İstemeye istemeye gönderebilir arkadaşımO kadar borç..
Ama ne bileyim, olmaz gibime geliyor..
Sentugo.
Birkaç yıl önce Roma'da Totti'yi satmak için bir takımla 80 milyon euroya anlaşmış fakat Totti teklifi reddedip takımda kalmıştı.Gerrard'a da gitmesi yönünde baskı yapılmazsa tercihi Totti gibi takımda kalmak olacaktır.Geçmişte bunun gibi birçok teklif aldı Gerrard ama hiçbiri onu takımdan ayırmadı bundan sonra da kendisinin gitmek isteyeceğini sanmıyorum.
Gerrard gitsin ben de forumdan ayrılırım![]()
Milan maçında hala formunda olduğunu gösterdi bence.Yaşlanması daha sık sakatlanma riskini ortaya çıkaracaktır.Buna önlem alırsa Manu kalesi hala sağlam bence.
So what?
Saike
Gerrard gitmez.. Liverpool küme felan düserse belki ozaman gider![]()
Gerard'ın ıslak mendilini bile alamazlar.
Torres belki bi ihtimal gidebilir ama kaptan asla gemisini bırakmaz,asla gitmez.
İbrahim Üzülmez Fener'e transfer olduğu zaman Gerrard da Man. City'ye gider. Torres ise Real Madrid dışında bütün takımlarda oynarım demişti.
Brigde, milli takımı bıraktı!
John Terry ile eski kız arkadaşının arasındaki skandalla sarsılan İngiliz savunma oyuncusu, milli takıma veda etti
Geçtiğimiz ay eski kız arkadaşının, John Terry ile ilişkisi olduğu iddiaları üzerine zor günler geçiren Manchester City'nin başarılı futbolcusu Wayne Bridge, artık İngiltere Milli Takımı'nda forma giymeyeceğini açıkladı.
Avukatları aracılığıyla bir açıklama yapan Brigde, "Son haftalarda yaşanan olaylar sonrasında İngiltere Milli Takımı'ndaki durumum ile ilgili olarak uzun süre düşündüm. İngiltere forması giymek benim için her zaman büyük bir gurur oldu. Ancak artık o takımda yerimin olduğunu düşünmüyorum. Dünya Kupası öncesinde takımda huzursuzluk olmasını istemediğim için böyle bir karar aldım ve bunu federasyona ilettim. Güney Afrika'da hepsi için en iyi dileklerimi sunuyorum" dedi.
Bu arada Manchester United'da forma giyen Rio Ferdinand'ın sırtındaki problem nedeniyle önümüzdeki hafta Mısır ile oynanacak hazırlık maçında görev yapamayacağı açıklandı.
Chelsea'de forma giyen Ashley Cole'un da sezonu kapatmış olması, teknik direktör Fabio Capello'yu savunma hattında oldukça güç durumda bırakacak gibi gözüküyor.
goal.com
Daha A.Madrid'de oynarken koluna "You'll Never Walk Alone" dövmesi yaptıran Torres'in bu kadar kolay gideceğini pek sanmıyorum.
baines yada ball süperler
Normalde pek katkısı yoktu zatenAma tepkisini ortaya koymuş bu olayın bir yüzü
Konceshky,Baines,Lescott gibi isimler var.Bridge olaya tepki koymuş bence onurlu bir davranış...
Büyük laf hocam ve sözümün arkasındayım.Gerrard hep Anfield Road'da olacak hatta orda ölebilir de
Hacı titan zinciri olur galiba ama Gerrard gitmez.Senle ben de kendimize blog açarız...Kızlar ve ilişkiler hakkında
Arkadaşının gitmesi üzerine duygulanıp,onunla birlikte sehirler arası yolculuğuna çıkan Oso
senin nicki sildiririz hatta ama tsi müzesine koymak daha mantıklı Gökay
![]()
Portsmouth'a ağır darbe
Dünyanın en prestijli ligleri arasında yer alan İngiltere Premier Lig'de son sırada bulunan ve girdiği ekonomik krizden bir türlü kurtulamayan Portsmouth kayyuma devredildi.
Yaklaşık 70 milyon sterlin borcu bulunan ve sezon başından bu yana 4 kez el değiştiren 112 yıllık geçmişe sahip Portsmouth, 16 puanla ligin son sırasında yer alıyordu. Ceza olarak 9 puanı silinen ve en yakın rakibiyle arasındaki puan farkı 16'ya çıkan ''Pompey''in bu sezon ligden düşmesine kesin gözüyle bakılıyor. Kayyuma devredildiği için Portsmouth'un vergi borçları geçici olarak donduruldu.
Kulübün şu andaki sahiplerinden Balram Chainrai, daha önce yaptığı açıklamada, 26 Şubat Cuma gününe (bugün) kadar yeni bir alıcı bulunamaması halinde tek seçeneklerinin kayyuma gitmek olduğunu kabul etmişti.
Borçları ödeyebilecek yeni bir alıcı bulmak için Balram Chainrai ve kulüp başkanı Peter Storrie yoğun çaba harcıyordu.
2 yıl önce İngiltere Federasyon Kupası'nı müzesine götüren ''Pompey'', bu sezon ligin dibine adeta demir attı.
Teknik direktörlüğünü bir dönem Chelsea'yi de çalıştıran Avram Grant'ın yaptığı Portsmouth, bu sezon oynadığı 26 maçta yalnızca 4 galibiyet alırken, 4 kez de berabere kaldı.
LigTv
Az kaldı bize geliyor sıra .
Stamford Bridge'de harika bir ikinci yarı izliyoruz...Man City 3-1 önde Chelsea 10 kişi....
4 oldu....Uzun zamandır Chelsea nin sahasında böyle bir skor görülmemişti...
Stoke M.City'i eledikten sonra moralini bu galibiyetle almış..