Cenker Ersun Yanal'ı bu konuda eleştiren Aziz Yıldırım karısına tekmeyi basıp boşayarak kendisinden 40 yaş küçük biriyle evleniyor. İş özele girerse altından kimse çıkamaz bu yüzden o konulara girmeyelim.
Ne günahımız vardı ki Allah senin gibisini bize başkan yaptı Aziz Yıldırım? Bari kendi kulübeye geçsin, sürekli soyunma odasına in çık in çık yaşlı adam sonuçta, yorar.
...
Kim gelirse gelsin Ersun Hoca gibi olmayacaktır. Galatasaray taraftarı olarak bu sene Fenerbahçe'bin performansının düşeceğini tahmin ediyor ve umuyordum, ama artık %100 eminim. Şu saatten sonra Jose Mourinho gelse ne yapabilir ki?
Takımın başına Aziz Yıldırım geçsin herkes rahatlasın.
Tahminim Yılmaz Vural yahut Daum geçecek.
Aykut Kocaman'n oynattığı futbolu da beğenmezdim, Ersun Yanal'ın da. Ama sonuçta başarılıydılar. Biri bu takımı Uefa'da yarı final oynatarak kovuldu diğeri Nisanda şampiyon yaparak. Boşuna demiyorlar bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmaz diye.
...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Adamin ozeli kendine aittir, kameralar onunde onu elestirmek medya onune atmak cok yanlisti.
Galatasaray Fatih Terimi gönderip nasıl kafasına sıktıysa Yönetim de kafasına sıktı bu kararla
ersun yanaldan çok üzüldüm lan
Bu adam bir de seçimlere girip bilmem kaç bin küsür oy alıyor ya işte onlar asıl bu kulübün hainleridir. Milyonlarca insanın sevdasına zincir vurduran hainler.
...
Azizsilin mağdurları: Tam 14 kişi!
1- Otto Bariç
Aziz Yıldırım'ın ilk kez başkan seçildiği 1997-1998 sezonunda görev yapan Hırvat Otto Bariç, sezon bitmeden gönderildi.
2- Joachim Löw (98-99)
Şimdilerde Almanya'nın başında başarılı olan Löw'ün de kaderi gönderilmek olmuştu.
3- Rıdvan Dilmen (99-00)
Rıdvan Dilmen de çok fazla durmadı. MTK maçı sonunu hazırladı...
4- Zdanek Zeman (99-00)
Rıdvan Dilmen'den sonra geldi ancak o da kısa ömürlü oldu...
5- Turhan Sofuoğlu (2000)
1999-2000 sezonunda Rıdvan Dilmen ve Zdenek Zeman'ın yardımcı antrenörlüğünü yaptıktan sonra görevi devraldı. Turhan Sofuoğlu yönetimindeki sarı-lacivertli takım, 19 haftada 11 galibiyet, 5 mağlubiyet, 3 beraberlik alırken, özellikle derbi maçlarının tümünü kazanmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Lakabı derbi kralı oldu.
6- Mustafa Denizli (00-02)
Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik direktör oldu... Sonraki sezon katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hiç puan alamayarak grup sonuncusu oldu. Fenerbahçe, Kosice takımından sonra ilk kez grup seviyesinde 0 puan alan takım oldu. Ligde de alınan kötü sonuçlardan sonra Diyarbakırspor yenilgisinden sonra Fenerbahçe yönetimi tarafından görevinden gönderildi.
7- Werner Lorant (2002)
6-0'lık Fenerbahçe-Galatasaray maçını kazanarak tarihe geçmişti. Bu maçtan sonra "Korkaklar kazanamaz" şeklinde bir demeç vermişti. Tarihi bir maça rağmen sezon hüsranla bitince o da aynı sonu yaşamıştı.
8- Oğuz Çetin (2002-2003)
Lorant'ın ayrılmasını müteakip bir süreliğine Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü aldı ancak uzun soluklu olamadı. Ortega gibi bazı isimlerle sorun yaşadığına dair haberler çıktı.
9- Tamer Güney (2003)
1995-2000 arasında Galatasaray alt yapısında bulunan Tamer Güney, Burada Emre Belözoğlu, Fatih Akyel gibi yıldızları yetiştirdi. 2000 yılında Fenerbahçe altyapısına geldi. 2003 yılında da sarı-lacivertli takımın teknik sorumlusu oldu.
10- Christoph Daum (2003-2006 ve 2009-2010)
Daum, 2003 yılında geldiği Fenerbahçe'yi 2006 yılına kadar 3 sezonda 2 kez şampiyon yaptı. 2005-06'da son maçta şampiyonluk kaçtı. 2009-2010 sezonunda Aragones'ten sonra göreve bir kez daha geldi. Bu sezon da şampiyonluğu son maçta Bursaspor'a kaptırdı ancak Aziz Yıldırım'ın en güvendiği isimlerden biri oldu.
11- Arthur Zico (2006-2008)
Fenerbahçe'ye 100. yılda geldi ve şampiyon yaptı. 2007-2008'de Şampiyonlar ligi çeyrek finali görmesine rağmen sezon sonu şampiyonluğun kıl payı kaçmasından sonra görevinden alındı.
12- Luis Aragones (08-09)
Fenerbahçe'ye İspanya milli takımını Euro 2008 şampiyonu yaparak geldi. Aziz Yıldırım, kendisine kefil olduğunu açıkladı ancak sezon kötü bitince gönderildi.
13- Aykut Kocaman (10-13)
2009-2010 sezonunda Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yapmıştı. (Dönemin teknik direktörü Daum'du.) 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli kulüpte en fazla galip gelen teknik direktör olma unvanını yakaladı. Kocaman, 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu aldı. Takım, 12-13 sezonunda ise Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. 29 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe'den istifa etti.
14- Ersun Yanal
2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'nin başına gelen Ersun Yanal, 2014-2015 sezonu öncesinde görevinden istifa etti.
R. Carlos gelsin hiç olmadı be.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gs ve Ts'nin ne yapacagi belli degil
Besiktas halen eksiklerini tam anlamiyla gidermedi
Surda ligin baslamasina birseyde kalmadi
Gecen sezon kadar kolay olmasada sampiyonlugu neredeyse garanti bir takimin duzenini bozacak aciklamayi neden yapti bu adam ?
Roberto Carlos gelsin![]()
Carlos'un biraz daha pişmesi lazım bence. Şuan için defansı pek düşünmeyen hoca görüntüsü verdi bana. Fakat ligin başlamasına sayılı günler kala bu ayrılık, geçen sene Terim'in gidip Mancini'nin gelmesi gibi bir şey oldu. Bu saatten sonra takımın başına geçecek kişi Türk bir hoca olmalı bence.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Geçenler'de haber okumuştum Ersun Yanal giderse kimin geleceği ile alakalı Lucescu diyordu ama sanmam
Hiç bir zaman ligin başında şampiyon belli olmammıştırgeçen sezon rahat şampiyon olmamızın sebebi kesinlikle diğer takımların formsuzluığuydu bence bizde iyiydik tabi ona birşey diyemem ama şuanda Beşiktaş ön planda gibi.
![]()
Aziz Yıldırım klasiği.Kişilerin özel hayatlarını eleştirecek en son kişidir. Bence de en iyisi kendisi kolay zannediyorsa bu işleri takımı yönetsin. Zaten kankaları Volkan ve emre de var...
Aykut hoca , denizli veya ismail kartal
Bunlardan biri olur
Aykut is coming
Bunlara kukla lazim. Ismail Kartal yeni hoca olur.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Olayda emre ve volkan'in parmagi var deniyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Zico gelsin.
Bazılarına komik gelebilir ancak Hikmet Karaman bence çoğu teknik direktörden başarılı olur.
Bırak git artık be adam. Ersun hoca daha ne yapacak da beğeneceksin ?
Bu saatten sonra Aykut hoca gelir umarım. Onun yeri başka bende.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Lucescu veya Aykut Kocaman dışında kim gelirse gelsin şampiyonluk hayal
Her yerde Aykut Hoca, Lucescu ve Denizli isimleri dönüyor, birinci aday Lucescu'ymuş, ben bu adamı istemiyorum. Mustafa Denizli, Yılmaz Vural, Aykut Kocaman, Roberto Carlos veya Zico benim adaylarım, zor ama içlerinden biri gelirse çok iyi olur özellikle Zico ama Zico'nun gelme ihtimali çok düşük.
İnsan şu durumda ne diyecegini bilemiyor.Bu nasıl bir ahlaktır ? Medya önünde ligin bitmesine 1 ay kala sampiyon olmus teknik direktörünü asagılıyorsun.Artık bu adama bir dur demeli bence son kursunu kendisine sıktı bu saatten sonra kimse Aziz Yıldırım'ın arkasında durmaz.Zaten kisiliginden nefret ediyorum ama yaptıklarına saygım vardı iyi bir Fenerbahceli oldugunu düsünüyordum ancak Fenerbahce'yi egoları ugruna sattı.12 numara , Fenerist gibi olusumlar bile twit atıp savunamıyor suan Aziz Yıldırım'ı.2 paralık yaptıklarına saygımız vardı onu da aldı gitti.
Normal sartlarda gelir de, Lucescu`nun gelme ihtimali 0 su an.Galatasaray`a gitmek icin baskanla konusmustu fakat baskan onun kalmasi icin israrci oldu, Ukrayna`daki durum malum, eger giderse yerine teknik adam bulamayacagini soyledi.Lucescu`da buyuk bir fedakarlik gostererek herkes haldir haldir Ukrayna`dan kacarken takiminin basinda kaldi.
Ben yeni teknik direktorun Aykut Kocaman,Daum,veya ligi taniyan baska bir yerli hoca olacagini dusunuyorum.