasını çok doğru yaptı.O yüzden Ramon olsun,bir başkası olsun kötü çıkacağını kesinlikle düşünmüyorum oyuncuların.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ramon de Morais Motta
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Haluk YÜREKLİ
Bjk Ramon'u kiraladı hayırlı olsun...
Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, " Corinthians kulübünün oyuncusu Ramon de Moraes Motta'nın kiralanmasına ilişkin olarak kulübü ve kendisi ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.
Hayırlı olsun...
Ramon İnstagram hesabından İstanbul biletini de gösterdi.
Last edited by manager725 : 05.Eylül.2013 at 11:22
fm profilini koyabilecek bir arkadas var mı??
Beşiktaş'ın transfer listesindeki Kerim Frei'nin adı 2013-2014 sezonu için Fulham tarafından federasyona gönderilmedi.
Edit: İngiltere'de 25 kişilik kadroya ek olarak 21 yaşını geçmemiş futbolcuların hepsinin yazılabilmesi nedeniyle 19 yaşındaki Kerim Frei'ın ana listede yer almadığı ortaya çıktı.![]()
Last edited by manager725 : 05.Eylül.2013 at 13:16
ramon un profil iyimiş
kerimde umarım olur gelecege yatırım yapalım..
Profil sağlam yalnız.
İki 11 çıkaracak kadar sol bek geldi gündeme; ama dün geceye kadar ismini duymadığımız Ramon Motta çıktı şapkadan. Videolarını izledim, sağlam bir futbolcuya benziyor. Brezilya'da da, çok iyi takımlarda oynamış. Hayırlı olsun, nihayet sol bek muradımıza erdik.![]()
İLLE DE "RAMON" OLSUN !
Güney Amerika futbolunu Türkiye'de belki de en iyi bilen Alper Öcal twitter'da şunları yazmış hakkında:
"Ramon haberlere göre bir yıllığına alınmış, kontratında uyum sağlayamazsa 6 ay içinde tekrar Brezilya'ya gönderilebileceği maddesi de varmış.Ramon ofansif ve lider karakterli bir oyuncudur. Vasco'da geçirdiği 2.5 yıl çok parlaktı, bayrak adam gibi seviliyordu ama 1 senedir düşüşte.Flamengo'da bu sene çıkış bekliyordum ama oynatmadılar.Takım da çöp zaten. Beşiktaş'ta iş yapar, istediği ortam var.Ramon'un kontrat şartları,İsmail projesine de uygun. Alınabilecek en iyi risklerden biriydi.Beşiktaş için de futbolcu için de sevindim.Ramon kulvarın tamamını işler, savunmada hücumda birebiri epey iyidir.Direkt kaleye olmayan duran topları iyi kullanır. Kademesi ehh.Beşiktaş için bir avantajı da Vasco,Corinthians, Flamengo gibi oranın babalarında oynamış olması. Büyük kulüp ortamını, derbileri iyi bilir. Orda kulvarı tek başına kullanıyor bekler, önlerinde yardımcı kenar yok.Aynı seviyede değil oradaki kademeyle buradaki.Brezilya'nın elitlerinde oynamış her bek burada vasat üstü iş yapar.Beşiktaş kiralık, ucuz ama kalitesi olan, hem yabancı sınırından hem İsmail döndüğünde rotasyonda ters yapmayacak bek arıyordu ve aldı.Kâfi."
BELEŞTEPE
FM Gazetesi
Haydi hayırlı olsun.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=308875Ramon de Moraes Motta'nın kiralanmasına ilişkin Corinthians kulübü ile 2013-14 sezonu sonuna kadar bedelsiz olarak anlaşılmıştır. Oyuncuyu sezon sonunda 2.500.000 Avro karşılığında satın alma opsiyonu Şirketimize aittir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bana göre İsmail'den de diğer beklerdende daha kalitelidir. En azından onları aratmaz diye düşünüyorum. Çok büyük fos çıkmazsa bence bırakılmamalı.![]()
Ben buna transfer başarısı derim. 2,5 milyon euro da makul bir ücret. Pazarlık edilirse, daha da aşağılara çekilir, memnun kalıp almaya karar verirsek. Hiç gündemde değilken alınması da, bedelsiz kiralanmasında 1 numaralı etken; fakat belli bir plan dahilinde transfer edildiği ortada. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.![]()